The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
sayek89
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.04.2011, 17:39
Proszę bardzo.

Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 07.04.2011, 17:51
AMF napisał(a):Wyświetl post
kiedyś były plany żeby walnąć tam grafiti napis ale zgode na to musiał wyrazić jaśnie pan architekt. może teraz w nowych okolicznościach (ś.p.) by się udało
Zostawmy architekta w spokoju. Kto chce niech się pomodli kto nie niech się zamknie. Myślę, że architekt nie miałby nic przeciwko wykorzystaniu tego paska pod warunkiem, że będzie to zrobione z gustem.
Odpowiedz cytując
wujekWojtek
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 07.04.2011, 17:52
Super sprawa. Na jednej trybunie daty mistrzostw a pośrodku Biała Gwiazda i może jeszcze napis Wisła (gwiazda) Kraków.

A na drugiej trybunie cytat Reymana, choć osobiście wolałbym jednym ciągiem cały cytat a herby albo po jednym z lewej i prawej albo jeden pośrodku.

Super to wykonaliście ;D
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 07.04.2011, 17:53
Znajac zycie to miasto da ten pasek dla sponsora stadionu bo miejsce idealne pod reklame
,
Odpowiedz cytując
mgła
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 07.04.2011, 17:58
Można by zrobić głosowanie podobnie jak było z wyborem wzoru krzesełek...
Ja bym była też za tym żeby spróbować dać daty, czy Słowa Reymana w czerwieni podobnie jak ma Arsenal,
ale ogólnie pomysł na +
Odpowiedz cytując
royalmichael
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 07.04.2011, 18:02
Jak niewiele trzeba i jak niewielki wkład finansowy trzeba włożyć żeby stadion od wewnątrz prezentował się tak zajebiście...
Skoro po kilku mailach klub zareagował i każe wszystkim na E siedzieć to chyba każdy wie co powinien teraz zrobić
[email protected]
Odpowiedz cytując
ponury
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 07.04.2011, 18:20
O, o. Projekty już są Choć osobiście miałem na myśli fragment
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki"
Duże litery + herb po obu stronach. Ale te co zrobiłeś Sayek też dobre.

Szczerze powiem, pisałem kiedyś do działu marketingu opisując ten pomysł. I... ani "dziękuje, będziemy w kontakcie" ani "spier***** debilu zajmij się sobą". A wydaję mi się, że poważny klub mógłby mieć przygotowany szablon odpowiedzi nawet na najgłupsze pomysły i propozycje w stylu "dziękujemy, pomyślimy ble ble ble". Choćby nawet mieli to tam gdzie ja Cracovię.
Ty sam Boże jakoś jest zawsze sprawiedliwy,
Ty wyniszcz aż do szczętu ten naród złośliwy.

Dla dobra wszystkich - i białych, i kolorowych - rozdział cywilizacyjno-kulturowy musi zostać zachowany, a każdy winien żyć tam, gdzie umieściła go ręka Najwyższego.
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 07.04.2011, 20:42
Pisałem do klubu wielokrotnie i nigdy nie odpisali. Potrzebują nas tylko do kupna biletu a potem spadać na drzewo. W sumie nie dziwie się że tak Majchrowskich ich -a przy okazji nas -olał. SSA to zlewusy to i zostali olani.
Jakby chociaż odrobinę wysilili mózgownicę i skorzystali z rad w sprawie stadionu które w ciągu ostatnich 2 lat na tacy mieli podawane to by uniknęli połowy kłopotów a jeszcze za friko kilka osób by im pomogło. Bo można było zaangażować paru ludzi którzy znają się na budownictwie a za Wisłę dali by się pokroić żeby konsultować pewne kwestie i likwidować choć niektóre problemy w zarodku
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
Odpowiedz cytując
sayek89
Senior Member

Stary 07.04.2011, 20:53
To jeszcze macie na czerwono i biało daty które się Wam spodobały.

Szkoda tylko że nasze ambicje pozostaną tutaj na forum.
Odpowiedz cytując
zikos
Junior Member

Stary 07.04.2011, 21:18
Jako inicjator akcji zabiorę głos
Jak dla mnie projekt Kajto jest rewelacyjny, dwa kolory, coś jak na arsenalu - bardzo mi się podoba. W szczególności te Białe Gwiazdy na czerwonym tle ))

Na niebieskim "pasku" zaczynając od lewej strony widziałbym daty zdobycia mistrzostw Polski. Jeśli ktoś w ogóle chciałby ten temat zrealizować to jak najbardziej powinno się zrobić głosowanie co do projektu "paska" na obu trybunach. Sądzę, że pomysłów nie brakowałoby.
"Pasek" dodaje uroku i jeśli zostałby estetycznie i z pomysłem wykonany to nasz stadion byłby jeszcze bardziej zajebisty!!! Dlatego podbijam akcję: MNIEJ BETONU
Odpowiedz cytując
PiotrG
Senior Member

Od: 10.2009

Stary 07.04.2011, 21:39
Powiem tyle - rewelacja.
Proste, a piękne. Ktoś to musi jednak zrealizować, wielki wysiłek finansowy to by nie był.
Odpowiedz cytując
royalmichael
Senior Member

Stary 07.04.2011, 22:20
Skoro ma być mniej betonu to może ktoś jeszcze dodać pasek na ten daszek pod dachem?
Najlepiej na tych zdjęciach:
http://img85.imageshack.us/img85/5061/wislac.jpg (tu brakuje jeszcze na loży vip)
http://i55.tinypic.com/90xcpk.jpg
Nie wiem jakie są jego wymiary i czy jakiś napis by się zmieścił ale ciekawe jakby to wyglądało gdyby tylko puścić pasek w jednolitym kolorze

W ogóle przydałoby się zobaczyć kilka różnych wizualizacji na zdjęciach stadionu, sayek89 jeśli masz czas to dzieła
Odpowiedz cytując
zikos
Junior Member

Stary 07.04.2011, 22:29
"Paski" potrzebne są na samej górze zaraz przy dachu (tu oczywiście sam kolor, najlepiej pasuje niebieski), na środku (główny pasek) i na skayboxach.
Na tym zdjęciu doskonale widać jak bardzo jest to potrzebne, czytaj: okropny, brzydki beton...

Ostatnio edytowane przez zikos : 07.04.2011 o godz. 22:35.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 07.04.2011, 22:45
sayek89 napisał(a):Wyświetl post
Z datami też dobrze by się prezentowało.

Musieli by zmieniać co roku ;-)
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
zikos
Junior Member

Stary 07.04.2011, 23:13
Grafik ze mnie zajeb..., zrobiłem tak jak umiem i ja to widzie tak:

Teraz kwestia co ma być zawarte na "pasku głównym" a co na skyboxach.
Odpowiedz cytując
royalmichael
Senior Member

Stary 07.04.2011, 23:37
Ja bym na pasku głównym umieścił słowa Henryka Reymana a na pasku na daszku daty zdobycia MP. na skyboxach dałbym tylko pasek w jednolitym kolorze, bez napisów. Ta strefa i tak jest zasłonięta przez kibiców.
PS Skoro dążymy do czerwonych trybun to uważam, że wszystkie paski powinny być koloru czerwonego.
Odpowiedz cytując
sayek89
Senior Member

Stary 08.04.2011, 00:19
Jeżeli ma być jaki kol wiek baner na tym "pięknym" betonie to tylko i wyłącznie w jednym miejscu. Na samej górze nad stanowiskami dla komentatorów nie da rady umieścić bo oświetlenie. Pod skyboxami też odpada z uwagi na to że tam będzie oznaczenie poszczególnych sektorów. Jedyne miejsce przedstawione poniżej:

Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 08.04.2011, 05:08
daty zdobycia mistrza wyglądają nieźle ale do zastanowienia jak je rozmieścić.
Trzeba przecież zostawić trochę (mam nadzieję , że dużo ) miejsca na następne daty

Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 08.04.2011, 06:46
harthausen napisał(a):Wyświetl post
daty zdobycia mistrza wyglądają nieźle ale do zastanowienia jak je rozmieścić.
Trzeba przecież zostawić trochę (mam nadzieję , że dużo ) miejsca na następne daty

A mnie by się osobiście jeden jedyny raz podobała taka fuszerka i ciągle przemalowywanie dat - tak, żeby było widać jak u nas to się zmienia )))
Odpowiedz cytując
Tenzen
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 08.04.2011, 07:54
To znaczy nie przemalować na betonie tylko ściągnąć stare panele i przykręcić nowe.

Może jednak bez tej białej obwódki? I z lekkim gradientem tła jak u sayeka89?
Odpowiedz cytując
armani199
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 08.04.2011, 08:06
Zapomnijcie o tym, że na tym pasku betonowym pojawią sie jakieś akcenty klubowe. Klub bardzo liczy na sprzedaż tego miejsca pod reklamy i spodziewa się za niego sporej kasy i już są zaawansowane działania w tym kierunku. Prędzej więc ujrzymy tam reklamę kondonów niż daty zdobycia mistrzostwa. Wiadomość od pracownika klubu
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 08.04.2011, 08:14
Szkoda ale może przynajmniej jeden pasek dałoby się uchronić od reklam. Ta opcja z datami mistrza wymagała by trochę zachodu by ładnie to wyglądało i było symetrycznie rozmieszczone ale wyobraźcie sobie że co roku ( ) po zakończeniu ostatniego meczu i po wręczeniu pucharu kapitan/prezes/właściciel klubu odsłaniali by kolejną datę. Ech pomarzyć można.
Odpowiedz cytując
Greeg
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 08.04.2011, 08:55
Skoro klub liczy tak strasznie na reklamy umiejscowione na tym betonie to zawsze mogą spróbować wygospodarować inne miejsce na stadionie. Kiedyś Basałaj chciał umieszczać pod dachem koszulki zasłużonych zawodników, więc i na daty zdobytych mistrzostw miejsce by się pewnie gdzieś znalazło i mogłoby to całkiem estetycznie wyglądać.

Klub na maile nie reaguje, ale kto ma facebook'a niech molestuje ich w komentarzach czy w jakimś wydzielonym temacie. Piszcie, że jest to jedyna droga kontaktu i liczycie na to, że chociaż przekażą takie pomysły wyżej. Nadzieję zawsze można mieć ...
Odpowiedz cytując
Wicked
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 08.04.2011, 09:28
hmm beton na wschodniej na pewno zostanie zagospodarowany przez reklamy, w końcu jest na wprost kamer. Jednak na trybunie głównej można by pokusić się o taki pasek z datami mistrzostw i pucharów polski, jego nie widać w ujęciach TV, więc i jego wartość jest o wiele niższa. A taki akcent na pewno byłby fajny.
ULTRAS NOWA HUTA
Odpowiedz cytując
Sylwek1906
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 08.04.2011, 09:32
Tak sobie myśle i jakby zrobili na ten murek napisy z tym WALCZYMY O MISTRZOSTWO ciekawe jak to by wyglądało, nie jestem grafikiem więc tego nie zrobie ale to nie musi być zły pomysł
Odpowiedz cytując
staszek001
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 08.04.2011, 09:43
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 08.04.2011, 09:59
Jeśli mają być reklamy, to tylko i wyłącznie na niebieskim tle, białe napisy. Albo na czerwonym tle.
Nie wyobrażam sobie, że mogliby wstawić różnokolorowe napisy.
Odpowiedz cytując
zikos
Junior Member

Stary 08.04.2011, 10:32
sayek89 napisał(a):Wyświetl post
Jeżeli ma być jaki kol wiek baner na tym "pięknym" betonie to tylko i wyłącznie w jednym miejscu. Na samej górze nad stanowiskami dla komentatorów nie da rady umieścić bo oświetlenie. Pod skyboxami też odpada z uwagi na to że tam będzie oznaczenie poszczególnych sektorów.
I tu się z Tobą stanowczo nie zgadzam! Co to za problem pomalować np. na niebieski kolor betonu który jest na samej górze zaraz pod dachem? Tak samo skyboxy? Żaden problem. Tak jak pisałem wcześniej - nie musi być to "pasek z napisami", wystarczy samo pomalowanie tego beznadziejnego betonu. "Pasek główny" powinien zawierać jakieś napisy (Reyman, herby, daty mistrzostw etc.). Także jeśli już coś miałoby się dziać w tym temacie to konieczne jest zamalowanie tych elementów które wymieniłem wcześniej a nie tylko jednego paska.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 08.04.2011, 11:13
Już dawno za przykład podawałem stadion Legii.
Oni też mają takie betonowe paski i położyli na nie zieloną "sklejkę" z herbami Legii.
To żadne koszta i minuta roboty. Wystarczy spojrzeć na trybuny podczas meczów LM czy LE. Te betonowe paski pokrywają swoim logo http://www.sports.pl/m/Repozytorium....7949059193.jpg a po meczu zdejmują. Łatwe i szybkie w użyciu.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 08.04.2011 o godz. 11:18.
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 08.04.2011, 11:19
Odbiegając trochę od pasków, nie wiecie jak tam ławki rezerwowych?
What's new?

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów