|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Proszę bardzo.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Znajac zycie to miasto da ten pasek dla sponsora stadionu bo miejsce idealne pod reklame
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jak niewiele trzeba i jak niewielki wkład finansowy trzeba włożyć żeby stadion od wewnątrz prezentował się tak zajebiście...
![]() Skoro po kilku mailach klub zareagował i każe wszystkim na E siedzieć to chyba każdy wie co powinien teraz zrobić ![]() [email protected] |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To jeszcze macie na czerwono i biało daty które się Wam spodobały.
![]() ![]() ![]() Szkoda tylko że nasze ambicje pozostaną tutaj na forum. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Powiem tyle - rewelacja.
Proste, a piękne. Ktoś to musi jednak zrealizować, wielki wysiłek finansowy to by nie był. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Skoro ma być mniej betonu to może ktoś jeszcze dodać pasek na ten daszek pod dachem?
Najlepiej na tych zdjęciach: http://img85.imageshack.us/img85/5061/wislac.jpg (tu brakuje jeszcze na loży vip) http://i55.tinypic.com/90xcpk.jpg Nie wiem jakie są jego wymiary i czy jakiś napis by się zmieścił ale ciekawe jakby to wyglądało gdyby tylko puścić pasek w jednolitym kolorze W ogóle przydałoby się zobaczyć kilka różnych wizualizacji na zdjęciach stadionu, sayek89 jeśli masz czas to dzieła ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Grafik ze mnie zajeb..., zrobiłem tak jak umiem i ja to widzie tak:
![]() Teraz kwestia co ma być zawarte na "pasku głównym" a co na skyboxach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
To znaczy nie przemalować na betonie tylko ściągnąć stare panele i przykręcić nowe.
Może jednak bez tej białej obwódki? I z lekkim gradientem tła jak u sayeka89? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Zapomnijcie o tym, że na tym pasku betonowym pojawią sie jakieś akcenty klubowe. Klub bardzo liczy na sprzedaż tego miejsca pod reklamy i spodziewa się za niego sporej kasy i już są zaawansowane działania w tym kierunku. Prędzej więc ujrzymy tam reklamę kondonów niż daty zdobycia mistrzostwa. Wiadomość od pracownika klubu
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Szkoda ale może przynajmniej jeden pasek dałoby się uchronić od reklam. Ta opcja z datami mistrza wymagała by trochę zachodu by ładnie to wyglądało i było symetrycznie rozmieszczone ale wyobraźcie sobie że co roku (
) po zakończeniu ostatniego meczu i po wręczeniu pucharu kapitan/prezes/właściciel klubu odsłaniali by kolejną datę. Ech pomarzyć można.![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Skoro klub liczy tak strasznie na reklamy umiejscowione na tym betonie to zawsze mogą spróbować wygospodarować inne miejsce na stadionie. Kiedyś Basałaj chciał umieszczać pod dachem koszulki zasłużonych zawodników, więc i na daty zdobytych mistrzostw miejsce by się pewnie gdzieś znalazło i mogłoby to całkiem estetycznie wyglądać.
Klub na maile nie reaguje, ale kto ma facebook'a niech molestuje ich w komentarzach czy w jakimś wydzielonym temacie. Piszcie, że jest to jedyna droga kontaktu i liczycie na to, że chociaż przekażą takie pomysły wyżej. Nadzieję zawsze można mieć ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
hmm beton na wschodniej na pewno zostanie zagospodarowany przez reklamy, w końcu jest na wprost kamer. Jednak na trybunie głównej można by pokusić się o taki pasek z datami mistrzostw i pucharów polski, jego nie widać w ujęciach TV, więc i jego wartość jest o wiele niższa. A taki akcent na pewno byłby fajny.
![]()
ULTRAS NOWA HUTA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Tak sobie myśle i jakby zrobili na ten murek napisy z tym WALCZYMY O MISTRZOSTWO ciekawe jak to by wyglądało, nie jestem grafikiem więc tego nie zrobie ale to nie musi być zły pomysł
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jeśli mają być reklamy, to tylko i wyłącznie na niebieskim tle, białe napisy. Albo na czerwonym tle.
Nie wyobrażam sobie, że mogliby wstawić różnokolorowe napisy. |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
I tu się z Tobą stanowczo nie zgadzam! Co to za problem pomalować np. na niebieski kolor betonu który jest na samej górze zaraz pod dachem? Tak samo skyboxy? Żaden problem. Tak jak pisałem wcześniej - nie musi być to "pasek z napisami", wystarczy samo pomalowanie tego beznadziejnego betonu. "Pasek główny" powinien zawierać jakieś napisy (Reyman, herby, daty mistrzostw etc.). Także jeśli już coś miałoby się dziać w tym temacie to konieczne jest zamalowanie tych elementów które wymieniłem wcześniej a nie tylko jednego paska.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Już dawno za przykład podawałem stadion Legii.
Oni też mają takie betonowe paski i położyli na nie zieloną "sklejkę" z herbami Legii. To żadne koszta i minuta roboty. Wystarczy spojrzeć na trybuny podczas meczów LM czy LE. Te betonowe paski pokrywają swoim logo http://www.sports.pl/m/Repozytorium....7949059193.jpg a po meczu zdejmują. Łatwe i szybkie w użyciu.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 08.04.2011 o godz. 11:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Odbiegając trochę od pasków, nie wiecie jak tam ławki rezerwowych?
![]()
What's new?
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|