The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
anka1906
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.04.2011, 19:47
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
A Patryk bedzie gosciem 1na1 w Canal+Sport

właśnie nie dosłyszałam kiedy, jak mógłbyś napisać to proszę
przy okazji, wie ktoś kiedy jest powtórka naszego meczu i Ligi Plus Extra?

znowu nieprzespana noc
dziękuje
Ostatnio edytowane przez anka1906 : 03.04.2011 o godz. 20:03.
http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7881

Litowałam się ciągle nad sobą, ponieważ nie miałam butów i musiałam chodzić boso - aż do chwili, gdy spotkałam pewnego człowieka i zobaczyłam, że nie miał nóg

Wisła Kraków- jest dla mnie jak narkotyk, moja prywatna odmiana heroiny...
Odpowiedz cytując
thebo4
Member

Od: 06.2010

Stary 03.04.2011, 19:57
powtórka ligi + extra dziś o godzinie 23 w C+Sport 2
Odpowiedz cytując
Feniks1983
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 04.04.2011, 08:18
Teqcontroller napisał(a):Wyświetl post
Chavez i Pareiko w 11 kolejki na L+E.
Dziwne z tym Chavezem, Ja osobiscie uwazam ze lepiej w tym meczu sprawowal sie Jaliens. Co do Pareiko to wiadomo, pelna zgoda.

Widze tez ze C+ ostatnio wykazuje wieksze zainteresowanie Maleckim, najpierw zaproszenie do L+E a teraz wywiad 1 na 1. Ciekawe ciekawe.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 04.04.2011, 18:22
(Nie)dawnych wspomnień czar:

markus napisał(a):
Można mieć wątpliwości odnośnie jakości nowego bramkarza
WCracow napisał(a):
34 lata - dobrze, że przychodzi za free, bo inaczej byl napisal "paranoja".
anthony09 napisał(a):
Niestety jakieś Estończyki, które puszczają tyle bramek, czy Mołdowianie, co puszczają takie bramy jak w ostatnim meczu POL-MOL to jest żenada ...
Już wolałbym Kurto na bramce dać, może dostalibyśmy pare meczy w lidze, ale przynajmniej za pare lat zwróciłoby się to i to kilkukrotnie. Fabianski w Legi też nie był jakimś super bramkarzem, puszczał też szmaty .
zieńczuk08 napisał(a):
z tym Estończykiem to chyba jakiś głupi żart... skąd oni go wytrzasnęli..
To jest mega :

foo fighter napisał(a):
Bierzmy oldboyów rodem z Levadii Tallin. Brawo Basałaj! Levadia to na obecne czasy i tak wyższy poziom dla nas. Wysmienita polityka transferowa. Śmiechu warte. Nie ważna jest jakosc czy potencjał zawodnika, liczy się, że za darmo! Skończył się czas ambicji Wisły Kraków.
christofor napisał(a):
Z całym szacunkiem - ale lepiej już postawić na młodego, polskiego bramkarza (niech się ogrywa) niż sprowadzać takie wynalazki.
wojtek90059 napisał(a):
No to akurat, jeżeli chodzi o bramkarza, to Stan nam niespodzianki nie zrobił. Na papierze słabiak, nigdy nie wiedziałem, że mogę choć pomyśleć, że Mario nie był taki zły.
skeba napisał(a):
34 letni Estończyk w bramce Wisły hmm ?
Traktuje to jako nieśmieszny żart. Tacy zawodnicy powinni przechodzić do Dolcanu Ząbki, a nie drużyny z aspiracjami na Mistrza Polski, co ja mówię, z aspiracjami LM.
Wolę w bramce Kurto.
To tak wybiórczo. Takich wypowiedzi był ogrom pamiętam, tylko modzi podczyścili. Jednym słowem :

Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
lazy
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 04.04.2011, 18:37
Hahaha, fialo - genialne,
Po prostu sami specjaliści na forum. Wszyscy wiedzą najlepiej - bezrobotni dyrektorzy sportowi, skauci, agenci itd.

Tylko dlaczego bezrobotni?
c.d.n.
Odpowiedz cytując
bartekd16
Member

Od: 08.2009

Stary 04.04.2011, 18:45
Myślę, że pod tymi nickami kryje się Piechniczek i reszta leśników
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 04.04.2011, 18:55
Feniks1983 napisał(a):Wyświetl post
Dziwne z tym Chavezem, Ja osobiscie uwazam ze lepiej w tym meczu sprawowal sie Jaliens. Co do Pareiko to wiadomo, pelna zgoda.

Widze tez ze C+ ostatnio wykazuje wieksze zainteresowanie Maleckim, najpierw zaproszenie do L+E a teraz wywiad 1 na 1. Ciekawe ciekawe.
obstawiam że Patryk będzie mówi ze pracuje nad tym.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
wojtek90059
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 04.04.2011, 18:59
Wiecie co, bardzo cieszę się jak do tej pory z pomyłki, ale Wy wielcy znawcy również przeginacie... Na papierze w żaden sposób Pareiko nie robił wrażenia, powiedziałbym, że jest kilku bramkarzy w polskiej ekstraklasie, którzy CV mają ciekawsze, ot choćby bramkarz Zagłębia Lubin, jakby nie patrzeć reprezentant Serbskiej kadry (nawet jeżeli rezerwowy to gdzie Serbia, gdzie Estonia - nawet jeżeli ostatnio był remis). Poza tym wg mnie to pierwszy genialny mecz naszego bramkarza, Wy po prostu patrzycie na niego i porównujecie do Mario, który przy najprostszym dośrodkowaniu dawał kibicom dodatkowe emocje w postaci kiksów. Dlatego nie demonizowałbym Pareiki, świetnie że mamy pewnego gracza, ale też mentalność Wasza jest straszna, wyciąganie brudów pt. Pareiko to taki i sraki... Ciekawe ilu mówiło, że Jaliens będzie ścianą, a przestawiał go wczoraj Sotirovic, który do geniuszów piłki nożnej nie należy z pewnością!!! Nie mam ochoty prowadzić też dyskusji w stylu wypominania tego i tamtego, śmieszy mnie jedynie, że pokazujesz to akurat po wczorajszym meczu, który należał do genialnych dla bramkarza. Ja Ci pokaże moją wypowiedź jak nam zawali mecz, bo każdemu kiksy się kiedyś zdarzają, nawet Van der Sarowi.
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 04.04.2011, 19:17
A co znowu Jaliens źle robił?
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 04.04.2011, 19:34
wojtek90059 napisał(a):Wyświetl post
Wiecie co, bardzo cieszę się jak do tej pory z pomyłki, ale Wy wielcy znawcy również przeginacie... Na papierze w żaden sposób Pareiko nie robił wrażenia, powiedziałbym, że jest kilku bramkarzy w polskiej ekstraklasie, którzy CV mają ciekawsze, ot choćby bramkarz Zagłębia Lubin, jakby nie patrzeć reprezentant Serbskiej kadry (nawet jeżeli rezerwowy to gdzie Serbia, gdzie Estonia - nawet jeżeli ostatnio był remis). Poza tym wg mnie to pierwszy genialny mecz naszego bramkarza, Wy po prostu patrzycie na niego i porównujecie do Mario, który przy najprostszym dośrodkowaniu dawał kibicom dodatkowe emocje w postaci kiksów. Dlatego nie demonizowałbym Pareiki, świetnie że mamy pewnego gracza, ale też mentalność Wasza jest straszna, wyciąganie brudów pt. Pareiko to taki i sraki... Ciekawe ilu mówiło, że Jaliens będzie ścianą, a przestawiał go wczoraj Sotirovic, który do geniuszów piłki nożnej nie należy z pewnością!!! Nie mam ochoty prowadzić też dyskusji w stylu wypominania tego i tamtego, śmieszy mnie jedynie, że pokazujesz to akurat po wczorajszym meczu, który należał do genialnych dla bramkarza. Ja Ci pokaże moją wypowiedź jak nam zawali mecz, bo każdemu kiksy się kiedyś zdarzają, nawet Van der Sarowi.
Dalego szukać nie trzeba - Bytom - Pereiko zagrał bardzo słabo i przez normalnych obiektywnych kibiców oceniony został adekwatnie do swojej gry czyli gra badziew. Wczoraj zagrał świetne zawody (najlepszy na boisku) i został oceniony adekwatnie, czyli gracz meczu.

Niektórzy wyskakują z argumentami kiedy potwierdza się ich zdanie. Jak fakty są inne - znikają z forum

BTW
Ja akurat nie miałem zastrzeżeń do Pareiko jak przychodził. Bo po grze Jovanića nie spodziewałem się niczego dobrego i prawie każdy byłby lepszy kto by nie przyszedł do naszej bramki od Serba
(Nawet Maaskant nie miał wątpliwości stawiając na Pawełka)

Już poprawiłem
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 04.04.2011 o godz. 19:38.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 04.04.2011, 20:01
Sam krytykowałem zatrudnienie Pareiki, niestety muszę to w połowie odszczekać. Wczoraj zagrał kapitalnie, ale zdarzają mu się błędy, np. w meczu z Polonią Bytom i Podbeskidziem, ale jest to jeden z najlepszych bramkarzy polskiej ligi.
Odpowiedz cytując
art
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 04.04.2011, 20:16
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
A co znowu Jaliens źle robił?
A mówią, że Vuk go po kątach rozstawiał...

Tylko, że ten sam Vuk zszedl jeszcze przed przerwą, bo nie checili kończyc w 10 i potem grali jak to sam Franek powiedzial z 'Młodym' w ataku...
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 04.04.2011, 20:17
A ja byłem za Pareiką zreszta pisałe o tym nie tylko tutaj ale takze na profoilu klubowym na facebooku. Kazdy, ktory chociaz troche zna sie na piłce powinien wiedziec, ze bramkarz jest jak wino - im starszy tym lepszy a jeszcze lepiej jak jest doswiadczony. Sergei zdecydowanie jest takim bramkarzem co pokazał z Jagiellonią. W koncu mamy bramkarza na poziomie.
anka1906 napisał(a):Wyświetl post
właśnie nie dosłyszałam kiedy, jak mógłbyś napisać to proszę
Prawdopodobnie jutro ale na 100 Ci nie powiem. Jak co to powinny byc linki gdzies w necie.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 04.04.2011 o godz. 21:08.
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 04.04.2011, 20:26
fialo napisał(a):Wyświetl post
(Nie)dawnych wspomnień czar: (...)
Brawo. Super, że Ci się chciało. A takich wypowiedzi jak wspomniałeś było znacznie więcej, w tym także na oficjalnym facebook'u Wisły.

mitmichael napisał(a):Wyświetl post
A ja byłem za Pareiką zreszta pisałe o tym nie tylko tutaj ale takze na profoilu klubowym na facebooku. Kazdy, ktory chociaz troche zna sie na piłce powinien wiedziec, ze bramkarz jest jak wino - im starszy tym lepszy a jeszcze lepiej jak jest doswiadczony. Sergei zdecydowanie jest takim bramkarzem co pokazał z Jagiellonią. W koncu mamy bramkarza na poziomie.
Otóż to. Ale niestety niektórym malkontentom i czarnowidzom czasami ich rzekomy "realizm" przesłania rzeczywistość. Ale to już nasz forumowy standard więc w sumie nie ma o czym mówić. Nic się w tym względzie raczej nie zmieni.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
wojtek90059
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 04.04.2011, 20:40
Arked napisał(a):Wyświetl post
Brawo. Super, że Ci się chciało. A takich wypowiedzi jak wspomniałeś było znacznie więcej, w tym także na oficjalnym facebook'u Wisły.

Otóż to. Ale niestety niektórym malkontentom i czarnowidzom czasami ich rzekomy "realizm" przesłania rzeczywistość. Ale to już nasz forumowy standard więc w sumie nie ma o czym mówić. Nic się w tym względzie raczej nie zmieni.
Zatem proponuję umowę: przed następnym transferem poproszę Ciebie o opinie o przyszłej grze danego zawodnika Bo widzę, że tu sami znawcy są, co wiedzieli, że Pareiko będzie świetny itp... Przecież to jest wypadkowa nie tylko wieku, oo właśnie takie opinie pokazują znajomość realiów piłki nożnej. Pozycja GK wymaga fakt doświadczenia, ale nie powiecie mi, że CV naszego obecnego bramkarza rzucało na kolana. Na kolana to mnie rzucił Jaliens, który trzeba przyznać, że nie jest nie do zastąpienia. Dlatego wstrzymajcie się z tymi komentarzami, bo zauważyłem tendencje na forum pt. jak gramy dobry mecz, wszyscy są świetni, jak zły to lżycie ich od cieniasów. A ja powiem szczerze, że byłem wczoraj na meczu i gra wcale mnie nie poraziła, więc na prawdę przejrzyjcie na oczy i przestańcie oceniać wypowiedzi każdego, tym bardziej, że napisałem, że na papierze ten gracz tak wygląda, o grze jego się nie wypowiadałem bez bacznego przyjrzenia się umiejętnością. Pozdrawiam mających za dużo czasu i nie wiedzących jak go spożytkować
Odpowiedz cytując
grogoriogreg
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 04.04.2011, 20:57
wojtek, tu nie chodzi o to by wystawiać opinię od razu po zatrudnieniu zawodnika, tylko po rozegraniu przez niego kilku spotkań w lidzę... i własnie taka bezsensowna postawa jest wytykana, przecież na podstawie CV Jaliens powinien grać trochę lepiej niż obecnie (choć gra coraz lepiej) czy np Beto powinien coś sobą prezentować... Dlatego zamiast bezpodstawnie skreślać zawodnika, czy też z drugiej strony, wystawiać go na piedestał, lepiej jest poczekać i przekonać się, jakim ten zawodnik jest piłkarzem, a wszelkie spekulacje należy odłożyć na bok
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 04.04.2011, 21:01
wojtek90059, chodzi o to żeby umieszczać wyważone komentarze. Niektóre skrajnie negatywne opinie na temat sprowadzenia Pareiki były przegięciem i ciężko się powstrzymać przed wyciąganiem ich teraz. Następnym razem radzę zachować powściągliwość w osądach.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 04.04.2011, 21:20
Ja liczyłam na to, że Pareiko będzie u nas bronił teraz, a potem powoli, ale na stałe będzie wchodził Kurto.
Obawiałam sie, nie powiem, że nie. Na szczęście tym razem się udało (bo niestety z Milanem o raczej niewypał się okazał).

I nie kłaniałabym się przy okazji tegoż transferu czy też Meliksona działaczom w pas. Myślę, że u nas jednak większość transferów to trochę loteria, co potwierdzają "wypały i niewypały". Ale tak jest w całej polskiej lidze (innych słabych lig nie śledzę, także nie mogę porównać dalej).

Już nie róbmy się teraz mądrzy "ha! ja wiedziałem". Wiele sobie obiecywałam [obiecywaliśmy] po Kew, a gościu rozczarowuje. Okey, ja wiem, że statystycznie nasza defensywa wygląda w porządku. Ale spójrzmy jak to wszystko niepewnie wygląda podczas meczu. W Europie takich "pierdół" [sorry] jak nasi ligowi piłkarze nie będzie (albo będą po prostu bardzo zdeterminowani by przejść dalej) i oby wtedy się nagle płacz nie zaczął. Po Chavezie też się więcej spodziewałam.
Ale póki co narzekać nie będę, bo nie wypada. Staram się tylko jakoś tonować te wszystkie nastroje itp itd, co by się nagle całe forum nie obudziło z ręką w nocniku.

@Feniks1983- może dlatego ostatnio Patryka więcej w TV, że się go... przestali bać. Uspokoił się chłopak, to dziennikarze nie obawiają się już z nim rozmawiać. Z resztą w L+E Mały powiedział, że "wszyscy patrzą co tam Małecki wymyśli [w tymże programie]" (cytowane z zerową dokładnością), a Patryk spokojnie siedział, odpowiadał i nie dal się sprowokować przy okazji debilnego "żarciku-faktu" ze strony Smokowskiego.
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując
Bielau
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 04.04.2011, 21:54
masterlag napisał(a):Wyświetl post
Ja liczyłam na to, że Pareiko będzie u nas bronił teraz, a potem powoli, ale na stałe będzie wchodził Kurto.
Obawiałam sie, nie powiem, że nie. Na szczęście tym razem się udało (bo niestety z Milanem o raczej niewypał się okazał).

I nie kłaniałabym się przy okazji tegoż transferu czy też Meliksona działaczom w pas. Myślę, że u nas jednak większość transferów to trochę loteria, co potwierdzają "wypały i niewypały". Ale tak jest w całej polskiej lidze (innych słabych lig nie śledzę, także nie mogę porównać dalej).

Już nie róbmy się teraz mądrzy "ha! ja wiedziałem". Wiele sobie obiecywałam [obiecywaliśmy] po Kew, a gościu rozczarowuje. Okey, ja wiem, że statystycznie nasza defensywa wygląda w porządku. Ale spójrzmy jak to wszystko niepewnie wygląda podczas meczu. W Europie takich "pierdół" [sorry] jak nasi ligowi piłkarze nie będzie (albo będą po prostu bardzo zdeterminowani by przejść dalej) i oby wtedy się nagle płacz nie zaczął. Po Chavezie też się więcej spodziewałam.
Ale póki co narzekać nie będę, bo nie wypada. Staram się tylko jakoś tonować te wszystkie nastroje itp itd, co by się nagle całe forum nie obudziło z ręką w nocniku.

@Feniks1983- może dlatego ostatnio Patryka więcej w TV, że się go... przestali bać. Uspokoił się chłopak, to dziennikarze nie obawiają się już z nim rozmawiać. Z resztą w L+E Mały powiedział, że "wszyscy patrzą co tam Małecki wymyśli [w tymże programie]" (cytowane z zerową dokładnością), a Patryk spokojnie siedział, odpowiadał i nie dal się sprowokować przy okazji debilnego "żarciku-faktu" ze strony Smokowskiego.
Wszystko się zgadza, transfery to loteria ale trzeba brać pod uwagę przez kogo te transfery były dokonywane wcześniej, a przez kogo są teraz. Nigdy nie można być pewnym transferu ale myślę, że ze Stanem ryzyko nieudanego zakupu zdecydowanie się zmiejsza. A co do obrony to rzeczywiście....ale znowu trzeba powiedzieć, że Cikos i Paljić(pomocnik) przyszli do WIsły w trakcie tej letniej "łapanki" i mam nadzieję, że nasz dyrektor pokaże w lecie klasę i baaaardzo miło nas zaskoczy. Jakoś jestem o to dziwnie spokojny
Odpowiedz cytując
BoBaSbK
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 04.04.2011, 22:47
Ostatnio często widuję naszego trenera Roberta Maaskanta jeżdżącego na swoim rowerze po Śródmieściu. Nie byłoby nic w tym dziwnego gdyby nie fakt, że nasz coach podczas jazdy wcina lody z kubka za pomocą patyczka i jeździ bez trzymanki! A co gorsza powoduje korki, dziś np. na ul. Piłsudskiego .
TS WISŁA KRAKÓW !!
Odpowiedz cytując
lazy
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 05.04.2011, 07:26
Nie uważam że transfery to loteria - owszem z każdym wiąże się większe lub mniejsze ryzyko. Zwróćcie jednak na jedno uwagę ilu bramkarzy testowaliśmy przed zakupem Jovanić'a a ilu przed Pareiko?
To jest właśnie profesjonalny dyrektor sportowy a nie domorośli eksperci jakich w Polsce jak widać pełno.
A w opiniach o zawodnikach trzeba zawsze zachować umiar - w każdą stronę - i zaufać lepszym od nas w tej kwestii.
c.d.n.
Odpowiedz cytując
herkules
Senior Member

Od: 12.2010

Stary 05.04.2011, 07:50

Kolega Cvetana też nie lubi Cracovii?
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 05.04.2011, 08:35
Jeszcze jedna różnica między Pawełkiem a Pareiką:
Cytat:
Tak. Myślę, że popełniłem błędy przy tych dwóch straconych bramkach. Na przykład przy pierwszej wybiłem piłkę, nie złapałem jej i przeciwnik strzelił gola. No cóż, taka jest piłka. Nie wygraliśmy tego meczu, ale też go nie przegraliśmy. Jeden punkt też jest ważny. Chcemy wygrywać każde spotkanie, ale nie zawsze się to udaje.
Pawełek by się napuszył i szukał jakiś tanich wytłumaczeń.
A że błędy się zdarzają to normalne.
Polecam pierwszą cześć tego filmiku:
http://vimeo.com/7218526
Odpowiedz cytując
Feniks1983
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 05.04.2011, 09:00
Ja mimo wszystko uwazam ze przynajmniej w ostatnim okienku ta "loteria" jest juz mniejsza niz chociazby w lecie przed przyjsciem Holendrow.

To fakt ze w L+E Maly swietnie wypadl i bylo widac po prowadzacych ze troche sa rozczarowani tym ze Maly nie wyskoczyl z jakims tekstem. Zmiana na pewno jest i to widac. Ale tez mysle ze C+ lubi czasem utrzec nosa Smudzie i teraz "promuja" w jakis sposob Patryka aby pokazac Smudzie ze glupio robi nie powolujac Malego do kadry (i jesli tak jest, to maja racje). Osobna kwestia jest to ze Malecki zasluguje na to bo gra naprawde dobrze w tej rundzie.
Odpowiedz cytując
kornd
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 05.04.2011, 09:09
herkules napisał(a):Wyświetl post

Kolega Cvetana też nie lubi Cracovii?
To Marcin Kowalczyk.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 05.04.2011, 12:26
Bardzo martwi mnie to jak Genkov gra przodem do bramki, oglądałem mecz Bułgarii ze Szwajcarią, tam mimo wyjścia na czystą pozycja raz mając tylko jednego obrońce podjął złą decyzje wycofując piłkę, po chwil miał podobną sytuacje i ją stracił.

W meczu z Jagą po podaniu Meliksona to ja naprawdę nie jestem wstanie zrozumieć co on zrobił. Aż prosiło się aby przyjąć piłkę zewnętrzna częścią stopy ustawiają ją sobie tym samym na strzał i zawinąć wewnętrzna po długim rogu. Takie sytuacje naprawdę martwią i sprawiają że zaczynam wątpić w jego umiejętności strzeleckie.
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Stary 05.04.2011, 13:01
Coś dla damskiej części forum.

Uploaded with ImageShack.us

Andy aka Playbus
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 05.04.2011, 13:11
Ja .......e, Ci piłkarze nie maja wstydu?

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Stary 05.04.2011, 13:14
No właśnie się zastanawiam, Rios ma żonę, dziecko - wynika z jego konta na facebooku, a zdjęcie troszkę takie - hot 16 boy, co potrenował troszkę na silowni i chwali się tarka na brzuchu

Czy on tak mało zarabia, że takie mieszanko ma ?
Oczywiście traktujemy to z przymrużeniem oka.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 05.04.2011, 13:21
Nie do wiary. Dzisiejszy piłkarz to dziwny osobnik,przyznajcie sami.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów