|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Oglądałem do 70 min i grał na lewej obronie. Ale w pierwszych meczach chyba grał na lewej pomocy.
Edit: oglądnąłem skrót i wynika z niego, że cały mecz grał na lewej obronie. Po jednej akcji przez jego złe ustawienie mogła paść bramka, ale przy pomocy bramkarza naprawił swój błąd.
Ostatnio edytowane przez gianbuffon : 21.03.2011 o godz. 20:10.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
To zdaje się był jego drugi mecz w tej roli. Wg. mnie wypadł dużo lepiej niż jako reporter z murawy.
|
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Fajny urywek nt. Skorży i jego tłumaczeń z kolejnych porażek w Legii:
Cytat:
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Dla Macieja Małą piosenkę mam :
Oj Maciej Oj Maciej ... czy los Franka Smudy nic nie nauczył cię ... Po Wiśle nigdy nie bierz Legi bo skończysz źle... Oj Maciek Kto teraz kto!! teraz przyjmie cię gdy wypi.... z Legii cię !! Oj Maciekk okazałeś zdrajcą się i Marnie skończysz dziś !!! Oj Maciej Maciej ja już nie ufam ci !!! za tytuły dwa dziękuje ci ale z drugiej strony Levadia mi się śni śni i gdy budzę się to już wiem to już wiem że Maciej to kiepski trener ....oj nawet bardzo bardzo Za mydlenie oczów , kłamstewka małe , za głupotę taktyczną oj Maciej Maciej wkrótce tylko 3 liga przyjmie cię !!! i wtedy krzykniesz swoje sztandarowe hasło ,, Cóż teraz Liga Będzie ciekawsza!!!
Ostatnio edytowane przez Borinho : 22.03.2011 o godz. 10:18.
![]()
Borinho
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
I teraz uważaj bo zostaniesz pożarty przez wyznawców Skorży !
![]() ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
I dostaniesz bana bo pan Skorża to pupilek SKWK
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
To było do mnie ? ale się uśmiałem. Pudło kolego. Czyżby odezwał się ten, o którym piszę w poście wyżej ?
Ostatnio edytowane przez tomo : 22.03.2011 o godz. 15:20.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Spokojnie Spokojnie przecież to takie żarty .. Krzywda się nikomu nie dzieje .. Maciek to fajny gość
lekki bajkopisarz ale jak widać kupił sobie tym dużo Ludzi teraz w Legii mu nie idzie: Bo fanom ciężką w tyłek wejść a i wynikami przeszedł wszystko !!!.Swoją drogą są też jacyś fanatycy Smudy na forum też w wielkim stylu wygrał Mistrza z Wisła a w Pucharach powalczył z mocną wtedy Parmą ![]()
Borinho
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
SKWK nie ma nic wspólnego z tym forum...
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nietuzinkowy Wiślak dziękuje i pomaga nadal
Kapitan polskiej reprezentacji piłkarskiej, a zarazem nietuzinkowy fan Białej Gwiazdy Jakub Błaszczykowski pragnie podziękować wszystkim, którzy zaangażowali się w pomoc zorganizowaną na rzecz malutkiej Lilianki. Przypomnijmy, jego koszulka, w której 4 lutego tego roku zagrał 89 minut przeciwko Schalke (wynik meczu 0-0) zlicytowana została za 760 zł, do tego sam piłkarz postanowił dołożyć od siebie kolejne 1000 zł, by operacja "naprawy" serduszka małej dziewczynki mogła jak najszybciej dojść do skutku. To kolejny nietuzinkowy gest najlepszego rodzimego gracza, który nigdy nie był i nadal nie jest obojętny na prawdziwą, ludzką krzywdę. Wisła = Kuba, Kuba = Wisła Wielu może się nie zgadzać z powyższym ale zdaniem niektórych reprezentantów ABG tak właśnie jest. ![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Al-Ittihad 3-1 Trabzonspor , towarzysko. Z fejsbuka wynika że strzelcem gola Paweł (5 minuta)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
http://www.youtube.com/watch?v=lkmlFY7Addg |
|
|
|
Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
nie. NIe przypadek
Turcy mają biała gwiazde na fladze,a chłop ubrany własnie w taką flage jest. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Konyaspor - Szachtar 2-0. Obroniony rzut karny przez Pawełka. Towarzysko.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Kalu Uche strzelił dziś dwa gole dla reprezentacji Niegrii w meczu eliminacji do PNA przeciwko Etiopii.
![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Renesans Kosy, Kamil jak wino im starszy tym lepszy, no i przede wszystkim to jest charakter jaki by się tam przydał na boisku, nigdy się nie podaje.
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/pol...wiadomosc.html ![]()
CZY CIEMNO CZY JASNO PŁYNIE WISŁA PRZEZ MIASTO
...... BO TO MIASTO JEST NASZE !! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Mar...965,1,379.html
wywiad z Pawełkiem ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
. Czytając ten wywiad dochodzę do wniosku że chyba dobrze stało sie dla wszystkich że Mariusza już z nami nie ma. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Nikola na ławie w Amkar Perm,szanse na gre ma nieduże.Właśnie oglądam mecz jego drużyny z Krylia Sowietow.Gra i tempo meczu o wiele szybsze niż w naszej ekstraklasie,ogólnie to przepasc.Wątpie że tam sie odnajdzie.Nie ma to jak nasza ekstraklasa
Ostatnio edytowane przez AYALA : 02.04.2011 o godz. 11:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Co za gość, Smuda go po jednym błędzie skreślił... No cóż, nawet Smuda jakąś dobrą decyzję musiał kiedyś podjąć. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Wszedłem sobie z ciekawości na forum Legły i zauważyłem że już jest ostra nagonka na Skorżę wśród kibiców. Chyba długo nie pociągnie.
Ostatnio edytowane przez bartekd16 : 02.04.2011 o godz. 19:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Trabzonspor wygrał 1-0 z Konyasporem. Z naszych cały mecz zagrali Piotrek i Pawełek. W 90 minucie wszedł Pawełek Brożek, Głowa cały mecz na ławce.
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
http://galeria.wislakrakow.com/20110403/md/46.jpg
To jest Dudu (ten w czapce) albo jakiś inny były piłkarz Wisły? Bo coś kojarzę i nie mogę skojarzyć. PS: Tak trochę do Eto'o podobny |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Dzis na meczu byl Gorawski,Zienczuk.
Fajnie ze byli pilkarze odwiedzają czasem troche inaczej wygladający stadion P.S To chyba nie jest Dudu na tym zdjeciu ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|