|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Wynik meczu 19 kolejki | |||
| Zwycięstwo Polonii Bytom |
|
11 | 5,67% |
| Remis |
|
5 | 2,58% |
| Zwycięstwo Wisły Kraków |
|
178 | 91,75% |
| Głosujących: 194. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Oglądnij sobie jeszcze raz mecz Arka - Wisła... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Bo niestety tak jest że teraz w lidze baaaardzo męczmy się z każdym. Dla pamiętających Wisłę jadącą takie Polonie Bytom na spokojnie 3-4 do 0 do przerwy, po przerwie dokładając jeszcze 1-2 bramkę na 1/3 mocy, to jest po prostu trudne do przyjęcia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Mecz trzeba wygrać i to bezwzględnie. Trzeba na nich siąść i rozklepać szybkimi akcjami. Amen.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Takie mecze są po to,by wygrywac.Nie wyobrażam sobie innej opcji niż 3 punkty dla nas po kompromitującym odpadnięiu z PP.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Wobec konztuzjii Bunozy musimy oswoic sie juz ze stalym srodkiem Chavez-Jaliens.
Holender narazie zawodzi ale licze ze nabierze pewnosci siebie i zacznie grac duzo lepiej. Bytom ostatnio strzelil w Kielcach 3 bramki i zagrali calkiem dobrze. Radze naszym pilkarzom zeby podeszli do tego meczu na 100% bo inaczej naprawde bedzie kiepsko,a na strate punktow nie mozan sobie pozwiolic,bo ciezkie mecze dopiero przed nami. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Szkoda, że w jutrzejszym meczu większą rolę może odegrać nie przygotowanie fizyczno-psychiczne lecz pogoda/sędzia ;/ Trzeba uważać przede wszystkim na te stałe fragmenty gry, bo przy tak fatalnej pogodzie mogą one odegrać główną rolę.
![]()
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
- 1906 poparcia ikon Wisły Kraków S.A. Arek Głowacki za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy Tomasz Frankowski za 253 występy / 156 bramek Paweł Brożek za 246/ 110 bramek Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Spokojna wygrana dwoma lub trzema bramkami - nie widzę innej opcji.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Jak nie zlekcewazymy rywala to wygramy. Trener MUSI im to wtluc do glow.
Sekretem Wisly jest to ze nie umiemy grac bez naszego dopingu. Takze caly power w ABG ON TOUR ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Przewiduję męczarnie, 1 bramka po indywidualnej akcji i czekanie na końcowy gwizdek. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Masz racje ze musza Nasi zagrac na 100 procent a moze i wiecej bo Bytom to druzyna ktora walka nadrabia braki. Ciezko mi jednak realnie odnosic sie do wyniku Polonii tydzien temu w Kielcach w obliczu wczorajszej gry Korony z Pasami. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Jak skrupulatnie wyliczył Tygodnik Kibica - Zdemolujemy dziś Bytom. Skład pewnie każdy wie jaki będzie, jedyna niewiadoma to środek pola - czy Tomek czy Sivakov. Nic tylko zlać ich konkretnie (przydało by się takie 5-0 a co!)
Jaga w dupe wczoraj, dziś przydało by się żeby Legia nie wygrała i znów przewagę można powiększyć. Mało! po PP chcę co najmniej 5! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Tak, 20 do 0 bo daliśmy ciała w Bielsku. Ludzie spokojnie - każda wygrana nawet 1 bramką! I oby wygrana, Polonia gra o życie.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jak czułem, że z Podbeskidziem damy ciała tak teraz mam przeczucie, że spokojnie wygramy. I to nie jedną bramką. Przeszkodzić w tym może jedynie pogoda. Zobaczycie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
To nie jest menadżer piłkarski. Z Sobolem w obronie to tracilibyśmy bramki co chwilę.
Naturalnym zmiennikiem jest słabo grający Jaliens. Z tego powodu można ewentualnie zagrać bardziej defensywnie w środku pola wystawiając Wilka i Sobola lub Wilka i Sivakova. Obecnie Sobolewski gra za zasługi. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ale pech Bunozy !!! No to mamy 3 środkowych obrońców... A do końca sezonu jeszcze 13 meczów... Jaliens mam nadzieje ze wkoncu sie przebudzi... Mam taka nadzieje...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
ciekawe jak wyglada murawa w Bytomiu. Zeby nie bylo tragicznie bo wynik moze byc rozny. Mysle ze jak Q sie zaaklimatyzuje to pokaze na co go stac. Na wszystko potrzeba czasu. Dzisiaj Gienek strzeli pierwszego gola w lidze
![]() Powód: Literowka
Ostatnio edytowane przez wislakrakow124 : 20.03.2011 o godz. 10:11.
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Na ta chwile murawa ok .. Zielona nie ma śniegu .. Wiec będzie ok (PRZED chwila w ORANGE SPORT łączyli się na żywo ze stadionem w BYTOMIU )
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
1? Mało! 2? Mało...
Najgorsze jest to,że mój brat pojechał na mecz a ja nie (arbeit), oglądnę tylko drugą połowę... chętnie znów oglądnął bym Riosa, tak ostatnie 25-30 min, bo moim zdaniem nie wypadł zle w Bielsku, fajnie jak by obok Melexa zagrał ten Pan: ![]() i pokazał na co go stać |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Skąd to zdjęcie jest? Nie wiem zapewne mi się tylko wydaje ale jakoś tak na twarzy schudł pan Boukhari
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Zdjęcie jest z czasów Ajaxu, stare dzieje.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Boukhari teraz wygląda jak pyza - że im się nie chce zrzucić paru kg - przecież to banał dla piłkarzy...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Dla mnie może być nawet 1-0 w 95 minucie. Byle odnieść zwycięstwo.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
... pokazywać swoja przydatność to oni mieli w sparingach i na treningach a mecze ligowe są od wygrywania. jak chcesz pooglądać Riosa to polecam ściągnąć sobie mecz w Bielsku, z szczególnym uwzględnieniem magicznej techniki Argentyńczyka podczas marnowania sytuacji sam na sam. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
No to żebyś się nie przeliczył.
Będzie ciężko jak cholera, zwycięstwo po ogromnych męczarniach i cudem wyszarpane..choć nie obraziłbym się, gdyby było dużo prościej niż przewiduję. ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
w skutek kontuzji Bunozy Kowalski coraz bliżej pierwszego składu.
a miał być ....a spotkoj. Jak stoimy z kartkami ? Chyba zle nie jest, bo wg.statystyk wp.pl Chavez miał 2 faule przez cały sezon. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Wilk grał w drużynach młodzieżowych na pozycji stopera, to z braku laku ... :(
![]() "Urzędnicy są jak książki na półkach biblioteki: im wyżej postawieni, tym rzadziej do czegoś służą." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie pozostaje nic innego jak Wisła musi wygrać dziś.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|