The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.03.2011, 01:10
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Właśnie: zamiast bronić Latynosów pochwalmy Polaka. Z bólem serca to robię, bo Wojtka nie lubię. Ale wykorzystał swoją szansę, dał dobrą zmianę i powinien dostać kolejną szansę.
Miałem to samo o Riosie napisać, wyręczyłeś mnie. Naprawdę, nic więcej dodać się nie da - ze swoimi atutami jest kompletnie bezużyteczny w europejskim futbolu. Brak umiejętności strzału, koszmarnie wolny, odstawia nogę - to mają być cechy zawodnika ofensywnego? Do tego to boiskowe gwiazdorstwo...

A ja do "Łobo" nic nie mam, talentu ma ile ma (nie za dużo), ale wreszcie dołożył do niego walkę, zadziorność i zaczął brać odpowiedzialność na własne barki. Zrozumiał też chyba, że u Maaskanta musi sobie wywalczyć miejsce nawet na ławce i zamiast mieć na wszystko wyjebane jak - nie przymierzając - Garguła wziął się za siebie.
Cudów się nie spodziewam, ale nam wystarczy, żeby był dobrym zmiennikiem.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 18.03.2011 o godz. 02:15.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
TynWisla
Member

Od: 10.2005

Stary 18.03.2011, 08:30
Wiecie co, opadają mi ręce, kiedy w kolejnej analizie naszego meczu od trzech lat czytam taką formułkę:
"Wiśle brakowało ruchu zawodników bez piłki, aby cokolwiek wskórać, a także odrobiny kreatywności w środku pola. W dodatku dwójką pozostałych zawodników naciskało cały czas na próbujących wznawiać grę obrońców Wisły" (cytat z "taktycznie.blog"l)
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 18.03.2011, 08:35
Cytat:
Do tego to boiskowe gwiazdorstwo...
Dodam do warsztatu Riosa boiskowy idiotyzm bo już kiedyś o tym pisałem że robi sobie ruletetki na środku po boiska po czym tracił piłkę i z jego szybkoscią to wiadomo, że może liczyć już tylko na kolegów.

A Łobo chyba wział sobie do serca uwagi że potrafi iść tylko do prawej nogi, być może potrenował ostatnio schodzenie na lewą bo takie strzały to się chyba nikt po nim nie spodziewał, to nie były jakieś podania do bramkarza tylko soczyste uderzenia. Zawsze myślałem że to Gargule bardziej zależy ale po tym co zobaczyłem w ostatnich meczach to mam inne zdanie.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 18.03.2011 o godz. 08:40.
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 18.03.2011, 10:47
Bo Rios to dobry piłkarz tylko każda jego decyzja na boisku jest zła
Jak ma kiwać bramkarza to lobuje, jak ma podać to kiwa, a jak ma przyspieszyc akcje to sie zastawia
Poza tym jest dokładnie jest tak jak piszecie, on sie w Europie nigdzie nie sprawdzi - nie ma do tego charakteru,
nie walczy, odstawia noge , widać że brakuje mu miejsca, luzu na boisku.
No i do tego jest przeraźliwie wolny
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 18.03.2011, 11:25
Tak, jasne. Powiedz to Marcelo (temu z Realu, ale i naszemu ex-grajkowi), Pato, Kace czy Renato Augusto. Frajerzy od razu zaczęli grać zamiast się aklimatyzować

Nie rozumiem tej taryfy ulgowej wobec latynosów. Polak jak wybiega na boiska ekstraklasowe i gra kichę, jest skreślany.

Latynos - wiadomo, ziomal Messiego - najwyraźniej ma być pod kloszem ochronnym. Ja się pytam: dlaczego?

Nie chcę sugerować, że Legia jest cacy ale oni Mezengę (genialnego zmiennika Vagnera Love i Adriano) już skreślili, a Cabrala pewnie skreślą za chwilę. Nie cackają się - jak się ktoś nie nadaje, to wylatuje.

Uważam, że zamiast Riosa teraz szanse powinien dostawać ktoś inny. Może jakiś młokos z Młodej Ekstraklasy. Prochu nie wymyśli, ale sam fakt wejścia na 5 ostatnich minut w wygranym meczu może go zmotywować do ciężkiej pracy.
wyluzuj z tymi porównaniami, ja Ci odpowiem czymś z naszego podwórka: Cantoro, Paulista, Roger
tam się gra inaczej! włącz czasem sobie ligę brazylijską i zobacz, mało taktyki
tak jak mówię, umiejętności piłkarskie Rios ma spore, kwestia czasu jakby zaczął grać
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 18.03.2011, 11:37
Tak, jasne. Powiedz to Marcelo (temu z Realu, ale i naszemu ex-grajkowi), Pato, Kace czy Renato Augusto. Frajerzy od razu zaczęli grać zamiast się aklimatyzować

Nie rozumiem tej taryfy ulgowej wobec latynosów. Polak jak wybiega na boiska ekstraklasowe i gra kichę, jest skreślany.

Latynos - wiadomo, ziomal Messiego - najwyraźniej ma być pod kloszem ochronnym. Ja się pytam: dlaczego?

Nie chcę sugerować, że Legia jest cacy ale oni Mezengę (genialnego zmiennika Vagnera Love i Adriano) już skreślili, a Cabrala pewnie skreślą za chwilę. Nie cackają się - jak się ktoś nie nadaje, to wylatuje.

Uważam, że zamiast Riosa teraz szanse powinien dostawać ktoś inny. Może jakiś młokos z Młodej Ekstraklasy. Prochu nie wymyśli, ale sam fakt wejścia na 5 ostatnich minut w wygranym meczu może go zmotywować do ciężkiej pracy.
Ja widzę u nas jeszcze inny problem. Przykładowo nasz wychowanek Kowalski został na jesień zbesztany równo. Że łajza, że nadaje się na 2 ligę, paralityk itp. Teraz przyszła gwiazda z Holandii, skasowała grube pieniądze na boisku wygląda tak jak Kowalski i wszystko jest cacy.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 18.03.2011, 11:57
Cytat:
Ja widzę u nas jeszcze inny problem. Przykładowo nasz wychowanek Kowalski został na jesień zbesztany równo. Że łajza, że nadaje się na 2 ligę, paralityk itp. Teraz przyszła gwiazda z Holandii, skasowała grube pieniądze na boisku wygląda tak jak Kowalski i wszystko jest cacy.
Czy aby na pewo wszystko OK ?
Rozumiem Jaliens nie gra jakoś porywająco, ale nie gra moim zdaniem też jakoś tragicznie, poza meczem w którym grał na prawie obronie gdzie zresztą też był wsadzany na konia. Według mnie wygląda najsolidniej z naszych defensorów choć też konkurencja nie jest duża.
Mam na dysku wszystkie nasze mecze ligowe, jestem pewien że grubo ponad 90% podań Jaliensa dochodzi do swojego adresata, każdy jego wykop nawet jest bardzo dokładny i nie wypier piłki tam gdzie nie ma naszego zawodnika.

Wszyscy oczekiwali od niego jakiś cudów, ostatnio nawet ktoś oczekiwał od niego żeby sięgnął piłkę która była 2 metry nad nim. I ochrzcił go winowajcą za stratę tego gola. Podobno miał skakać.... graliście kiedyś piłkę ? zasada jest prosta wiesz że nie dojdziesz do piłki to nie skaczesz. Mało tego nawet nie próbujesz się wybijać, wszystko po to aby partner z defensywy, bramkarz wiedzieli że to oni muszą wziąć tą piłkę.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 18.03.2011 o godz. 12:10.
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Stary 18.03.2011, 12:09
To jest Twoje zdanie. Moim nie sprawia wrażenia rutyniarza, Który ma spokój i popełnia minimum błędów. W dwumeczu z Podbeskidziem został kilka razy niemiłosiernie okiwany. Proponuję Ci przypomnieć sobie jedną sytuacje z meczu w Krakowie, gdy najpierw się źle ustawił, za chwilę gonił i się wywalił. Wstał i go Cieśliński okiwał jak dziecko. Sorry, ale tak nie zachowuje się rutynowany obrońca, tylko Kowalski
Odpowiedz cytując
iiYama
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 18.03.2011, 12:11
bridgeburner napisał(a):Wyświetl post
Bo Rios to dobry piłkarz tylko każda jego decyzja na boisku jest zła

X to dobry chirurg, ma zaj...te oko, pewną rękę, tylko wycina wyrostek zamiast woreczka węzły zamiast guzów.

Litości...
Ave
Wisła
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 18.03.2011, 12:16
zim zum napisał(a):Wyświetl post
To jest Twoje zdanie. Moim nie sprawia wrażenia rutyniarza, Który ma spokój i popełnia minimum błędów. W dwumeczu z Podbeskidziem został kilka razy niemiłosiernie okiwany. Proponuję Ci przypomnieć sobie jedną sytuacje z meczu w Krakowie, gdy najpierw się źle ustawił, za chwilę gonił i się wywalił. Wstał i go Cieśliński okiwał jak dziecko. Sorry, ale tak nie zachowuje się rutynowany obrońca, tylko Kowalski
Oglądam ten mecz nie musisz mi przpomiać, dodam że komentator dochodził przy tych sytuacjach wykrzykując tyle ile miał sił " Ależ błąd 10 krotnego reprezentant Holandii, uczestnika mistrzostw świata, który grał przeciwko Argentynie."

Na pewno można odczuć lekkie rozczarowanie ale pisanie że gra jak Kowalski który ma problem aby podać piłę na 3 metry, to skrajnie nieporozumienie.
Tym bardziej że Jaliens zagrał super w Gdynii - (to on podał piłkę do Cikosza który z kolei strącił ją do Małego)poprawnie z Ruchem oraz teraz z Podbeskidzkiem też nie ma sobie nic do zarzucenia.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 18.03.2011 o godz. 12:23.
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Stary 18.03.2011, 12:22
Jak się patrzy jeszcze raz na te bramki z Podbeskidziem, to daje o sobie znać brak dobrych warunków fizycznych Jaliensa. Wygląda trochę przy tych akcjach, jak dziecko we mgle.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 18.03.2011, 12:26
Jak się patrzy jeszcze raz na te bramki z Podbeskidziem, to daje o sobie znać brak dobrych warunków fizycznych Jaliensa. Wygląda trochę przy tych akcjach, jak dziecko we mgle.
Haha co ty przy tych bramkach jeszcze wypatrzyłeś ? Może napisz jeszcze że widać tam słabą psychikę tak jak u Meliksona co pisałeś na podstawie statystyk.

A co do Jaliensa to on waży 72kg, nie jest to obrońca typu Marcelo czy Głowacki to oczywistość.
Odpowiedz cytując
Kluvi
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 18.03.2011, 12:27
zim zum masz chyba problem ze wzrokiem bo Kew zrobił wślizg nieudany i zanim wstał koleś był przed nim.. jakim cudem miał się z nim kiwać? obejrzyj sobie to jeszcze raz i nie przekręcaj rzeczywistości

a 2 sprawa spójrz co Łobo zrobił.. stracił piłkę i zamiast gonić przeciwnika olał to i truchtał sobie...

http://www.youtube.com/watch?v=bOk0iQyr--A

Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Stary 18.03.2011, 12:56
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Haha co ty przy tych bramkach jeszcze wypatrzyłeś ? Może napisz jeszcze że widać tam słabą psychikę tak jak u Meliksona co pisałeś na podstawie statystyk.

A co do Jaliensa to on waży 72kg, nie jest to obrońca typu Marcelo czy Głowacki to oczywistość.
chodzi mi raczej o wzrost, a nie o wagę

Kluvi napisał(a):Wyświetl post
zim zum masz chyba problem ze wzrokiem bo Kew zrobił wślizg nieudany i zanim wstał koleś był przed nim.. jakim cudem miał się z nim kiwać? obejrzyj sobie to jeszcze raz i nie przekręcaj rzeczywistości

a 2 sprawa spójrz co Łobo zrobił.. stracił piłkę i zamiast gonić przeciwnika olał to i truchtał sobie...

http://www.youtube.com/watch?v=bOk0iQyr--A
Nie rozmawiamy o akcji bramkowej.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 18.03.2011, 13:01
Jaliens ma 183. Raptem 3 cm mniej niż Głowacki a np.8 wiecej niż cannavaro i dokładnie tyle samo co Cleber.

teraz twoim agrumentem przeciwko bedzie to że nie jest wysoki jak Bunoza?
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 18.03.2011, 15:01
JrQ- napisał(a):Wyświetl post
wyluzuj z tymi porównaniami, ja Ci odpowiem czymś z naszego podwórka: Cantoro, Paulista, Roger
Cantoro - twardo walczący piłkarz, potrafił strzelić z dystansu, typowy "czyściciel" środka pola. Jako zawodnik defensywny i tak miał lepiej ułożoną nogę niż Rios. A zaczynał jako napastnik.
Paulista - szybki, doby strzał. Zawodnik zupełnie piłkarz inny od Riosa, typowy skrzydłowy - zanim nasz Argentyńczyk zdążyłby się obrócić Jasiu obiegłby go dwa razy.
Roger - świetny strzał z dystansu, potrafi niekonwencjonalnie podać. Typowy rozgrywający.

Co chciałeś udowodnić? Cała wymieniona przez Ciebie trójka przed przyjściem do Wisły grała w europejskich drużynach.

Rios to pomyłka, on po prostu nie ma warunków żeby zaistnieć nawet w naszej lidze. Te dwa rzuty wolne które wywalczył wynikały z tego, że PBB grają drewniaki - w obu przypadkach był już osaczony i miałby problem nie tyle z pójściem do przodu, co z wycofaniem piłki. Od średniej klasy stopera to on się odbije jak od ściany, a przy swojej szybkości nie ma szans nikomu odskoczyć.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
martonas
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 18.03.2011, 15:23
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Czy aby na pewo wszystko OK ?
Rozumiem Jaliens nie gra jakoś porywająco, ale nie gra moim zdaniem też jakoś tragicznie, poza meczem w którym grał na prawie obronie gdzie zresztą też był wsadzany na konia. Według mnie wygląda najsolidniej z naszych defensorów choć też konkurencja nie jest duża.
Mam na dysku wszystkie nasze mecze ligowe, jestem pewien że grubo ponad 90% podań Jaliensa dochodzi do swojego adresata, każdy jego wykop nawet jest bardzo dokładny i nie wypier piłki tam gdzie nie ma naszego zawodnika.

Wszyscy oczekiwali od niego jakiś cudów, ostatnio nawet ktoś oczekiwał od niego żeby sięgnął piłkę która była 2 metry nad nim. I ochrzcił go winowajcą za stratę tego gola. Podobno miał skakać.... graliście kiedyś piłkę ? zasada jest prosta wiesz że nie dojdziesz do piłki to nie skaczesz. Mało tego nawet nie próbujesz się wybijać, wszystko po to aby partner z defensywy, bramkarz wiedzieli że to oni muszą wziąć tą piłkę.
Jak nie często się z Tobą zgadzam, tak teraz 100% poparcia, niektórzy to chyba oczekiwali że Jaliens to będzie lepszy od Marcelo i Głowackiego razem wziętych. Owszem zdarzają mu się błędy, ale to się zdarza nawet najlepszym piłkarzom w najlepszych klubach (proponuję sobie obejrzeć co czasami wyrabia taki Kościelny w Arsenalu...), tylko że jakoś błędy to zauważają wszyscy, natomiast momentów kiedy ładnie wyczyścił piłkę, wygrał pojedynek główkowy albo jako jedyny z obrońców dokładnie wyprowadził piłkę to jakoś nikt nie chce widzieć. A już obwinianie go za te 2 bramki z Podbeskidziem to naprawdę jest chwytanie się brzytwy.
Odpowiedz cytując
PANDEM0NIUM
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 18.03.2011, 15:34
Odniosłem takie samo wrażenie. Powiem więcej. On się daje przepychać niczym junior, fatalnie się ustawia i nie stanowi jak na razie zagrożenia w polu karnym przeciwnika.
Mam nadzieje że to wszystko związane jest z aklimatyzacją tego zawodnika do innego stylu gry niż w Holandii ale to też naciągana teoria. Czy np Cannavaro albo Cordoba musieliby specjalnie aklimatyzować sie w Polsce aby spełniać wymagania naszej paździerzowej ligi? Wątpie.
Szczerze dziwie się jeszcze niektórym tu piszącym którzy próbują błędy Jaliensa usprawiedliwiać. Kowalski gra tak samo a jest osądzony od czci i wiary.
Jak na razie nieudany transfer. Mam nadzieje że będzie lepiej.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 18.03.2011, 16:19
Ciekawa sprawa.

Jaliens z taką przeszłośćią ,CV,doswiadczeniem miał zostac naszą ostoją defensywy,kims jak Cleber-nie do przejscia i nauczyciela dla kolegów...

tymczasem,teraz zastanawiamy sie czy jest lepszy od Kowalskiego.................

No coz ,mi on tez cos dziwnie wyglada,przed wszystkim jakos tak ślamazarnie sie porusza i sprawia wraznie ze w Holandii to on gral 10 meczów a nie ponad 100.Na razie zaskakuje mnie ,mocno negatywnie.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 18.03.2011, 16:43
Moim zdaniem samobójstwem jest wystawianie Bunozy. Gdyby z tyłu grał Chavez z Jaliensem to wydaje mi się, że dużo solidniej by obrona funkcjonowała.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 18.03.2011, 17:01
czy ja wiem? Mi w Goradnie podoba sie to ze dzidy przeciwników klei na klatke a nie wybija w ciemno np.
Tak samo jak czasem(mimo iz niebezpieczne to jest ) sie zastawia i blokuje piłke, wyglada na silnego na nogach.

ale najpewniej czułbym sie jakbym grali w 5. Bo Bunoza powinien miec zakaz celowania w pilke lecąca z gory nogą,u niego łatwiej o kiks niz o dziure w ulicy.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
piter86
Member

Od: 06.2009

Stary 18.03.2011, 22:12
Fajny wywiad z Czarkiem

http://tsw.com.pl/news/Cezary-Wilk-s...ie-dla-nas-836

Co uważasz o kibicach Białej Gwiazdy? Czy mógłbyś ich porównać do kibiców Korony Kielce (wcześniejszy klub Wilka – red.)?
- Nie chciałbym się podlizywać, ale wystarczy przyjść na mecz Wisły i zobaczyć co robią kibice na stadionie przy Reymonta za jedną z bramek. Nawet siedząc na ławce serce się raduje, że można reprezentować barwy klubu, który ma takich kibiców. Grać na stadionie Wisły to dla mnie wielka radość.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 18.03.2011, 22:16
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
Moim zdaniem samobójstwem jest wystawianie Bunozy. Gdyby z tyłu grał Chavez z Jaliensem to wydaje mi się, że dużo solidniej by obrona funkcjonowała.
Jaliens popisywal sie juz w obu meczach z Podbeskidziem czy Arka, gdzie kazdy robil z nim co tylko chcial. Ja dziekuje, wole Bunoze
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 18.03.2011, 22:23
mic napisał(a):Wyświetl post
Jaliens popisywal sie juz w obu meczach z Podbeskidziem czy Arka, gdzie kazdy robil z nim co tylko chcial. Ja dziekuje, wole Bunoze
Ja tez wole Bunoze od Jaliensa ,powinien grac razem z Chavezem
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 18.03.2011, 22:38
Cieszę się, że ktoś na tym forum jeszcze myśli. Oczywiście, że Gordan i Chavez.

Jaliens pokazał w meczach z Podbeskidziem, że niestety najlepsze lata to ma zdecydowanie za sobą.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 18.03.2011, 22:42
mic napisał(a):Wyświetl post
Gratuluje poczucia humoru, obejrzyj sobie mecz z Arką, a drugi mecz w Podeskidziem to nie wiem gdzie ty widziałeś jego błędy. Zobacz sobie jak ten zawodnik wyprowadz piłkę spokojnie ponad 90% zagrań dochodzi do kolegów. Gol Małecki z Arką padł po wyprowadziu piłki przez Jaliensa który podał piłkę do Cikosa.
Podobno każdy robił z nim co chciał z Arką jednak dziwne jest to ,że jedynie sytuacjie Arki które sobie przypominam to po jakiś rykoszetach, rzutach rożnych, mam ten mecz nawet na dysku i jakos nic takiego miejsce nie miało.

Faktem jest że zagrał jeden słabszy mecz z Podbeskidziem ten pierwszy, poslizgnął się ze 2 razy, raz dał się ograc, z czego nawet nie było bramki, media zrobiły na niego dużą nagonkę i teraz obrywa za wszystko, a za mecz z Arką to już skandal.
Można odczuć lekkie rozczarowanie ale słowa które padają pod adresem tego zawodnika są za mocne, nie dawno przeczytałem na tym forum że zawalił bramkę bo nie wyskoczył do piłki która była dwa metry nad nim. Ludzie graliscie kiedy w piłkę ? Zasada jest prosta, nie skaczesz do piłki której nie sięgniesz, nawet nie robisz ruchu po to aby kolega z tyłu wiedział że ty tej piłki nie sięgniesz, to jest tak samo jak w siatkówce.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 18.03.2011 o godz. 22:52.
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Stary 18.03.2011, 23:00
Po prostu ludziom chodzi o to, że nie jest panem swojego pola karnego, póki co

Zobaczymy pojutrze co pokaże, mam nadzieje, że nie będzie nas rozgrzewał swymi gafami, bo na ten dzien zapowiadaja w miare ciepło i brak śniegu
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 19.03.2011, 00:11
A co mnie to interesuje jak Jaliens wyprowadza piłkę, od obrońcy wymaga się tego żeby nie dopuścił do zagrożenia pod bramką, a Jaliens póki co nie udowadnia swojej wyższości nad Chavezem, delikatnie mówiąc.
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
martonas
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 19.03.2011, 00:24
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
A co mnie to interesuje jak Jaliens wyprowadza piłkę, od obrońcy wymaga się tego żeby nie dopuścił do zagrożenia pod bramką, a Jaliens póki co nie udowadnia swojej wyższości nad Chavezem, delikatnie mówiąc.
Miałem podyskutować z twoim postem ale potem sobie przypomniałem że to ty twierdziłeś że Jaliens zawalił drugą bramkę nie skacząc do piłki i stwierdziłem że cokolwiek bym nie napisał to ty i tak będziesz wiedział swoje...
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 19.03.2011, 11:39
martonas napisał(a):Wyświetl post
Miałem podyskutować z twoim postem ale potem sobie przypomniałem że to ty twierdziłeś że Jaliens zawalił drugą bramkę nie skacząc do piłki i stwierdziłem że cokolwiek bym nie napisał to ty i tak będziesz wiedział swoje...
Grał w Holandii, powinien skakać lepiej niż Michael Jordan.

Coś czuję, że jego krytycy jeszcze się z nim przeproszą. Po Cleberze i Marcelo też na początku jechali, a każdy bardziej rozgarnięty widział, że będzie z nich pożytek.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów