|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
![]() Hmm, to chyba nie ten temat z Traore ![]() Kupimy go najwyżej wtedy, gdy będzie można zastosować prawo Bosmana ![]()
|
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
No ja przepraszam, i Franek ma nam napastników reprezentacji uczyć?
( przestrzelił karnego )![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
ja to sie dziwie tylko dlaczego wszystkie druzyny w lidze nie grają przeciwko Wisle tak wysoko i agresywnie jak
Podbeskidzie - troche męskiej gry i nasze panienki wymiękają ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
No właśnie. Byłem zdziwiony że koleś co komentował tak się nadzierał przy bramce na 1:0 i na 2:0. Myślałem że jakiś Wiślak komentuje, no ale potem wyrównał to jak się nadzierał na 2:1 i 2:2
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie bądźmy żałośni. Nie zachowujmy się jak dziewczyny, którym ciągle ktoś przeszkadza. Komentarz komentarzem, ale lepiej jak na kibiców z klasą przystało pogratulujmy Podbeskidziu waleczności i awansu.
A niech się z Lechią w finale spotkają ![]() |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Wy nie macie sie czym przejmowac tylko komentatorami? w N pod Legie, w Polsacie pod Lecha a pod Wisle coz... moze niech Cupial jakas tv kupi albo nagle jakis mniej lub bardziej znany komentator zapala miloscia do Bialej Gwiazdy.
Mecz ktory mialem nieprzyjemnosc ogladac pokazal mi kila ciekawych spraw... Po pierwsze ambicja i wola walki w naszym kraju wystarczy by przejechac sie po topowych zespolach. Tak przejechac, bo ja nie wiem jak inaczej nazwac tego typu dwumecz. Trenerzy i zawodnicy wystepujacy w naszym kraju to sa jakies nieporozumienia. Taki trener sciaga kreujacego gre i stwarzajacego najwieksze zagrozenie zawodnika, czemu to robi? 1) Nie zna sie zupelnie na tym czym sie zajmuje. Ma taki kaprys i juz. 2) Sciaga zawodnika zeby dac mu odpoczac bo jest juz 2:0 wiec spokojnie mecz sam sie wygra. Pierwszy punkt to ja zrozumiem, ale drugiego juz nie. Czy u nas graja zawodnicy z ukrytymi wadami wydolnosciowymi? Moze jaraja przed meczem szlugi albo obrabiaja 4 hektary pola ? Skoro chca grac w lepszej lidze to beda zapieprzac co 3-4 dni. Dodatkowo Flamengista w temacie pucharowym stwierdza ze sedzia z Warszawy to wiecie co... No ale jak Legie w tym roku dymaja sedziowie to jest ok Wisla przegrala bo jej sie nie chcialo. Teraz jak ktos to fajnie napisal, pasterze i robotnicy sezonowi zaczna zacierac rece bo zobaczyli z kim potencjalnie moga spotkac sie w pucharach... Tak wiem, Legia jest chujowa i dostanie w dupe nawet od niewidomych.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 16.03.2011 o godz. 23:23.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
A z "przejechaniem się" nie przesadzajmy, dwa gole po stałych fragmentach gry, które cudem uratowały Podbeskidzie, trudno nazwać "przejechaniem się" po rywalu. Ale woli walki wypada im oczywiście pogratulować.
Ostatnio edytowane przez rw88 : 16.03.2011 o godz. 23:30.
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Kreseq - ja nie mam zamiaru się kłócić, bo nie ma o co. Ja tylko chcę, żeby ten facet nie sędziował więcej naszych meczy.
Mam też nadzieję, że sprawiedliwość choć powolna, kiedyś zatryumfuje. Antoni F. też nam "posędziował" parę meczy, potem się okazało jaki z niego "fachowiec". ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
Piekny wynik, po cichu liczylem na niespodzianke i byla, A Zawadzki to jeden z lepszych komentatorow jacy zostali w publicznej, zawsze mozecie innych specjalistow sluchac albo z N-ki @rw88, cudem to dla was pierwsza bramka padla. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Watts : 17.03.2011 o godz. 08:08.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Kiedy szanowna ekstraklasa sa poda terminarz kolejnej kolejki ?
Mecz z Jagiellonią teoretycznie może być już za 8 dni, a nikt nic nie wie, co do godziny i dnia... |
|
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Mecz z Jagą najprawdopodobniej w niedzielę 3.04, o godzinie 17.15 lub 17.30.
|
|
|
|
Moderator
Od: 11.2002
Offline |
|
|
mecz z Jagiellonią odbędzie się w weekend (1-3 kwietnia), za tydzień jest przerwa na reprezentację
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Mecz z Jagą w niedzielę 3.04 o godzinie 14:45 :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Ech, pora wysmienita, ale na niedzielny obiad...
Mamy naprawdę fajne stadiony, mamy oświetlenie, a i tak będziemy grać o takich porach jak jakaś trzecia liga. (nie mówię tu tylko o Wiśle, ale o całej ekstraklasie) ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
http://www.weszlo.com/news/6495 ciekawie na weszlo... czyzby ukladziki Filipiaka drugi raz uratowaly kolezanki za blon przy zielonym stoliku.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
No wlasnie od jakiegos czasu czesto przewija sie temat wywalenia Bytomia i przesuniecia ich na ost miejsce ,tak aby Cracovia miala juz tylko 1 miejsce do przeskoczenia Warto patrzeć na tą sprawe, wszak towarzysz Filipiak zawsze zwarty i gotowy prz zielonym stoliku ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No dobra, ale weźcie też pod uwagę, ze gdyby Polonia Bytom była normalnie funkcjonującym klubem, to wasze sąsiadki by w ogóle nie miały o czym mówić w tym kontekście. Sprawa śmierdzi na kilometr, ale ja tam bym wolał, żeby w ekstraklasie nie było klubów, które dają takie preteksty Filipiakowi.
![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
No i proszę - sędzia Borski sędziuje nasz mecz z Polonią Bytom.
Powiem tak - mając w pamięci wczorajsze wyczyny tego pana poważnie obawiam się o wynik meczu. Normalnie z Polonią spokojnie jesteśmy w stanie wygrać, ale nie przeciwko 12 osobom na boisku. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Zacytuję klasyka:
Muszę przyznać, ze gdy usłyszałem kto będzie nam sędziował, przestraszyłem się. Ale trzeba pamiętać, że to międzynarodowy polski arbiter. Psia mać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
To tak jeszcze raz w temacie, bo dzisiaj w Łodzi był Lato w tej właśnie sprawie. O dziwo trzeźwy i na dodatek rzeczowy. Jest nadzieja, że coś ruszy ze stadionami, a ŁKS pewnie dostanie licencję. Ciekawe tylko co pani prezydent zaproponuje Widzewowi, bo jak Cacek odrzuci ofertę, to rada miasta raczej nie zgodzi się na dwa obiekty.
http://www.mmlodz.pl/363653/2011/3/1...category=sport |
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
Niestety, ze Skorżą na ławce to i Fryzjer mógłby nie wystarczyć.
Dla mnie niepojęte jest, jak z takim składem można grać taką padakę i osiągać tak żałosne wyniki. Legia ma już 7 porażek w lidze. A przed Wami wyjazd do POZnania i Gdańska. I nasza wizyta na Łazienkowskiej. Czyli 10 bęcków macie prawie jak w banku W zeszłym sezonie 8 porażek oznaczało 4 miejsce. Żarty żartami, ale 8 porażek to na pewno zaliczycie. Tylko dzięki spłaszczeniu tabeli po 1 rundzie jeszcze jesteście w grze, co jest prawdziwym ewenementem. Nie patrzyłem na statystyki, ale chyba jeszcze nigdy zespół z 7 porażkami na koncie nie został mistrzem rozgrywek. W sezonie 2007/2008 starczyło Wam na 2 miejsce, ale z 14 pkt straty do nas. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Szczególnie ceniony w Rumunii
Zdobył chłopak taką sławę, że dorobił się siedmiu tysięcy 'fanów' na fejsie, a z Bukaresztu go 3 dni wypuścić nie chcieli ![]()
Ostatnio edytowane przez fialo : 17.03.2011 o godz. 23:08.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Nie chcę powiedzieć, że ten sezon jest najgorszy piłkarsko od dawna, bo nie jest, bywało gorzej. Ale też chyba nie było takiego sezonu do tej pory, żeby przynajmniej jedna drużyna nie grała konsekwentnie przez większość sezonu, czy chociaż rundy, o poziom lepiej od szarej reszty. ![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
PZPN go zgłosił do UEFA więc został międzynarodowym. Przy takich plecach jakie ma w tej organizacji to było pewne. Przeczekał spokojnie afere korupcyjną wśród sędziów, nic mu się nie stało i awansował. Choćby sie położył na murawie w czasie meczu i zasnął, nikt mu nic nie zrobi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Na co idzie ta kasa? Bo się już ładna sumka uzbierała.
http://legionisci.com/news/41935_Kar...giellonii.html ![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
|