|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
ze Śląskiem gramy w 23 kolejce, w granicach 23 kwietnia we Wrocławiu.
Jeśli Orest dalej tak ich będzie ładnie ustawiał to lekko nie będzie ![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Dobrze, że dopiero za pięc kolejek gramy ze Śląskiem. Za dwie kolejki niech sklepie Amike
Przyznam, że myślałem przed rundą, że Śląsk będzie najgorszą ekipą i będzie bronił się przed spadkiem, a tu proszę..rewelacja ligi |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
haha Legia 1:2 Niech Śląsk tak trzyma do końca
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Trzeba przyznać że ostatnie 30 min to ciągłę ataki Legionistów i tylko Bóg wie jak kilka piłek nie wpadło, Śląsk zagubiony, tylko bite piłki byle z dala od bramki.
aż 5 minut musiało być doliczonych Cytat:
ufff.. koniec. Zagotowało się ostro pod bramką Śląska. Ale do końca sezonu daleka droga.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 11.03.2011 o godz. 22:01.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Śląsk z taką grą może spokojnie myśleć o miejscu gwarantującym start w europejskich pucharach. Fakt, że mecz wyjazdowy we Wrocku może być trudniejszy niż ten w Kielcach z Koroną, która jak narazie gra pytę straszną. Ale jestem dobrej myśli, bo siła Śląska tkwi w środku pola, a ten rejon boiska mamy wg mnie dobrze obsadzony przez takich graczy jak Sobol, Czaruś, Jirsak, a zwłaszcza Messikson.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Co z tego że Legia przeważa od 30 min jak w polu karnym Śląska zachowują się jak dzieci we mgle.
Nie ma co dywagować prowadzimy w tabeli i trzeba wszystko wygrywać i nikt nam nie podskoczy ![]() aNouc ja nie stawiam Śląska w pucharach odnoszę się tylko do meczu ![]()
Ostatnio edytowane przez Kluvi : 11.03.2011 o godz. 22:03.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Brawo Śląsk !!!
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Legia potrafi zawsze poprawić człowiekowi humor! Dziękujemy, dziękujemy!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
WKS!!!
jutro odjeżdżamy Legii na 5 punktów, oby!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Piękny wynik, brawo Śląsk!
Lenczyk pokazał miejsce w szeregu Skorży, a wcześniej Probierzowi. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Pokazali teraz Skorżę jak przybity na ławce siedział, sam. Aż mi się go żal zrobiło ...
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Co to śpiewali kibice Legii po bramce pyzy? Słyszałem "mamy lidera", teraz powinni zaśpiewać "mamy frajera".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Brawo Śląsk , Wchodzę na neta patrze a tu 1:2 dla Śląska no od razu mam lepszy humor.
Teraz wszystko w nogach naszych piłkarzy ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
No to urwaliśmy Legii 3 punkty.
![]()
"Jak rozpoznać komunistę? Cóż, jest to ktoś kto czyta Marksa i Lenina. A jak rozpoznać antykomunistę? To ktoś kto rozumie Marksa i Lenina." Ronald Reagan
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Brawo Śląsk! Trzeba będzie im bombonierkę kupić
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Tak jak kilka dni temu myślałem , Maciuś umie sprawic by liga była ciekawsza .
Dzięki niej wciąż wiele drużyn jest w grze o 2 miejsce w lidze. Tak abstrahując od wszystkiego , nie wiem czy jest inna taka liga na świecie , gdzie tak duże szanse na mistrzostwo ma drużyna która doznała 7 porażek w 18 spotkaniach . Takie rzeczy są możliwe tylko w Polsce. Kto chce takiego mistrza ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Kaz mi trochę ciśnienie podniósł, myślałem, że się to pudło zemści. Na szczęście Śląsk dowiózł ten korzystny wynik i brawa dla nich. Niech częściej się tak ładnie ciesza jak dzisiaj
![]() Miałem rację, że Legia straci punkty. Zresztą ich postawa w tym sezonie to jakaś komedia. Ie oni meczów u siebie przegrali ? Na plus kibice. Przynajmniej się dobrze bawią, bez spinki na wyniki. Ale oni przyzwyczajeni do piachu ![]()
Ostatnio edytowane przez tofik : 11.03.2011 o godz. 22:10.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kaz który grał trochę za granicą i to całkiem dobrze strzelił jak junior, a wystarczyło spojrzeć na bramkarza który dość szybko się położył, no ale ważne 3ptk Śląska
jutro czas na nas ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
ja i jestem pewny, ze jeśli do 20 kolejki nie stracimy punktu to to już nikt nas nie dogoni
![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Mocne Skorża wygląda jakby siedział przed wejściem do sali egzekucji lub dentysty . Brawa dla Śląska. Piątek się pięknie skończył i czekają mnie również takie sny. Jutro Wisła wygrywa, w niedziele AmicoLech traci punkty i będzie pięknie.![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
I co panowie dobrze, że zyleta była otwarta ? dobrze ! Więcej w....ionych na stadionie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lenczyk jakby trenował Śląska od początku sezonu to by dziś walczył o mistrza z Nami.
Keleman to chyba jeden z najlepszych bramkarzy w lidze jak nie najlepszy.Ogólnie Wrocławianie bardzo dobrze zorganizowani w defensywie.Dziwi mnie że do karnego nie podszedchodził Mila tylko Kaz. Co do Manu to jest cieniem zawodnika jak przyszedł z Portugalii. Zawodzi pod bramką Kucharczyk, liczyłem że strzeli już w tym sezonie z 15 bramek ale jakby jego talent nieco sie zastopował.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 11.03.2011 o godz. 22:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Ale po ten śmiech i zawiść? Skąd wiesz jaką minę będzie miał Skorża a jaką Maskaant na koniec sezonu? Ludzie, to różnica paru punktów. Jutro nie wygrywamy i znów się zrównujemy. Żeby Was ta pewność siebie nie zgubiła. Nie macie co robić tylko miny skrinować, może by tak ktoś wrzucił minę Maskaanta po meczu z Podbeskidziem? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ślask skonczy sezon bardzo wysoko... z czolowka sobie radzi wiec z reszta bedzie podobnie..(Ślask powinien wygrac mecz z JAga) (z LEgia szkoda karnego bo wynik 1:3 jeszcze ciekawiej by wygladal) Brawo!
![]() |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Wielki szacun dla dziadka Oresta. To, co zrobił ze Śląskiem jest imponujące.
W dzisiejszym meczu Legia grała dobrze, strzeliła pierwszą bramkę. Jednak to Śląsk grał swoje, dążył do wyrównania, następnie do zwycięstwa. I swój cel osiągnął. Po strzeleniu bramki na 2-1 i niewykorzystanym karnym cofnęli się do obrony, jednak nie była to "obrona Częstochowy". Legia była zupełnie bezsilna. Śląsk nie dość, że się spokojnie utrzyma to jeszcze niejednemu faworytowi odbierze punktu. Oby nie nam. A co do decyzji odnośnie stadionu. Wcześniejsza decyzja była bez sensu - za race zamknięta trybuna. Rozumiem grzywnę, ale zamknięcie całej trybuny? Odpowiedzialność zbiorowa? Nie po to budowaliśmy stadiony za setki miliony złotych, by je teraz zamykać. PZPN i psie Sabo - nie idźcie tą drogą! PS. Dopisywanie sobie 3 punktów za Widzew to głupota. Mam nadzieję, że nasi piłkarze podejdą do tego meczu na maxa skoncentrowani.
Ostatnio edytowane przez flamengista : 11.03.2011 o godz. 22:41.
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Gdyby Lenczyk nie palnął parę słów za duzo by przypodobać się parchom, znów bym go polubił, a tak lubie Śląsk bez niego.
|
|
|