The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
PiotrG
Senior Member

Od: 10.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.03.2011, 13:46
Bardzo możliwe, że za skyboxy trzeba będzie miastu dopłacać, a jak popyt będzie kiepski to Wisła nie zdecyduje się na ich dodatkowy wynajem. No i nie zapominajmy, że te skyboxy krótko mówiąc mają przeciętną widoczność ze swoich balkonów.

Co więcej, na stadionie brak jest cateringu, nie tylko dla kibiców, ale i dla VIP'ów. Trzeba będzie wyposażyć główną kuchnię pod trybuną zachodnią oraz przygotować 2 restauracje. Do zrobienia są też właśnie kioski - to są poważne finansowo inwestycje, które będzie musiała zrobić Wisła.

Nie wiadomo jaką cenę wynajmu będziemy płacić - za te wszystkie opóźnienia i straty wizerunkowe związane z burdelem przy tej inwestycji, to na pierwszych 5 lat ten stadion powinniśmy dostać za czapkę gruszek. Miasto powinno być zadowolone swoją reklamą na nim, a Wisła dostać na początek dzierżawę za ten milion rocznie, patrząc na potrzebne nakłady inwestycyjne, straty przez opóźnienia i brak możliwości poważnych zarobków w funkcjach pozasportowych.

Basałaj założył średnio na mecz 24tys widzów. Licząc więc 24000 * 15 * 35zł (zakładam taką średnią cenę biletu, obecnie jest to 40zł (chociaż nie liczę sektora rodzinnego i dokładnej ilości miejsc danej klasy, niechcemisie) = 12 600 000 zł z biletów. Przy czym zastanawiam się ile czasu zajmie nam dobicie do takiej średniej liczby widzów. Meczy w europejskich pucharach nie liczę, bo to dochód pisany na wodzie.

E, może faktycznie przesadziłem. Możemy zarobić podobną kwotę jak Legia, tylko w złotych, a nie euro. No ale wcześniej musimy jeszcze sporo zainwestować.
Odpowiedz cytując
it
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 10.03.2011, 13:48
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Tylko teraz będziemy miastu bulic kilka milionów rokrocznie za wynajem tego stadionu, a kiedyś mieliśmy stary ale swój.
"Swój" to on może był przed wojną, jeśli w ogóle był.
Po wojnie Wisła nie była właścicielem. Przez bardzo długi czas stadion był własnością Skarbu Państwa, w trwałym zarządzie bodaj MSWiA (mogę się mylić). Zapewne z tego tytułu Wisła jakieś opłaty ponosiła.
Teraz będą one kilkumilionowe, bo wartość stadionu wzrosła kilka czy może nawet kilkunastokrotnie.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 10.03.2011, 14:00
it napisał(a):Wyświetl post
"Swój" to on może był przed wojną, jeśli w ogóle był.
Po wojnie Wisła nie była właścicielem. Przez bardzo długi czas stadion był własnością Skarbu Państwa, w trwałym zarządzie bodaj MSWiA (mogę się mylić). Zapewne z tego tytułu Wisła jakieś opłaty ponosiła.
Teraz będą one kilkumilionowe, bo wartość stadionu wzrosła kilka czy może nawet kilkunastokrotnie.
No i zwał jak zwał. Wtedy ponosiła jakieś (pewnie nieduże), a teraz juz konkretnie duże wielomilionowe.
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 10.03.2011, 14:03
Pytanie do PiotrG - czy na najbliższym meczu z Widzewem będą uruchomione już telebimy, czy będziemy musieli jednak jeszcze poczekać?
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 10.03.2011, 14:12
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
No i zwał jak zwał. Wtedy ponosiła jakieś (pewnie nieduże), a teraz juz konkretnie duże wielomilionowe.
Ale odwrotnie ma się sprawa z przychodem z biletów- kiedyś niewielkie, obecnie coraz większe.

Popraw mnie jeżeli się mylę, ale odniosłem wrażenie, że nie jesteś zadowolony z faktu, że mamy wreszcie normalny, europejski stadion.
Odpowiedz cytując
PiotrG
Senior Member

Od: 10.2009

Stary 10.03.2011, 15:33
rafalek, nie mam pojęcia. Żadnej oficjalnej informacji o tym w internecie nie ma, jasnowidzem też nie jestem. Na SSC poszła informacja, że na Widzew mają być gotowe, ale ile w tym prawdy to nie wiem.
Odpowiedz cytując
kossaq
Junior Member

Od: 05.2009

Stary 10.03.2011, 19:18
Pracuję w jednym z hoteli 5cio gwiazdkowych, kilka tygodni temu zgłosiła sie Wisła z zapytanem o przygotowanie oferty na obsługę cateringową meczy. Dotyczy tylko skyboxow oraz sektora vipowskiego, łącznie 1200 posiłków podczas meczu. Niestety nie znam szczegołów/kryteriów którym klub będzie się kierował przy wyborze kontrahenta. Mam tylko nadzieje że nie będzie to przetarg po "krakowsku" - czyli wygra ten co ma wygrać. A kąsek jest łakomy przy takiej lości osób. Tylko jako ciekawostka - ten kto wygra musi zainwestować min 400tys zł.
pzdr
Odpowiedz cytując
Chrisman
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 11.03.2011, 00:44
rafalek napisał(a):Wyświetl post
Pytanie do PiotrG - czy na najbliższym meczu z Widzewem będą uruchomione już telebimy, czy będziemy musieli jednak jeszcze poczekać?
Trudno powiedziec ,obecnie na stadionie pracuje kilka firm elektrycznych ktore pracuja na 3 zmiany ,w kazdy dzien ,raczej sie nie wyrobia ,ale sie staraja
Odpowiedz cytując
grzybek69
Member

Od: 09.2010

Stary 11.03.2011, 16:42
Mam pytanie:

Do kogo w klubie wysłać zapytanie w sprawie palenia tytoniu na naszym stadionie? jak By ktoś posiadał e-mail!

Dziękuje z góry jak mało który!
Odpowiedz cytując
plomien23
Member

Stary 11.03.2011, 16:48
grzybek69 napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanie:

Do kogo w klubie wysłać zapytanie w sprawie palenia tytoniu na naszym stadionie? jak By ktoś posiadał e-mail!

Dziękuje z góry jak mało który!
Ty nie masz większych problemów?!
Ty idziesz na mecz palić fajki?
Nie rozumiem takich ludzi....

Odpowiedz cytując
jabadabaryba
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 11.03.2011, 17:02
plomien23 napisał(a):Wyświetl post
ja nie rozumiem ludzi którzy z pytania kogoś na siłę robią problem, jak ma ochotę zapalić w przerwie to z czym masz problem?

napisz do Biura Prasowego, na stronie jest ich adres mailowy albo gg, oni prawie zawsze mają odpowiedź na wszystko.
Odpowiedz cytując
grzybek69
Member

Stary 11.03.2011, 17:08
plomien23 napisał(a):Wyświetl post
Bardzo mi przykro!
---------

jeśli to nie ten temat to przepraszam, ale w regulaminie stoi jak byk: nie wolno palić poza wyznaczonymi miejscami wiec stąd moje pytanie! Gdzie można palić?
Ostatnio edytowane przez grzybek69 : 11.03.2011 o godz. 17:11.
Odpowiedz cytując
mIcHaL666
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 11.03.2011, 17:20
Bardzo mi przykro!
---------

jeśli to nie ten temat to przepraszam, ale w regulaminie stoi jak byk: nie wolno palić poza wyznaczonymi miejscami wiec stąd moje pytanie! Gdzie można palić?
No w wyznaczonych miejscach .
Odpowiedz cytując
grzybek69
Member

Stary 11.03.2011, 18:14
Żeby była jasność o co mi chodzi:

1. Chciałbym Państwa zapytać jak wg. prawa jest z paleniem tytoniu na obiekcie?

- prawo stanowi:

Ustawa z dnia 9 listopada1995 o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych po zmianach z 8 kwietnia 2010 stanowi:

art.1 zabrania się palenia wyrobów tytoniowych:
...
9) w budynkach obiektów sportowych,
...

Stąd moje pytanie:
Czy stadion jest budynkiem?

dla ułatwienia:
Budynek -obiekt budowlany trwale związany z gruntem, wydzielony z przestrzeni za pomocą przegród budowlanych, posiadający fundamenty i dach(a nie zadaszenie jak ma miejsce w przypadku stadionu).

2.Drugie pytanie odnosi się do regulaminu stadionu:
Rozdział IV punkt 2 stanowi:

-podczas imprezy masowej - meczu piłki nożnej zabrania się w szczególności:
...
f. rozniecania i podsycania ogna oraz palenia tytoniu poza miejscami do tego wyznaczonymi;
...

Wiec moje pytanie brzmi :
Gdzie na stadionie miejskim im. Henryka Reymana znajdują się miejsca wyznaczone?
Odpowiedz cytując
Antystenes
Banita

Stary 11.03.2011, 18:18
Gdzie na stadionie miejskim im. Henryka Reymana znajdują się miejsca wyznaczone?
Miejsca wyznaczone dla palaczy powinny znajdować się w szambie, bo poziom śmierdzielstwa jednakowy..

Wiadomo jak idą bilety na Widzew? Bedzie lepsza frekwencja niż z Ruchem?
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 11.03.2011, 19:09
13-14 tysięcy sprzedane do wczoraj.

Ktoś się orientuje jak tam się posuwają prace na południowej? Zdjęcia czy coś w ten deseń?
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
Antystenes
Banita

Stary 11.03.2011, 19:11
WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post
13-14 tysięcy sprzedane do wczoraj.

Ktoś się orientuje jak tam się posuwają prace na południowej? Zdjęcia czy coś w ten deseń?
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...y/Szkla_drzwi/
Odpowiedz cytując
partyzant1983
Member

Od: 01.2010

Stary 11.03.2011, 19:28
Antystenes napisał(a):Wyświetl post
Miejsca wyznaczone dla palaczy powinny znajdować się w szambie, bo poziom śmierdzielstwa jednakowy..

Bardzo przepraszam specjalisto do spraw szamb, ale komu przeszkadza jak zapalę papierosa w trakcie meczu w miejscu w którym nikomu nie przeszkadzam? a na piętrze nowej trybuny przy szybach jest właśnie takie miejsce... mało tego na meczu z ruchem właśnie tam zostałem skierowany przez stewarda gdy zapytałem gdzie mogę zapalić. Panie Spec. d.s. szamb, nie obrażaj dużej części użytkowników tego forum oraz Kibiców przychodzących na R22, wysyłając ich do szamba.

Aby nie było OT

Miejsca wyznaczone dla palaczy powinny znajdować się na stadionie, nie mam pojęcia jak to można technicznie rozwiązać ale tak czy inaczej takie miejsce powinno się znajdować - jestem pewien że to pomogło by palącym ale przede wszystkim osobą które nie palą a także przeszkadza im dym papierosowy. Choć pewnie znajdą się tacy którzy oleją wyznaczone miejsca i pozostaną przy starych zwyczajach.
Odpowiedz cytując
Antystenes
Banita

Stary 11.03.2011, 19:40
Świadomość ludzi rośnie, coraz mniej osób pali, coraz więcej chce rzucić, palaczy wygania się z cywilizowanych miejsc..niech się trują w swoim toksycznym światku, nie zatruwając innym środowiska swoją snobistyczną "modą".
Palacze myślą, że są zajebiści a wzbudzają jedynie litość, pożałowanie, wstręt i śmiech wśród niepalących. Tyle z ich frajerskiego nałogu dobrego, że w znacznym stopniu reperują budżet
Trzeba tępić ten nałóg, wyśmiewać, podnosić ceny i wyganiać do podziemia, a nie szukać miejsc na stadionach czy innych miejscach publicznych.
Odpowiedz cytując
jaszczur90
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 11.03.2011, 19:45
partyzant1983 napisał(a):Wyświetl post
Bardzo przepraszam specjalisto do spraw szamb, ale komu przeszkadza jak zapalę papierosa w trakcie meczu w miejscu w którym nikomu nie przeszkadzam? a na piętrze nowej trybuny przy szybach jest właśnie takie miejsce... mało tego na meczu z ruchem właśnie tam zostałem skierowany przez stewarda gdy zapytałem gdzie mogę zapalić. Panie Spec. d.s. szamb, nie obrażaj dużej części użytkowników tego forum oraz Kibiców przychodzących na R22, wysyłając ich do szamba.

Aby nie było OT

Miejsca wyznaczone dla palaczy powinny znajdować się na stadionie, nie mam pojęcia jak to można technicznie rozwiązać ale tak czy inaczej takie miejsce powinno się znajdować - jestem pewien że to pomogło by palącym ale przede wszystkim osobą które nie palą a także przeszkadza im dym papierosowy. Choć pewnie znajdą się tacy którzy oleją wyznaczone miejsca i pozostaną przy starych zwyczajach.
A potem efekt jest taki , że jest syf na stadionie, czarne plamy od wygaszania papierosa , a na F21 widziałem 2 krzesełka z małymi skazami od gaszenia papierosa. Przecież jeśli siedzisz na trybunie F, D, i G to możesz wyjść sobie przed trybunę . Nie wiem jak wygląda sprawa na E bo w sumie tam wychodzisz odrazu poza stadion i musisz minąć kołowroty.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 11.03.2011, 20:12
Antystenes napisał(a):Wyświetl post
Palacze myślą, że są zajebiści a wzbudzają jedynie litość, pożałowanie, wstręt i śmiech wśród niepalących.
Mylisz 12 latków chcących zaimponować z osobami, które palą po 10-15 czy 40 lat.
Nie paliłeś to nigdy ich nie zrozumiesz. To ta jakbyś nie jadł i nie pił.
"Śmiech wśród niepalących.." skąd Ty to hasło wytrzasnąłeś? Fajka czy browar to jeden z wręcz gadzetów meczowych. W domach, barach czy stadionach. I żadne zakazy tego nie zmienią, jedynie mogą pogorszyć.
właściciel strony www.wislakrakow.com tez pali a jednak siedzisz na jego frajerskim forum \\
Politowanie to mnie właśnie bierze gdy jakiś cwaniaczek mówi żeby nie palić. On myśli że to takie hop siup bo się naoglądał reklam z jakimiś pojebanymi plastrami, które wystarczy przylepić na łokieć i człowiek rzuca szlugi.

Na stadionie jest tyle dziur w tym potężnych w narożnikach że trudno to nazwać budynkiem Ale jeśli już się tak upierają to mogą zrobić specjalne miejsca na górze trybuny pod dachem http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/f...er/sta2(1).jpg , tam nic nie ma i raczej nic nie będzie. Przestrzeni tam jest na tyle dużo że można zrobić 20 palarni. A na przeciw zdaje się nie ma żadnych szyb, czyli prześwit.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 11.03.2011 o godz. 20:28.
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 11.03.2011, 20:22
Cytat:
Mylisz 12 latków chcących zaimponować z osobami, które palą po 10-15 czy 40 lat.
"Śmiech wśród niepalących.." skąd Ty to hasło wytrzasnąłeś? Fajka czy browar to jeden z wręcz gadzetów meczowych. W domach, barach czy stadionach. I żadne zakazy tego nie zmienią, jedynie mogą pogorszyć.
właściciel strony www.wislakrakow.com tez pali a jednak siedzisz na jego frajerskim forum
Ej, nie ciśnijcie- może sam rzuca i takie obrzydzanie to część terapii? Nigdy nie wiadomo, są rzeczy przecież o których się fizjologom nie śniło
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
grzybek69
Member

Stary 11.03.2011, 20:37
Panowie (i panie) starałem sie poruszyć poważny temat związany z budową stadionu. Jak by nie patrzyć to palących ludzi jest jakaś 1/3 narodu wiec też tyle samo kibiców, jeśli nie więcej! budowa trwa więc można o czymś takim pomyśleć! Osobiście mam karnet na E i w związku z tym musze nie palić przez prawie 3 godziny!? czy to jest działanie na rzecz kibica?

Gdzie mam wyjść z E?

vv
Ostatnio edytowane przez grzybek69 : 11.03.2011 o godz. 20:43.
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 11.03.2011, 20:39
Cytat:
Panowie (i panie) starałem sie poruszyć poważny temat związany z budową stadionu. Jak by nie patrzyć to palących ludzi jest jakaś 1/3 narodu wiec też tyle samo kibiców, jeśli nie więcej! budowa trwa więc można o czymś takim pomyśleć! Osobiście mam karnet na E i w związku z tym musze nie palić przez prawie 3 godziny!? czy to jest działanie na rzecz kibica?
Ej! Klub dba o swoich kibiców i o ich zdrowie 3 godziny nie wytrzymasz? Poza tym w przerwie możesz wyjść poza stadion na dymka. Mój znajomy 9h w robocie potrafi przetrzymać.

Odpowiedz cytując
Antystenes
Banita

Stary 11.03.2011, 20:41
aNouc napisał(a):Wyświetl post
Myślisz, że ciężko rzucić palenie? Pójdziesz do lekarza, powie ci, że zostało ci pół roku życia jak nie rzucisz i ostatnia rzecz o której pomyślisz to papieros.
Trzeba piętnować ten nałóg to nie ulega wątpliwości. Młodzi ludzie, którzy jeszcze nie palą w palaczach muszą widzieć ludzi godnych jedynie pożałowania, nieświadomych, nieudaczników, margines społeczny. Wszystko co najgorsze. To gówno musi zniknąć.
Ludzie, którzy palą i nie myślą o rzuceniu już poszli na straty nawet o tym nie wiedząc, ale trzeba myśleć o młodych, by nie mieli "wzorów" do naśladowania.
Palacze zgniją na raka i inne świństwa jedynie przez swoją nieświadomość, agresywną kampanię reklamową, nacisk rówieśników. Jednym słowem przez swój słąby charakter. Palenie to słabość! Trzeba reklamować zdrowy tryb życia. Zdrowi i świadomi muszą mieć przywileje, a słabi i chorzy do podziemia. Zamiast szukać miejsc na stadionach poszukać info o szkodliwości palenia i o możliwościach rzucenia.
Odpowiedz cytując
rafil
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 11.03.2011, 20:47
aNouc napisał(a):Wyświetl post
Przestrzeni tam jest na tyle dużo że można zrobić 20 palarni. A na przeciw zdaje się nie ma żadnych szyb, czyli prześwit.
są tam szyby, takie jak pleksi (?)
Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS.
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 11.03.2011, 20:53
Cytat:
Myślisz, że ciężko rzucić palenie?
Myślisz że ciężko przestać jeść, pić, oddychać? rzuć na choćby dwa dni. I wtedy przekonasz się co czuje nałogowy palacz.
90 latka ode mnie pali całe życie i ma się zajebiście.
Że nie wspomnę o ludziach, którym lekarz zakazał palić a mimo to robią bo to nie jest takie proste.
A człowieka niszczy wszystko. Nawet jedzenie czy picie nieprzegotowanej wody. A to co kto robi to jego osobista sprawa więc nie wiem po co chcesz robić za zbawcę tego świata. Każdy robi to co lubi i na co ma ochotę.
Nie bój się o palących, biznes tytoniowy jest jednym z najpotężniejszych i przynosi miliardowe zyski. I nic tego nie zmieni, przez następne 50/ 100 czy 300 lat.
Zresztą zeszliśmy w złą stronę tematu.
Temat brzmi budowa stadionu a nie "porady lekarskie".
Palących na stadionie jest mnóstwo, tak samo niepalących. A więc żeby każdemu dogodzić niech klub zorganizuje palarnie w miejscach gdzie zaznaczyłem wyżej. Nie liczę młyna bo tam panują normalne zasady.

PS: Swoją drogą jak Cie czytam to się trochę przerażam.. "nieudacznicy, "margines społeczny", takiej nienawiści i dziwnym skojarzeń nie mają nawet przeciwnicy palenia którzy działają w jakichś kampaniach
Czy ktoś z palących wyzywa Cie od nieudaczników, chuji i marginesów? Myślisz że jesteś lepszy bo nie palisz. To tylko papieros. Wdech wydech i po papierosie a Ty robisz z tego mega aferę. Zauważyłem żę Twój problem tkwi w tym że masz swoją rację, jedyną sprawiedliwą i z gory założyłeś że CIebie mają szanować bo nie palisz, a reszta palących to największe zło, mordercy i złodzieje. Na zasadzie ja lubię ryby i jestem cool, a ten kto nie lubi ten ..... Chill out..

Cytat:
są tam szyby, takie jak pleksi (?)
Posiłkuje się na tym co widziałem na zdjęciach pod koniec budowy tej trybuny. I wtedy nie było tam nic zakładane.
Nie bywam na tej trybunie, raz byłem z przymusu więc 100% pewności nie mam.

Komuś coś przeszkadza niech to zgłosi, i zrobią palarnię. Wystarczy się dogadać i wszyscy będą zadowoleni. Po co tyle o tym pisać i obrażać ludzi z byle powodu.
Mnie w....ia wiele rzeczy na trybunach ale zostawiam to dla siebie bo potrafią to uszanować, mimo że jesteśmy na dwóch różnych biegunach i mamy odmienne podejścia do pewnych spraw.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 11.03.2011 o godz. 21:08.
Odpowiedz cytując
grzybek69
Member

Stary 11.03.2011, 20:59
Sorry za OT!

Panowie powyżej (jeden z nich ma 4 lata wiecej niż ja pale papierosy) czepiają się mojego nałogu! Cóż młodzi są!

A tak co do tematu to na E palarnie są potrzebne! choćby dlatego że jeśli mi nie będzie wolno palić to będę się zastanawiał nad karnetem na przyszła runde! podejrzewam że takich jak ja jest wielu (i Ci ze zdrowym trybem życia tego nie zmienią) więc jest nad czym pomyśleć!
Odpowiedz cytując
Antystenes
Banita

Stary 11.03.2011, 21:13
Rozumiem. Palcie sobie, wmawiajcie, że ktoś ma 90 lat i całe życie pali i wy także tyle dożyjecie..Zwisa mi to. Martwie się o siebie, żeby nie przebywać w towarzystwie palących/śmierdzących, bo wierzę i jest to poparte naukowo, że mi to szkodzi. Martwię się także o młodych ludzi, którzy nie daj Boże zaczną palić, by nie mieli agresywnych, otępiających reklam propagujących palenie i nie widzieli wszędzie na ulicach palaczy, bo słabość im podpowie, ze to "normalne", każdy pali, więc i ja będę..
Nie potępiam/nie obrażam/ was jako ludzi, bo nawet was nie znam, ale wyśmiewam wasz nałóg, śmieje się z powodów przez które palicie i nie żal mi powodu waszej śmierci. Cieszcie się, trujcie, z dziubków spijajcie bajki o 90latkach, ale w swoim gronie.
Was palaczy spisałem na straty Bez obawy. Nie czepiam się was, możecie śmierdzieć ale z dala od moich płuc Tu chodzi o moje zdrowie, które jest dla mnie najważniejsze i nie pozwolę na bierne wdychanie i wracanie do domu w przesiąkniętym szambem ubraniu. Chcecie, żeby wasz nałóg tolerować i szanować to wymyślcie niecuchnące i nietrujące papierosy.
Ostatnio edytowane przez Antystenes : 11.03.2011 o godz. 21:20.
Odpowiedz cytując
Wicked
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 11.03.2011, 21:43
Sorry za OT!

A tak co do tematu to na E palarnie są potrzebne! choćby dlatego że jeśli mi nie będzie wolno palić to będę się zastanawiał nad karnetem na przyszła runde! podejrzewam że takich jak ja jest wielu (i Ci ze zdrowym trybem życia tego nie zmienią) więc jest nad czym pomyśleć!
I tu należy się zastanowić czy ważniejsza jest Wisła czy papierosek... Proponuje C+, własny fotel, browarek i tyle papierosów ile tylko zapragniesz.
ULTRAS NOWA HUTA
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów