|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Mysle ze sedzia powinien przerwac mecz i dac walkowera dla Polonii uhehehe
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
No niestety niezbyt korzystna kolejka dla nas. Po cichu liczyłem że 2 z 3 zespołów realnie walczących o MP z nami (Lech, Legia, Jagiellonia) zgubią punkty. Punkty zgubiła tylko Jagiellonia. Szkoda że jeszcze nie Legia albo Lech.
Wiadomo - trzeba liczyć tylko na siebie, więc nie pozostaje nam nic innego jak wygrać z Widzewem ![]() PS Hubnik a Genkov....
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 06.03.2011 o godz. 19:06.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Można było zwiększyć przewagę, a tak to pupa. Dyskopolo zagrało beznadziejnie i oddali...oddali to za mało powiedziane, oni podarowali te punkty truskawką. Szkoda
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Po dwóch meczach Legii ogromne wrażenie na mnie robi Hubnik,
moim zdaniem największe wzmocnienie W ekstraklasie. Takiego napastnika jeszcze chyba nie mieliśmy. Gra podobnie jak Lewandowski. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Legia słabo a Polonia tragicznie boje sie bardziej Amiki niz Legii w walce o mistrzostwo
Ostatnio edytowane przez flamengista : 06.03.2011 o godz. 19:18.
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Nie mieliśmy, ni ch.ja. Prędzej to był samoboj niż gol Hubnika i już wielkie hura hura. jak na razie to Marcelo z Wisły więcej namieszał niż Hubnik, a porównujemy obrońce z napastnikiem.
Ostatnio edytowane przez flamengista : 06.03.2011 o godz. 19:19.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Nie chodzi o to czy samob. czy nie, tylko chodzi o samą gre, bije naszego Genkova na głowe..
|
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
Proponuję oceniać zawodników po więcej niż 1-2 meczach. Z Hunbika, Dzalamidze i Meliksona zrobiono już gwiazdy. Podobnie na początku poprzedniej rundy pisano o Christianie Diazie, królu strzelców ligi boliwijskiej. Jak się potoczyły jego losy, można poczytać tutaj:
http://www.weszlo.com/news/6443 Więc może ostrożniej z sądami. Mnie też Melikson zachwyca, ale niech gra na tym poziomie przez całą rundę to będzie się czym faktycznie podniecać. Podobnie Hunbik i Dzalamidze. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
nie piszcie , że kolejka dla nas niekorzystna, najwyżej remisowa, w Białymstoku mają prawo narzekać.
niekorzystna byłaby , gdybyśmy my jakieś punkty pogubili. jak nie patrzyć, mocne kluby wracają do gry, mniej lub bardziej fartownie oczek przybywa. Górnik , ten jest wysoko ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Napastnik i prawy obrońca - na tych pozycjach legia ma lepszych zawodników od nas. Reszta nie podlega dyskusji. No może po za lewą obroną, Wawrzyniak robi ciut lepsze wrażenie niż Paljić.
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
Za 2 tygodni nikt nie będzie pamiętał czy to był samobój, czy to może ptak nasrał i piłka przyspieszyła. Legia ma 3 punkty i to jest dla nas ważne żeby ich miała jak najmniej. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Traore z Lechii jak na defensywnego pomocnika jest w uj bramkostrzelny.Ciekawy zawodnnik ,fajnie by bylo gdyby grał u nas tymmbardziej ze ma 21 czy 22 lata
![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
zapomnijcie o Naszym Traore
![]() Ma jeszcze 2 lata kontrakt, zreszta w kontrakcie nie ma zapisu o kwocie odstepnego, tą wskazuje klub ![]() DawidTs Traore defensywnym pomocnikiem ? Ty ogladasz Nasza e-klase w ogóle? Traore, i Melikson (jak narazie, bo gra zbyt krótko) to dla mnie najlepsi gracze Naszej e-klasy. ![]()
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W Rosenborgu grał jako defensywny pomocnik
![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Bardzo ciekawe, jeśli można to poproszę o źródło, bo bez poparcia to taka sama farsa jakby przemianować internetowo Meliksona na libero. Traore dzisiejszym meczem po raz kolejny potwierdził, że jest gwiazdą naszej ekstraklasy. Szkoda tylko, że momentami nie miał z kim grać... Bo przez 70 min Lechia biła głową w mur, Bytom postawił zasieki obronne i tylko na tym był skupiony. Na szczęście strzelona bramka sprawiła, że gra w końcu wyglądała już znacznie lepiej.
![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=qtU9YjxIoQ0
zwróc uwagę po jakich strefach boiska sie porusza. to tak trochę OT abstrahując do Traore /http://www.youtube.com/watch?v=6cPgdr-Z9mM ![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Meczyk na plus. Troche sie na trybunie zagotowalo pod koniec ale... kto nie chodzi na mecze a siedzi przed kompem w kapciach nie zrozumie
![]() Oprawy moim zdaniem wyszly swietnie, takie wlasnie mialy byc - Nie super duper kolorowo efekciarskie. To mial byc jasny i czytelny przekaz dla czarnej dz**** kto rozdaje karty w syrenim grodzie, kim jest i gdzie jest jej miejsce. Jedna jest sila w tym miescie. To czy podobalo sie to kibicom w Poznaniu Krakowie czy Pazimiechach Dolnych mam centralnie w d***. Derby to derby. Polonia zenujaco slaba, tak to trzeba nazwac. Szkoda ze nie wpadlo to co wpasc mialo. Faulu na Kucharzu z tego co widze nie bylo, ale interwencja Przyrowskiego to juz byl 100% karny. Legia niczym nie imponuje,ok ale niczym nie imponuje tez reszta ligi. Wazne ze do przodu jest dobrze, a z tylu mimo kilku bledow widac poprawe. Rzezniczak - Jak to Mirek mowi : Szacuneczek. Brawo Lechia - Zycze Wam tego 4-5 miejsca ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
kreseq, a co to było że na stadionie cały czas jakiś kobiecy głos coś zapowiadał niczym na dworcu, bo było ciągle słychać w relacji telewizyjnej.
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
23 tysiące.
SZYMEK - jakiś kretyński wymysł klubu polegający na tym, że w megafonach skierowanych w sektor gości odczytywany był regulamin ekstraklasy o konsekwencjach tekstów antysemickich, rasistowskich, wulgarnych etc. ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Cytat:
Polonia W to znaczy Polonia Warszawa czy Polonia Wojciechowskiego? Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() ![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Irytujacy glos kobiecy bylo slychac w moim sektorze jak pierdniecie komara podczas burzy z piorunami.Wszystko szlo w strone czarnulek i chyba cos o karach
Czekam na ruch tego buca od cycatej lasencji...Wojciechowski czy jak mu tam
Ostatnio edytowane przez kreseq : 06.03.2011 o godz. 21:49.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
To co można chyba pomału typować nowego trenera Polonii?
![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Oprawa kozacka. Aż przyjemnie się ogląda mecz (nawet średni), na takim stadionie i w takiej atmosferze. Boss leci, jutro... :d, może Piechniczek pokaże na co go stac, skoro jest takim wirtuozem trenerki...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Oprawy przednie, ale... pirotechnika nie musiała lądować na murawie. Jeśli już to minute później czyli zaraz po końcowym gwizdku sędziego
![]() Fajnie się wasz młyn prezentował - wszyscy na biało. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Wojciechowski na licencji trenerskiej BOBO. Nie widzę innego wyboru.
Co do dzisiejszego spotkania to byłem nastawiony pesymistycznie i spodziewałem się nawet wygranej panienek, ale od pierwszych minut chłopaki mnie miło zaskoczyły. Najpierw w kilka minut faulami wybili Mierzejewskiemu z głowy grę w piłkę, a w następnych minutach widać było ogromne zaangażowanie i chęć do zdobycia bramki przez praktycznie każdego piłkarza. Oczywiście euforia przysłania rzeczywisty poziom tej drużyny, ale nie ma co się oszukiwać - jest zdecydowanie lepiej pod wieloma względami... piłkarsko (Hubnik, Radovic, Vrdoljak, Kucharczyk i przede wszystkim Rzeźniczak), taktycznie (odejście od grania dwoma defensywnymi pomocnikami, aktywny pressing przez 60 min i podwajanie), a także mentalnie. Oby tylko ta maszynka się zbyt szybko nie zacięła, a Skorża nie zaczął zbytnio eksperymentować. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
http://www.youtube.com/watch?v=F3qte...tailpage#t=50s
Ostatnio edytowane przez -ja123- : 06.03.2011 o godz. 23:03.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
No no już się tak nie pucujcie ...
oprawa tak jak napisał kreseq czy ktoś, nic specjalnego z jasnym przekazem uderzajacym w rywala i tyle (ale + za piro) "Bym ja chciał" przeczytać teraz co na temat derbów Warszawy i sytuacji w tabeli sądzi ten, który obwieścił MP Polonii Warszawa po drugiej kolejce ligowej ![]() ![]()
PSIA KREW
"Płoną perony płynie krew, to szlak wiślackiej wiary! Rzucamy wokół śmierci zew, łopocą nam sztandary! Niech chwała Twoja wiecznie trwa! Zwyciężaj Wisło ma... ZWYCIĘŻAJ WISŁO MA! "
|
|
|