The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
nbp
Banita

Od: 10.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.02.2011, 21:44
w konkursie jednego z batoników mam mega trudne pytanie;

Ciepło, cieplej, gorąco ... czyli wskazówki prowadzące do tajemniczej wyspy.

Biały piasek plaży tuli Twoje stopy, palmy kokosowe szepczą ciepłe słowa a niewinnie błękitna toń wody unosi na swej tafli smukłe łodzie. Egzotyczne owoce, dojrzewające w tropikalnym słońcu są jedną z aromatycznych przyjemności. Rosną tu mango, banany - zielone i czerwone, małe i duże, a także kokosy, migdałowce i drzewa pomarańczowe oraz cynamonowce, pieprz, ylang-ylang, goździki i wanilia. W lesie mieszkają czerwone gerezy w ogniście pomarańczowym płaszczu i równie płomiennej peruczce. Można tu spotkać lwa, żyrafę, hipopotama, wielkiego żółwia uwielbiającego szpinak i cynamonowe ptaki, o których pisali Herodot i Arystoteles.
Ta wyspa jest urzeczywistnieniem najpiękniejszych marzeń o raju!Czy już wiesz, gdzie to jest?

poważnie, nie mam pojęcia ocb. Jak dam opcję DALEJ, to mam google mape świata - i mam wybrać to miejsce hah !

Jakieś pomysły ?
Odpowiedz cytując
Al_29
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 15.02.2011, 21:45
nero napisał(a):Wyświetl post
Swego czasu TVN emitował odcinki o polskim szpiegu w USA.
Jak nazywał się ten program?
'Szpieg'

nbp :
http://pl.wikipedia.org/wiki/Zanzibar

Wpisałem 'czerwone gerezy' i w jednym z linków była odpowiedź
pozdro
Ostatnio edytowane przez Al_29 : 15.02.2011 o godz. 22:03.

Odpowiedz cytując
nbp
Banita

Stary 15.02.2011, 21:57
Al_29 napisał(a):Wyświetl post
'Szpieg'

nbp :
http://pl.wikipedia.org/wiki/Zanzibar
jaki dzik !!!

Skąd wiedziałeś ? Nie mów że wkleiłeś ten opis na google i Ci wyskoczyło rozwiązanie konkursu ;-)

Dzięki wielkie, zaznaczyłem tę wysepkę.

Czytając regulamin konkursu miałem już pewne podejrzenia:

(...) Każdy uczestnik wyjazdu w momencie wygrania nagrody, jest zobowiązany do zaszczepienia się przeciwko żółtej febrze.

No a owa choroba występuje w środkowej afryce i na północy ameryki południowej.

Dzięki wielkei !!
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 15.02.2011, 22:36
Al_29 napisał(a):Wyświetl post
'Szpieg'
Dzięki!
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
eryk_cartman
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 16.02.2011, 08:05
Dzięki!

Polecam książkę Marian Zacharski wbrew regułom, zdecydowanie lepiej odzwierciedlała prace Zacharskiego.
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......

Rafał Ziemkiewicz.

http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/0...t-kazdy-widzi/
Odpowiedz cytując
kuken
Member

Od: 11.2005

Stary 16.02.2011, 09:56
Rozglądam się za kupnem mieszkania. Jeden z deweloperów oferuje ogrzewanie indywidualnym piecem dwufunkcyjnym. Czy ktoś ma takie urządzenie zamontowane? Jak kalkulują się koszty przy 40-45 m2 powierzchni mieszkania ?
Odpowiedz cytując
Serwatkus
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 16.02.2011, 15:18
Gdzie na rynku można dzisiaj przy piwku ogladnac mecz LM?
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 16.02.2011, 18:40
Jest gdzies w necie 'mapka' trybyn nowego stadionu ? Tzn w ktorym miejscu znajduje sie np rzad XX miejsce 11 ?
Odpowiedz cytując
wojti11795
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2010

Stary 16.02.2011, 18:50
mic napisał(a):Wyświetl post
Jest gdzies w necie 'mapka' trybyn nowego stadionu ? Tzn w ktorym miejscu znajduje sie np rzad XX miejsce 11 ?
http://www.wisla.krakow.pl/pl/stadion/mapa/ tylko coś takiego.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 16.02.2011, 18:52
wojti11795 napisał(a):Wyświetl post
http://www.wisla.krakow.pl/pl/stadion/mapa/ tylko coś takiego.
Wiem, szukam czegos takiego zeby np E23 byl podzielony na rzedy i miesjca.... ale dzieki
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 16.02.2011, 18:57
Serwatkus napisał(a):Wyświetl post
Gdzie na rynku można dzisiaj przy piwku ogladnac mecz LM?
Właściwie w każdej knajpie.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Stary 16.02.2011, 22:47
Reklama była w TV, reklamowali gazetę (1 gazeta), z gazetą film Psy.
Gazeta nazywała się jakoś Kino polskie?

Czy może ktoś napisać jakieś szczegóły o tej reklamie, a raczej gazecie. Jaki był tytuł, jakaś strona www tej gazety?

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
David.
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 16.02.2011, 23:25
Nero a nie była to tylko seria o nazwie 'mocne polskie kino'?
http://www.inbook.pl/product/show/59...lmy-sensacyjne
Mogę się mylić
Odpowiedz cytując
nbp
Banita

Stary 16.02.2011, 23:26
Reklama była w TV, reklamowali gazetę (1 gazeta), z gazetą film Psy.
Gazeta nazywała się jakoś Kino polskie?

Czy może ktoś napisać jakieś szczegóły o tej reklamie, a raczej gazecie. Jaki był tytuł, jakaś strona www tej gazety?

podbijam Twoje pytanie, bo sam widziałem tę reklamówkę i chętnie bym kupił tę gazetę, ale pewnie skończy jak inne tego typu .
Kiedyś była taka, która dodawała do każdego numeru odcinki Świata Według Bundych. I co ? Po miesiącu przestali sprzedawać bo nie było popytu ;-/

===

Jestem nadal na zakupie telefonu i mam nurtujące mnie pytanie, dlaczego kupując telefon przez internet, ze strony playa, orange czy plusa - tel jest tańszy nawet o 50 złotych niż w salonie ?

Niby fajnie, bo CI kurier dowozi do domu telefon tańszy o pół stówy, ale gdzie tutaj operator ma zysk ?
Nie dość że sprzedaje taniej, to jeszcze musi opłacić kuriera.

Mnie to się nie podoba, bo coś tu śmierdzi...w ogóle taki telefon jak wysyłają z magazunu to jest zaplombowany prawda ? Więc jak dojdzie do Ciebie i nie będzie chciał się włączyć to nie masz jak reklamować, no bo nie kurierowi....idziesz więc do salonu oddać do naprawy albo wymienić a tu co ? Brak podbitej karty gwarancyjnej - no bo przecież telefon przyszedł w zaplombowanym pudełku..

Ktoś zamawiał w ogóle telefon w ten sposób ?

KTOŚ TO W OGÓLE OGARNIA ?!?!

Jak pójdę do plusa, to mi baba da ulotkę albo wydrukowany plik pdf-a z cennikami wszystkich telefonów i...cmoknij się w dupę, idź do domu sobie to poczytać.

A ja chce wiedzieć co, jaka oferta mi daje ? Bo ilość zasileń / czas trwania umowy to rozumiem. Ale nie wiem czym się charakteryzują konkretne nazwy promocji.

Pomoże ktoś?
Ostatnio edytowane przez nbp : 16.02.2011 o godz. 23:39.
Odpowiedz cytując
wroobel88
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 16.02.2011, 23:34
nbp napisał(a):Wyświetl post
Ja tak przeszłem z karty na mixa w Orange.
Odpowiedz cytując
adam_09
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 16.02.2011, 23:36
kuken napisał(a):Wyświetl post
Rozglądam się za kupnem mieszkania. Jeden z deweloperów oferuje ogrzewanie indywidualnym piecem dwufunkcyjnym. Czy ktoś ma takie urządzenie zamontowane? Jak kalkulują się koszty przy 40-45 m2 powierzchni mieszkania ?
Jako zarządca nieruchomości szczerze i uczciwie Ci powiem, że jest to jedno z ostatnich rozwiązań na jakie bym się decydował aby ogrzać swoje mieszkanie i ciepłą wodę do niego. Piec 2-funkcyjny będzie generował dla Ciebie dodatkowy roczny koszt swojego przeglądu za co będziesz ponosił koszty Ty a nie wspólnota mieszkaniowa, którą stworzycie. Dodatkowo piec 2-funkcyjny wymusza stworzenie dodatkowego komina spalinowego, który będzie odprowadzał spaliny ponad linię dachu- to jest jednak strona dewelopera bo to on buduje.. W związku z tym, iż owy przewód musi zostać wybudowany dla każdego z mieszkań to od interpretacji zarządcy, ewentualnie wspólnotyy będzie zależało czy zaliczy go jako część nieruchomości wspólnej czy jako własność Twoją. Z Twojego punktu widzenia oznacza to mniej więcej tyle, że albo będziesz miał w obowiązku czyścić go we własnym zakresie za co będziesz ponosił dodatkowe koszty albo zrobi to wspólnota mieszkaniowa dla której będziesz i tak płacił zaliczkę na koszt zarządu nieruchomością wspólną ( co dla Ciebie będzie wygodniejsze ponieważ abyś mógł wpuścić kominiarza na dach będziesz pewnie musiał to skonsultować wcześniej z administratorem). Pomijam także tutaj koszty wymiany piecyka raz na 5 lat bo co tyle średnio się bezpowrotnie psują. Nowy piecyk w granicach 1,5 kPLN. Dodatkowo dochodzi ryzyko zatrucia się czadem. Osobiście - w ogóle bym nie rozważał zakupu mieszkania z takim systemem ogrzewania i podgrzewu wody.
Jeśli mogę doradzić to zdecydowanie poszukaj mieszkania, które ogrzewane jest z MPEC i jest wyposażone w instalację centralnej wody użytkowej także z MPEC. Z doświadczenia Ci podpowiem, że średni koszt GJ ( gigadżul) zawsze waha się w granicach +/- 50 zł a cena m3 ciepłej wody to ok. 18-22 zł/m3. Dla porównania przy posiadaniu przez blok własnej kotłowni koszty za GJ potrafią dochodzić do 80 zł/GJ oraz 35-40 zł/m3 za ciepłą wodę.

Mój ranking zatem jest taki:
1 miejsce - centr. ogrzew. i ciepła woda z MPEC
2 miejsce - własna kotłownia osiedlowa lub dla bloku
3 miejsce - piece 2-funkcyjne.

Oczywiście jest to tylko moje zdanie
Ostatnio edytowane przez adam_09 : 16.02.2011 o godz. 23:42.
Odpowiedz cytując
adam_09
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 16.02.2011, 23:41
nbp napisał(a):Wyświetl post
podbijam Twoje pytanie, bo sam widziałem tę reklamówkę i chętnie bym kupił tę gazetę, ale pewnie skończy jak inne tego typu .
Kiedyś była taka, która dodawała do każdego numeru odcinki Świata Według Bundych. I co ? Po miesiącu przestali sprzedawać bo nie było popytu ;-/

===

Jestem nadal na zakupie telefonu i mam nurtujące mnie pytanie, dlaczego kupując telefon przez internet, ze strony playa, orange czy plusa - tel jest tańszy nawet o 50 złotych niż w salonie ?

Niby fajnie, bo CI kurier dowozi do domu telefon tańszy o pół stówy, ale gdzie tutaj operator ma zysk ?
Nie dość że sprzedaje taniej, to jeszcze musi opłacić kuriera.

Mnie to się nie podoba, bo coś tu śmierdzi...w ogóle taki telefon jak wysyłają z magazunu to jest zaplombowany prawda ? Więc jak dojdzie do Ciebie i nie będzie chciał się włączyć to nie masz jak reklamować, no bo nie kurierowi....idziesz więc do salonu oddać do naprawy albo wymienić a tu co ? Brak podbitej karty gwarancyjnej - no bo przecież telefon przyszedł w zaplombowanym pudełku..

ja zamawiałem. Haczyk, który odkryłem dopiero po zamówieniu takiego telefonu z Orżnij jest to, że nie będziesz dostawał faktur/rachunku za telefon w tradycyjnej formie tj. papierowej w formie listu raz w miechu. Faktury bedziesz dostawał dopiero jak sobie je ściągniesz z neta, raz w miechu przychodzi za to sms z inf że można już ją ściąnąć. Mi w ten sposób często ucieka konieczność jej zapłacenia bo w natłoku zajęć zapominam o sms-sie.
Jeśli chodzi o kuriera to przynosi tel i umowę do podpisania wraz z potwierdzeniem odbioru. Te dokumenty są traktowane jako dowód zakupu, który dołączasz do karty gwarancyjnej. Nie miałem nigdy problemów z reklamowaniem tel. w razie potrzeb.
Odpowiedz cytując
nbp
Banita

Stary 16.02.2011, 23:49
@ Adam - dzięki za odpowiedź. Tylko że ja bym brał mixa , jakiegoś pelikana albo dziobaka innego. i kuźwa nie wiem co wybrać...

era - 6 lat robili mnie w ciula na abonamencie, więc już tam nigdy nie wrócę

play - jestem od dwóch lat w mixturze, i wiem że oprócz wielu telefonów nic nie mają ciekawego, bo ten ' stan darmowy w play ' tyczy się tylko tych którzy kupią sobie starter w kiosku - a jak człowiek podpisuje z nimi umowę - mixture, kupuje teleofon to....smsy ma dalej po 18 groszy a darmowych minut do play czy z wybranym nr. w play NIE MA ! Więc ja pieprzę taki deal

pomarańcza - pelikan i pantera po 29 złotych co miesiąc. Jedno daje smsy extra a drugie minuty +1200 min z 1 nr co miesiąc - no właśnie. z wybranym numerem z ? Orange ? Czy z innej sieci może być ?

plus - nie rozumiem już ani ich reklam z kabaretem mumio, ani tych tatusiowych, macierzyńskich, plusikowych i bezliku rozmów...Wchodzę w zakładkę bezlik rozmów 30 zł co miesiąc a tu się okazuje że to nie żadna taryfa tylko opcja którą możesz sobie włączyć sms... :|. Więc totalnie nie ogarniam naszego rynku telefonii komórkowych. a chce kupić po prostu do 5/6 stów HTC Wildfire i nie wiem którego dziada wybrać.

Zieloną mordę czy zgniłą pomarańczę ? Co radzicie konkretnie ?
Odpowiedz cytując
harimata
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 17.02.2011, 00:03
Po co ci brać telefon w Miksie skoro możesz wziązć najtańszy abonament na firmę albo indywidualnie w Plusie a telefon sobie kupić samemu. W abonamencie masz więcej darmowych połączeń i proste rozliczanie. Za 30zł miesięcznie w Plusie masz darmowe minuty na stacjonarne i do plusa. Play też ma dobrą ofertę na abonament ale z internetem mają kiepsko. Miks jest dla dzieci
Kod:
               W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem

9 października wywal Tuska do śmietnika !
Odpowiedz cytując
nbp
Banita

Stary 17.02.2011, 00:13
Nie, mix nie jest dla dzieci. Mix jest dla tych, którzy wiedzą, że abonament ZAWSZE jest droższy od mixa albo od karty.

Utrzymanie wszystkich biur call center, działu technicznego, biura obsługi klienta, serwisów, co miesięczne wysyłanie rachunków do klientów - to wszystko kosztuje. Więc najlepiej dać klientowi darmowe minuty wewnątrz sieci bo płaci za nie operator znacznie niższa stawkę. A Ty cieszysz banana bo masz za friko do plusa. I latasz po znajomych i pytasz ' w czym masz telefon ? w plusie ? a to super, to mam darmowe to pogadamy dzisiaj.. '.

Poza tym różnie w życiu może być - a abonament obliguje mnie do CO MIESIĘCZNEGO płacenia abonamentu.
Jak nie będę miał tych 30 złotych to co ? Blokują numer i odsetki naliczają.

A w mixach podpisujesz umowę na ilość doładowań. W miesiącu możesz w ogóle nie naladować konta. Ba, nawet przez kwartał możesz nie ładować i nikt nie będzie do Ciebie z BOK dzwonił i się upominał.

Wiadomo że masz określony czas w którym musisz doładować tel na kwotę wymienioną w umowie. Ale tego nie jestem pewien właśnie, może Wy wiecie ?

W playu jak podpisujesz mixa za 10 zł na 30 doładowań ( więc w sumie 300 zł do doładowania ) - to masz na to rok czasu załóżmy. Ale to jest play MIXTURA. A w orange ponoć jest tak, że jak przekroczysz kwotę za którą doładowałeś, to masz droższe smsy i minuty - bo POZA ABONAMENTEM. I właśnie to jest różnica między MIXEM a MIXTURĄ. Chyba.... nie rozumiem tego, a Wy ?

a przechodząc do sedna - PO CO MAM BRAĆ ABONAMENT W ORANGE BEZ TELEFONU

Ja mam mixture w play jeszcze przez rok, i chce jak najtańszym kosztem mieć nowego HTC. Rozumiecie ?
Nie jest dla mnie problem obecnie przynajmniej - co miesiąc ładować konto w orange / plus za 10 zł czy 30 .

Będę ładował raz na miesiąc i odkładał będę tę kartę sim. I tak przez rok póki nie skończy mi się play.

Po roku nie będę w playu, tylko włożę sobie kartę orange / plus ze 120 złotymi / 360 złotymi na koncie.

Rozumiecie ?
Odpowiedz cytując
harimata
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 17.02.2011, 00:36
Tylko,że wtedy i tak będziesz musiał ładować konto co miesiąc po 50zł albo po 30zł aby mieć ważność konta

W Plusie w miksie musisz zasilać telefon co miesiąc wybraną kwotą(30 najniższa) co po każdym zasileniu przedłuża ci ważność konta o 30 dni. Więc nie nagromadzisz gotówki na koncie chyba że nie będziesz dzwonił albo bardzo mało Zasilenia mniejsze jak kwota w umowie nie przedłużają ważności konta. Cena przy kwocie 30zł co miesiąc telefon HTC Wildfire kosztuje 369zł przy zasileniu co miesiąc 50zł koszt telefonu to 70zł.

A jak bys wziął abonament na osobę prywatną za 29zł to telefon HTC dostaniesz za 500zł. (12mieisęcy)

Kup telefon na allegro za 700 zł masz nówke bez simlocka na 24miesięcznej gwarancji

W Orange pewnie podobnie może kwoty nieco inne.

PS. Siostra się z miksa szybciutko wyleczyła jak zapłaciła kare 700zł za 2 dniowe opóźnienie doładowania
Ostatnio edytowane przez harimata : 17.02.2011 o godz. 00:39.
Kod:
               W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem

9 października wywal Tuska do śmietnika !
Odpowiedz cytując
hrabia
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 17.02.2011, 05:34
jak bedzie z karnetami w tej rundzie ?

tzn bedzie mogla wejsc na karnet inna osoba ?
To nie moje są słowa
To legenda ludowa

http://www.zksunia.tarnow.pl/gfx/za-darmo.jpg
Odpowiedz cytując
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 17.02.2011, 09:55
ponawiam pytanie z fimlowego

piosenka z filmu Damned united (przeklęta liga) , przedostatnia scena w której spotykają się Brian i Peter

nigdzie tego znaleźć nie można :((
Odpowiedz cytując
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 17.02.2011, 10:05
http://www.youtube.com/watch?v=0gXE3Z2USLU

to?
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Stary 17.02.2011, 10:19
David. napisał(a):Wyświetl post
Nero a nie była to tylko seria o nazwie 'mocne polskie kino'?
http://www.inbook.pl/product/show/59...lmy-sensacyjne
Mogę się mylić
dokładnie o to chodziło. dzięki bardzo.

Odpowiedz cytując
nbp
Banita

Stary 17.02.2011, 10:23
harimata napisał(a):Wyświetl post
Tylko,że wtedy i tak będziesz musiał ładować konto co miesiąc po 50zł albo po 30zł aby mieć ważność konta

W Plusie w miksie musisz zasilać telefon co miesiąc wybraną kwotą(30 najniższa) co po każdym zasileniu przedłuża ci ważność konta o 30 dni. Więc nie nagromadzisz gotówki na koncie chyba że nie będziesz dzwonił albo bardzo mało Zasilenia mniejsze jak kwota w umowie nie przedłużają ważności konta. Cena przy kwocie 30zł co miesiąc telefon HTC Wildfire kosztuje 369zł przy zasileniu co miesiąc 50zł koszt telefonu to 70zł.

A jak bys wziął abonament na osobę prywatną za 29zł to telefon HTC dostaniesz za 500zł. (12mieisęcy)

Kup telefon na allegro za 700 zł masz nówke bez simlocka na 24miesięcznej gwarancji

W Orange pewnie podobnie może kwoty nieco inne.

PS. Siostra się z miksa szybciutko wyleczyła jak zapłaciła kare 700zł za 2 dniowe opóźnienie doładowania
abonament odpada, bo chce mieć kontrole wydatków. Miałem kiedyś abonament i już nigdy go mieć nie będę. Jak białej gorączki dostawałem jak rachunki przychodziły do zapłacenia.

Doładowanie konta w mixie w plusie za 30 zł przedłuża jego wartość o 30 dni. Ale jak nie wykorzystasz kasy, to przechodzi przecież na następny miesiąc.

Więc ładuje rok ( aż mi się skończy umowa w playu ) i mam parę stówek na koncie w plusie do wykorzystania. Tak ?

Co do allegro to ze wszystkich HTC WildFire które tam są - tylko 5 sztuk jest rzeczywiście nowych. Reszta to telefony sprzedawane przez serwisy gsm....a wiadomo że dla nich nowa płyta głowna i założenie obudowy z folią to nie problem..

===

era - 6 lat robili mnie w ciula na abonamencie, więc już tam nigdy nie wrócę

play - jestem od dwóch lat w mixturze, i wiem że oprócz wielu telefonów nic nie mają ciekawego, bo ten ' stan darmowy w play ' tyczy się tylko tych którzy kupią sobie starter w kiosku - a jak człowiek podpisuje z nimi umowę - mixture, kupuje teleofon to....smsy ma dalej po 18 groszy a darmowych minut do play czy z wybranym nr. w play NIE MA ! Więc ja pieprzę taki deal

pomarańcza - pelikan i pantera po 29 złotych co miesiąc. Jedno daje smsy extra a drugie minuty +1200 min z 1 nr co miesiąc - no właśnie. z wybranym numerem z ? Orange ? Czy z innej sieci może być ?

plus - nie rozumiem już ani ich reklam z kabaretem mumio, ani tych tatusiowych, macierzyńskich, plusikowych i bezliku rozmów...Wchodzę w zakładkę bezlik rozmów 30 zł co miesiąc a tu się okazuje że to nie żadna taryfa tylko opcja którą możesz sobie włączyć sms... :|. Więc totalnie nie ogarniam naszego rynku telefonii komórkowych. a chce kupić po prostu do 5/6 stów HTC Wildfire i nie wiem którego dziada wybrać.

Zieloną mordę czy zgniłą pomarańczę ? Co radzicie konkretnie ?

i pytanie zagadka....jaka jest różnica między konkretnymi taryfami w plusie, bo na stronie miną godziny niż człowiek to odgrzebie, a ich wyszukiwarka o kant dupy rozbić:

Powód: foto + charakterystyka operatorow ;D
Ostatnio edytowane przez nbp : 17.02.2011 o godz. 10:46.
Odpowiedz cytując
szczebrzeszcz
Senior Member

Stary 17.02.2011, 10:36
snyrting napisał(a):Wyświetl post
http://www.youtube.com/watch?v=0gXE3Z2USLU

to?
TO!

wielkie ale to wielkie dzięki

ile ja się tego naszukałem
Odpowiedz cytując
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 17.02.2011, 10:39

Na przyszłośc drobna porada- wrzuć w google słowa piosenki i słowo lyrics po spacji. Działa bez pudła.
Odpowiedz cytując
szczebrzeszcz
Senior Member

Stary 17.02.2011, 10:52
działa (sam tak robię) tyle , że słowa z głowy mi wyleciały, a tego fragmentu filmu nie mogłem znaleźć na popularnych serwisach filmowych, bo wszystko pokasowane
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 17.02.2011, 11:36
nbp - przejdź się do byle centrum handlowego, masz w nich punkty każdego operatora i pogadaj z nimi czego oczekujesz i co Ci proponują. Potem zadzwoń do nich na infolinie i powiedz że chciałbyś zerwać umowę z Erą i myślisz czy by do nich nie przejść i co Ci proponują. Potem zaczynasz zwykłe negocjacje typu ooo tak? A Orange mi zapropnował tyle i tyle. I oni się będą o Ciebie bić Przerabiałem to przy przedłużaniu umowy.
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów