|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Aleeee dziwne że chcą za chłopa jak najwięcej kasy...
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
![]()
Ddf
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Czyli z klubem z Izraela tak jakby w dalszym ciągu negocjujemy sumę odstępnego na to wygląda - bo ileż można się badać i uzgadniać szczegóły kontraktu, które podobno były już ustalone 2 tyg temu. Oby jednak wszystko potoczyło się po myśli gdyż nie dopuszczam do siebie takiej sytuacji że za niego będzie ten Białorusin. Drugi napastnik jest koniecznością z tym że niech wpierw przyjdzie Genkov. Rios, Żurawski nie gwarantują nam niczego - a po Gargule, Jirsaku czy Sobolewskim też nie spodziewałbym się cudów - najgorsze to że choć mamy tylu pomocników nikt się z nich nie wybija ponad przeciętność. Ciekawe kiedy wraca Cleber i czy kogoś poleci do Wisły.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ta, a jak Brożki wyjechały do Turcji to nie było zdjęć, zapewnień itp. Tak jest tylko u nas...
Ostatnio edytowane przez Zwierze : 27.01.2011 o godz. 18:17.
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że Valcx zastrzeże w tym wypożyczeniu opcję wykupu Sivakova z Caligari. Inaczej byłoby głupotą gościa wypożyczać na pół sezonu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Ja mam nadzieję, że z Sobolewskim przedłuża kontrakt, bo gdy stracimy takiego zawodnika to już będzie kpina.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
||
|
Rzuciłem okiem, co piszą Makaroni (tuttomercatoweb) o Sivakovie:
Cytat:
Cytat:
* Tak specjalnie kibice czy dziennikarze z Sardynii po nim nie płaczą, a klub nie robi utrudnień a'la Hapoel z Meliksonem. Jedyne ich zmartwienie jest takie, że "znowu trzeba uzupełnić kadrę". Ergo: Sivakov nie jest ani super dobry, ani bardzo zły. Ufam jednak, że dla nas będzie pożyteczny ![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
w grę wchodzi tylko wypożyczenie tak powiedział Valcx
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
Czyli być może w sobotę podpiszemy 2 nowych zawodników. i tak możemy sobie gdybać trzeba czekać i nie robić sobie jakiś nadziei.... Trochę to w....ia że Meliksona nie możemy jeszcze podpisać wiecznie coś idzie pod górkę .... ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
flamengista a nie pomyślałeś że np nie chodzi o kwotę tylko np o raty? może Wisła nie chce całości a na raty i coś im przez to nie pasi?
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ja osobiście pożegnałbym (o ile transfery wypalą): Łobodzińskiego, Kowalskiego, Jirsaka.
Łobodziński jest po prostu słaby. Przez 3 lata gry w Wiśle zagrał jeden dobry mecz (z Lechią). Chwała mu za tamto spotkanie ale nie można trzymać gościa za zasługi. Jirsak także nie zachwyca. Chłopak dostał naprawdę dużo szans i zazwyczaj w pierwszym spotkaniu błyszczał, a później wracał na swój dawny poziom. Powiedzmy sobie szczerze czy jest sens trzymania zawodnika, który pokazuje coś raz na 10 spotkań Kowalski to ogólny dramat i chyba każdy się z tym zgodzi. W perspektywie tego, że będziemy mieli 3 stoperów (Jalliens, Bunoza i Chavez) uważam, że czwarty jest nam do szczęścia niepotrzebny, a szczególnie taki czwarty jak Kowalski. Jestem także przeciwny odejściu Branco. Prosty powód. Wystarczy taka sytuacja jak dzisiaj i nie miałby kto zastąpić Paljicia gdyby nie Branco. Koleś jest doświadczony. Może nie gra jakoś cudownie ale jest solidny i nigdy nie schodzi poniżej pewnego poziomu. Klubowej kasy też szczególnie nie obciąża. To jest po prostu taki drugi Singlar. Solidny rezerwowy, dlatego po co się pozbywać takiego gościa Żurawskiego też pomimo wszystko zostawiłbym. Podobnie jak Branco nie obciąża kasy (przecież nikt mu nie zapłacił Bóg wie ile, bo to nie te lata) i według mnie jak przepracuje ten okres przygotowawczy może być solidnym jokerem, który także swoim doświadczeniem może nam pomóc. No i liczę na Gargułę. Myślę, że koleś zasługuje na szanse, bo jeszcze tak naprawdę takiej nie otrzymał. Tamtą rundę grał z marszu od razu po kontuzji i dopiero teraz dowiemy się na co tak naprawdę go stać. No i oczywiście Boukhari. Dla mnie chłopak jest niezbędny choćby dlatego, że robi świetną atmosferę w drużynie. Kasy też dużo za pewno nie bierze, a i jak zrzuci parę kilo to pokaże nam swoje umiejętności |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Z Meliksonem pewnie będzie jak z tym Australijczykiem Twaigthe(nie wiem jak się pisało), co FIFA reagowała.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Wg.mnie sprawa wygląda tak, że wszystko już było dogadane a Hapoel coś wymyśla typu :dajcie dodatkową klauzule albo coś tego typu. E: O....przecież tak musi być .Raz na okienko transferowe MUSIMY kupić chłopa z problemem. Marcelo,w/w Thwaite,Chavez,Gargułe jak podpisalismy to kontuzji doznał Tak samo Jaliens mówi ze nie doznał kontuzji nigdy....a przecież w Wiśle wszystko niemożliwe jest bardziej prawdopodobne niż nieprawdopodobne
Ostatnio edytowane przez szprotson : 27.01.2011 o godz. 18:41.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Ja również jestem za podziękowaniu za grę Jirsakowi,Kowalskiemu i Łobo nie sprawdzają się zupełnie,Jirsak wieczny talent ale gdy gra nie widać go zupełnie miewa tylko przebłyski jak choćby zagranie do Brożka w meczu z Legią,Łobo wygrał nam mistrzostwo Polski ale on też miewa tylko przebłyski nie potrafi grać na najwyższym poziomie cały czas,Kowalski to już inny temat on chyba nigdy nie wszedł na poziom Wisły Kraków ![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Dzieje sie oj dzieje w temacie transferów, jestem bardzo bardzo zadowolony z tego faktu! Wreszcie czynimy jakieś kroki żeby wzmacniać kadrę. Jeżeli nawet któregoś z 3 zawodników z którymi prowadzimy negocjacje nie uda się pozyskać to nic, najwazniejsze jest to, że wreszcie w profesjonalny sposób działamy w tym temacie. Wreszcie COŚ robimy. Eh
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ujemy_rozmowy/
Jest napisane, że finalizują rozmowy, moim zdaniem, z tego nic nie wyjdzie, nagle wszyscy bez podpisania kontraktu muszą wyjechać podpisać coś żeby później przyjechać i podpisać, to po co w ogóle przyjeżdżali. ![]() Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
dokladnie Jigsaw , szybkie transfery to placz ze szrot albo z lapanki ,dokladne szukanie to zle bo za wolno albo nie zgraja sie z reszta ekipy ,tylko nikomu do glowy nie przyszlo ze dla dobrych/srednich grajkow Wisla to nie jest marka ktorej sie nie odmawiadoc ,trzeba gadac i przekonywac ich zeby przyszli do nas do tej za....zialej ligi ,jedyne atuty jakie mamy to wizja pucharow i budowa silnego skladu ,nowy stadion i osiagniecia z przeszlosci ,czyli prawie nic w porownaniu z tym co moze zaoferowac sredniak/spadkowicz z lepszej ligi
nie wiem czy tylko mi sie wydaje czy moderatorzy odpuscili polowe tematow na forum ,pamietam jak sie zarejstrowalem to za byle co mozna bylo bana napare miechow a teraz wiekszosc nowych z 2010 i 2011 .......a jakby mieli 11 lat i krecone wlosy i calkowicie olewane przez moderatorow ![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
nikogo nie będzie będzie za to KONONOWICZ ![]() ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wszystko się zgadza, a zanim przyjechał Melikson czy Genkow to mówiono, że z klubami to wszystko załatwiono, także coś musi być, a po co ten cały Michaił Siwakow
![]() Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
No to nie wyjdzie i juz...
Ludzie Wy niektorzy to chcecie sie chyba pos.... za przeproszeniem.. Wyjdzie , nie wyjdzie, ja wiem ze nie wyjdzie itd itp... No to nie beda grac w Wisle i co z tego Bedziecie sie wtedy czuc lepiej czy gorzej Nie macie co niektorzy juz robic.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Najfajniejsze jest to, że Kew to gość który polizał wielkiej piłki. Na konfie spokojny, deklaruje chęć zdobycia Mistrza Polski. Można zobaczyć w Małopolska.TV - nakręcili całośc dzisiejszego spotkania z mediami. Ma 33 lata ale będzie z niego pożytek.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oj to są moje przypuszczenia, a lubię też jak się jeden czy drugi napuszy, zamiast powiedzieć coś konkretnego! Pozdro...
![]() Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|