|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Robią wielkie halo jak ktoś przyleci niby wszystko ładnie jest wzmocnienie a tu lipa za jakieś 3 dni sie okaże ze Melikson i Genkov nie dla Wisły..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
15 meczow i 2 gole to nie poradzic sobie ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
za bocznymi obrońcami niech się rozglądają. ten cały sivakov - dobry zły, nieważne - będzie 374 pomocnikiem w kadrze na wiosnę, a na bokach obrony nędza
Ostatnio edytowane przez leszekm_ : 27.01.2011 o godz. 16:54.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Czy był w ogóle poruszony temat nabycia lewego obrońcy od początku tego okna? Bodaj Stan albo Maaskant mówli wyraźnie, że koncentrują się na stoperze, napastniku i bramkarzu (absolutne must have), bardzo prawdopodobne jest pozyskanie dwóch środkowych pomocników. Jeżeli zostanie podpisana cała 5 to raczej będzie finito.
Po rundzie jesiennej raczej nie można mieć zastrzeżeń do Paljica, ale mimo wszystko to nie jest lewy obrońca i czasami trochę się gubił. ![]()
Visca el Barça!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Stan Valckx zapowiedział dzisiaj, że już wkrótce Wisła Kraków powinna mieć trzech nowych zawodników. Konkretnie chodzi o Maora Meliksona, Cvetana Genkova oraz Michaiła Siwakowa.
- Melikson, Siwakow oraz Genkov jeżeli nie wydarzy się nic nieprzewidzianego już wkrótce zostaną nowymi zawodnikami Wisły Kraków. Szukamy zawodników, którzy zagwarantują nam wysoką jakość gry. -Genkov jutro około 14 powinien przylecieć do Krakowa i najpoźniej do soboty podpisać kontrakt. -Oczywiście, nie lubię kiedy zawodnicy odchodzą z klubu. Trener dzwoni do mnie co 5 sekund i pyta "Co z bramkarzem?". Na pewno ściągniemy golkipera do końca okienka transferowego w Polsce. Natomiast Michaił Siwakow mam nadzieję, będzie wypożyczony do końca obecnego sezonu. Nie ma powodów do obaw;-) |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
skad ten news? ![]() Groundhopper
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
A możecie mi powiedzieć po kiego __uja pchacie Bunoze na środek obrony? Całe życie chłop grał na lewej obronie, we Wiśle chcą z niego zrobić na siłę stopera... to tak jakby Kaliciaka na środku obrony wystawiać! Naturalne jest że Bunoza przejdzie na lewą strone, a Jaliens będzie grał w parze z Chavezem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Obrońca lewy potrzebny od zaraz!
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Moje info ze strony;
http://www.tsw.com.pl/news/Valckx-Ju...-zawodnicy-751 |
|
|
|
Member
Offline |
|
Skąd ta informacja? ;] |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|||
Na przyszłość rada - więcej merytorycznych argumentów odnoszących się umiejętności danego zawodnika (łatwiej to zakwestionować, więc rozumiem czemu tego unikasz), a mniej ogólników i pieszczot stylistycznych nad postem. W innym wypadku Ty mi będziesz w kółko wypominał Magierę, a ja Tobie pisanie bajek. ![]()
Konrad Gołoś: Czasami potrzeba momentu, w którym trener naprawdę na ciebie postawi. Jeśli wiesz, że masz zaufanie trenera i kolegów, wtedy też się rozwijasz. Nabierasz pewności. Czasami jest tak, że młody zawodnik idąc do jakiegoś klubu po prostu traci pewność i trudno jest to odbudować.
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
http://www.malopolskatv.pl/nowa-dwojka-bialej-gwiazdy/ - prezentacja naszego nowego zawodnika
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Offline |
|
Zawsze wydawało mi się że Bunoza to środkowy obrońca,nawet aptrząc na jego warunki fizyczne... Ale mogę się mylić... ? |
|
|
|
Member
Od: 01.2011
Offline |
|
Jak dla mnie Bunoza to dobrze zapowiadający się środkowy obrońca, jeżeli mi nie wierzycie to porównajcie go z Kowalskim.... Jeżeli chodzi o bocznego obrońce to jestem zdania że Stan powinien jakiegoś jak najszybciej znaleść, najlepiej młodego, bo coś czuje że Branco będzie się chciał teraz zadomowić w wyjściowej 11 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
w pewnym sensie tak się stało.co prawda nie na środek,ale na lewa obrone Kali zostal przesunięty z pozycji napastnika,podobnie jak i Dubicki.zreszta chyab większa rewolucją jest robienie bocznego obrońcy z napastnika niż stopera.
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
wywiad ze Stanem o wzmocnieniach
http://www.wislaportal.pl/news.php?id=19349 ![]() "W tym burdelu, jakim jest polski futbol, nic mnie już nie dziwi" ![]() Jan Tomaszewski |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
On nominalnie był napastnikiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
z wypowiedzi Stana jasno wynika, ze Hapoel tworzy jakies schody, wiec sprawa jego transferu roznie sie jeszcze moze potoczyc
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|