|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Witam.Jakie są rodzaje opon?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Pracował ktoś albo pracuje w Castoramie na hali?
![]() Reymonta 22 To Nasza Świątynia, a Wisła Kraków To Nasza Religia!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
-- > http://www.restauracjafoksal.pl/ Byłem na weselu kuzynki i naprawdę wszystko wyglądało bardzo, bardzo dobrze. Od obsługi po samą zabawę ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Siema może ktoś doradzic jakieś fajne lodowisko w Krakowie i jesli tak to jak tam dojechac dokładnie. Z góry dzieki za odp
Ostatnio edytowane przez xdarek : 25.01.2011 o godz. 22:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
z góry dzieki za odpowiedzi...
ale od strony myślenic bym jechał |
|
|
|
Viva Mauro!
Od: 02.2005
Offline |
|
![]()
"Zawodnicy odchodzą, a miłość do klubu pozostaje na zawsze..." Ola7
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
od 2 http://www.nocowanie.pl/slowacja/noc...tamenty/11303/ bylem tam dwa lata temu i jestem zadowolony. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
- na Cracovii, tramwaj 13, 50, 51 - Eisenberga, do Mogilskiego i trochę z buta. jakiś czas temu (ok 1 rok) kupiłem na allegro buty i teraz zaczęły się rozlatywać, jakie szanse na reklamacje? ![]()
(...)Kto Nie Ma Odwagi Do Marzeń Nie Będzie Miał Siły Do Walki...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
Bardzo duży wybór (nie wszystko jest na stronce), w miare przystępne ceny. Wypozyczalnie jest kolo placu imbramowskiego. Wypozyczalem tam strój na sylwestra i zero problemów.http://www.ilcarnevale.krakow.pl/
Ostatnio edytowane przez Serwatkus : 26.01.2011 o godz. 00:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Chcę sprzedać telefon na allegro i wysłać go kurierem bo poczcie w takich sprawach nie ufam.
Pytanie do was polecicie jakiegoś dobrego, taniego kuriera ? mile widziane stronki www ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
Sam sobie wszystko drukujesz przyjeżdza kurier z DPD i odbiera przesyłkę a na następny dzień jest po drugiej stronie Polski i tanio |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Jestem z pokolenia które klasykę kina ogląda raczej garbiąc się przy komputerze, dlatego mam pytanie - czy są w Krakowie kina, które w miarę regularnie "serwują" starsze filmy, nawet te najbardziej znane? Dzięki z góry.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
VW Sharana bierz, zawsze to VW, taksówkarze to auto chwalą ![]()
STOŁECZNE KRÓLEWSKIE MIASTO KRAKÓW
TYLKO WISŁA Anty Jude |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
mam konto a Allior banku i chcialem isc do odzialu i wplacic sobie jakas sume na konto ,jest jakas kwota minimalna ktora mam wplacic ? np wplaty na konto tylko powyzej 100 zl ,jak jest taka to prosze o jej podanie
dzieki : nbp , Marszałek
Ostatnio edytowane przez DominoForza : 27.01.2011 o godz. 15:51.
![]()
.....
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
Dla przykładu w ING jak wpłacasz kasę w oddziale , to płacisz aż 9 złotych ( niezależnie od wysokości wpłacanej kwoty). Być może w Alior wpłata w oddziale jest darmowa, ale o co zapytaj Panią przy okienku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Nawet 5 złotych możesz wpłacić. Tylko nie wiem jaką prowizję od tej przyjemności Ci skasują o ile w ogóle skasują.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Znajdę gdzieś w Krk punkt który zrobi mi wydruk do pracy inżynierskiej w kolorze i jest otwarty chociaz do 23?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
Punkt Ksero Tusze Tonery Dom Studencki KAPITOL ul. Budryka 2 30-072 Kraków tel. (0-12) 626-50-14 czynne Pn. - pt. 8.00 - 22.00 sob. 9.00 - 17.00 niedz. 11.00 - 19.00 ![]()
Ddf
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
Wiślna |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Czy ktoś wie, gdzie mogę znaleźć szachy magnetyczne, ale koniecznie większe niż te małe 14x14 cm albo 15x15 cm?
Muszą być w Krakowie, na Allegro jest za późno. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Mam pytanie odnośnie corela;
wykonałem sobie taki rysunek ale za żadne skarby świata nie mogę eksportować pliku do formatu .jpg. Po wybraniu tej opcji ładuję się chwile pasek i wszystko jest niby w porządku ale nie pojawia się potem okno z konwersją graficzną no i nie ma też stworzonego pliku .jpg. Sytuacja powtarza się na innych wersjach programu, czy miał ktoś może do czynienia z takim problemem ? ![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Potrzebuję jakiś transport (przewóz osób) pod wskazany adres tanio do Holandii !! Poleci ktoś jakąś firmę.
I jeszcze czy np. Sindbad zawozi pod dany adres ![]()
>>>>>>>>>>M.j.M.t.W.<<<<<<<<<<
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|