The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
TymonPRO
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.01.2011, 17:35
Markus napisał(a):Wyświetl post
Takich interwencji na przestrzeni ostatnich lat miał znacznie więcej. Notował jeszcze więcej poważnych wpadek i błędów niż Pawełęk, choć jego pomyłki naturalną koleją rzeczy nie były aż tak głośne i spektakularne jak Mariusza u nas. Chyba, że były to "świadome" pomyłki, wtedy przepraszam To słabiutki bramkarz, w sam raz na walkę o utrzymanie, a nie o mistrzostwo. Nie bez przyczyny tak często zmieniał kluby i to głównie na właśnie walczące o ligowy byt.

Samo interesowanie się tego typu golkiperem, w dodatku kojarzonym z aferami, uważam za kompromitację naszego klubu. On zupełnie nie licuje z innymi nazwiskami przymierzanymi obecnie do Wisły - nie broni go ani CV, ani jakość, ani wiek, ani sukcesy, ani stabilna gra. Nic. Dlatego byłby to wyjątkowo kuriozalny i absurdalny ruch.

I dyżurni marketingowcy z Biura Prasowego nawet niech nie próbują tutaj robić nagle z niego drugiego Buffona, czy tylko solidnego bramkarza, bo są granice dobrego smaku, których nie warto przekraczać.
To już chyba tradycja że będziemy mieć tragicznego bramkarza,jak nie Juszczyk to Pawełek jak nie Pawełek to gość od korupcji :( Szkoda że tak to idzie
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując
kipers
Member

Od: 08.2007

Stary 24.01.2011, 17:56
Piszecie i piszecie o tym Peskovicu a tak naprawde to jesli bylaby ta sprawa na tyle zaawansowana to by chociaz słowo na głownej było. Wg mnie to kolejna zasłona dymna w stylu "Genkov nie dla WISŁY".

Mam przeczucie że możemy być zaskoczeni.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 24.01.2011, 18:08
fanfan napisał(a):Wyświetl post
Odpowiedź jest bardzo prosta:
Jeśli chodzi o środkowego obrońcę to nawet do reprezentacji przymierzami są obcokrajowcy ,np. Arboleda czy Hernani więc po prostu nie ma nikogo dobrego wśród Polaków na tą pozycję, silny napastnik - w Polsce od dawna takiego nie ma , rozgrywający - Wojciechowski chce za Mierzejewskiego 5 mln euro więc chyba nic dziwnego że szukamy kogoś takiego zagranicą . Wracając do bramkarza to Sandomierski też jest za drogi . Przypomnę że Wiśle potrzebne są przede wszystkim wzmocnienia a takich Polakami nie zrobimy.
Zgadza się. ważne tylko, żeby piłkarski szrot w rodzaju Cikosa czy Bunozy nie zabierał miejsca chłopakom, których można by ogrywać.
Z piłkarzy na teraz to na rynku naprawdę nie ma niczego godnego uwagi: bo nawet to co jest jakiegoś niesamowitego poziomu sportowego sobą nie reprezentuje. Mierzejewski wielkim graczem nie jest i raczej nie będzie, co najwyżej lokalną gwiazdką w rodzaju Nowaka, a poza nim wyobraźnię polskich dziennikarzy zapełniają kolesie, co zdążyli dwa razy prosto piłkę kopnąć.
Trudno, żeby klub ostro przepłacał za marnych kopaczy tylko dlatego, że mają nasz paszport.

Mnie szkoda Pawełka, bo gorszy od Peskovicia na pewno nie jest, o reszcie naszej ławki nie wspominając, a przynajmniej Polak. Tyle, że droższy - pytanie, czy faktycznie warto było oszczędzić...

Właśnie - Pesković. To jednak nie żart.
Od Jovanicia gorszy nie będzie, bo umie wychodzić z bramki, ale na pewno miał długi rozbrat z regularną grą. Ciekawie się to nie zapowiada, oj nie.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Antystenes
Banita

Od: 09.2010

Stary 24.01.2011, 18:15
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Zgadza się. ważne tylko, żeby piłkarski szrot w rodzaju Cikosa czy Bunozy nie zabierał miejsca chłopakom, których można by ogrywać.
Z piłkarzy na teraz to na rynku naprawdę nie ma niczego godnego uwagi: bo nawet to co jest jakiegoś niesamowitego poziomu sportowego sobą nie reprezentuje. Mierzejewski wielkim graczem nie jest i raczej nie będzie, co najwyżej lokalną gwiazdką w rodzaju Nowaka, a poza nim wyobraźnię polskich dziennikarzy zapełniają kolesie, co zdążyli dwa razy prosto piłkę kopnąć.
Trudno, żeby klub ostro przepłacał za marnych kopaczy tylko dlatego, że mają nasz paszport.

Mnie szkoda Pawełka, bo gorszy od Peskovicia na pewno nie jest, o reszcie naszej ławki nie wspominając, a przynajmniej Polak. Tyle, że droższy - pytanie, czy faktycznie warto było oszczędzić...

Właśnie - Pesković. To jednak nie żart.
Od Jovanicia gorszy nie będzie, bo umie wychodzić z bramki, ale na pewno miał długi rozbrat z regularną grą. Ciekawie się to nie zapowiada, oj nie.
Cikos szrot, Pawełek lepszy od Peskovica...ja już nie mam słów.
Oglądnij jeszcze raz mecz z Legią co robił Cikos, Bunoza, zobacz na ich metryke. to jest przyszłość Wisły! A od Pawełka gorszy już nie może być nikt.
Odpowiedz cytując
Sopranos
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 24.01.2011, 18:20
Markus napisał(a):Wyświetl post
Takich interwencji na przestrzeni ostatnich lat miał znacznie więcej.
A co z jego interwencjami w Coimbrze Wielki Specu? Tego już Twoja wybiórcza pamięć nie odnotowała?
Konrad Gołoś: Czasami potrzeba momentu, w którym trener naprawdę na ciebie postawi. Jeśli wiesz, że masz zaufanie trenera i kolegów, wtedy też się rozwijasz. Nabierasz pewności. Czasami jest tak, że młody zawodnik idąc do jakiegoś klubu po prostu traci pewność i trudno jest to odbudować.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 24.01.2011, 18:31
.
W dodatku, jak na nieszczęście ten piłkarski szrot ostatnie cztery mecze grał tak, że nie straciliśmy bramki od ponad 360 minut :(
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 24.01.2011, 18:31
Sopranos napisał(a):Wyświetl post
A co z jego interwencjami w Coimbrze Wielki Specu? Tego już Twoja wybiórcza pamięć nie odnotowała?
A co z świetnym sezonem Matusiaka w GKS BOT? No co, specu?
A no - nic. Zdarzyło się, czas pokazał, że to był przypadek.

Możemy tak długo, naprawdę, ale jak komuś wychodzi jeden dobry sezon, to powoływanie się na niego po latach świadczy o żenującej nieznajomości futbolowych realiów. Więc, specu, zanim zejdziemy na Hristovów, Svitliców czy inne Dolhy, może tak spuść trochę ciśnienia? Pesković to raczej słabszy bramkarz, do tego z bardzo nieciekawą historią. Takie są fakty jeżeli wziąć pod uwagę całą jego karierę, a nie tylko jeden sezon.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
AgresywnyChomik
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 24.01.2011, 18:39
Jovanic nie pogral u nas i byloby co najmniej dziwne sciagac kogos kto ma go na stale wyprzec ze skladu przeciez chlopak nie dostal nawet 1/20 szans ktore dostal Pawelek... Ktos pokroju Peskovica - doswiadczony gwarantujacy jakis tam poziom, wydaje sie byc optymalnym rozwiazaniem na runde rewanzowa.

P.s. Czy to prawda ze Wisla leciala do Alicante ryanair-em? Jesli tak to nastepne rejsowe polaczenie z Krakowa juz w piatek o 20:05 moze nasze nowe gwiazdy znajda sie na pokladzie.
Malinowy król malowanych róż
Odpowiedz cytując
lorddavy
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 24.01.2011, 18:39
Mam nadzieję, że Peskovic to kiepska zasłona dymna przed podpisaniem jakiegoś zagranicznego ogranego bramkarza.
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 24.01.2011, 18:43
Ten Peskovic taki zly nie bedzie, jak gral w Polsce to gral solidnie. Pamietam, ze byl juz przymierzany do Wisly zanim wyjechal.
Nie sledze portugalskiej ligi wiec nie wiem jak tam gral ale skoro wybrali go graczem sezonu (gdzieso tym czytalem, byl chyba link na forum) to musial cos pokazac.
Cluj, ktory montowal ekipe na LM i mistrzostwo Rumunii tez by go niesciagal jakby byl kiepski.

Ja mysle ze Peskovic jest dokladnie takim bramkarzem jakiego szukal klub czyli ma doswiadczenie, nie bedzie sie aklimatyzowal przez pol roku, jest solidnym bramkarzem ktory druzynie raczej nie zaszkodzi. Stan chcial sciagac ambitnych pilkarzy z Boris takim chyba jest bo wolal isc grac do nas niz siedziec w cluj i brac ze 2x wiecej kasy.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 24.01.2011, 18:44
AgresywnyChomik napisał(a):Wyświetl post
Jovanic nie pogral u nas i byloby co najmniej dziwne sciagac kogos kto ma go na stale wyprzec ze skladu przeciez chlopak nie dostal nawet 1/20 szans ktore dostal Pawelek...
Ja nie wiem, czy takie dziwne. To nie jest tak, że trzeba "dawać szansę" każdemu nawet wbrew własnych obserwacjom i zdrowemu rozsądkowi. Maaskant dopomina się o bramkarza nie dlatego, że potrzebuje trzech na te kilkanaście meczy (to jest dyplomatyczne wyjaśnienie, w które mogą uwierzyć tylko ci ubożsi intelektualnie kibice), ale raczej - ponieważ nie ma zamiaru nadstawiać czterech liter żeby sprawdzić, czy Jovanić naprawdę nie umie wyjść z bramki, czy tylko sobie jaja robił.

Osobiście stawiam, że opcja "Jovanić" w ogóle nie istnieje, a Kurto jako numer jeden to za duże ryzyko.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 24.01.2011 o godz. 18:47.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
bravelukas
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 24.01.2011, 18:54
kipers napisał(a):Wyświetl post
Piszecie i piszecie o tym Peskovicu a tak naprawde to jesli bylaby ta sprawa na tyle zaawansowana to by chociaz słowo na głownej było. Wg mnie to kolejna zasłona dymna w stylu "Genkov nie dla WISŁY".

Mam przeczucie że możemy być zaskoczeni.

Zgadzam się z Tobą, nie sądzę, że Wisła chciałaby takiego Peskovica. Pismaki chcą ośmieszyć Wisłe jeśli chodzi chociaż o pozycję bramkarza, bo na inne powinni porządni zawodnicy przyjść. A może być też to zasłona dymna. Ja szczerze mówiąc dałbym szanse dla Kurto, ograłby się i może byłby z niego niezły zawodnik
Odpowiedz cytując
Jonasz
Senior Member

Stary 24.01.2011, 19:00
Moim zdaniem pomysł z Peskoviciem jest słaby. Od strony sportowej miał sezony lepsze i gorsze, więc wzmocnieniem nazwać go nie można, a raczej uzupełnieniem. Pawełek u nas też był graczem rundy jesiennej, a nie wszyscy (mówiąc delikatnie za nim tutaj tęsknią). Gorsze jednak jest to, że nie zdziwiłbym się jakby podczas treningu lub meczu przyszli po niego smutni panowie z Wrocławia. Myślę, że to ruch deko ryzykowny dla klubu pod względem wizerunkowym. Generalnie jakoś do bramkarzy to my szczęścia nie mamy niestety...
Odpowiedz cytując
Kluvi
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 24.01.2011, 19:01
wolfy a jak z Pawełkiem było przyszedł on i Dolha (który go wygryzl jak kontuzje złapał), a potem zaczął grać dopiero jak Dolha odszedł. Jak wiadomo z różnym skutkiem, ale przynajmniej widzieliśmy co Pawełek potrafi. I wg mnie z Jovanicem powinno się podobnie postąpić dać mu szansę < niekoniecznie grania 4 lata jeśli będzie kiepski > aby pokazał na co go stać.
Pawełek teraz bronił bo po prostu dłużej w tej drużynie był i wydaje mi się że Maaskant po prostu nie chciał tak dużo eksperymentować, dlatego ja osobiście dałbym jeszcze mu szansę, a kasę zbierał na kogoś lepszego niż Peskovic.

Odpowiedz cytując
kipers
Member

Stary 24.01.2011, 19:04
bravelukas napisał(a):Wyświetl post
Zgadzam się z Tobą, nie sądzę, że Wisła chciałaby takiego Peskovica. Pismaki chcą ośmieszyć Wisłe jeśli chodzi chociaż o pozycję bramkarza, bo na inne powinni porządni zawodnicy przyjść. A może być też to zasłona dymna. Ja szczerze mówiąc dałbym szanse dla Kurto, ograłby się i może byłby z niego niezły zawodnik
Nawet nie chodzi o samo ośmieszenie co o odwrócenie uwagi od danego zawodnika, bądź sposób na to żeby nie szukali bo jeszcze mogliby wyszukać i cena automatycznie podskoczy a tego nie chcemy.
Wystarczy trochę pobyć na forum żeby zauwazyć ze jedna czy dwie wypowiedzi albo jeden artykulik roznosi się wszędzie jako wielka "OFICJALNA" wieść.

Poczekamy zobaczymy.

Owszem, ja tez chciałbym widzieć Kurto na bramce na wiosne ale nie wiem czy Robert będzie chciał ryzykować i na niego postawić.
Powód: Literówka
Ostatnio edytowane przez kipers : 24.01.2011 o godz. 19:05.
Odpowiedz cytując
martonas
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 24.01.2011, 19:20
Ja nie wiem, czy takie dziwne. To nie jest tak, że trzeba "dawać szansę" każdemu nawet wbrew własnych obserwacjom i zdrowemu rozsądkowi. Maaskant dopomina się o bramkarza nie dlatego, że potrzebuje trzech na te kilkanaście meczy (to jest dyplomatyczne wyjaśnienie, w które mogą uwierzyć tylko ci ubożsi intelektualnie kibice), ale raczej - ponieważ nie ma zamiaru nadstawiać czterech liter żeby sprawdzić, czy Jovanić naprawdę nie umie wyjść z bramki, czy tylko sobie jaja robił.

Osobiście stawiam, że opcja "Jovanić" w ogóle nie istnieje, a Kurto jako numer jeden to za duże ryzyko.
To nie jest żadne dyplomatyczne tłumaczenie, bo jak komuś przytrafi się kontuzja lub kartki to niby kto będzie w kadrze meczowej? Zgodzę się natomiast że Kurto pierwszym bramkarzem na pewno nie będzie, ba wydaje mi się że go nawet na ławce nie będzie. I daruj sobie te teksty że w te słowa Maskaanta mogą uwierzyć tylko mniej inteligentni, bo o ile pamięć mnie nie myli to słowa Valckxa też wykpiwałeś i twierdziłeś że bajki opowiada. Zapewne jak Genkow podpisze kontrakt to pewnie będziesz czekał na zdjęcie z profilu czy czasem nie jest garbaty, bo przecież tylko taki napastnik mógłby do nas przyjsć, prawda?
Odpowiedz cytując
kipers
Member

Stary 24.01.2011, 19:22
jotbe1 napisał(a):Wyświetl post
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeria/treningi_i_zgrupowania/Luzniejsze_popoludnie_w_Olivie/43714/
Nasz nowy bramkarz
Kto wie, jakby sie sprawdził to czemu nie, wydolnościowo nie był dobry w rundzie jesiennej, a jako bramkarz nie musiałby sie wysiliac
Odpowiedz cytując
nh79
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 24.01.2011, 19:23
http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...isly,id,t.html mam nadzieje, ze jednak jego przeszlosc zawazy i go nie zatrudnia, bo wizerunek klubu zostanie nadszarpniety
Odpowiedz cytując
mgła
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 24.01.2011, 19:36
http://sport.interia.pl/raport/trans...w-trwa,1587438

znów z nas kpią :(
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 24.01.2011, 19:50
W 100% zgadzam się z wolfym, gdyby Jovanić coś potrafił to nie byłoby w klubie takiego parcia na bramkarza przez trenera, woleliby pewnie ściągnąć jakiegoś lewego obrońce. Fakt jest jednak taki, Jovanić nie potrafi wyjść na kilka metrów z bramki aby zastopować prostopadłe podanie przeciwnika, nie mówię to to wychodzenie poza 16 lecz interwencje w polu karnym. Wychodzenie do dośrodkowań też sprawia mu spore kłopoty.

Przypominam, że trener przychodził do klubu nie znając żadnego z bramkarzy (ani Maria ani Jovy), nie mógł kierować się sympatiami, obrona też zupełnie nowa także rozprawki o tym, że Mario bardzie rozumiał się z defensywą też nie wchodzą w grę. Maaskant po prostu oceniał ich umiejętności i wybrał Pawełka mając na pewno ku temu podstawy. Jego słowa o tym że wybrał Maria bo jest bardziej doświadczony można rozbić o kant dupy bo według mnie nie chciał urazić gościa. Ja swojego zdania nie zmienię według mnie Jovanić to nieporozumienie.
Ja już byłby wstanie zaakceptować nawet tego Peskovica byle nie zostać z Milanem.

Jednak najbardziej wymowne są tu słowa Mariusza Pawełka, który na konferencji nic nie wspomniał o Milanie Jovanicu, z jego słów wyraźnie można odczytać sugestie, ze chce aby bronił Filp Kurto.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 24.01.2011 o godz. 20:01.
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 24.01.2011, 20:00
As napisał(a):Wyświetl post
Nie sledze portugalskiej ligi wiec nie wiem jak tam gral ale skoro wybrali go graczem sezonu (gdzieso tym czytalem, byl chyba link na forum) to musial cos pokazac.
Moge się mylić, ale on graczem sezonu nie był, tylko najlepszym graczem jednego miesiąca. To dość znaczna różnica.
Odpowiedz cytując
Michu88
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 24.01.2011, 20:11
nh79 napisał(a):Wyświetl post
http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...isly,id,t.html mam nadzieje, ze jednak jego przeszlosc zawazy i go nie zatrudnia, bo wizerunek klubu zostanie nadszarpniety
przeszłość przeszłością, ale pamiętać trzeba, że nie możemy zostać z dwoma bramkarzami, choć podkreślam, że nie jestem zwolennikiem tego transferu. Ale z drugiej strony oficjalna ostatnio informowała, że jakiś zawodnik przybywa na testy medyczne i będzie negocjować kontrakt, a w jego sprawie takich informacji, przynajmniej ze strony oficjalnej strony, do tej pory nie było
Wisła i Śląsk na zawsze w sercu mym!!!
Odpowiedz cytując
dadek
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 24.01.2011, 20:13
Możemy tak długo, naprawdę, ale jak komuś wychodzi jeden dobry sezon, to powoływanie się na niego po latach świadczy o żenującej nieznajomości futbolowych realiów.
trochę mniej hipokryzji... jak mocno "świadczy o żenującej nieznajomości futbolowych realiów" tak jednoznaczna opinia o zawodniku po rozegraniu 2 (słownieWÓCH) meczy w naszych barwach (mowa o Milanie J.)
do tego argumenty jak: "gdyby Jovanić coś potrafił to nie byłoby w klubie takiego parcia na bramkarza przez trenera" To mi przypomina - jak Fedorowicz kiedyś pytał w Teatrze Ludowym kolesi z Wisły czemu gonią tych z Cracovii... a koleś odpowiada z rozbrajającą szczerością coś w stylu "no jak uciekają to znaczy że mają coś na sumieniu"....

dla mnie jak przyjście Peskovica oznacza danie sobie trochę więcej czasu na przygotowanie solidnego transferu na lato... małe ryzyko i gwarancja pewnego przyzwoitego poziomu... ot w sam raz na numer dwa w klubie
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 24.01.2011, 20:17
No z tym Jovaniciem to przesadzacie,on nic nie gra więc nie można go tak oceniać,trzymajcie lepiej kciuki żeby nas Borys nie zasilił
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 24.01.2011, 20:20
mgła napisał(a):Wyświetl post
http://sport.interia.pl/raport/trans...w-trwa,1587438

znów z nas kpią :(
porównanie Genkowa z Hristovem jest nie na miejscu,Hristov siedział na ławie w Lewskim a Gienek strzelił jesienią 11 bramek
Ostatnio edytowane przez AYALA : 24.01.2011 o godz. 20:24.
Odpowiedz cytując
Gordian
Senior Member

Stary 24.01.2011, 20:23
Cikos, Bunoza szrot, Pawełek najgorszy bramkarz w Polsce...

Weźcie się co niektórzy jeb**** w łby i nie obrażajcie zawodników grających pod znakiem Białej Gwiazdy (byłych lub obecnych). To że waszym zdaniem mają niewielkie umiejętności to wasza sprawa i najlepiej niech tak pozostanie. Nie musicie tego ogłaszać całej Polsce, a z tego forum robić największej szydery w internecie.

Odpowiedz cytując
AgresywnyChomik
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 24.01.2011, 20:31
Ja nie wiem, czy takie dziwne. To nie jest tak, że trzeba "dawać szansę" każdemu nawet wbrew własnych obserwacjom i zdrowemu rozsądkowi.
Wbrew zdrowemu rozsadkowi i wlasnym obserwacjom (zdecydowanej wiekszosci kibicow w Polsce) Pawelek w Wisle dostal ze 3-4 razy wiecej szans niz powinien.
Nie chodze na ME i nie jestem w stanie obiektywnie ocenic Milana.

Maaskant dopomina się o bramkarza nie dlatego, że potrzebuje trzech na te kilkanaście meczy (to jest dyplomatyczne wyjaśnienie, w które mogą uwierzyć tylko ci ubożsi intelektualnie kibice),
To ja musze byc ubozszy ale moim zdaniem Wisla potrzebuje trzech bramkarzy w kadrze jak kazdy jeden klub na swiecie.

ale raczej - ponieważ nie ma zamiaru nadstawiać czterech liter żeby sprawdzić, czy Jovanić naprawdę nie umie wyjść z bramki, czy tylko sobie jaja robił.
I dla mnie to jest odpowiedz (oczywiscie pomijajac problemy aklimatyzacje itp) dlaczego Jovanic nie bronil na jesieni, a bronil ograny w Ekstraklasie Pawelek.

Jezeli ta opcja nie isnieje to dlaczego nie rozwiazano z nim kontraktu badz nie zostal sprzedany, rownoczesnie mozna bylo probowac podpisac Mariusza i szukac mu konkurenta.
Malinowy król malowanych róż
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 24.01.2011, 20:32
Uwaga, ważny komunikat: skończył się dzień dziecka.

Uwaga, kolejny ważny komunikat/wyjaśnienie: koniec dnia dziecka oznacza, że odtąd wujek Fla nie wręcza lizaków (tzn. tylko kasuje kretyńskie posty), ale daje karteczki.
Ostatnio edytowane przez flamengista : 24.01.2011 o godz. 20:36.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 24.01.2011, 20:39
Jeśli Cupiał żyje, nie jest ubezwłasnowolniony i nie zbankrutował, Pesković nie zagra nigdy w Wiśle. Jesli Basałaj czegoś nie powiedział szefowi i ten nieświadomie sie zgodzi, dostaniemy wrzoda na d(...)e. Sprzedawczyki i kupczyki mają swoje miejsce w Krakowie, po tamtej stronie Błon.

Basałaj, uwazaj po stąpasz po śliskim gruncie, a Pesković niech wyp(...)la jak najdalej od Reymonta.
Powód: zgadzam się w 100%, ale dałem (...) - kultura musi być
Ostatnio edytowane przez flamengista : 24.01.2011 o godz. 20:44.
Odpowiedz cytując
tupet
Senior Member

Stary 24.01.2011, 21:00
gigant napisał(a):Wyświetl post
Jeśli Cupiał żyje, nie jest ubezwłasnowolniony i nie zbankrutował, Pesković nie zagra nigdy w Wiśle. Jesli Basałaj czegoś nie powiedział szefowi i ten nieświadomie sie zgodzi, dostaniemy wrzoda na d(...)e. Sprzedawczyki i kupczyki mają swoje miejsce w Krakowie, po tamtej stronie Błon.

Basałaj, uwazaj po stąpasz po śliskim gruncie, a Pesković niech wyp(...)la jak najdalej od Reymonta.
amen św. słowa podpisuje się pod tym 100%
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów