|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
O 15.00 Z Ankaragucu (13 miejsce) u siebie.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
A ja mam pytanie czy oglądne dzi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Ja mam pytanie czy oglądne dziś mecz Hapoelu z Beitarem ?
Jak ktoś ma to prosze o linka dzieki z gory ;] |
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Trabzon leci na 3 kanałach http://soccer-live.pl/transmisje.php?id=sobota niestety żaden polski. A co do Hapoelu to nawet ma informacji o transmisji na livesports.pl
E: możliwe że będzie tutaj http://tin.tv/site/show-archive/?showID=41
Ostatnio edytowane przez LeQ : 22.01.2011 o godz. 14:34.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
David.: Sciagnij wersje z SP1, w odpowiedniej wersji (Home, premium itd) jak i jezykowej i skorzystaj z klucza |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Laptop jest HPka. Płyty z systemem fizycznie nie było. Była pewnie partycja recovery ale nie nagrywałem jej, dopadł go (System) black screen i pozamiatane.
Edit: A jeśli postawiłem drugi system, i partycja recovery jest to jak ją wypale to przywróci mi tą poprzednią Viste? Chodzi mi o system nie o pliki. Zależy mi głównie na legalności, no bo skoro już się coś ma legalne to po co sobie utrudniać..
Ostatnio edytowane przez David. : 22.01.2011 o godz. 16:20.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
.... edit: Dzięki wielkie Żmijka!!!
Ostatnio edytowane przez Proud : 22.01.2011 o godz. 18:55.
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Na przystanku "bronowice" (w kierunku centrum, od BronM.) jak pętla przy Rydla.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Panie i panowie - orientuje się ktoś z was może jak wygląda proces wbijania gazu do dowodu rejestracyjnego tuż po zamontowaniu owej instalacji w samochodzie?
Jade do wydziału komunikacji i robią to od ręki - czyli pieczona, kasują za to, że wbili pieczątkę i mnie odprawiają jako szczęśliwego petenta, czy może zabierają dowód i każą się zgłosić po odbiór dowodu za jakiś czas? |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Gdzie mozna kupic maskotki-breloczki, takie smieszne postaci, ktore pod ubrankiem maja narzady ?
Kiedys mialem takiego smiesznego pana z dluga broda, a pod nia niespodzianka |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Potrzebuje ksiazeczke Sanepidowska bez lażenia po lekarzach. prv.
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Dlaczego ludzie piszą "Nas" z dużej litery? W zdaniach typu: "Mam nadzieję, że do Nas przyjdzie" itp.
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Mnie bardziej rozwalają osoby, które "odruchowo" piszą Ci z wielkiej litery.
Np w zdaniu "Wszyscy Ci, którzy myślą inaczej..." ![]() A takich artystów na tym forum sporo. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Bo to jest robotyzm.Ci którzy piszą Nas tak na prawdę nie robią tego z megalomanii a dlatego że takie są zwyczaje.Ci, Was...Nas.Co to za różnica.Akurat dla mnie żadna.W....ia mnie strasznie ten sztuczny sawuarwiwr .Podobnie zresztą jak Pan i Pani.W angielskim jest You a tylko w naprawdę konkrertnych przypadkach Sir.Szczytem jest np. .... Ci w dupe Forma grzecznościowa zachowana![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Napisz do HP i opisz dokładnie problem. Support mają świetny, dostaniesz szybką i rzeczową odpowiedź. Ale najlepiej zrobisz, jak zrobisz jak ja: napisałem do nich maila że nie nagrałem płytki RECOVERY i nie jestem w stanie uruchomić systemu z owej partycji, poproś o płytkę z oryginalnym systemem. Podaj im tylko numer gwarancji, CD key, numer seryjny notebooka. A na razie zainstaluj byle jakiego pirata na dwa tygodnie i z głowy problem. Przyjdzie plytka- będziesz się bawił ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Bezmyślność i uciekanie z lekcji polskiego... +bynajmniej zamiast przynajmniej i kilka innych kwiatków..
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
wystarczy ruszyć głową
http://www.google.pl/images?um=1&hl=...f&aqi=&aql=&oq= |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może mi ktoś podać punkt przecięcia się prostych z tych punktów
wschód N:-6° 23' 1" E: 39° 34' 49" zachód N: -6° 9' 46" E: 39° 11' 8" północ N: -6° 28' 41" E: 39° 30' 28" południe N: -5° 43' 18" E: 39° 18' 10" ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Z tym, że było to z 5 lat temu. ![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie przerobić xboxa ?
edit ; Jot dzięki , ale bliżej mam na Wadowicką ![]()
Ostatnio edytowane przez Tylko_Wisła! : 23.01.2011 o godz. 16:46.
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Giełda na Balickiej, Albo na Wadowickiej masz sklep z konsolami, Koszt to 40, 50 zł
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale po co przerabiać. Na dziś można kupować gry po 25 zł w przeliczeniu na punkty MS. Grasz on line ban nie grozi, gwarancja.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Mnie juz szlag trafia z tym Win 7,wpierw niedzialajace gg,skype.Gdy juz sie uporalem sie z Tym problemem (cos pozmienialem ustawienia z Java) to zaczelo sie jeb**c z logowaniem do torrentow i sciaganiem plikow z wrzuty.
Np. gdy chce sie zalogowac na torrentach i klikam w rubryke gdzie przepisuje sie te liczby to wychodzi mi reklam lub jak juz przpisze te cyferki wyskakuje komunikat ,ze "...zostalo nieprawidlowo przepisane.." noo ja pier**e ani muzyki nie moge sciagnac,ani filmow nic,null,zero. SCHAISSE pomocy ![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|