|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Eee, od Cupiała ma zakaz bodaj.
Słynne pampersy i obgadywanie Bossa za jego plecami go tylko bardziej pogrążyły Kasper też ale jednak to dwa różne przypadki , choć kto wie.. Po mojemu nie ma takiej opcji ze strony Bossa. Może mu wybaczy, ale gdy ten już skończy z piłką ![]()
Ostatnio edytowane przez CH. : 19.01.2011 o godz. 16:08.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
No to to będzie zawodnik z kartą w ręku... czyli zaczyna się polityka szrotu
no ale cóż Wisła i tak na zawsze w sercu mym!![]()
Shifty
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Skąd wiadomo, że będzie zawodnik z kartą w ręku? Może już kluby się dogadały a on przyjedzie negocjować kontrakt
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
oby nie był to jakiś dziad...miejmy nadzieję, że napastnik...
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
kto tu wyskoczył z tym Peskovicem, i na jakiej podstawie?
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Ptaszki tak cwierkaja na innej stronie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Na razie polityka kadrowa Wisły to tradycyjny skandal szkodliwy dla drużyny i przyszłości klubu - oby stał się cud i w końcu zmieniła oblicze. Obserwując jednak kolejne kuriozalne tłumaczenia transferowych braków, opóźnień i fiask, coraz trudniej w to wierzyć. Doskonale znamy z przeszłości to oblicze transferowej strategii i wiemy, jaki wymiar ze sobą niesie. ![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
http://pl.wikipedia.org/wiki/Michal_Pe%C5%A1kovi%C4%8D Chyba o tego wam chodzi.Tamten ma 35 lat hehe
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
A może to ten Ghańczyk przyjedzie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
to musi być napastnik! tak jak Valckx wspominał...
![]()
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
No Lepiej żeby to był napastnik no ale zobaczymy czekamy na INFO jakieś.
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Nic nie musi Tomaszku
może to być bramkarz stoper albo snajper, bo raczej nie pomocnik ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Genkov ...!
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Więc jednak Genkov.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No no no...baardzo pozytywnie mnie zaskoczyli
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
No, bardzo fajnie, że Genkov. Jednak trzeba czekać czy teraz podpisze bo narazie tylko przyjedzie do Krakowa wiec to nie jest wcale takie pewnie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
w 13 meczach 11 bramek! takiego łowcę bramek potrzebujemy! do tego wysoki, potrzebujemy takiego zawodnika do systemu 4 5 1 i 4 3 3, super!
http://transfermarkt.de/de/tzvetan-g...ler_45289.html ![]()
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Brożek >>> Genkow.
Znając życie drugi Hristov, obym się jednak mylił. Szału nie robi, ale przynajmniej napastnik jakiś. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli to prawda to co poniektóre media to już się totalnie skompromitowały poprzednimi newsami jakoby odrzucił propozycję Wisły i wybrał klub z Sofii.
A skoro o tym mowa to ja wciąż chciałbym wiedzieć kto był autorem notki o tym że Wisła odebrała Meliksona z lotniska ![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Kolejny po Meliksonie ciekawy zawodnik. I o kolejnym informuje oficjalna. Powoli zaczynam rozumieć dobry humor Maaskanta.
![]()
.
. |
|
|
|
Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Genkov w tym sezonie strzelił 11 goli w 13 meczach.
Polecam spojrzeć tu: http://www.transfermarkt.de/de/tzvet...ler_45289.html Oby wszystko się udało, lepszego napastnika na tę chwilę nie znajdziemy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Ja tak dla ochłody chciałbym tylko zauważyć, że ta "pozytywna niespodzianka" zupełnie nie poradziła sobie w Dynamie Moskwa.
![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
"W oficjalnym piśmie, przesłanym Wiśle przez Dynamo Moskwa, rosyjski klub zgodził się na przylot zawodnika do Polski w sprawie negocjacji transferowych. Jeśli obie strony dojdą do porozumienia, Cvetan Genkov dołączy do piłkarzy Białej Gwiazdy na zgrupowanie w Hiszpanii, które rozpoczyna się w najbliższy piątek."
Więc chyba kluby sie już dogadały skoro pozwolili mu przyjechać?
Ostatnio edytowane przez Semper Fidelis 1985 : 19.01.2011 o godz. 16:49.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=frNWGiZAigQ
Ta druga bramka, to naszego przyszłego grajka :d I ma on na ręce opaskę Kapitańską, więc byle kto to nie jest . |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
*Chłopaki - nie chce każdego przytaczać opinii.
Z czego na chwilę obecną mam się cieszyć, no powiedzcie mi i przekonajcie mnie w sposób racjonalny. Marcelo, Diaz, Głowacki, Alvarez, Brożki - I teraz zobaczcie co Ci zawodnicy wnosili do drużyny, a kto przyszedł za ich miejsce? Mam piać z zachwytu ? Jeśli będzie powód do radości to przyrzekam, że dam upust swoim emocjom i wyleje swoje emocje tutaj. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Martinus - zobacz sobie kto gra w ataku w Dynamie Moskwa najpierw...mówi Ci coś takie nazwisko jak Kuranyi?
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|