The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Jonasz
Senior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.01.2011, 02:17
Kot - należy Ci się wielkie uznanie za to, co napisałeś. Podpisuje się pod każdym zdaniem zawartym w Twojej wypowiedzi. Sytuacja nie jest zła. Ciesze się, że wlaścicielem Wisły jest B.Cupiał . Cisze się też, że nie udziela się w mediach i nie podbija sobie medialności tak jak np. JW . Tak jak kiedys napisałem - Cupiał popełnił masę błędów w prowadzeniu klubu, ale zapłacił za te błędy swoimi pieniędzmi. Najważniejsze, że nie zniechęcił się i szuka tylko odpowidnich wykonawców. Wybrał Basałaja i z Basałaja pomocą wybrał Holendrów. Każdy znich ma coś do udowodnienia. Basałaj, że jest dobrym prezesem i że nie popełnił błedu podejmując współpracę z Cupiałm, Maaskant na pewno chce pokazać w Holandii, że stawiając na Wisłę dobrze wybrał , z kolei Valcx też chce przypomnieć się w Europie. Ja mam nadzieję, ze transfery nie będą może szałowe, ale, że przyjdą do nas ludzie skuteczni. Tak jak napisał Kot - ciężka praca, do tego cierpliwość i efekty przyjdą.
Odpowiedz cytując
SlawekS
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 10.01.2011, 08:15
Jonasz napisał(a):Wyświetl post
Kot - należy Ci się wielkie uznanie za to, co napisałeś. Podpisuje się pod każdym zdaniem zawartym w Twojej wypowiedzi. Sytuacja nie jest zła. Ciesze się, że wlaścicielem Wisły jest B.Cupiał . Cisze się też, że nie udziela się w mediach i nie podbija sobie medialności tak jak np. JW . Tak jak kiedys napisałem - Cupiał popełnił masę błędów w prowadzeniu klubu, ale zapłacił za te błędy swoimi pieniędzmi. Najważniejsze, że nie zniechęcił się i szuka tylko odpowidnich wykonawców. Wybrał Basałaja i z Basałaja pomocą wybrał Holendrów. Każdy znich ma coś do udowodnienia. Basałaj, że jest dobrym prezesem i że nie popełnił błedu podejmując współpracę z Cupiałm, Maaskant na pewno chce pokazać w Holandii, że stawiając na Wisłę dobrze wybrał , z kolei Valcx też chce przypomnieć się w Europie. Ja mam nadzieję, ze transfery nie będą może szałowe, ale, że przyjdą do nas ludzie skuteczni. Tak jak napisał Kot - ciężka praca, do tego cierpliwość i efekty przyjdą.
Podpisuję sie pod tym co napisałeś. Do dodania mam tyle:
Cupiał jest biznesmenem i wie, że musi teraz zainwestować gdyż jest nowy stadion i budżet musi wyglądać inaczej niż w poprzednich latach. Żeby kibice przychodzili tłumnie na mecze, żeby z C+ była podobna kasa co w ostatnich sezonach - drużyna musi reprezentować odpowiedni poziom. Tego nie da się zrobić bez dobrych zawodników, tym bardziej że konkurencja w kraju jest coraz większa. Temu celowi ma z pewnością służyć zatrudnienie Holendrów, którzy - podejrzewam - do tanich nie należą. Teraz dopiero będziemy mogli poznać jakość naszego dyrektora sportowego. Mam nadzieję, że po tym okienku transferowym nie będziemy mieli na co narzekać.
Odpowiedz cytując
KoPer
I am what I am

Od: 09.2004

Stary 10.01.2011, 10:17
ufffff....

http://www.sport.pl/pilka/1,73556,89...zem_meczu.html
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 10.01.2011, 10:32
co ciekawe :
"Pprzychylniej oceniają Polaka portale datasport i calciomercato.it . Od tego pierwszego za niedzielny mecz polski obrońca otrzymał notę 6 (w skali od 1-10) - obok Edgara Alvareza (6.5) najwyższa w zespole. "Oprócz tego, że zespół stracił dwie bramki, kilka razy świetnie zatrzymywał akcję rywali" - chwali zawodnika serwis."

od początku nie chciałem widziec tego zawodnika w barwach Wisły , co nie znaczy że trzeba mu źle życzyć na zachodzie . Opinię o polskich piłkarzach trzeba zmieniać , bo jeszcze długo nie będą chcieli nas oglądać w dobrych ligach świata .
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 10.01.2011, 10:56
SlawekS napisał(a):Wyświetl post
Podpisuję sie pod tym co napisałeś. Do dodania mam tyle:
Cupiał jest biznesmenem i wie, że musi teraz zainwestować gdyż jest nowy stadion i budżet musi wyglądać inaczej niż w poprzednich latach. Żeby kibice przychodzili tłumnie na mecze, żeby z C+ była podobna kasa co w ostatnich sezonach - drużyna musi reprezentować odpowiedni poziom. Tego nie da się zrobić bez dobrych zawodników, tym bardziej że konkurencja w kraju jest coraz większa. Temu celowi ma z pewnością służyć zatrudnienie Holendrów, którzy - podejrzewam - do tanich nie należą. Teraz dopiero będziemy mogli poznać jakość naszego dyrektora sportowego. Mam nadzieję, że po tym okienku transferowym nie będziemy mieli na co narzekać.
musi to na Rusi, a u nas jak kto chce...
pożyjemy zobaczymy, na razie straciliśmy kolejnych dwóch grajków z pierwszej "11" (w tym najlepszego gracza - Pawła) plus solidnego zmiennika.
Odpowiedz cytując
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 10.01.2011, 11:39
A ja chciałem tylko dodać do listy różnych nacji którymi podobno interesuje sie Wisła dwie kolejne: Gruzina (który gra w Izraelu) i Szwajcara (który ma siedzieć na ławie w Salzburgu).
Odpowiedz cytując
szczebel
Banita

Od: 09.2009

Stary 10.01.2011, 12:10
Volanthen były reprezentant Szwajcarii, strzelec bramki na Euro 2004 z Francją wynik 3:1 dla żabojadów. Nie no jak on ma doświadczenie z LE i LM , ale może i grał w PSV , ma 24 lata , więc z tej indolencji mógłby u nas odpalić.
Ostatnio edytowane przez szczebel : 10.01.2011 o godz. 12:13.
Odpowiedz cytując
zajacek
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 10.01.2011, 12:21
Lepiej się czyta ten wątek ostatnio, bo więcej wyważonych opinii, mniej hejterowania. Dzieki Kocie za posta - jestem w tej samej drużynie. Żeby coś zbudować potrzeba czasu, a żeby mieć czas potrzeba ustabilizować finanse i szatnię. Wydaje się, że sprzedaż Braci miała coś wspólnego z tym ostatnim ()
To niekoniecznie miejsce dla dyskusji wokół finansów Klubu, ale skoro pojawiają się wciąż i wciąż głosy dotyczące tego tematu, wieszczące upadek naszej Firmy i zwijanie interesu skreślę parę słów.
Finanse Wisły w ostatnich latach (2005-2009) były stosunkowo stabilne, przy czym musimy pamiętać, że przychody bilansowały wydatki (a nawet wykazywały nadwyżki) tylko i wyłącznie poprzez sprzedawanych zawodników oraz dotacje od Telefoniki (bo tak należy nazwać sponsoring prducenta kabli i tak należy nazwać wysokość oprocentowania słynnego "długu"). Nasze finanse posypały się w ostatnim sezonie dramatycznie ale pozytywnym skutkiem tego jest ostatnia zmiana warty wśród osób zarządzających Klubem. Negatywnym, co oczywiste była "wyprzedaż" przy czym możemy przypuszczać, że na dzień dzisiejszy dzięki "wyprzedaży" Klub wykazuje dobrą płynność finansową czyli z grubsza "ma pieniądze". Z wywiadów z Valckxem wygląda, że "od teraz" w Wiśle będzie się zarządzać finansami planowo ale też z dużo większą, niż dotąd niezależnością od Właściciela (bo pamiętajmy, że w ostatnich latach w związku z bardzo niską płynnością wszystkie, ale to wszystkie decyzje finansowe typu nowe kontrakty i zakupy graczy musiały być zatwierdzane w Myślenicach - temat słynnej "Rady Nadzorczej" to nic innego tylko "decyzja Bossa").
Wisła nie będzie szastać pieniędzmi, bo też szastać nimi nie może, czy się nam to podoba, czy nie - mamy ograniczony budżet i ograniczone możliwości. Ale też, jeśli teraz uda się w Klubie zrobić porządek, jeśli uda się wypracować efektywne procedury planowania i realizacji celów sportowych (czytaj - budowania drużyny) w oparciu o planowany budżet, to możemy spodziewać się drogi w górę, a nie bac się czy Boss znudził się już swoją zabaką, czy nie.
Dla zobrazowania, jak ważny to jest temat bardzo proszę przyglądnąć się Legii - teoretycznie największy budżet, ale niezbilansowany(zdecydowanie największe wydatki płacowe) ITI utopiło już ponad 100 mln złotych w klub (ponad 2 razy tyle, niż nasz "dług") i stąd dziś ogląda się w Legii każdą złotówkę na nowe kontrakty.
Inny przykład - oceniam, że Wojciechowski włożył w Discopolo w 2010 roku 15-20 mln złotych. Ile lat może tak finansować swoje hobby, jak myślicie ? Przypuszczam, że nie więcej, niż dwa-trzy, choć, gdy przegra wszystko w tym sezonie, to może nie wytrzymać znacznie prędzej i rzucić zabawkę w kąt...
2011 to okres przejściowy dla polskiej piłki klubowej. Budżety tegoroczne zarówno w Wiśle, jak i gdzie indziej nie będą, bo nie mogą być wyraźnie różne od poprzednich. Tyle, że - jak mam nadzieję będzie - nasz budżet będzie rozsądnie zaplanowany i wykonany.
Nie ma co więc malkontencić - finansowo zaczyna Wisła wyglądac stabilnie.
(Można i trzeba malkontencić w innych sprawach )
Odpowiedz cytując
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 10.01.2011, 12:26
http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=24427

13-krotny reprezentant Gruzji w ostatnim sezonie występów w Maccabi strzelił 13 goli i regularnie trafiał w eliminacjach do Ligi Mistrzów. Instynktem snajperskim popisał się również w miniony weekend, zdobywając dwie bramki.

Brzmi nieźle. Ciekawe jak wygląda ten piłkarz w akcji.
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 10.01.2011, 12:31
wyglada na taki czołg
czyli typowo srodkowy napastnik
no i kontrakt wygasa niedlugo
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 10.01.2011, 12:58
Melikson już nie chce do Wisły woli zostac w Izraelu
http://www.sportowefakty.pl/pilka-no...-pawla-brozka/

Co do Dvashviliego to potrafi w zamieszaniu pod bramką strzelic gola,dobrze gra głową- taki lis pola karnego..Sporo tych bramek w karierze już nastukał.Jak to mówią niektórzy na Forum: Brac Go !!!
http://www.youtube.com/watch?v=ODBaF8JT9CA
Ostatnio edytowane przez AYALA : 10.01.2011 o godz. 13:04.
Odpowiedz cytując
Szarny
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 10.01.2011, 12:59
JrQ- napisał(a):Wyświetl post
wyglada na taki czołg
czyli typowo srodkowy napastnik
no i kontrakt wygasa niedlugo
Pamiętam go z el. do Ligi Mistrzów, jak żydki grały z jakimś zespołem z Kazachstanu chyba. Obstawiałem tamto spotkanie i przy okazji obejrzałem mecz.
Bardzo podobny typ napastnika jak Brożek. Z tym że silniejszy fizycznie. Widać było po nim że na siłowni się nie opierdziela. Szybki też i dobry technicznie.

Szczerze mówiąc, dziwię się że jeszcze tam u nich gra. W el. LM robił niezłe wrażenie i byłem pewien, że wyląduje w mocniejszej lidze. Pewnie w tym Maccabi nieźle płacą, a sprzedawać też go nie chcieli za niewielką jak na jego możliwości kasę. Kontrakt jeszcze na pół roku ma, więc teraz pewnie jest dużo tańszy.
Odpowiedz cytując
jarcze
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 10.01.2011, 13:01
http://www.youtube.com/watch?v=_2FTWFWUNeo

Próbka umiejętności Dvalishviliego. Grał tamtym sezonie w LM przeciw Juventusowi,Bayernowi i Bordeaux - bez efektów.

Natomiast jeśli kontrakt rzeczywiście kończy mu się w czerwcu to za pewnie do 400.000 ojro do wyjęcia już teraz
Odpowiedz cytując
Jonasz
Senior Member

Stary 10.01.2011, 13:11
Często pojawia się tutaj na forum zdania: niech Cupiał sypnie groszem, niech Cupiał w końcu wyłoży kasę itp. Cupiał dał się doić na początku inwestowania w Wisłę - tak jak teraz doją Wojciechowskiego. Cupiał nie znając się na futbolu otaczał się "znawcami" i to go troszkę kosztowało. Kilka lat temu były jednak wyniki, bo liga była dramatycznie słaba i w pozostałych klubach zawodnicy zarabiali grosze, o ile w ogóle dostawali pieniądze. Dziś o wyniki sportowe jest trudniej, bo w innych klubach już płacą (bo muszą płacić - inaczej grożą sankcje) i w innych klubach też są już duże stawki. B.C szukał nowych wykonawców, do nowych czasów - takich, którzy nie roztrwonią pieniędzy klubowych i zrobią przy okazji drużynę. Może będzie to drużyna bez gwiazd ale za to może będzie to drużyna, która nie zwolni trenera z powodu braku chęci do pracy i drużyna, która na boisku będzie zawodowo zasuwać.
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 10.01.2011, 13:12
podoba mi sie ten gruzin

Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 10.01.2011, 13:17
HEDu napisał(a):Wyświetl post
podoba mi sie ten gruzin
Na pewno chcesz sie do tego przyznawać na publicznym forum
Aż tak bardzo bym w anonimowość w sieci nie wierzył
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 10.01.2011, 13:23
Gruzin wygląda nieźle więc szanse by do nas przeszedł są znikome
Jedyny plus tej całej hurtowej wyprzedaży jest taki że mówi się gościowi.Słuchaj, ostatnio jeden przeszedł do PSV, drugi do Bruggi, kolejnych 2 do lidera ligi w Turcji.To działa na wyobraźnie jak ktoś ma ambicje.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 10.01.2011, 13:23
MCX napisał(a):Wyświetl post
http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=24427

13-krotny reprezentant Gruzji w ostatnim sezonie występów w Maccabi strzelił 13 goli i regularnie trafiał w eliminacjach do Ligi Mistrzów. Instynktem snajperskim popisał się również w miniony weekend, zdobywając dwie bramki.

Brzmi nieźle. Ciekawe jak wygląda ten piłkarz w akcji.
i przyjdzie do Wisły ?

zejdźmy na ziemię
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 10.01.2011, 13:25
zim zum napisał(a):Wyświetl post

zejdźmy na ziemię
Szczególnie że info poszło w 'świat' a tak się nie robi, chyba że jest się Barceloną,Realem itp.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 10.01.2011, 13:25
Mam nadzieję,że te obserwacje zawodników w Grecji i Izraelu,to już z myślą o letnich transferach,a nie o obecnych.Na to był czas całą rundę,by już wiedzieli kto na teraz nadaje do drużyny.No chyba że to ciąg dalszy wiślackiej partyzantki transferowej,a w takim wypadku to należałoby się tylko roześmiać.
Powód: literka c
Ostatnio edytowane przez rozarian : 10.01.2011 o godz. 13:30.
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 10.01.2011, 13:28
Pojawia się pytanie - jakie jeszcze ligi prócz izraelskiej i greckiej grają? Nie mówię oczywiście o Premier League czy Primera Division.
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 10.01.2011, 13:53
Jaki jest sens oglądać ligę w Izraelu jak nikt stamtąd do nas nie przyjdzie, bo tam kluby nie są biedne. Jak już gdzieś szukać to Słowacja, Czechy, Bośnia, Słowenia i tego typu rejony.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 10.01.2011, 14:03
Jeśli on jest faktycznie jest dobry to widzę marne szansę na pozyskanie tego zawodnika, jeszcze nie tak Macamii chciało pozyskac Sernasa, a kwota za którą podobno chcieli go wykupić to około 1 mln euro.

Chyba, że klub dotknęła jakaś zapaść finansowa na przestrzeni ostatnich miesięcy...
Ostatnio edytowane przez westersyl : 10.01.2011 o godz. 14:06.
Odpowiedz cytując
Feniks1983
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 10.01.2011, 14:22
Kot i zajaczek - dzieki Wam obydwojgu za bardzo dobre i tresciwe posty. Wasze poglady sa zbiezne z moimi i podpisuje sie pod Waszymi postawmi obiema rekami.

Co do "nowosci" transferowych. Gruzin ciekawy kierunek i co moze wzniejsze ze konczy mu sie kontrakt. Jesli go nie uda sie kupic to moze za dobry kontrakt zgodzi sie dolaczyc do Nas w lecie? Na pewno ciekawa opcja.

Melikson jesli chce sobie zalatwic Naszym kosztem podwyzke to krzyz mu na droge i podziekowac.

Naprawde po tych kilku ostatnich wywiadach Stana uwazam ze zaczyna byc normalnie u Nas i nawet komentarze tych co doszukuja sie niewiadomo czego w wypowiedziach Naszego dyrektora sportowego i rozkladaja Jego kazde slowo na czesci wieszczac tylko ciemne strony Jego dzialanosci jakos nie burza mojego uczucia spokoju co do tego jak i letniego okna transferowego oraz faktu ze jest jakis szerszy i na dluzsza mete zakrojony plan. Obym sie nie mylil!
Odpowiedz cytując
TSW06
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 10.01.2011, 14:23
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Jeśli on jest faktycznie jest dobry to widzę marne szansę na pozyskanie tego zawodnika, jeszcze nie tak Macamii chciało pozyskac Sernasa, a kwota za którą podobno chcieli go wykupić to około 1 mln euro.

Chyba, że klub dotknęła jakaś zapaść finansowa na przestrzeni ostatnich miesięcy...
nie Maccabi a Hapoel Tel-Awiw
poza tym gość gra już tam trochę i pewnie chciałby odejść a kontrakt kończy mu się w czerwcu. cena nie musiałaby więc być taka wysoka
Pozdrowienia z Częstochowy!!
"Żyjesz w kraju w którym wszyscy chcą cię zrobić w chuja..
."
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 10.01.2011, 14:31
Feniks1983 napisał(a):Wyświetl post

Co do "nowosci" transferowych. Gruzin ciekawy kierunek i co moze wzniejsze ze konczy mu sie kontrakt. Jesli go nie uda sie kupic to moze za dobry kontrakt zgodzi sie dolaczyc do Nas w lecie? Na pewno ciekawa opcja.
Gruzin wygląda na ciekawego zawodnika, takiego trzeba nam od dawna, brzydala nie patrzącego na nocne kluby,chłopa charującego i walczącego, silnego tura przestawiającego obrońców a na takiego zdaje się wyglądać paszkaszmanawardze czy jakmutam.

Ale bałbym sie opcji podpisania go od nowego roku, bo wtedy mogą pomyśleć "przyjdzie za pol roku, wiec pol roku jakos pogramy" a PÓŁ ROKU jakoś nie pogramy, bo nie mamy ŻADNEGO napastnika.
Rios jak sam przyznał jest mediapunta, Małecki nie potrafi strzelać i jest ktoś jeszcze? A, zapomniałbym o III trenerze Żurawskim, fajnie by bylo jakby Maciek znów był wielki, ale czy to jest w ogóle możliwe?

Zium Zium pisał ze z Izraela nikogo nie wyjmiemy, to powiedz mi w jakim celu jezdzi tam Stan?
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Feniks1983
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 10.01.2011, 14:59
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Zium Zium pisał ze z Izraela nikogo nie wyjmiemy, to powiedz mi w jakim celu jezdzi tam Stan?

Moze nie tyle Stan co Nasi skauci

Co do Gruzina. Jesli by faktycznie wypalil pomysl z zatrudnieniem go od lata to moze teraz tez jeszcze by kogos pozyskali do ataku? Wtedy slowa Stana mialy by pokrycie, ze teraz zrobi wszystko zeby zalatac dziury ktore po sprzedaniu braci B. i Pawelka powstaly a w lecie bardziej konkretne ruchy kadrowe (czytaj wzmocnienia). Tylko czy zalatanie daloby mozliwosc walki o MP? Chyba nie...
Odpowiedz cytując
Arturo Qr2nów
Senior Member

Stary 10.01.2011, 15:04
W tym momencie na ESCE Ochalik powiedział, że przed obozem na 100% dołączy jeden napastnik. Zaawansowane rozmowy toczą się ponoć z dwoma zawodnikami. Dziennikarka nieoficjalnie dodała, że są to Emanuel Perrone i jakiś Colins Jones - o ile nic nie przekręciłem.
http://wislakrakow.com/forum/signaturepics/sigpic26075_1.gif
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 10.01.2011, 15:05
zim zum napisał(a):Wyświetl post
i przyjdzie do Wisły ?

zejdźmy na ziemię
info telefoniczne (100% pewne od dziennikarza SE) : bagaz nadal 20 minut temu i bedzie wchodzil na poklad. Jutro oficjalne wazenie i mierzenie. Pojutrze walczy z Adamkiem.
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 10.01.2011, 15:09
Arturo Qr2nów napisał(a):Wyświetl post
W tym momencie na ESCE Ochalik powiedział, że przed obozem na 100% dołączy jeden napastnik. Zaawansowane rozmowy toczą się ponoć z dwoma zawodnikami. Dziennikarka nieoficjalnie dodała, że są to Emanuel Perrone i jakiś Colins Jones - o ile nic nie przekręciłem.
chodzi o John Collinsa, tego co grał w Fulham kiedyś a teraz chyba Chicago Fire. Była o nim mowa kiedyś.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów