|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Marcelo z tak dobrą grą to niedługo może opusćić nawet PSV,dobrze że odszedł z Wisły ma gość talent niech go wykorzysta
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
Gdy odchodził mówiło się, że tak. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Był u nas taki murzyn nazywał sie MacPherlin Dudu Omagbemi, ostatnią rundę grał w Finlandii w zespole KuPS Kuopio. Tam liga gra systemem wiosna-jesień i sezon już się skończył, zespół Dudu zakończył rozgrywki na 2 miejscu na 14 zespołów i wywalczył awans do elm. Ligi Europy. Dudu był najskuteczniejszym graczem klubu miał 8 goli na 10 występów(ale dodać trzeba, że doszedł tam z Węgier w połowie sezonu). Jednak więcej już tam nie zagra bo odszedł z klubu do innego fińskiego zespołu Honka Espoo(4. miejsce) Wybrał chyba dobrze bo w Espoo jest jeden z najwyższych standardów życia w Finlandii w dodatku to miasto wchodzi w zespół miejski Helsinek.
Ostatnio edytowane przez Oxydrene : 06.01.2011 o godz. 18:49.
|
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
NIe wiecie czasem czu Jutro Brożkowie będą grać w sparingu Trabzonu z Szalke
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wszystko jednak wskazuje na to, że nie ma przeszkód. Wniosek wysuń sam. ![]()
- Jasiu , czemu akurat Wisła Kraków ?;.
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle,a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle. - Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był alkoholikiem a matka prostytutką? - To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani. -------------- Samo tebe volim ja i više nikoga to ti kaže tvoja Torcida ! Hajduk Split |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Kariere Pawla moza podzilc dwojako
1.Pawel przed kontuzja w Belchatowie ,i przed "transferem" do Fulham 2.-Pawel po kontuzjii w Belchatowie i po niedoszlym transferze do Fulham z uwagi ze mam do niego szacunek zapamietam Pawla z punktu numer 1. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Wyszło inaczej i bardzo się z tego cieszę.W Polsce Paweł pokazał że jest wartościowym zawodnikiem a takich jest niewielu.Nie czarujmy się - 'dziś' przeszedł o 'level' wyżej , tak jak jeśli chodzi o zarobki jak i poziom zespołu i ligi Wygląda na to że ta makabrycznie wyglądająca kontuzja już po za nim, więc tylko życzyć by dał radę, co nie będzie proste. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Miałem to samo dopisać, ale byłem wczoraj zmęczony. Generalnie Paweł był na początku nieskuteczny, potem doskonały, a na końcu przeciętny z przebłyskami. Dobrze mu życzę i trochę żal, bo jednak będzie brakowało kogoś, kto powie: Wisła to, Wisła tamto. Jeszcze, żeby Żuraw dłużej pograł, ale on kopie taką padakę, ze to koniec kariery raczej.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
W treningu uczestniczyli wiec moze dostana szanse.![]() ![]() Musiałbys miec tuner Cyfry z obsługa Astry bo mecz leci tylko na Sport 1 (DSF) własnie z Astry. Kanal ten znajduje sie pod numerem 720.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 07.01.2011 o godz. 16:17.
![]()
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Bedzie mozna zobaczyc ten mecz gdzies na cyfrze czy tylko sopcast zostaje ?
E: Dzieki, mam zeza na astre ![]()
Ostatnio edytowane przez mic : 07.01.2011 o godz. 16:20.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Czy ktokolwiek śledzi losy Diaza radzi sobie w tej Belgii?
![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Raz widzialem, ze dostal zolta kartke wiec gral ale teraz to nie mam pojecia czy gra w podstawowym skladzie. Tym bardziej, ze czasami ogladam lige belgijska
![]() ![]() LGFCE - Lechia Gdańsk Fan Club England
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Są w kadrze na mecz Bracia?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
Trabzon prowadzi 1-0, gola strzelił ziomek z 18, zajebisty strzał z dystansu, a co do obecności któregokolwiek z braci to Piotrka nie ma napewno na boisku, Pawła raczej też chociaż mam jeszcze wątpliwości
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Czytałem dziś że Brożkowie dziś jeszcze nie zagrają bo mają zaległości w Treningu
W czasie kiedy Trabzon był na pierwszym zgrupowaniu to Brożkowie Mieli Przerwę ![]() Zajebistą strzelił bramkę Tayson chyba że się mylę ![]() W następnym tyg przyjadą do Krakowa pożegnać się z kolegami z klubu Miejmy nadzieje że w następnym sparingu Bracia zagrają |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Guest
|
|
|
Oglądam od 10 minuty, Brożków jak narazie nie ma, Piotrek już widzę niestety czeka go ława,
oni chyba od początku przygotowywali go do roli rezerwowego, koles z Trabzonu przyjmuję sobie piłkę lewą nogą po czym gra crosa przez całe boisko prawą nogą. |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
Piotrek przyja by sobie lewą i zagrał równiez lewą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
Piotrek by sobie przyjął ;d ? nie no żartuje ;p ale raczej ciężko mu będzie wstać z ławki
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Nie chcę być złym prorokiem, ale na wiosnę Brożek Brothers mogą nie powąchać murawy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Może Trabzon chce mieć mocną ławkę. Też ważne jeśli walczą o mistrzostwo
![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zobaczyłem 180 minut Trabzonu w tych dwóch sparingach i powiem szczerze, że nie spodziewałem się aż takiej jakości w tym zespole.
Za tydzień Schalke gra już w 18-stej kolejce Bundesligi, a tu Trabzon jedzie już ich 3:0, a mogło być z 5:0. |
|
|
|
Guest
|
|
, kwesta czasu kiedy ustawi sobie tych mehmetów, Buraka itp. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ja nie, ale z tego można sobie coś wyczytać...
http://www.clubbrugge.be/en/season/team/junior-diaz |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
A jak tam zagrał Arek Głowacki? (Bo niestety nie ogladałem.)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Solidnie, ale zmieniony na początku II połowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ja uważam , że skończy jak Szymkowiak. Po pół roku przekonają się na co naprawdę Pawła stać (z całym szacunkiem) i zaczną gorączkowo szukać napastnika o klasie "international" - chciałbym się mylić.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|