|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
zapisuj w starszej wersji worda, jest taka opcja na dole przy zapisywaniu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Polecicie jakąs miejscówe na sylwestra w Krakowie? Bo się okazało, że domówki nikt nie robi, a na rynek nie za bardzo mamy ochote iść. Jakiś klub czy coś?
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
a czemu boisz się tak zielonego listka? wstyd przed kolegami czy co? będziesz świeżym kierowcom to logiczne, że powinieneś mieć zielony listek!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Zna ktoś dobrą stronę z zabawami i grami rekreacyjnymi , w których takie gry są wyjaśniane i szczegółowo opisywane
![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Wielka Wisła
Od: 08.2006
Offline |
|
Z "siódemki" korzystałem przez 8 miesięcy wysyłając w sumie ok 1500 paczek (standardowe: do 30kg), tygodniowo reklamacji było ok 5. Kontakt z nimi to istny koszmar. Szefostwo nie chciało zrezygnować z nich bo byli jednymi z tańszych, nie docierało do nich to, że traciliśmy przez to klientów. Zdecydowanie odradzam Wysyłając przesyłki paletowe(ok 300 w sumie) korzystałem z firmy "JAS FBG" - zdecydowanie polecam, w tym okresie nie było żadnej reklamacji, a kontakt świetny |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Z Siódemką miałem do czynienia parokrotnie i nie było problemów. Zdecydowanie najczęściej korzystałem z usług GLS i też nie narzekam. Jeśli chodzi o usługi paletowe to też nieźle wyglądała współpraca z firmą Schenker. Jeśli zamierzasz skorzystać tylko parę razy to obojętnie kogo wybierzesz, prawdopodobieństwo .......nięcia jest niewielkie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Zna ktoś dobrze angielski i mógłby mi przetłumaczyć z pol. na ang. dokładnie 5 zdań? Mógłbym się jakoś odwdzięczyć, jakby ktoś chciał.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Kojarzy ktoś taką piosenke arabska albo indyjska, która była popularna kilka lat temu! Nawet ne dawno była w liście "10 na 10" na vivie. Jaki tytul ma ta piosenka?
![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
dzięki wszystkim za odpowiedzi, pytałem bardziej z ciekawości, mając na uwadze to że być może niektóre rzeczy na allegro będę sprzedawał z opcją wysyłki kurierem, ale to nie będzie jakoś często. na pewno nie 1500 paczek jak pff ![]() ![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Słuchajcie mam problem. ściągnąłem sobie grę. w folderze który jest są pliki (dokładnie 4) z rozszerzeniem .bin
wygląda to tak data-a data-b data-c data-d. Powiedzcie co mam z tym zrobić bo wydaje mi się że to są części gry i trzeba to w jadną kupę złożyć i zamontować obraz. I pytanie jak? próbowałem konwertować każdy z nich na obraz i powstały 4 obrazy deamon je widzi ale przy montowaniu zawiesza się. W necie znalazłem odpowiedź jak właśnie przekonwertować każdy osobno ale nie ma nic jak je połączyć w jedną całość. Proszę wytłumaczcie mi tylko językiem łopatologicznym ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Możecie wejść na swój profil na allegro ? Bo zaraz zwarjuje ......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Na "moje allegro"
(o , już w porządku.....)
Ostatnio edytowane przez bebeto : 30.12.2010 o godz. 19:43.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
Co nie zmienia faktu, żebyś nie jeździł jak kretyn po 1,80 zł po zakopiance ;-) |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Kiedy będzie rozstrzygnięcie przetargu na ekstraklasę bo nie wiem jaki pakiet w cyfrze wybrać
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Czy można sobie zarezerwować wcześniej icara/taksówkę?
Pierwszy raz mam taki przypadek że będę musiał wracać po sylwku i jak się ma sprawa z złapaniem taksówki/icara? Ciężko jest czy tak normalnie? ![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
nie wiem jak jest z rezerwacją ale skoro w "zwykły piątek" w nocy jest ciężko się dodzwonić do icara, to w sylwestra może być bardzo ciężko... swoją drogą natknąłem się na gumtree na wiele ofert osób proponujących odwóz w noc sylwestrową więc możesz spróbować tam poszukać.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie. Pewnie dla niektórych odpowiedz będzie oczywista. Czy mogę nagrać na czystą płytę Dvd muzykę mp3? Jakim program się to robi? Kiedyś bardzo dawno temu nagrywałem, ale nie moge sobie przypomnieć. Pytam tutaj bo niestety wszyscy informatycy z domu wyjechali ; )
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
![]() |
|
|