|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Panowie mam laptopa i jak korzystam z niego to czasem bez wpinanej myszki na systemie dotykowym. I mój problem wynika z tego iż nieraz jak " jeżdżę " palcami po tym systemie to zwiększa lub zmniejsza mi się aktualny obraz na ekranie. Dokładnie w tej chwili mam ten problem i nie ukrywam , że strasznie mnie to wku***a ! a w dodatku gdy nie mogę tego skorygować.. Wiecie , jak normalnie zniwelować tą usterkę ekranową w jakiś inny sposób niż próba ponownie na panelu dotykowym doprowadzić do normalnego stanu obrazu na ekranie
Nie wiem czy dobrze to sformułowałem bo na kompach to zupełnie się nie znam , ale jak ktoś mnie zrozumiał to bardzo prosił bym o radę ![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Działa wam strona mbanku?
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Mi działa.
![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Mam Acera Laptopa, i mam w nim odtwarzacz blu-raya kupilem ostatnio kilka fimow blu-ray i niestety nie chodza mi bo nie mam jakiejs aktualizacji ktorej nie moge sciagnąć. Bardzo bym poprosil o jakis inny program dzieki ktoremu filmy w tej jakosci beda sie otwierać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Zna ktoś w Krakowie sklep z artykułami do winiarstwa domowego ?
|
|
|
|
Droga jeszcze długa...
Od: 10.2003
Offline |
|
|
jest możliwość zainstalowania windows media playera 11 na nie do końca oryginalnym windowsie xp?
przydałby mi się ten wmp11, ale ciągle mnie hamuje windows. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
gdzie mogę w necie zobaczyc skrót wczorajszego spotkania Man U - Arsenal?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ktoś ostatnio pozbywał się łąkotki przyśrodkowej w kolanie? Priv.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie znajdę księgarnię z książkami obcojęzycznymi? Szukam biografii Audrey Hepburn w j.angielskim. Empik dał dupy i jedyna szansa jest na znalezienie tej pozycji w Krakowie. Możecie coś polecić?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
jakie knajpy/puby beda otwarte w wigillie 24 grudnia po polnocy w rynku i okolicy ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
QBAS na ostatnim piętrze w Galerii Krakowskiej była taka księgarnia tylko z zagranicznymi wydawnictwami,może tam znajdziesz.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
'Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został. Tak jak prawdę o życiu poznał lokator celi śmierci.'
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Byłem już tam, ale szczerze mówiąc to oni mają mnóstwo albumów, atlasów ale jeśli szuka się czegoś konkretnego to niestety jest już gorzej. I powiedziano mi, że nie można tej pozycji sprowadzić. Dlatego właśnie pisałem, że może zna ktoś księgarnię z książkami angielskojęzycznymi z prawdziwego zdarzenia. Wiem, że swego czasu na grodzkiej taka była ale z tego co pamiętam to były tam prawie tylko słowniki i książki do nauki...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
pomoże ktoś (bo nie moge tego dziadostwa znaleźć)
kiedy i w jakich godzinach giełda elektroniczna przy balickiej jest otwarta ? ![]()
WIELCY LUDZIE WIELKI KLUB - WIĘKSZY OD NAS TYLKO BÓG
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
http://lmgtfy.com/?q=gielda+balicka ![]() ![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
Twierdzą niby, że każdą książkę dostarczą jak będzie trzeba. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Zna ktoś niezłą siłownie w Krakowie ? Najlepiej aby były jakieś promocje dla studentów
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
do skasowania
Ostatnio edytowane przez tomo : 14.12.2010 o godz. 22:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
edit: http://massolit.com/front_page/searc...Audrey+Hepburn chyba mają to, czego szukasz. Powód: + info
Ostatnio edytowane przez JacobusTSW : 14.12.2010 o godz. 21:48.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jakie polecacie sklepy z garniturami? Duży wybór i ceny przystępne. Oprócz Tandety
![]() ![]()
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Outlet Vistuli na Józefińskiej 5. Możesz sprawdzić
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzięki JacobusTSW, na Wiślaków zawsze można liczyć.
Co prawda szukałem jeszcze nowszej wersji z 2007 roku, ale w takiej sytuacji taką też nie pogardzę Nie chciałem przed świętami czarnego pr'u robić, ale skoro Proud poruszył kwestię empika... Zamówiłem książkę pod koniec listopada. Wg internetowego katalogu, który (teoretycznie jak się później okazało) jest na bieżąco aktualizowany, książka miała status dostępności 3-5 dni. Poszło zamówienie. Aby na czasie zaoszczędzić, wybrałem odbiór osobisty i dzięki temu nie dokonałem płatności, która miała nastąpić przy odbiorze. Jako, że cały czas status zamówienia był "w realizacji", kilkukrotnie odwiedzałem empik (co było dla mnie mega nie po drodze) i dwa razy słyszałem to samo: "przepraszamy, na pewno jutro książka już będzie, właśnie taka jest informacja w 'systemie'". Oczywiście nic z tych rzeczy. Wk.... się, zdobyłem nr do osób wyżej w drabince. Próbowali mnie zbyć mówieniem "książka lada dzień POWINNA BYĆ", "książka jest już na terenie kraju, kurier ją rano POWINIEN przywieźć". Jako, że wiem kiedy w handlu używa się słów "powinno się", "staramy się", "zapewne", jak ich przycisnąłem okazało się, że tak na prawdę nie wiedzą czy ta książka jest sprowadzana, nie wiedzą skąd miałaby być sprowadzana, nie wiedzą kiedy zostanie? sprowadzone i gotowa do odbioru. Wczoraj rano przepraszali mnie telefonicznie i obiecywali, że najpóźniej dzisiaj rano wyślą mi emaila ze szczegółową informacją na temat tego zamówienia. Chyba nie muszę pisać, że do obecnej chwili żadnego emaila nie otrzymałem..W internecie książka ma status doręczenia na.... uwaga... 28 grudnia. Książka, która pierwotnie miała być odebrana jako prezent mikołajowy, teraz ma termin po gwiazdce, realnie najwcześniej będzie do odebrania po nowym roku, a moim zdaniem nigdy tej książki nie dostanę. Rozumiem, że czegoś mi nie mogą sprowadzić, ale niech do pi.... nędzy mnie o tym poinformują. EMPIK = OSZUŚCI i ZŁODZIEJE Musiałem to z siebie wyrzucić, wybaczcie panowie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bracia!
Jestem posiadaczem Sony Ericsona k750i. Zepsuł mi się głośnik w telefonie na takiej zasadzie, że jeżeli chce puścić muzykę bez słuchawek to wszystko ładnie gra. Zepsuł mi się głośnik od rozmów... Rozmawiając z kimś przez telefon jakoś mi tak syczy, no po prostu nie idzie zrozumieć co ktoś mówi, jedyną radą na to jest podłączenie słuchawek i wtedy można normalnie rozmawiać... Chodzi mi o to czy domyślacie się ile może kosztować naprawa głośnika mojego telefonu? ![]() Cytat:
WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
Choćby CK Browar patrząc na przestrzeni kilku ostatnich lat...![]()
everybody on earth wanna rap
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Kupował ktoś, rzeczy za pośrednictwem strony www.bao.pl?
Są tam spore wyprzedaże nawet do -70% na ubrania, obuwie, perfumy, zabawki itd. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Sprawdzoną pierogarnię, gdzie można kupić pierogi domowej roboty do domu. Ma ktoś taką godną polecenia
EDIT: Dzięki wszystkim ![]() Powód: dziekuwa :]
Ostatnio edytowane przez Arkas : 15.12.2010 o godz. 23:40.
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|