|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
To Pawełek z nami na kolejne 3 lata.Powodzenia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]()
" W sercu moim WISŁA i na dobre i na złe"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Nie pytaj tylko wierz
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Szkoda
Bo przy docenieniu ostaniej rundy gdzie był chyba najlepszym zawodnikiem drużyny cały jego okres w Wisłe można ocenić co najwyżej średnio A mam niepokojace przeczucie, ze zwyżka formy była w ogromnym stopniu powiazana z faktem walki o nowa umowe ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
Po tej rundzie skłaniam się jednak, że u Pawełk psychika nareszcie działa jak należy. Jednak odpowiedni wiek dla bramkarza jest ważny, oczywiście wszystko zweryfikują następne miesiące - mam nadzieję, że Wisła nie popełni(ła) błędu. |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Mamy juz jednego Sotirovica i na boisku i w szatni. Strzelają podobną ilość bramek, pyskują podobnie.
Zawsze idziemy pod prąd. Albo wojujący przeciw wszystkim Serb ze Śląska, albo murzyn z Lechii któremu wcześniej urodzą się wnuki niż dzieci. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
To ten dzieciak napisał, co go Łobo do sądu podał za ściemniony artykuł o nim w Futbol News. Śmiech na sali, że go do interii wzięli.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Nie wiem na ile to uwiarygadnia informacje o wymianie Tomka na Vuka ale juz jakis tydzień temu pisał o tym w swoim felietonie w Futbol News Andrzej Iwan. Powoływał się na informacje z Reymonta. Może zresztą ten artykuł oparty jest o ten felieton?
Jakoś nie kojarzę Sotirovicza z ligi. Dobry jest? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Walczak, który nie odstawia nogi. Idzie zawsze za piłką do końca. Ma coś z Nikoli bo czasem wydaje mi się, że nie myśli na boisku, albo ma chwilową zaćmę.
Kilka bramek może w ciągu roku walnąć, ale nie kilkanaście. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli piłkarz jakich wielu. Do tego dość mikry (177 cm), w "solidnym" wieku i "nawiedzony". Jeśli faktycznie jest coś na rzeczy to mam nadzieje że RM przyglądnął mu się dokładnie i ma jakąś "wizję" jego ewentualnej gry w Wiśle.Jak dla laika to dosyć dziwna wymiana. Nie to co Sobota.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
|
ŁOBODZIŃSKI MOŻE TRAFIĆ DO KORONY
http://naszsport.iq24.pl/default.asp...93542&nr_str=1 |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
jeśli wchodzi w gre wymiana Jirsaka za Sotirovicia to chyba jednak wielkich pieniędzy na transfery NIE MA więc i nie ma sie co nastawiac na takowe.Kolejne okienko transferowe podobne do letniego.
Skoro ten cały Vuk psuje atmosfere w Śląsku to po co go ściagac do Wisły Bonin jak najbardziej tak. http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...?kategoria=664
Ostatnio edytowane przez AYALA : 07.12.2010 o godz. 09:22.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Przepraszam bardzo ale co Wy wszyscy tak sie tego Soboty domagacie Co do info kilka postow wyzej o tym ze Lobo ma isc do Korony. Jesli jest to prawda to tu lepiej byloby zrobi wymiane Lobo na Hernaniego lub tego Jovanovicia. ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
Daj Bóg, niech tak się stanie. Dadzą nam Hernaniego a my im Łobodzińskiego ![]() Ciekaw jestem kto ukradnie Nwaogu z Floty, bo raczej nie my oczywiście :(
Ostatnio edytowane przez Austerlitz : 07.12.2010 o godz. 09:41.
![]() "Urzędnicy są jak książki na półkach biblioteki: im wyżej postawieni, tym rzadziej do czegoś służą." |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Bonin to nawet podobny do Łobo jest wzrostem i z twarzy. Pewnie niewielu by zauważyło.
Obawiam się, że to byłaby taka wymiana jednego słabego wypychamy do Korony, a drugi słaby przychodzi. Jednak jeśli w klubie widzieli go w kilku meczach i faktycznie zostal pozytywnie oceniony to daje im wolną rękę ![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
![]() Bo jak już ma być zagraniczny piłkarz to wole Kogoś kto wie co to znaczy grać dla Wisły. Ale i tak sądzę, że to kolejna bzdura wyssana z palca. |
|
|
|
Guest
|
|
Demony odżyłyby szybko... Nie wierzę w odmianę Nikoli. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Zobaczymy co dalej będzie się działo z tymi transferowi. Przyznam, że byłbym zadowolony, gdyby Bonin trafił do Wisły. W sumie może on być środkowym pomocnikiem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Dla mnie życie osobiste piłkarzy jest ich własną sprawą, dla mnie osobiście ważne jest co prezentuje na boisku (no chyba, że pokrywają się ze sprawami związanymi z Klubem - co u niego miało miejsce), ale cóż ludzie się zmieniają i dorastają (czasami) |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jeżeli ta rzekoma ofensywa transferowa ma polegać na sprowadzeniu Lisowskiego, Dudu, Bonina, Sotirovicia, Hernaniego, czy Robaka, to śmiać mi się chce. Po odejściu bardzo dobrych piłkarzy jak na nasze warunki, zastąpiono ich graczami zdecydowanie gorszymi. Z dotychczasowych pogłosek wynika, że nadal będziemy sprowadzać słabiaków niż poważnych zawodników.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Koalik: z wymienionych przez Ciebie graczy słaby jest Lisowski, może Robak. Reszta to porządni ligowi gracze z niezłymi przebłyskami. Prawda jest taka, że potrzeba nam dobrego lewego obrońcy (Dudu), środkowego (hernani), i napastnika, który coś wnosiłby z ławki (sotirovic). Uzupełnień składu, poza tym, skład jest jak najbardziej do gry. Polityka "zbieramy co najlepsze z ligii i robimy z nich gwiazdy" przecież sprawdza się jak najbardziej.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|