|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Boukhari niezły jajcarz
![]() Bardzo dobrze, ze takich zawodników mamy w ekipie. Oby pokazywał swoje umiejętności i został z nami jak najdłużej. Najbardziej żal mi Riosa, bo koleś ma technikę, a nie dostaje szans... Oby w przerwie przepracował dobrze ten okres i zaczął regularnie grać, chyba, że klub chce obniżyć cenę jego kupna |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Robert na rowerze z dziewczyna
zaraz się zacznie Robert kup auto ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
a może Robert prawka nie posiada...
E: tak? jakie
Ostatnio edytowane przez szprotson : 03.12.2010 o godz. 15:31.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Przecież Robert ma auto...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Nowi trenerzy na ostatnim treningu
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...tnim_treningu/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Na miejscu trenera, po wzmocnieniu lewej obrony do środka pomocy wstawiłbym Paljicia.
Jest przebojowy, szybki, dynamiczny, ma świetne podanie prostopadłe otwierające drogę do bramki. Umie wyprowadzić piłkę, bardzo dobry technicznie. Ma co prawda kiepski strzał, ale obecnie i tak z dystansu to nie strzelamy. Sam zawodnik na początku przygody z Wisłą w wywiadach mówił, że lub grać w środku. Zresztą, często tam schodził, nawet gdy grał na skrzydle. Jak dla mnie, byłbym to strzał w dziesiątkę, zwłaszcza, że obecnie środek mamy nieco niemrawy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Wywiad z Chavezem kapitalny...
Polecam full: http://futbolnet.pl/wiadomosci/czwarta-proba-chaveza |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
oglądałem właśnie Ligę + ekstra i brechtałem prawie 2 godziny... najbardziej rozwalają mnie tzw. "eksperci"... kto oglądał ten wie, nie mam zamiaru publicznie podważać ich kompetencji.
żadnego zawodnika Wisły w 11 rundy jesiennej i jedynie Pawełek (ale w 11 rezerwowej!) co odebrałem jako istną kpinę.. Bo takiej formy jaką on prezentuje na dzień dzisiejszy to chyba już nigdy nie osiągnie...należało mu się miano najlepszego zawodnika tej rundy w lidze... bo wiele razy popisywał się kapitalnymi interwencjami którymi ratował nam skórę. polecam jako program satyryczny. Nie wiem jak Wy, ale wolę już chyba Matiego i Romana ![]()
Ostatnio edytowane przez tomasz_19 : 05.12.2010 o godz. 21:09.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
no wiesz Mati....co o tym sądzisz Romanie.....
Ligi+ nie oglądałem ale widziałem Cafe Futbol i to jak lizali dupe lechowi przez godzinę to dramat... a wracając do tematu piłkarzy moim zdaniem Pawełkowi się należalo miano bramkarza rundy a Kirmowi moim zdaniem chociaż 11 rezerwowych ![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jest opcja że JW z Polonii wyciągnie nam Mariusza z drużyny... Dla mnie u Pawełka to są właśnie dni czy miesiące konia. Wyciąga niesamowite rzeczy ale dobrze piszą o nim na weszło. Każda kolejna dobra interwencja zbliża go do pięknego klopsa...
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
To jest słuszna koncepcja. Niech go nam Wojciechowski podkupi. W końcu ktoś samobója w przyszłym sezonie na Konwiktorskiej strzelić musi, by tradycji stało się zadość. A na Przyrosia w nieskończoność liczyć nie można.
A na poważnie: zgadzam się z przedmówcami, obserwujemy właśnie objawy zieńczukopodobne w przypadku Pawełka. Moim zdaniem to chwilowy wyskok, a nie stała tendencja. Dlatego ja bym był za miłym, kulturalnym rozstaniem z naszym bramkarzem. Obawiam się jednak że zarząd i trener Maaskant są innego zdania. Cała nadzieja więc w Prezesie Wojciechowskim. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Ale Mariusz się do Wawy nie wybiera raczej ... jak coś to w grę wchodzi praktycznie już jeden klub, zagraniczny.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiesz jak to jest, jak się zera będą zgadzać to i bilet kupi...
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale co przeszli na np podpisywanie umowy o dzieło przed każdym meczem
ewentualnie jakieś miesięczne kontrakty.![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Pawełek jak poczuł pewność i zaufanie trenera to zaczął dobrze grać. Właściwie jego gra na miarę oczekiwań się rozpoczęła dopiero w tej rundzie. Ciężka sprawa co z nim począć ale wydaje mi się, że o rok można przedłużyć kontrakt. Maksymalnie o półtora. Jestem zdania, że zaslużył na szansę, ale nie na wysoki i długi kontrakt.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Coś mi się wydaje, ze jak przedłużymy kontrakt z Pawełkiem to w następnej rundzie kilka cabajów puści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Wszystko ustalone kontrakt na 3 lata .Tylko zgody bossa brakuje
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Załamujesz mnie zbymak. Pozostaje mieć nadzieję że ta zwyżka formy to tendencja stała.
Idę spać może chociaż Mikołaj coś mi przyniesie ![]() ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
Pisząc że w grę wchodzi już tylko 1 klub, miałam na myśli alternatywę dla Wisły. Zapewne wiesz jaki, i nie jest to KSP. Zobaczymy ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
To może byście, jak już Pawełek podpisze kontrakt, zdradzili o jaki klub chodzi? Teraz piszecie sobie we dwójkę, a cała reszta guzik wie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
A ja jestem za Pawełkiem...
Zaklepmy go i temat będzie z głowy. Bramkarz to nie jest i nigdy nie było największe nasze zmartwienie. Bramkarz ligi nie wygrywa (co najwyżej daje wicemistrza - jak bramkarze Legii) |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|