|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Panowie gdzie Polecacie kupic jakiegos super Misia na Mikołaja?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Mam pytanko donośnie kompa ( Windows XP ) - bardzo pilne
Podczas włączania filmów ( albo oglądania przez neta ) wyłącza mi się komp. Problem dotyczy kodeków DivX-a, a że większość filmów wymaga tego shitu to mam kłopot. Wyrzuciłem starego divixa z kompa, zainstalowalem nowego i dalej kur*** to samo. Nie mam pomysłu co może być nie tak.![]()
"...Przed meczem fani obu drużyn śpiewają swoje klubowe hymny ;kibice Wisły: Jak długo na Wawelu, kibice Cracovii: Wisła to *****..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
http://img254.imageshack.us/i/tabela...dzeniawie.jpg/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie moge zalogować sie na gadu.. czy jest szansa że moge ten numer " odzyskać " ..
|
|
|
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Ja miałem to samo i znajomy informatyk powiedział,że bateria do wymiany (używałem 28miesięcy) włączyłem komputer bez ładowania było 100% nagle 55 i po 7minutach koniec.
|
|
|
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Pytanie raczej dla ludzi znających sie na telefonach .
Wczoraj zaczął zawieszać mi sie telefon , więc go wyłączyłem teraz gdy chce go włączyć mam tylko biały wyświetlacz . O co kaman ?... Edit: Dzięki pio ![]()
Ostatnio edytowane przez Tylko_Wisła! : 04.12.2010 o godz. 17:52.
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
czyżby to był SE k800i
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Nie , SE K550i
![]() ![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Prosba wielka, moglby mi ktos podeslac paczke gier ktore sa w XP ? (Sapery i inne pasjanse)
Z gory dzieki |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
![]() ![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Może ktoś wie gdzie znajdę kurtki firmy Hi-tec?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
W jaki sposób mogę skontaktować z osobami sprzedającymi szaliki w poniedziałek i wtorek? Wiem że Belfast się tym zajmuje ale widzę że dostał bana od włodarzy forum i priva nie odczyta.
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Panowie, siedzi ktoś z was w temacie laptopów? ( co kupić, opinie dotyczące firm, gdzie)
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Czy za bon upominkowy do Saturna można kupić bilet w tamtejszym "ticketpro"?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Dziś na discovery jest dokument o górnikach z Chile, niestety nie oglądnę tego, jest możliwość że ktoś mi to zrzuci na jakiś serwer?
![]() ![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Ma ktos moze Samsunga s8300 Wave
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
ale w SE pomaga wyciagniecie karty nie SIM tylko tej flashowej -pamieci Wyciagasz, wsadzasz z powrotem i dziala a przynajmniej dzialao w paru znanych mi przypadkach przy k750i ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Możesz do niego napisać na stronie SKWK bo tam teraz informuje o pamiątkach.
![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Jaki ser pasuje do chianti?
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
gdzie mozna przedluzyc paszport ? powstania warszawskiego ? i i co trzeba mieć ze sobą ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
http://www.wrotamalopolski.pl/root_B...cych+z+ulg.htm ![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Nazwa tej piosenki !!!
http://w186.wrzuta.pl/audio/9i4pI7vJij0/liga_hiszp Można usłyszeć podczas meczów Primera Division Realu,Barcy Zna ktoś? ![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Wiślacki Miechów
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Oddawał ktoś z was szpik? Jak to się odbywa?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Kupował ktoś koszulkę na stronie Design By Humans
Jakby ktoś wiedział, to czekam na odp Najlepiej na priv. ![]() ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|