|
Junior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Witam!
Czy zna ktoś piosenkę angielską , jest wolna i romantyczna. Jedyne słowa które zapamiętałem to " ko ko heart" |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jak nazywa się program i gościu w nim występujący, który chodzi po restauracjach i krytykuje? Czy też restauracje się zgłaszają do tego programu mając problemy, czy coś? Kojarzycie?
Super to sformułowałem, wiem, ale nie wiem jak mógłbym zrobić to inaczej |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
ps. nawet jeśli nie ta, to zapewne "cold cold heart" ;-)
Ostatnio edytowane przez Tiramisu : 29.11.2010 o godz. 11:13.
![]()
"Nawet jeśli serce miałbym sztuczne to biłoby wraz z bębnem za Wisłę,,,"
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Panowie podajcie namiary na sprawdzony komis w centrum gdzie TANIO ściągnę simlocka z Nokii 6300.
Dzięki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Można jeszcze spróbować autostradą do zjazdu na rybitwy, później w półanki i z mostu w lewo na łęg
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
Kitchen Nightmares, gdzie gospodarzem jest Gordon Ramsay ? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
Hmmm.... Z A4 zjezdzasz na "Kraków Wschód" i tam nie mając innej opcji S7, w lewo w Śliwińskiego (brak innej drogi ) i pod garbarnią i placem w prawo w Półanki, za mostem Wandy na rondku w lewo w Podbipięty a dalej to juz wiadomo....![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na google jest jeszcze nie zaznaczona ta droga, bo ten wezeł się wybudował co dopiero, ale myślisz o dobrym miejscu.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Moze jest jakiś mechanik na forum,jak wymienić przedni(prawy) reflektor we fiacie bravo(stary model),odkręciłem śruby ale trzyma tam jeszcze jakiś zaczep jak go odpiąć ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Mam problem z Canal+Sport HD i Canal+Film HD. Mianowicie dzisiaj odebrałem dekoder Philips DSR 6201 i ustawiłem wszystko zgodnie z zalecianiami producenta itp. Problem pojawia się po włączeniu na w/w kanały tzn. obraz staje się zbytnio rozciągnięty oraz kompletnie znika logo. Przy zmianie ustawienia w TV na odpowiadające tym kanałom pozostałe kanały są "ścięte" tzn. po bokach pojawiają się czarne paski długości ok.3 cm. Stąd moje pytanie - czy zna ktoś jakiś "złoty środek" na jak najlepsze ustawienie tegoż dekoderu względem TV? Dodam że jestem posiadaczem Sony Bravii.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
kto zna oferty sylwestrowe, ciekawe, w stylu np. partycamp.pl ? lub coś innego ciekawego na sylwestra w Polsce.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
ktos tu kiedys na forum podawal link gdzie mozna bylo zobaczyc stare nieistniejace strony. poda ktos link?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
to Magda Gesler.![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 09.2006
Offline |
||
edit. sprawdziłem dokładnie i ten program nazywa sie Piekielna kuchnia Gordona Ramsaya A ta cała Magda G. to wielka znawczyni a po kuchni zapier*ala bez żadnego nakrycia na głowe a włosy ma spore. Ogólnie tvn jak zwykle chce na siłe zrobić coś lepszego od oryginału a ch*ja im to wszystko wychodzi
Ostatnio edytowane przez TSman : 29.11.2010 o godz. 22:56.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
montował ktoś własnoręcznie antenę satelitarna, ile Wam to zajęło i czy się udało?
![]() ![]()
(...)Kto Nie Ma Odwagi Do Marzeń Nie Będzie Miał Siły Do Walki...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
dasz radę sam, około 30 minut
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja montowałem, zależy jakie masz miejsce, czy dostęp łatwy. Jak łatwy to problemu nie będziesz miał, a jak wiszą jakieś anteny obok to sobie lajtowo nakierujesz mniej więcej w dobre miejsce.
Na konwerter zwróć uwagę jak go zamontować, ładnie kable poskręcaj i będzie ok. Ale przy takim śniegu chodzić po dachu ![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale z czym masz problem? Wisi mocno? Problem ze znalezieniem satelity? to musisz mieć drugą osobę albo widzieć tv, każdy tuner ma jakieś kreski i wyświetla kiedy złapałeś sygnał. I kręcisz
![]() Łatwe nie jest ale satysfakcja spora. ![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
utrudnieniem też jest to, że paluchy również za szybko grabieją ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może nie tą satelitę trafiłeś? I upewnij się że konwerter masz dobrze zamontowany, bo na nim też są jakieś procenty i kąty zapisane.
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
||
Przy czym strona ich mówi co innego, ulotki reklamowe co innego, a Pan pracownik salonu jeszcze co innego. ![]()
Myślenie nie boli !
|
||
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Od której strony? x.X Dopóki jadąc Nowohucką miałeś pierwszeństwo (tam gdzie budują estakadę) to śmigało. jak skończyli tą drogę poprzeczną, to jebnęli tam światła jednocześnie dając im pierwszeństwo (w czasie świecenia zielonego ;P) i teraz się stoi... Dzisiaj (od m1 do Carrefour'a Zakopianka) na nowohuckiej spędziłem 45 minut, przejeżdżając 1,5 km, po czym skręciłem w Stoczniowców>Płaszowską i w końcu jechałem przez Matecznego
![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|