|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
fajnie! znaki
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Lech-Polonia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Elegancko
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Lechia-Jaga
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
pier dolisz
lepiej było amice albo jage wylosowac i odpasc po meczarniach i przez sedziow? ![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Nie mówcie już, że awans pewny. Trochę pokory Panowie. BKS to nie jakieś ogórki tylko zespół co walczy o awans do ekstraklasy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Proud mądrze prawisz. Ruch przyjechał do nas swego czasu, a jeszcze grał wtedy w II lidze i niestety dostaliśmy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
My jesteśmy Wisła Kraków i nie będziemy sie bać Amici czy Legii, chcesz zdobyć puchar to prędzej czy później bedziesz z nimi grał, a ważniejsze dla mnie jest to czy będzie nam dane tam pojechać czy nie. kropka.
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Podbeskidzie to nie takie lamy jak uważacie więc spokojnie,jesteśmy najlepsi w kraju więc musimy wygrać, oni zagrają na luzie !!!
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
No dokładnie nie badzmy pewni. Wolalbym pierwszy mecz na wyjeździe ale dobra.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Lepiej być nie mogło, już się nie mogę doczekać meczu Wisełki w moim mieście
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie będziemy się bać amici i legii ale podbeskidzia że nam stadnion roz ....ia?
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
To kto w końcu trafił na Podbeskidzie? ![]() ![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ciekawe ile biletów dostaniemy i czy rzeczywiście Podbeskidzie ma w tej chwili remont?
![]() |
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Warto zauważyć, że wtedy był jeden mecz, bez rewanżu.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Ja pier*** znowu Ruch... to jak jakies cholerne zeslanie...
W nastepnej pewnie zagramy z Podbeskidziem ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szczerze to lepszy byłby chociażby Ruch, Podbeskidzie to faworyt do awansu w tym sezonie, a w poprzedniej rundzie pojechali bez mydła Bełchatów i to grając po części drugim składem. No ale oczywiscie jesli Wisła chce w końcu zdobyć ten puchar to losowanie nie powinno mieć żadnego znaczenia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
![]() ![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 09.2006
Offline |
|
Tu piszą,że wiosną prace ruszą: http://ts.podbeskidzie.pl/a807/arena...as-na-konkrety ![]()
full of hate
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja tam lubię jak trafiamy na tego typu zespoły jak Podbeskidzie. Już nie chodzi o walory czysto sportowe, tylko o to że swoją cięzką pracą takie Podbeskidzie zasłużyło zmierzyć sie teraz z Wisłą i chłopakami, których na co dzień oglądają tylko na plakatach czy w telewizji.
Dlatego fajnie że takie Ząbki, Zamość czy teraz Bielsko Biała mają festyn. Ale nie byłoby go bez ciężkiej pracy Szkoda tylko że 1 mecz u siebie
Ostatnio edytowane przez aNouc : 28.11.2010 o godz. 22:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Przeczytaj raz jeszcze, zrozumiesz
![]() ![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Maja trybune na 600 gości
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
![]() Chyba ktoś tu czegos nie zrozumiał, neq. z remontem chodziło o stadion Podbeskidzia że nie będzie wyjazdu, a nie o to że WislakWiDok boi się że nam Podbeskidzie stadion rozwali ![]() Co do losowania - byłby straszny wstyd gdybyśmy odpadli.
Ostatnio edytowane przez Wiślak178 : 28.11.2010 o godz. 22:35.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
z Tego co mówi mi koleś z BB to na TSP nie wpuszczają przyjezdnych...
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Teoretycznie wylosowaliśmy najlepiej jak się dało, bo Podbeskidzie gra klasę rozgrywką niżej ale to jest Puchar Polski i tutaj właśnie zespoły niżej notowane mają szansę na sprawienie niespodzianki i zagranie na 110% swoich możliwości. Na papierze Wisła jest faworytem i powinna pewnie zwyciężyć ale z tym hurraoptymizmem bym się wstrzymał, żeby później nie lamentować. Myślę, że Robert to doskonale wie i zmobilizuje chłopaków do zwycięstwa i awansu.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
z tego co widziałem to nie ma tam żadnego sektora gości. Jest trybuna odkryta (coś jak C) i p drugiej stronie trybuna zadaszona. Za bramkami pusto. Z jednej strony można z ulicy oglądać i widać w miarę. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|