|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Jeśli chodzi o ustawodawstwo, to nowy przepis wyłącza z zakazu palenia stadiony piłkarskie. Jeśli zakaz jest to tylko z poziomu regulaminu stadionu. Trochę abstrakcyjnie brzmi twoja wypowiedź, bo jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się zobaczyć na nowym stadionie "pani / pana porządkowego" a tym bardziej zwracającego uwagę komuś kto pali papierosa. Możesz opisać kim był ów tajemniczy porządkowy ? Ochroniarz? Obsługa stadionu ?
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
![]() Na stadionie natomiast można palić, gdyż nie jest obiektem zamkniętym! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
![]()
derr
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
paragraf 4
ptk. 2 podpunkt g głosi: zabrania się: "g. rozniecania i podsycania ognia, w tym palenia tytoniu poza miejscami do tego wyznaczonymi;" tylko nie można zakazać jeśli nie ma wyznaczonych miejsc do palenia!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ujmę to w popularne sformułowanie, na razie jest spór w doktrynie, dla mnie będzie to dookreślone do stopnia że trybuna kryta będzie miejscem z zakazem. Bo ma dach.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Stadion ma być pomieszczeniem zamkniętym. Czyli na narodowym przy otwartym dachem nad murawą można palić, przy zamkniętym dachu nie wolno.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Było już kilka artykułów o tym i to nie jest tak do końca pewne że tak to rozróżnią, masz np przykład wiaty autobusowej, sam daszek bez ścian, zakaz jest. To są wolne dywagacje, ale my i tak w regulaminie mamy zakaz palenia.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Niczego tak nie znoszę jak zapachu dymu z fajek. Jak dla mnie powinien być zakaz, ale jak zwykle jedni będą zadowoleni, drudzy nie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Nic mnie tak podczas meczu na E nie wk...o jak dym z papierochow tym bardziej ze jestem bylym palaczem, a tu mi perfidnie trzech z rzedu ponizej robilo zalone dymna. ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
Wisła najlepszym klubem na świecie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
długo jeszcze będziecie opisywać zapierające dech w piersiach historie o tym kto komu zwrócił uwagę o paleniu?
Pojawiły się konkrety w postaci regulaminu i paragrafów więc po co zaśmiecacie temat? Mój post jak i kilka powyżej powinno wylecieć w kosmos. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Czy tylko mi nie działa ta kamerka?:
http://kamera2012.eu/krakow1/ Wcześniej śmigała aż miło, teraz odkąd mam siódemkę nie włącza się. Mam quick time oczywiście, wyświetla mi się coś takiego: 10060: roz,czony |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Wydaje się, że zabudowa pod daszkiem zamyka sprawę ruchomych schodów, które były planowane do wysokości piętra VIP , no bo nie będzie raczej możliwe przetransportowanie tak dużego elementu przez szklane drzwi wejściowe. Czyżby kolejna, potwierdzona redukcja kosztów, o której wspominałem kilka miesięcy temu
![]()
Nie ma rzeczy niemożliwych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
juz chyba w najnowszym projekcie budowalnym widac bylo ze ich nie bedzie..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Witam, czy mógłby mi ktoś powiedzieć czy te elementy (dobudowa do stadionu od Parku Jordana, taka palisada jakby) które są widoczne na zdjęciu w linku które podsyłam, będą w rzeczywistości też dobudowane?
Z góry dzięki za info ![]() http://www.urbanity.pl/zdjecie11155/krakow |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie, tak samo jak boiska przy stadionie i kompleks hotelowy w tle.
![]()
ULTRAS NOWA HUTA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja mam pytanie odnośnie murawy - czy po pierwszym meczu od powrotu na R22 murawa przechodziła jakiś gruntowny remont? Bo od położenia jej na początku lipca bodajże potem jej część była wymieniana bo były jasne 'placki', ale to było przed meczem reprezentacji. Ciekawi mnie to, bo wymiana murawy jest kosztowna, a wydaje mi się, że jeśli teraz utrzymaliśmy ją od września dość tanim (w porównaniu do wymiany całej) kosztem, to w przyszłości będzie podobnie. Mam na myśli porównania do Poznania, gdzie murawę już chyba kilka razy wymieniali.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
nieprzypominam sobie wymiany całej murawy, naprawiane były tylko niedoświetlone fragmenty w narożniku.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Wisła Kraków wciela w życie swoją politykę historyczną
http://www.malopolska.naszemiasto.pl...czna,id,t.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Wczoraj podczas meczu naszych koszykarek Pan Miętta-Mikołajewicz wspominał coś o budowie hali w nowym roku. Ktoś wie coś więcej na ten temat ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hmm według ostatnich doniesień w budżecie miasta nie ma ani złotówki na przygotowanie projektu, a co dopiero brakujących pieniędzy na budowę hali. No chyba że TS znalazł inne środki finansowania budowy?
Ostatnio edytowane przez Wicked : 25.11.2010 o godz. 12:31.
![]()
ULTRAS NOWA HUTA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Nieznany termin zakończenia budowy
http://www.dziennik.krakow.pl/pl/reg...ia-budowy.html Trybuna północna do końca stycznia 2011. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|