|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku | |||
| Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) |
|
490 | 57,11% |
| Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% |
|
94 | 10,96% |
| Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem |
|
36 | 4,20% |
| Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia |
|
181 | 21,10% |
| Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej |
|
57 | 6,64% |
| Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Obejrzałem ten wywiad z Borucem i mam dwa spostrzeżenia:
-Boruc to alkoholik. -Smuda to straszny prostak. ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Coz, ja uwazam Smude za najlepszego polskiego trenera z prostego powodu patrzac na wyniki i na gre jego zespolow w ostatnich latach. Uwazalem, ze z obecnych polskich trenerow jak nikt zasluguje zeby poprowadzic kadre na euro 2012 ale teraz musze przyznac, ze jestem rozczarowany. Nie chodzi w sumie za bardzo o gre bo ta wyglada jakos przyzwoicie ale o ta cala atmosfere wokol, ta kolejna afere. Widac golym okiem, ze Smuda nad tym nie panuje, nie ma poslouchu wsrod zawodnikow. Tu chyba nawet nie chodzi o prostactwo ale o niekonsekwencje, to, ze papla rozne rzeczy na lewo i prawo, a potem zaraz zmienia zdanie - trudno takiego czlowieka traktowac powaznie i to sie juz raczej nie zmieni.
Mysle, ze teraz trenerem moglby zostac Engel - drugi polski trener, ktory cos tam osiagnal w ostatniej dekadzie. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mysle, ze Engel od dawna mysli tak samo.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Czemu nie powołał Cywki... no i Stulina, który gra w młodzieżówce, no ale Smuda teraz ceni wysoko Łukasza Mierzejewskiego...
Zobaczymy co teraz wymyśli, powołując z "ekstraklasy"![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rozwinę wątek, bo wcześniej pisałem na szybko, bo musiałem wyjść
![]() Nie chodzi mi o umiejętności trenerskie Smudy, bo bardzo wysoko je cenie, ale o sposób w jaki się odzywa itp. Jeżeli prawdą są słowa przytaczane przez Boruca, w stylu "chcesz wyjebać" łychę, "co odpierdalasz", "grubasie", "w ciązy", słowa o Majewskim itp. to dla mnie to jest prostactwo. Takiego trenera bym nie słuchał i nie szanował, tylko dałbym mu w ryj.... ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
A co do alkoholizmu Boruca.To że lubi wypić sprawa jasna ale ja bym tak daleko nie szedł.Większość grajków lubi wypić i nie ma w tym niczego złego.Wiadomo kiedy jest problem i nie wiem czy akurat Boruc go ma. Jak słucham i czytam różne rzeczy to na prawdę nie wiem czy jest problem czy ktoś próbuje zrobić tu wycieczkę ośmioklasistów. Wiadomo że jak spotykają się kolesie to chcą się napić.To jest naturalne.Zasady powinny być jasne. 1.Nie przed meczem. 2.Mogą się napić ale nie mogą zrobić bydła. I to powinno być nietolerowane.W ogóle gdyby tak postawić sprawę to pewnie afer by nie było, bo by wiedzieli na czym stoją a jak jest totalny zakaz to robi się z tego przedszkole.'Pijcie ale przy mnie' - no ....a przecież to jest absurd ..No sory ale oni myślę że nie chcą pić by pić ale by spędzić ze sobą chwilę czasu...ze sobą a nie ze SmudąJak Borubar z Żewłakowem robili wieś w samolocie to trza ich , jak to spocony Janek mówi - wy.......ić dyscyplinarnie, a jeśli jedynie napili się i humor im dopisywał to o co w ogóle chodzi Francowi się całkowicie wszystko pomiszało ale niech będzie na tym stołku bo jeszcze naszemu Bossowi przyjdzie do łba by go zatrudnić a tego bym już nie zdzierżył.Nie przecze że dla mnie liczy się tylko Wisła.Reprezentacje fajnie oglądnąć jak dobrze grają ale to wszystko.Lokalny patriotyzm ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Guest
|
|
Jest słabawo-cienka gra, kadra się rozłazi, nie potrafią załatwić problemów we własnych gronie. Aaa niech se tam Lato&co robią co chcą... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Mamy już rozwiązanie jak to się stało, że Polska wygrała z Portugalią
![]() http://sport.wp.pl/kat,1728,title,Op...wiadomosc.html Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
W sumie to by pasowało do naszej skopanej- prostytutki ratują reprezentację.
![]() Może jakiś dream team z burdeli na Euro 2012 dla naszych przeciwników, finał pewny. ![]() Az linkowanego wyżej artykułu ten fragment miażdży: Cytat:
![]() ![]()
"Jak rozpoznać komunistę? Cóż, jest to ktoś kto czyta Marksa i Lenina. A jak rozpoznać antykomunistę? To ktoś kto rozumie Marksa i Lenina." Ronald Reagan
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Z tą setką to pewnie Koala, ostatnio Hajto też mówił o takim przypadku... Miał na myśli osobę, która jest teraz w kadrze a grała razem z nim - z obecnej kadry to chyba tylko Żewłakow i Zieliński. Stawiam na Zielińskiego, cicha woda brzegi rwie
![]() ![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Wychodzi na to ze Smuda ma problem ze soba. Powoluje totalne nieporozumienie, glownego winowajce przegranych kilku spotkan przez Palermo Glika, oraz dochodzacego do zdrowia po kontuzji Wojtkowiaka.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Nie rozumiem też powołania Maćka Sadloka, który dotąd w kadrze się kompromitował no i Majewski, który nie mieścił się nawet do drugoligowego angielskiego klubu. Tytoń też nie wiem dlaczego dostaje powołania przecież to zawodnik, który w reprezentacji nie wykazał się jeszcze żadną dobrą interwencją. Natomiast za Fabiańskiego powinien być Boruc obecnie najlepszy polski bramkarz wykluczanie go z kadry było błędem Smudy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Może i tak ale właśnie cyknął brameczkę na 1:1 z Coventry.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Coś tam nasz selekcjoner mówił, że ten pierwszy może trafić do Wisły i "musi go holować". Kompletnie bez sensu, a więc całkiem prawdopodobne.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Czuje że teraz jest moment Pawła w reprezentacji... pyknie brame z WKS i już bedzie mu szło tak aż do 2012.
![]()
"Mocy przybywa, nie ma co ukrywać"
![]() "... i gdyby nie Ona świat mógłby się zatrzymać..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Borysiuk i Smolarek w kadrze Franza:
http://www.90minut.pl/news/140/news1...ecz-z-WKS.html |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Smolarek? Borysiuk? Przecież to jest jakieś nieporozumienie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Franz oglądnął chyba znaffców z Ligi+Extra
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Dał się nabrać Smuda na tego Borysiuka.
Ale Franz to prosty chłop, a po wczorajszej reklamie w Cana(L) + ![]()
Mały motywator - http://i40.tinypic.com/28lxdlv.jpg
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
http://sport.interia.pl/euro-2012/ne...-smudy,1558737
Nigdy w życiu!!!!!! tego to bym nie zniósł jeśli by ten pajac zagrał w REPREZENTACJI Polski |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ja pierdziele jeszcze nam Arboledy w kadrze potrzeba
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jak ten pajac bedzie grał w Reprezentacji Mojego Kraju już nigdy w życiu nie oglądne meczu Polski,
Polska dla Polaków, rodowitych Polaków, wystarczył taki Roger. I nie chodzi mi tu o to, że jeden grał w Legii a drugi gra w Lechu. Po prostu jeśli chcą sie jakoś rozwijać to trzeba przeboleć kilka lat słabej gry a nie dawać obywatelstwo byle pajacowi żeby zagrał 3 mecze na Euro czy Mistrzostwach Św. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tyle, że Ajbojeda może legalnie ubiegać sie o obywatelstwo polskie... tak czy siak jak on zagra w kadrze to .......ę tą reprezentację i kibicuję Serbom.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ja nawet nie jestem przeciwnikiem Borysiuka w kadrze. Obiektywnie patrząc: jeśli 19-letni polski piłkarz gra na pozycji defensywnego pomocnika i ma pewny plac w Legii, to jest poważnym kandydatem do gry w reprezentacji (BTW: gdyby u nas Wilk wywalczył sobie pewny plac, byłoby podobnie). Akurat na tej pozycji reprezentacja ma problemy, więc czemu nie. Do tego Borysiuk nie grał źle w lidze ostatnimi czasy.
Natomiast sam kontekst powołania jest tragikomiczny. Gdyby Smuda powołał Borysiuka od razu, nic by się nie stało. Ale nie, on powołał go po laniu w Krakowie, po meczu w którym Legia nie istniała jako zespół. W meczu, w którym stał i patrzył się na 30-metrowe ułańskie rajdy Małeckiego. W meczu, w którym Sobolewski go upokorzył. Dla mnie jest to po prostu... dziwne. PS. Cytat:
Ostatnio edytowane przez flamengista : 16.11.2010 o godz. 21:47.
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
dj_ibutti: dlaczego akurat Serbom
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W Serbii jest fajny poziom kibicowania + mają twarde, prawicowe poglądy + w kadrze mają samych Serbów (chyba że coś się zmieniło?). Ogólnie ich lubię
![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Co do Arboledy to raczej nie... A temat ze Smolarkiem i Borysiukiem to chyba awaria Smudy na to , że nie ma kogo powołać kto by wg niego był w formie na kadrę. Sam Ebi powiedział selekcjonerowi aby ten go teraz nie brał pod uwagę na ten mecz ale Franz się nie ugiął. I Szkoda tylko , że jutro Drogba i Kalou nie zagrają...
![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Fajny poziom kibicowania? W Serbii jedynie 3 kluby kibicowsko stoją na wysokim poziomie jest to oczywiście Partizan, Crvena Zvezda i Vojvodinia w innych serbskich klubach na mecze przychodzi 200,300 osób. Ogółem to u nas jest zdecydowanie lepszy poziom kibicowania.
Ostatnio edytowane przez Titto : 17.11.2010 o godz. 14:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Panie Lato, moze pan wyda zakaz publicznego wypowiadania sie Smudzie
Co do dzisiejszego meczu, to WKS powinien gladko sobie z nami poradzic(chociaz zastrzegam, ze nie wiem w jakim skladzie wystapia). |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zajebi*cie 71 miejsce w rankingu. Najgorsze w historii reprezentacji polski. Franka trzeba dyscyplinarnie wypierd*lić bo hańby nasz kraj. Smuda zostanie do Euro2012 i wtedy pewne jest że nasza reprezentacji się skompromituje.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|