The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
cortezz
Banita

Od: 10.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.11.2010, 16:31
sorin320 napisał(a):Wyświetl post
Przy takim meczu wyszło jakie większość ma mózgi. Nie lepiej było sobie pójść w sobote zaplacić 40zł za karnecik, albo 45 jesli nie ma karty i by było po problemie, a teraz sie dziwicie ze koniki liczą sobie (5dni przed meczem !!!!) 60zł za bilet.eh... ja na szczescie nie mam takiego problemu i nei zamierzam plakac nad tymi którym nagle zaczelo sie spieszyc na R22. dziekuje.dobranoc
A moze ktos gosci zgody i dzis sie dowiedzial ze musi kupic kilka biletow ? wziąles takie rozwiazanie pod uwage?
Odpowiedz cytując
eliot
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 08.11.2010, 16:37
dokładnie tak jak pisze cortezz sam dzisiaj dostalem telefon od chlopakow z Wrocławia że wpadaja i kombinuje im bilety
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 08.11.2010, 16:43
AVE zrobił sobie niezły sposób na kasę. Kupił karnety a teraz przed każdym meczem "wypożycza".

Powinien dostać dopisek biletowy biznesmen.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
sorin320
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 08.11.2010, 16:43
cortezz napisał(a):Wyświetl post
A moze ktos gosci zgody i dzis sie dowiedzial ze musi kupic kilka biletow ? wziąles takie rozwiazanie pod uwage?
To są ze tak powiem przypadki o szczególnym traktowaniu. Ale ile % z tych którzy będą w piątek jest zgodą ? Myślę że bardzo niewielki %.
Odpowiedz cytując
cortezz
Banita

Stary 08.11.2010, 16:47
sorin320 napisał(a):Wyświetl post
To są ze tak powiem przypadki o szczególnym traktowaniu. Ale ile % z tych którzy będą w piątek jest zgodą ? Myślę że bardzo niewielki %.
Ale to nie zmienia faktu ze w srod nas sa ku.asy ktore zarabiaja na braciach po szalu i na zgodach!!!!!
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 08.11.2010, 16:53
MatMario napisał(a):Wyświetl post
AVE zrobił sobie niezły sposób na kasę. Kupił karnety a teraz przed każdym meczem "wypożycza".

Powinien dostać dopisek biletowy biznesmen.
Zwłaszcza, że to nie pierwsze jego "akcje" z biletami...
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 08.11.2010, 16:55
Ave to jest jakiś ewenement. Przed KAŻDYM meczem ma do sprzedania bilety. Paranoja, znalazł sobie sposób na zarabianie na braciach po szalu. S....ysyństwo.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 08.11.2010, 16:57
I wlasnie takich frajerow trzeba je....
Odpowiedz cytując
cortezz
Banita

Stary 08.11.2010, 16:58
trzeba dac nauczke takim sprzedawczykom!!!!
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 08.11.2010, 17:08
Do mnie zdzwonił kumpel z Rzeszowa żebym mu kupił 3 bilety bo też chcą przyjechać. Ok, jest kibicem od przypadku. I co? Mam go zlać bo sam mam "od zawsze" karnet? Nie, też będę stał jak cieć w kolejce i mu kupię te bilety. Ok, nie jest fanatykiem - i co z tego. Może za którymś "piknikowym" podejściem nagle postanowi jeździć na mecze również z Polonią Bytom. Każdego ktoś kiedyś na stadion przyprowadził. Większość kiedyś była przypadkowymi kibicami . Nie każdy rodzi się fanatykiem.
Sprzedaż internetowa rozwiązała by problem i z handlarzami i z kolejkami.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 08.11.2010 o godz. 17:11.
Odpowiedz cytując
bebeto
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 08.11.2010, 17:10
Przestańcie już płakać bo się smutno robi!!!
Od nowego roku będzie sprzedaż przez internet,więc po problemie.Tyle jeszcze wytrzymacie.
Chyba że wtedy będziecie beczeć że Ave wcześniej kliknął i kupił...
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 08.11.2010, 17:18
Juz kiedyś pisałem - debilem nie jest ten co "konikuje" (ten jest k**wą - bez honoru, ale myślącą, tak więc nie zginie), lecz ktoś kto kupuje bilet od delikwenta za cenę równą niekiedy 200-300% rzeczywistej. ALe tacy będą nadal, bo dla wielu kupno biletu na Legię za stówę jest objawem fanatyzmu, którym będzie się można pochwalić w pracy lub w szkole. Skoro jest "popyt" generowany przez debilów, to jest i "podaż" cwaniaków, czysta ekonomia.

Będzie jak zwykle- my się ponapinamy, a do gościa i tak ktoś zadzwoni i kupi bilet I biznes się panu Ave i innym tego typu kręci.
Odpowiedz cytując
TWSD Guard
Strzeże forum

Od: 09.2005

Stary 08.11.2010, 17:53
Do meczu z Legią temat stop. W temacie dla modów śmiało proszę zamieszczać cwaniaczków, którzy sobie liczą po 200 zł za bilet + "fatygę"...
I skończysz na dnie gdy Guardian Cię dopadnie
Odpowiedz cytując
mlody_ale_wierny
Senior Member

Stary 13.11.2010, 15:41
spiker coś mówił wczoraj o sprzedaży na biletów na Zagłębie ale nie usłyszałem dokładnie ktoś może napisać jak to wygląda? Od poniedziałku normalnie ruszy?i ile zostało biletów na G niewykupionych w abonamentach? bo na oficjalnej jeszcze info nie ma .
HEJ WISŁA KOSZ!!!

Odpowiedz cytując
sokol1366
Member

Od: 05.2010

Stary 14.11.2010, 11:59
dla fanatyków legii którzy chodzą tylko i wyłącznie wtedy, kiedy mecz jest rozgrywany z klubem z warszawy powinni naliczyć cenę 3 trzykrotnie większą
Odpowiedz cytując
Chorynatrzykolory
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 14.11.2010, 12:12
no właśnie będą od wtorku czy od jutra bilety na Zagłębie?
Odpowiedz cytując
zdzichu411
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 14.11.2010, 12:44
od jutra będą
Odpowiedz cytując
Cinek1906
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 14.11.2010, 13:03
Mam pytanie właśnie co wyżej bylo zadane, więc tak jakby średnio odświeże, ile mniej więcej jest biletów na G?
FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.'
Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 14.11.2010, 13:57
W końcu odblokowany temat, więc napisze jakie jaja robili w WŚ przed meczem z Legią.
Chciałem kupić abonament na dwa ostatnie mecze. Nie mogłem wcześniej kupić, więc pojechałem w poniedziałek, wtedy co zaczęli sprzedaż biletów.
Po ok. godzinie stania, podchodzę do okienka, mówię , że chcę abonament a koleś mówi, ze na razie nie ma i muszę chwile poczekać. No to ok. Myślałem, że potrwa to kilka minut. W końcu po 15 minutach usłyszałem, że skończyły się miejsca na E25 a tam chciałem siedzieć. Wkurzyłem się, bo jak tak dalej pójdzie, to zaraz mi zostaną miejsca z ograniczoną widocznością. Jakbym nie podszedł do okienka i się nie upomniał, to chyba bym się nie doczekał. Koleś powiedział, że jeszcze chwila, bo mu ktoś musi przynieść drukarkę ha ha ha Po kolejnych 5 minutach udało się kupić abonament. Jakby chcieli, to by to zrobili w 2 minuty, ale nikomu się nie chciało du.y ruszyć!
A co jest w tym najśmieszniejszego? Że panowie z WŚ bezczelnie jeszcze mówili, że idą nam na rękę i wcale nie muszą nam ich sprzedawać, bo sprzedaż abonamentów miała się zakończyć w poprzednim tygodniu. Bardzo kur.a śmieszne. Na oficjalnej stronie było info, że abonamenty jeszcze są i zachęcają do ich kupna a nie biletów, z uwagi na wiele korzyści (przedsprzedaż karnetów, lepsze miejsca, zaoszczędzony czas...).
Czy tak ma funkcjonować profesjonalny klub? Klub, który chciał organizować euro? Dobrze, że od wiosny będzie można kupić bilet przez internet...
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 14.11.2010, 14:09
gianbuffon napisał(a):Wyświetl post
W końcu odblokowany temat, więc napisze jakie jaja robili w WŚ przed meczem z Legią.
Chciałem kupić abonament na dwa ostatnie mecze. Nie mogłem wcześniej kupić, więc pojechałem w poniedziałek, wtedy co zaczęli sprzedaż biletów.
Po ok. godzinie stania, podchodzę do okienka, mówię , że chcę abonament a koleś mówi, ze na razie nie ma i muszę chwile poczekać. No to ok. Myślałem, że potrwa to kilka minut. W końcu po 15 minutach usłyszałem, że skończyły się miejsca na E25 a tam chciałem siedzieć. Wkurzyłem się, bo jak tak dalej pójdzie, to zaraz mi zostaną miejsca z ograniczoną widocznością. Jakbym nie podszedł do okienka i się nie upomniał, to chyba bym się nie doczekał. Koleś powiedział, że jeszcze chwila, bo mu ktoś musi przynieść drukarkę ha ha ha Po kolejnych 5 minutach udało się kupić abonament. Jakby chcieli, to by to zrobili w 2 minuty, ale nikomu się nie chciało du.y ruszyć!
A co jest w tym najśmieszniejszego? Że panowie z WŚ bezczelnie jeszcze mówili, że idą nam na rękę i wcale nie muszą nam ich sprzedawać, bo sprzedaż abonamentów miała się zakończyć w poprzednim tygodniu. Bardzo kur.a śmieszne. Na oficjalnej stronie było info, że abonamenty jeszcze są i zachęcają do ich kupna a nie biletów, z uwagi na wiele korzyści (przedsprzedaż karnetów, lepsze miejsca, zaoszczędzony czas...).
Czy tak ma funkcjonować profesjonalny klub? Klub, który chciał organizować euro? Dobrze, że od wiosny będzie można kupić bilet przez internet...
Dobrze nawet bardzo, tylko żeby to nie wyglądało tak jak np. przed meczem Lech - Manchester- gdzie serwer padł z przeciążenia.
A znając życie tak właśnie będzie i takie będzie kupowanie przez internet. Przynajmniej tak za pewne będzie na początku większe nerwy niż w kolejce.
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 14.11.2010 o godz. 14:12.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
WRzŚ
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 14.11.2010, 14:10
sądząc po avatarze to pomyliło ci się e25 z sektorem gosci.
wiślacki świat robi jaja, zepsuł drukarkę zeby ci nie przedac biletu, i jak na złość zmieniał ją 5min.
skandal !!!!
Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Stary 14.11.2010, 14:22
WRzŚ napisał(a):Wyświetl post
sądząc po avatarze to pomyliło ci się e25 z sektorem gosci.
wiślacki świat robi jaja, zepsuł drukarkę zeby ci nie przedac biletu, i jak na złość zmieniał ją 5min.
skandal !!!!
Co Ty pieprzysz człowieku? Jak masz pisać takie rzeczy, to lepiej nic nie pisz.
Nikt nie zepsuł drukarki, tylko nikomu się nie chciało podłączyć! Przez 20 minut!
Nie wiem, ale wydaje mi się, że jak ktoś kupuje karnet, to chyba powinien mieć pierwszeństwo i powinien zasługiwać na większy szacunek, niż ktoś kto kupuje bilet na samą Legię, a a inne mecze ogląda w domu. Narzekacie na pikników, a teraz walisz takie farmazony.
Co masz do mojego avatara?
Odpowiedz cytując
Alexxik13
Senior Member

Stary 14.11.2010, 14:42
Ja min. to, że masz herb zgody legii. Może Ci nie chcieli sprzedać tego abonamentu jako kibicowi przyjezdnemu?
Ostatnio edytowane przez Alexxik13 : 14.11.2010 o godz. 14:46.

Odpowiedz cytując
DarekK_11
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 14.11.2010, 14:42
Juventus to zgoda Legii.
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II

http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg

Pakiet - 8 PLN

Kontakt:
Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj
Odpowiedz cytując
Fifiorek
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 14.11.2010, 14:43
Juventus ma "zgodę" z Legią, a właściwie to odwrotnie...
Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Stary 14.11.2010, 15:20
heh no i co z tego? Ja kibicuje Juve od 15 lat i z powodu jakiejś głupiej zgody mam zmieniać swoje upodobania? A Legie i tę zgodę mam w dupi.e
Naprawdę macie świetne problemy. Pozazdrościć tylko takich...
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 14.11.2010, 15:22
DarekK_11 napisał(a):Wyświetl post
Juventus to zgoda Legii.
Juventus "troszke inaczej" do tego podchodzi Dajcie spokoj chlopakowi, nawet jakby bylaby to zajebista zgoda, to nic Wam do tego
Odpowiedz cytując
manian
Member

Od: 09.2010

Stary 14.11.2010, 17:04
I wszystko już jasne dla chcących kupić bilet http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...aglebiem_8693/
Odpowiedz cytując
WISŁA 1906 NH
Senior Member

Od: 10.2004

Stary 15.11.2010, 08:08
Ktoś wie ile jest dostępnych biletów na sektor G ? Dopiero jutro będe mógł jechać po bilet. Nie wiem czy dobrze pamiętam ale w pierwszy dzień sprzedaży na mecz z Legią nie zostały sprzedane wszystkie bilety na G ? Więc może na Zagłębie tym bardziej nie sprzedadzą już w poniedziałek.. ?
Każdy to powie Wisełka rządzi w Krakowie...
Odpowiedz cytując
Krzyma
Member

Od: 11.2007

Stary 15.11.2010, 10:19
WISŁA 1906 NH napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem czy dobrze pamiętam ale w pierwszy dzień sprzedaży na mecz z Legią nie zostały sprzedane wszystkie bilety na G ? Więc może na Zagłębie tym bardziej nie sprzedadzą już w poniedziałek.. ?
Źle pamiętasz, biletów na G na mecz z Legią nie było już o 11:27 w pierwszy dzień sprzedaży. Myślę że dzisiaj pójdą wszystkie bo dużo tam nie zostało.
JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA !!
A W NASZYCH SERCACH BIAŁA GWIAZDA !!

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów