|
Banita
Od: 10.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
dokładnie tak jak pisze cortezz sam dzisiaj dostalem telefon od chlopakow z Wrocławia że wpadaja i kombinuje im bilety
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
AVE zrobił sobie niezły sposób na kasę. Kupił karnety a teraz przed każdym meczem "wypożycza".
Powinien dostać dopisek biletowy biznesmen. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ave to jest jakiś ewenement. Przed KAŻDYM meczem ma do sprzedania bilety. Paranoja, znalazł sobie sposób na zarabianie na braciach po szalu. S....ysyństwo.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
I wlasnie takich frajerow trzeba je....
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
trzeba dac nauczke takim sprzedawczykom!!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Do mnie zdzwonił kumpel z Rzeszowa żebym mu kupił 3 bilety bo też chcą przyjechać. Ok, jest kibicem od przypadku. I co? Mam go zlać bo sam mam "od zawsze" karnet? Nie, też będę stał jak cieć w kolejce i mu kupię te bilety. Ok, nie jest fanatykiem - i co z tego. Może za którymś "piknikowym" podejściem nagle postanowi jeździć na mecze również z Polonią Bytom. Każdego ktoś kiedyś na stadion przyprowadził. Większość kiedyś była przypadkowymi kibicami . Nie każdy rodzi się fanatykiem.
Sprzedaż internetowa rozwiązała by problem i z handlarzami i z kolejkami.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 08.11.2010 o godz. 17:11.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Przestańcie już płakać bo się smutno robi!!!
Od nowego roku będzie sprzedaż przez internet,więc po problemie.Tyle jeszcze wytrzymacie. Chyba że wtedy będziecie beczeć że Ave wcześniej kliknął i kupił... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Juz kiedyś pisałem - debilem nie jest ten co "konikuje" (ten jest k**wą - bez honoru, ale myślącą, tak więc nie zginie), lecz ktoś kto kupuje bilet od delikwenta za cenę równą niekiedy 200-300% rzeczywistej. ALe tacy będą nadal, bo dla wielu kupno biletu na Legię za stówę jest objawem fanatyzmu, którym będzie się można pochwalić w pracy lub w szkole. Skoro jest "popyt" generowany przez debilów, to jest i "podaż" cwaniaków, czysta ekonomia.
Będzie jak zwykle- my się ponapinamy, a do gościa i tak ktoś zadzwoni i kupi bilet I biznes się panu Ave i innym tego typu kręci. |
|
|
|
Strzeże forum
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Do meczu z Legią temat stop. W temacie dla modów śmiało proszę zamieszczać cwaniaczków, którzy sobie liczą po 200 zł za bilet + "fatygę"...
![]()
I skończysz na dnie gdy Guardian Cię dopadnie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
spiker coś mówił wczoraj o sprzedaży na biletów na Zagłębie ale nie usłyszałem dokładnie ktoś może napisać jak to wygląda? Od poniedziałku normalnie ruszy?i ile zostało biletów na G niewykupionych w abonamentach? bo na oficjalnej jeszcze info nie ma .
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
dla fanatyków legii którzy chodzą tylko i wyłącznie wtedy, kiedy mecz jest rozgrywany z klubem z warszawy powinni naliczyć cenę 3 trzykrotnie większą
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
no właśnie będą od wtorku czy od jutra bilety na Zagłębie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
od jutra będą
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Mam pytanie właśnie co wyżej bylo zadane, więc tak jakby średnio odświeże, ile mniej więcej jest biletów na G?
![]() ![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
W końcu odblokowany temat, więc napisze jakie jaja robili w WŚ przed meczem z Legią.
Chciałem kupić abonament na dwa ostatnie mecze. Nie mogłem wcześniej kupić, więc pojechałem w poniedziałek, wtedy co zaczęli sprzedaż biletów. Po ok. godzinie stania, podchodzę do okienka, mówię , że chcę abonament a koleś mówi, ze na razie nie ma i muszę chwile poczekać. No to ok. Myślałem, że potrwa to kilka minut. W końcu po 15 minutach usłyszałem, że skończyły się miejsca na E25 a tam chciałem siedzieć. Wkurzyłem się, bo jak tak dalej pójdzie, to zaraz mi zostaną miejsca z ograniczoną widocznością. Jakbym nie podszedł do okienka i się nie upomniał, to chyba bym się nie doczekał. Koleś powiedział, że jeszcze chwila, bo mu ktoś musi przynieść drukarkę ha ha ha Po kolejnych 5 minutach udało się kupić abonament. Jakby chcieli, to by to zrobili w 2 minuty, ale nikomu się nie chciało du.y ruszyć! A co jest w tym najśmieszniejszego? Że panowie z WŚ bezczelnie jeszcze mówili, że idą nam na rękę i wcale nie muszą nam ich sprzedawać, bo sprzedaż abonamentów miała się zakończyć w poprzednim tygodniu. Bardzo kur.a śmieszne. Na oficjalnej stronie było info, że abonamenty jeszcze są i zachęcają do ich kupna a nie biletów, z uwagi na wiele korzyści (przedsprzedaż karnetów, lepsze miejsca, zaoszczędzony czas...). Czy tak ma funkcjonować profesjonalny klub? Klub, który chciał organizować euro? Dobrze, że od wiosny będzie można kupić bilet przez internet... |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
A znając życie tak właśnie będzie i takie będzie kupowanie przez internet. Przynajmniej tak za pewne będzie na początku większe nerwy niż w kolejce.
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 14.11.2010 o godz. 14:12.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
sądząc po avatarze to pomyliło ci się e25 z sektorem gosci.
wiślacki świat robi jaja, zepsuł drukarkę zeby ci nie przedac biletu, i jak na złość zmieniał ją 5min. skandal !!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nikt nie zepsuł drukarki, tylko nikomu się nie chciało podłączyć! Przez 20 minut! Nie wiem, ale wydaje mi się, że jak ktoś kupuje karnet, to chyba powinien mieć pierwszeństwo i powinien zasługiwać na większy szacunek, niż ktoś kto kupuje bilet na samą Legię, a a inne mecze ogląda w domu. Narzekacie na pikników, a teraz walisz takie farmazony. Co masz do mojego avatara? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja min. to, że masz herb zgody legii. Może Ci nie chcieli sprzedać tego abonamentu jako kibicowi przyjezdnemu?
Ostatnio edytowane przez Alexxik13 : 14.11.2010 o godz. 14:46.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
![]()
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Juventus ma "zgodę" z Legią, a właściwie to odwrotnie...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
heh no i co z tego? Ja kibicuje Juve od 15 lat i z powodu jakiejś głupiej zgody mam zmieniać swoje upodobania? A Legie i tę zgodę mam w dupi.e
Naprawdę macie świetne problemy. Pozazdrościć tylko takich... |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
I wszystko już jasne dla chcących kupić bilet http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...aglebiem_8693/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
Ktoś wie ile jest dostępnych biletów na sektor G ? Dopiero jutro będe mógł jechać po bilet. Nie wiem czy dobrze pamiętam ale w pierwszy dzień sprzedaży na mecz z Legią nie zostały sprzedane wszystkie bilety na G ? Więc może na Zagłębie tym bardziej nie sprzedadzą już w poniedziałek.. ?
![]()
Każdy to powie Wisełka rządzi w Krakowie...
|
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Źle pamiętasz, biletów na G na mecz z Legią nie było już o 11:27 w pierwszy dzień sprzedaży. Myślę że dzisiaj pójdą wszystkie bo dużo tam nie zostało.
![]()
JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA !!
A W NASZYCH SERCACH BIAŁA GWIAZDA !! |
|
|