|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Myślę że przyda się osobny temat, dopiero 1/16 rozgrywek, trochę niespodzianek już było, zobaczymy co dalej.
Mecze już rozegrane: OKOCIMSKI BRZESKO - ARKA GDYNIA 1:2 (0:1) Bramki: 0:1 Sakaliev (39.), 1:1 Ogar (57.), 1:2 Mrowiec (62.). AWANS - ARKA. HETMAN ZAMOŚĆ - WISŁA KRAKÓW 0:3 (0:1) Bramki: 0:1 Ćwielong (39.), 0:2 Małecki (75.), 0:3 Małecki (82.). AWANS - WISŁA. PIAST KOBYLIN - CRACOVIA 1:1 (1:0). Karne: 2:4 ![]() Bramki: 1:0 Kempiński (34. z karnego), 1:1 Klich (73.). AWANS - CRACOVIA OLIMPIA GRUDZIĄDZ - ODRA WODZISŁAW 1:2 (1:1) Bramki: 0:1 Chwalibogowski (4.), 1:1 Koczur (5.), 1:2 Piechniak (62.) AWANS - ODRA DOLCAN ZĄBKI - ŚLĄSK WROCŁAW 1:1 (1:0). Karne: 5:4. Bramki: 1:0 Stańczyk (5.), 1:1 Dudek (69.) AWANS - DOLCAN POLONIA SŁUBICE - PIAST GLIWICE 1:2 (0:1) Bramki: 0:1 Łudziński (35.), 0:2 Maciejak (63.), 1:2 Wawszczak (85.). AWANS - PIAST GKS TYCHY - JAGIELLONIA BIAŁYSTOK 0:1 (0:0) Bramka - 0:1 Grosicki (120.). AWANS - JAGIELLONIA BYTOVIA II BYTÓW - POLONIA BYTOM 2:1 (1:0) Bramki: 1:0 Łapigrowski (14.), 2:0 Pufelski (59.), 2:1 Kulpaka (70.) AWANS - BYTOVIA II WIDZEW ŁÓDŹ - RUCH CHORZÓW 0:1 (0:0) Bramka: 0:1 Janoszka (79.). AWANS - RUCH Mecze w trakcie: KORONA KIELCE - PGE GKS BEŁCHATÓW 3:1 (2:0) Bramka: 1:0 Edson (17. z wolnego), 2:0 Kiełb (32.), 2:1 Ujek (53.), 3:1 Konon (81.) ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC - GÓRNIK ZABRZE 2:0 (1:0) Bramki: 1:0 Marek (31.), 2:0 Filipowicz (47.) W późniejszym terminie: GKP Gorzów Wielkopolski - Legia Warszawa ...29 września Nielba Wągrowiec - Lechia Gdańsk ... 29 września Stal Stalowa Wola - Lech Poznań ... 29 września Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa ...7 października ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Orest" co zawsze marzyłem o trenowaniu"Lenczyk,chyba w końcu zobaczył w jak słabą drużynę wszedł.Po tym jak przyszedł zagrali,dwa dobre mecze,później wróciła norma, ale facet uwierzył chyba przez ten czas w swoją nieomylność.
Zaskakujący wynik mimo wszytko Zabrza oraz Ruchu. Mam wrażenie,że Górnik szybko nie wróci do Ekstraklasy, muszą wszytko zburzyć i budować od nowa,bo pudrowanie trupa sensu nie ma. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
rozgrywki pucharowe pomieszały Ci się z ligowymi...
a może przegrali bo ... tak miało być Górnik Z. jest drugi w tabeli, co by nie było II poziom rozgrywek to jednak nie ekstraklasa ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Tak sobie teraz oglądałem skrót w tvp sport a komentator przy drugiej bramce dla nas "no i jest NIESTETY druga bramka dla Wisły"Gratulacje dla TVP nic dodać nic ująć.
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Myślisz że Górnik specjalnie popłynął bo by nie wyrobił z dwoma rozgrywkami jednocześnie ?
Eee, coś czuję wizytę kibiców na kolejnym treningu ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
... także powodów może być co najmniej kilka, dlatego ocenienie przyszłych kolejek ligi na podstawie meczów pucharowych mija się z celem PS. i oczywiście chce dubletu ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Albo mi wydawalo albo ten z komantator z loczkami
"Wisla to utytuowany klub majacy 93 letnia historie.. A dzis niespodzianki to odpadniecie Bytomia,braci ze Slaska. ,no i Gornika ale oni majac jedyny cel awans do Ekstraklasy PP mogli w tym roku odpuscic N o i Piast Kobylin napedzil pejsiastym niezlego stracha hahaha ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
![]() ![]()
ćwicz to co chcesz, nawet gdy kumple nie ćwiczą..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Widziałem skróty w sportowym wieczorze i tak się zastanawiam czy w Kobylinie jest chociaz trybuna. Bo to niezwykłe by kibice stali cały mecz wokół boiska gdzie niegdzie siedzieli po turecku tuż przy linii oddzieleni zwykłą barierką.
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Braci z Wrocka żal jak cholera ....
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Polonia Bytom się oczywiście najbardziej osmieszyła. Rewelacja ligi której nie byłiśmy w stanie rozwalić parę dni wcześniej. Wiem, że zapewne wystawili skład pełen rezerwowych, ale bez jaj...
Pejsy - prawie żenada nr 2. Z tym, że w kontekście wyników w lidze (wiem-nie ten temat) trzeba zauważyć, że póki co wylecieli im Ślusarski i Goliński czyli 2/4 ich siły ofensywnej. A z pkt. widzenia naszych interesów (wygranej w PP) to najlepiej byłoby, żeby jak najwięcej silniejszych drużyn poprzegrywało z Bytoviami czy Sosnowcem. Lepiej mieć słabszych rywali niż lepszych.
Ostatnio edytowane przez arti : 24.09.2009 o godz. 13:19.
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Jutro kolejne trzy sztuki, a tymczasem:
Cytat:
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
114' Czerwoną kartkę za kopnięcie rywala po gwizdku otrzymał Seweryn Gancarczyk.
po gwizdku...hyhyhy ![]()
PIJACZKI OSIEDLOWE '97 - KTO NIE PIJE TEN SPRZEDAJE
Zrobisz loda, będzie zgoda. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
117' Peszko w ślady Gancarczyka udaje się do szatni za czerwoną kartkę w konsekwencji drugiej żółtej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Zdesperowane kuchenki tną jak sie da w końcówce
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dwie czerwienie dla Amici. Teraz mają się karne zacząć. Ciekawe czy Stali uda się pokonać Amicę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
w koncu moge napisac
HA HA HA HA HA ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Ha ha ha... A wy narzekaliście że ograliśmy Hetmana 3-0... Kuchenkorz chyba pożegna Jacusia Z.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
hahah i koniec przygody Lecha w pp
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Lech przegrywa w karnych ze Stalą 4-1!
|
|
|
|
Voyage! Voyage!
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Fajnie by było po Zamościu teraz jechać w 1/8 do Stalowej
![]() ![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Stal wygrywa z Amicą 4:1 w karnych!!!!
Kuchenki już chyba nie będą się liczyć w tym sezonie. Coś mi sie wydaje, że zaraz posypią się kary dla zawodników, dymisje trenerów, a szatnię dopadnie ogromny konflikt między grajkami |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czytałem ten artykuł jeszcze przed meczem. Ale wydaje mi się, że po takim blamażu to już ta atmosfera się nie poprawi w drużynie Amici. No cóż. Nic tylko wykorzystać ten fakt w najbliższym meczu z tą drużyną..
P.S. Wiślak178 - cóż Ty masz za podpis |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Kocham Stal
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Mi to wygląda na tradycyjną polską grę na zwolnienie trenera. Na miejscu włodarzy Lecha zostawiłbym Zielińskiego, za to paru gwiazdkom zapewniłbym wczasy w ME, bo z własnego doświadczenia wiemy wszyscy, że zwalnianie kolejnych trenerów do niczego nie prowadzi...
Zresztą, nie nasze zmartwienie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
drużyny w Pucharze
Ekstraklasa(10): Arka Gdynia Odra Wodzisław Śląski Legia Warszawa Wisła Kraków Lechia Gdańsk Cracovia Piast Gliwice Jagiellonia Białystok Korona Kielce Ruch Chorzów I liga: Stal Stalowa Wola Dolcan Ząbki II liga: Start Otwock Zagłębie Sosnowiec jeszcze niżej ;-) Bytovia II Bytów 16 drużyna : zaległy mecz z 7 paź Pogoń - Polonia W.
Ostatnio edytowane przez szczebrzeszcz : 29.09.2009 o godz. 19:07.
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|