|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ja jestem ciekaw czy buki miały rację wycofując mecz Lechia - Piast.
Wiemy jak było w poprzednim sezonie - Piast nie przeszkodził zbytnio utrzymać się Lechii w ostatniej kolejce. Dziś niby ma być rewanż. Piast gra nędzę straszną - Lechia pokazała w Poznaniu że jest w stanie zagrać świetny mecz.. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Pozostaje dzisiaj kibicować Ruchowi.Jeśli wygrają niebiescy Legia prawdopodobnie straci wiare i za tydzień będzie spokojnie do ogrania przez Wisełke i tytuł MP mamy w kieszeni - pozostaną mecze z Cracovią i Odrą ale to chyba będzie formalność.
A więc Ruch Ruch HKS!! ![]() ![]()
By dostawać więcej od życia, dawaj więcej od siebie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Ja nie rozumiem tego gadania na temat kibicowania Slaskowi czy Ruchowi
My zamiast wygrywac mecze z takimi pionami to przewgrywamy u siebie mecze z Arka czy Korona a teraz sie bedziemy modlic zeby inni nas wyreczali . Prawda jest taka albo my sami potyrafimy zdobyc mistrza albo nie. ...bo jakos mnie nie kreci mistrzostwo ktore wygramy dzieki temu ze ktos sie podlozy a inny sie sprezy... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
hehe wiedziałem, to teraz przez następnę 5 sezonów przy niepowodzeniach będa "wychodzić" rożne rzeczy "zjebane" przez Skorże
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ja po tym co zobaczyłem wczoraj to uważam że nie ma co mówić że jak wygramy z Legia to mamy mistrza wręcz powiem tak dopóki nie wygramy z parchami i odrą to tego mistrza mieć nie będziemy, inna sprawa to jeśli pasiaki będą miały szansę na to żeby zabrać nam mistrza to zrobią wszystko żeby tak się stało i to będzie taki mecz rzeźnia totalna!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
http://s24.pl/kto_komu_popusci_na_finiszu-s73087.html
Kursy na Piasta spadły z 4.0 na 2.0 :o Ciekawe czy będą tak perfidni, kiedy wszyscy wiedzą. A jak wygra Piast bez "motywacji" dodatkowej, to... i tak każdy będzie wiedział swoje ;-) ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
Brak walki też nie jest powodem tak słabej postawy. Trudno oczekiwać żeby przez 90 minut w każdym spotkaniu Wiślacy gryźli trawę. Pewnie, każdy by tak chciał ale jest to przecież nierealne. Nasz problem jest w tym, że oni nie myślą i nagle część z nich zapomniała jak się gra w piłkę. Nie potrafią przyjąć piłki , dośrodkować, rozegrać, kiwnąć. Po prostu dramat. Wystarczy popatrzeć na Issa Ba , czy tak dużo trzeba aby ta gra wyglądała lepiej? Wcale nie trzeba więcej biegać . Tylko co jest przyczyną ,że tak się stało. Gdzie jest Brożek , gdzie jest Boguski ? Nie mamy kim grać , nie ma skrzydeł i ataku .Nie ma pomysłu na grę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Na tobecie był cały czas.
Kurs na Lechie 3,8 a na Piasta 2. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ale pewnie z grubym limitem
Ja nie jestem przekonany czy faktycznie Piast to wygra ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Był wycofywany w wielu bukmacherach, niemniej "na żywo" w kilku można było obstawiać i Piast chodził po 2.8 przed strzeleniem bramki
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
hmm diwne to wszystko. Kolejka cudow
Co do meczu Lechi z Piastem to sprawa podejrzana skoro juz przed meczem mowi sie ze bedzie on ustawiony i rzeczywiscie po meczu mozna snuc takie podejrzenia ;/ Co innego jak ktos po meczu dopiero mowi ze ten byl ustawiony a co innego jak przed, chyba cos jest na rzeczy :( ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mecz Piasta byl ulozony, sam wygralem na tym pare zlotych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
kto dziś z Legii zagrożony kartkami ?
|
|
|
|
Joker the Great
Offline |
|
|
Ciekawe gdzie grałes, skoro jak świat długi i szeroki wycofywano zakład. Wiadome było po ostatniej kolejce poprzedniego sezonu, że Lechia te punkty odda.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Mecz Lechii z Piastem nie był ustawiony, o co wy wgl oskarżacie braci? x) Jak już to się panowie ładnie dogadali po koleżeńsku- my wam w zeszłym roku, wy nam dziś.
Cóż, mam nadzieję, że dzis Ruch zadziała i jutro Śląsk nam pomoże. Być może faktycznie będzie można w poniedziałek powiedzieć, że była to "kolejka cudów". Oby ![]() ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Joker the Great
Offline |
|
|
To widocznie zaglądalem do tych co drugich. Szkoda bo wynik pewniak.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
No ja wczoraj patrzyłem po tych najbardziej popularnych i nigdzie nie było.
Było na betfair ale to giełda i na tobecie- -z czego skorzystałem ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to może nie na na co 2. Na pewno był na Tobecie (niski kurs koło 2) i na jakimś jeszcze (nie pamiętam nazwy) kurs trochę wyższy.
Niestety nie skorzystałem bo jakoś czułem remis;] Tym razem źle czułem;] |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Był ten mecz do postawienia dziś jeszcze w kilku firmach, m.in w Tobecie, Bet365 i Betfair - ponadto w tych trzech także "live".
Gadanie po meczu "wynik był pewny" sobie darujcie, bo świat widział już różne podpuchy. Tutaj akurat wszystko wskazywało na to, że Piast wygra i tak też się stało, ale wiele razy było podobnie, że "wszystko wskazywało", a kończyło się odwrotnie. Gdy mecz był "skręcony", nie dawaliby tego obstawiać, albo byłoby 1.30 na Piasta (jak na remisy we włoskiej czasem na końcu sezonu )
Ostatnio edytowane przez Pablooo : 01.05.2010 o godz. 16:57.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Arka zatapia się coraz bardziej.Gol Piechniaka bardzo ładny,w drugiej połowie Odra pewnie będzie bronić wyniku i liczyć na jakieś kontry.W tym meczu by pasował remis żeby obie drużyny straciły po 2 pkt. a nie zyskały 1
![]() ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
lepiej jakby Odra wygrala (z racji meczu z nami).. niech czuja sie coraz pewniej...
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
A że był ten smaczek z ostatniej kolejki poprzedniego sezonu, to większość bukmacherów uznała że bezpieczniej będzie sobie odpuścić ten mecz. Jestem też przekonany że ci co go mieli w ofercie to pozwalali go grać za symboliczne stawki. Tobet takim posunięciem, jak także np możliwością obstawiania 4 ligi polskiej - zrobił sobie niezłą reklamę. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Niech ten mucha idzie juz do Evertonu..
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wg C+ Choto Iwanski i Grzelak są zagrozeni.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Obstawiam ze dzis Choto zlapie kartke i wykluczy sie z wystepu z nami
![]() ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Choto złapał ale kontuzje
![]() ![]() |
|
|