The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.05.2010, 03:39
Ja jestem ciekaw czy buki miały rację wycofując mecz Lechia - Piast.
Wiemy jak było w poprzednim sezonie - Piast nie przeszkodził zbytnio utrzymać się Lechii w ostatniej kolejce.
Dziś niby ma być rewanż.
Piast gra nędzę straszną - Lechia pokazała w Poznaniu że jest w stanie zagrać świetny mecz..
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Zbychu
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 01.05.2010, 08:47
Pozostaje dzisiaj kibicować Ruchowi.Jeśli wygrają niebiescy Legia prawdopodobnie straci wiare i za tydzień będzie spokojnie do ogrania przez Wisełke i tytuł MP mamy w kieszeni - pozostaną mecze z Cracovią i Odrą ale to chyba będzie formalność.

A więc Ruch Ruch HKS!!
By dostawać więcej od życia, dawaj więcej od siebie.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 01.05.2010, 09:06
Ja nie rozumiem tego gadania na temat kibicowania Slaskowi czy Ruchowi

My zamiast wygrywac mecze z takimi pionami to przewgrywamy u siebie mecze z Arka czy Korona a teraz sie bedziemy modlic zeby inni nas wyreczali .

Prawda jest taka albo my sami potyrafimy zdobyc mistrza albo nie.
...bo jakos mnie nie kreci mistrzostwo ktore wygramy dzieki temu ze ktos sie podlozy a inny sie sprezy...
Odpowiedz cytując
jasnyGwint
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 01.05.2010, 09:16
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Głównie to nam wychodzi genialne przygotowanie kondycyjne Skorży.
hehe wiedziałem, to teraz przez następnę 5 sezonów przy niepowodzeniach będa "wychodzić" rożne rzeczy "zjebane" przez Skorże . Oczywiście jakby jakimś cudem udało się jednak zdobyć mp, to fakt iż zostawił drużynę na pierwszym miejscu nie będzie miał żadnego znaczenia...
Odpowiedz cytując
pawelwislak
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 01.05.2010, 10:08
Ja po tym co zobaczyłem wczoraj to uważam że nie ma co mówić że jak wygramy z Legia to mamy mistrza wręcz powiem tak dopóki nie wygramy z parchami i odrą to tego mistrza mieć nie będziemy, inna sprawa to jeśli pasiaki będą miały szansę na to żeby zabrać nam mistrza to zrobią wszystko żeby tak się stało i to będzie taki mecz rzeźnia totalna!!
Odpowiedz cytując
Pablooo
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 01.05.2010, 10:09
http://s24.pl/kto_komu_popusci_na_finiszu-s73087.html

Kursy na Piasta spadły z 4.0 na 2.0 :o Ciekawe czy będą tak perfidni, kiedy wszyscy wiedzą. A jak wygra Piast bez "motywacji" dodatkowej, to... i tak każdy będzie wiedział swoje ;-)
Odpowiedz cytując
MaG*
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 01.05.2010, 14:20
jasnyGwint napisał(a):Wyświetl post
hehe wiedziałem, to teraz przez następnę 5 sezonów przy niepowodzeniach będa "wychodzić" rożne rzeczy "zjebane" przez Skorże . Oczywiście jakby jakimś cudem udało się jednak zdobyć mp, to fakt iż zostawił drużynę na pierwszym miejscu nie będzie miał żadnego znaczenia...
Według mnie na chwile obecną drużyna kondycyjnie nie prezentuje się gorzej niż inne w lidze.
Brak walki też nie jest powodem tak słabej postawy. Trudno oczekiwać żeby przez 90 minut w każdym spotkaniu Wiślacy gryźli trawę. Pewnie, każdy by tak chciał ale jest to przecież nierealne.

Nasz problem jest w tym, że oni nie myślą i nagle część z nich zapomniała jak się gra w piłkę. Nie potrafią przyjąć piłki , dośrodkować, rozegrać, kiwnąć. Po prostu dramat.
Wystarczy popatrzeć na Issa Ba , czy tak dużo trzeba aby ta gra wyglądała lepiej?
Wcale nie trzeba więcej biegać .
Tylko co jest przyczyną ,że tak się stało. Gdzie jest Brożek , gdzie jest Boguski ?
Nie mamy kim grać , nie ma skrzydeł i ataku .Nie ma pomysłu na grę.
Odpowiedz cytując
banasik
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 01.05.2010, 14:32
Pablooo napisał(a):Wyświetl post
http://s24.pl/kto_komu_popusci_na_finiszu-s73087.html

Kursy na Piasta spadły z 4.0 na 2.0 :o Ciekawe czy będą tak perfidni, kiedy wszyscy wiedzą. A jak wygra Piast bez "motywacji" dodatkowej, to... i tak każdy będzie wiedział swoje ;-)
Mecz Lechia - Piast jest wycofywany z zakładów w ogóle i jak widać po 1. połowie - słusznie.
Odpowiedz cytując
UniaTarnówZKS1928
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 01.05.2010, 14:54
Na tobecie był cały czas.

Kurs na Lechie 3,8 a na Piasta 2.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 01.05.2010, 15:09
UniaTarnówZKS1928 napisał(a):Wyświetl post
Na tobecie był cały czas.

Kurs na Lechie 3,8 a na Piasta 2.
Ale pewnie z grubym limitem
Ja nie jestem przekonany czy faktycznie Piast to wygra
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Pablooo
Senior Member

Stary 01.05.2010, 15:44
banasik napisał(a):Wyświetl post
Mecz Lechia - Piast jest wycofywany z zakładów w ogóle i jak widać po 1. połowie - słusznie.
Był wycofywany w wielu bukmacherach, niemniej "na żywo" w kilku można było obstawiać i Piast chodził po 2.8 przed strzeleniem bramki
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 01.05.2010, 15:47
hmm diwne to wszystko. Kolejka cudow
Co do meczu Lechi z Piastem to sprawa podejrzana skoro juz przed meczem mowi sie ze bedzie on ustawiony i rzeczywiscie po meczu mozna snuc takie podejrzenia ;/ Co innego jak ktos po meczu dopiero mowi ze ten byl ustawiony a co innego jak przed, chyba cos jest na rzeczy :(
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Od: 07.2006

Stary 01.05.2010, 15:55
Mecz Piasta byl ulozony, sam wygralem na tym pare zlotych.
Odpowiedz cytując
rzep
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 01.05.2010, 15:56
kto dziś z Legii zagrożony kartkami ?
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Stary 01.05.2010, 16:06
Maciuś napisał(a):Wyświetl post
Mecz Piasta byl ulozony, sam wygralem na tym pare zlotych.
Ciekawe gdzie grałes, skoro jak świat długi i szeroki wycofywano zakład. Wiadome było po ostatniej kolejce poprzedniego sezonu, że Lechia te punkty odda.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 01.05.2010, 16:07
Mecz Lechii z Piastem nie był ustawiony, o co wy wgl oskarżacie braci? x) Jak już to się panowie ładnie dogadali po koleżeńsku- my wam w zeszłym roku, wy nam dziś.
Cóż, mam nadzieję, że dzis Ruch zadziała i jutro Śląsk nam pomoże.
Być może faktycznie będzie można w poniedziałek powiedzieć, że była to "kolejka cudów". Oby
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując
UniaTarnówZKS1928
Senior Member

Stary 01.05.2010, 16:16
gigant napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe gdzie grałes, skoro jak świat długi i szeroki wycofywano zakład. Wiadome było po ostatniej kolejce poprzedniego sezonu, że Lechia te punkty odda.
Na co drugim buku można było stawiać a na co 10 nawet wysoki kurs;]
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Stary 01.05.2010, 16:20
UniaTarnówZKS1928 napisał(a):Wyświetl post
Na co drugim buku można było stawiać a na co 10 nawet wysoki kurs;]
To widocznie zaglądalem do tych co drugich. Szkoda bo wynik pewniak.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 01.05.2010, 16:27
gigant napisał(a):Wyświetl post
To widocznie zaglądalem do tych co drugich. Szkoda bo wynik pewniak.
No ja wczoraj patrzyłem po tych najbardziej popularnych i nigdzie nie było.
Było na betfair ale to giełda i na tobecie- -z czego skorzystałem
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
UniaTarnówZKS1928
Senior Member

Stary 01.05.2010, 16:37
No to może nie na na co 2. Na pewno był na Tobecie (niski kurs koło 2) i na jakimś jeszcze (nie pamiętam nazwy) kurs trochę wyższy.

Niestety nie skorzystałem bo jakoś czułem remis;] Tym razem źle czułem;]
Odpowiedz cytując
Pablooo
Senior Member

Stary 01.05.2010, 16:53
Był ten mecz do postawienia dziś jeszcze w kilku firmach, m.in w Tobecie, Bet365 i Betfair - ponadto w tych trzech także "live".

Gadanie po meczu "wynik był pewny" sobie darujcie, bo świat widział już różne podpuchy. Tutaj akurat wszystko wskazywało na to, że Piast wygra i tak też się stało, ale wiele razy było podobnie, że "wszystko wskazywało", a kończyło się odwrotnie.
Gdy mecz był "skręcony", nie dawaliby tego obstawiać, albo byłoby 1.30 na Piasta (jak na remisy we włoskiej czasem na końcu sezonu )
Ostatnio edytowane przez Pablooo : 01.05.2010 o godz. 16:57.
Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 01.05.2010, 16:54
Arka zatapia się coraz bardziej.Gol Piechniaka bardzo ładny,w drugiej połowie Odra pewnie będzie bronić wyniku i liczyć na jakieś kontry.W tym meczu by pasował remis żeby obie drużyny straciły po 2 pkt. a nie zyskały 1
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 01.05.2010, 16:55
lepiej jakby Odra wygrala (z racji meczu z nami).. niech czuja sie coraz pewniej...
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 01.05.2010, 17:02
Pablooo napisał(a):Wyświetl post

Gadanie po meczu "wynik był pewny" sobie darujcie, bo świat widział już różne podpuchy. Tutaj akurat wszystko wskazywało na to, że Piast wygra i tak też się stało, ale wiele razy było podobnie, że "wszystko wskazywało", a kończyło się odwrotnie.
Gdy mecz był "skręcony", nie dawaliby tego obstawiać, albo byłoby 1.30 na Piasta (jak na remisy we włoskiej czasem na końcu sezonu )
Też tak sądzę.Tu nie trzeba było wiedzy tajemnej by przypuszczać że Piastowi będzie zdecydowanie bardziej zależało na wygranej niż Lechii.
A że był ten smaczek z ostatniej kolejki poprzedniego sezonu, to większość bukmacherów uznała że bezpieczniej będzie sobie odpuścić ten mecz.
Jestem też przekonany że ci co go mieli w ofercie to pozwalali go grać za symboliczne stawki.
Tobet takim posunięciem, jak także np możliwością obstawiania 4 ligi polskiej - zrobił sobie niezłą reklamę.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Radwi
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2005

Stary 01.05.2010, 17:38
rzep napisał(a):Wyświetl post
kto dziś z Legii zagrożony kartkami ?

Wg 90minut 3 kartki mają na koncie Grzelak, Radovic i .... Mucha
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 01.05.2010, 17:39
Niech ten mucha idzie juz do Evertonu..
Odpowiedz cytując
Fuks
Senior Member

Stary 01.05.2010, 17:42
wg C+ Choto Iwanski i Grzelak są zagrozeni.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 01.05.2010, 17:57
Obstawiam ze dzis Choto zlapie kartke i wykluczy sie z wystepu z nami
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Mamba
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 01.05.2010, 18:03
Choto złapał ale kontuzje

Odpowiedz cytując
Radwi
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2005

Stary 01.05.2010, 18:04
Fuks napisał(a):Wyświetl post
wg C+ Choto Iwanski i Grzelak są zagrozeni.
Sory, rzeczywiście, 90minut podało kartki z calego sezonu z wszystkich rozgrywek (PP i puchary europejskie)
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów