The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.11.2009, 20:29
Powiedzcie mi za co ci "pilkarze" choc napewno ci ludzie nimi nie są biorą take pieniadze

Na miejscu Cupiala za to co dzis zrobili obciol bym 2/3 pensji a polowe skladu karnie zawiesil do konca rundy.

To co dzis zrobili dysk dyskryminuje tych 11 panow poza Marcelo i ALvarezem do gry w Wisle.

DO konca rundy grac Mlodą druzyną .
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 22.11.2009, 20:29
tofik napisał(a):Wyświetl post
Gdybym był Cupiałem, to za karę zatrudniłbym im teraz jakiegoś KATA, przy którym Petrescu to dobry wujek. I żeby płakali ze zmęczenia. A kto by się stawiał to do rezerw, albo rozwiązać kontrakt i niech sobie idzie grać gdzie tam zechce.
Dzięki za chwilową poprawę humoru - To byłby genialny pomysł bo przecież to towarzystwo wykosi każdego kolejnego 'normalnego' trenera, który tu przyjdzie.
94 - Allah Akbar!!
bebeto
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 22.11.2009, 20:31
the_blues napisał(a):Wyświetl post
pawełek akurat był najlepszy na boisku.

zgadzam się arturo. R22 zdobyło większość punktów tamtego sezonu. połowa zespołów już przed przyjazdem przegrywala mecz w autobusie.
O!! i następny "najlepszy" do kolekcji z meczu derbowego
the_blues
Member

Od: 04.2007

Stary 22.11.2009, 20:34
bebeto napisał(a):Wyświetl post
O!! i następny "najlepszy" do kolekcji z meczu derbowego
jeśli prowadzisz takową to zapewne tak. dla mnie tylko on był solidny. z resztą kto oglądał ten widział.
Blue is the colour, football is the game...

Stamford Bridge
Fulham Road
London SW6 1HS
Wielka Brytania
Nowohucianin^^
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 22.11.2009, 20:34
wszyscy teraz spamują w tym temacie więc pewnie mało kto czyta wszystkie posty, czyli ten post może ze dwie osoby przeczytają ale wyrażę swoje zdanie.

Ogólnie dobry mecz, ale Wisła za bardzo się przejęła rywalem i chciała strzelać zajebiste bramki, jak była dobra okazja to Małecki jeszcze z resztą woleli się pobawić piłeczka ****a jego mać! i w ten sposób zjebali parę naprawdę! dobrych akcji... ALE CÓŻ ZDARZA SIĘ NAWET NAJLEPSZYM !!!! A cracovia niech wali konia

Wiiktor100
Member

Od: 11.2008

Stary 22.11.2009, 20:35
Ja proponuje wywiesic taki transparent: "Małecki,Brożek Paweł byliście chlubą naszego klubu ale teraz wypierdlajcie" "zacznijcie zapierdalac gwiazdki" To na treningu albo w Sosnowcu.Albo zrobic transparenty podobnej tresci.Tak nie moze byc!
Hives4
Banita

Od: 06.2008

Cytat:
O jakie pozdrowienia chodziło ? (transparent)
Podbijam...
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Przykro się na to patrzyło. Czy coś, ktoś się teraz w klubie zmieni? Myślę, że powinno... :(
What's new?

Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 22.11.2009, 20:37
Skorza wreszcie zaczal chociaz otwarcie mowic o braku umiejetnosci.
Taki Pawel Brozek ma 27 lat, ale nadaje sie idealnie, aby zapisac go do Akademii Pilkarskiej razem z 10 latkami, ktorych uczy sie absolutnych podstaw, typu strzal, przyjecie czy odegranie, bo az zal patrzyc jak przeogromne trunosci takiemu staremu pilkarzowi sprawiaja podstawowe czynnosci pilkarskie.
To samo tyczy sie wiekszosci jego kolegow. Co akcja , to makabryczny blad wynikly z braku wyszkolenia.
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 22.11.2009, 20:38
Co ja czytam...przeciez blad przy bramce popelnil Marcelo, a wrzutki Alvareza byly katastrofalne(a bylo ich przynajmniej 10)...

Liga prezentuje zenujacy poziom i nie zdziwie sie, jesli wiosna wygramy bez wiekszych problemow i z Legia, i Lechem, i z Cracovia(niektorym tylko na tym zalezy) i poraz kolejny zdobedziemy MP. Co wtedy beda pisac Ci, co dzisiaj wyklinaja Skorze(nie mam watpliwosci, ze zostanie na stanowisku przynajmniej do konca sezonu)? Mamy takich, a nie innych pilkarzy, a przy tym mnostwo kontuzji. Fatalne tez w skutkach okazalo sie pozbycie Baszczynskiego(regularnie gra teraz w Grecji), bo to jedyny zawodnik oprocz Sobolewskiego, ktory potrafil pociagnac zespol. Reszta to pipki(za przeproszeniem i z calym szacunkiem).
Afgan1906
Member

Od: 11.2009

Stary 22.11.2009, 20:39
Jechałem dzisiaj do Sosnowca z nadzieją ... z nadzieją,że w końcu od kilu meczy zobaczę Wisłę walczącą...Natomiast już po pierwszych paru akcjach widząc Brożka ze swoją firmową niezadowoloną po każdym niecelnym podaniu miną , Małeckiego z rozkładającymi rękoma w bezradności... po cichu sobie powiedziałem,że dzisiaj zwycięstwa nie będzie... I nie piszmy,że gdy wygrywają na boisku to jesteśmy zawsze z nimi,a zaraz po porażkach się odwracamy...każdy ma prawo porządnie się wkur*** po takim meczu i możecie mi mówic co chcecie! A niech każdy znas sobie odpowie na pytanie kiedy Wisła rozegrała dobre spotkanie? ...Przegrywamy najważneijsze mecze... a potem przytrafia nam się taki Tallin i nikt nic nie wie...
!ArmiaBiałejGwiazdy!
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 22.11.2009, 20:39
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Powiedzcie mi za co ci "pilkarze" choc napewno ci ludzie nimi nie są biorą take pieniadze

Na miejscu Cupiala za to co dzis zrobili obciol bym 2/3 pensji a polowe skladu karnie zawiesil do konca rundy.

To co dzis zrobili dysk dyskryminuje tych 11 panow poza Marcelo i ALvarezem do gry w Wisle.

DO konca rundy grac Mlodą druzyną .
Alvarez to niech się nauczy dośrodkowywać! takie babole to ja nawet nie sadze
6 dośrodkowań i 6 baboli - 100% precyzja

Jeśli już to wszyscy poza Marcelo, Alvarez też do ME!
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 22.11.2009 o godz. 20:42.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Wiiktor100
Member

Od: 11.2008

Stary 22.11.2009, 20:41
Brozek pokazal dzisjaj tylko gwiazdorstwo
TymonPRO
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 22.11.2009, 20:41
Marcelo długo w Wiśle niepogra bo to klasowy piłkarz
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
ZSW746
Junior Member

Stary 22.11.2009, 20:44
Wole "babole" Alvareza niż wykopywanie piłki w trybuny przez innych zawodników
Powód: ;)
Ostatnio edytowane przez ZSW746 : 22.11.2009 o godz. 20:45.
OPTIMUS_(konto_usunięte)
Banita

Od: 09.2007

Stary 22.11.2009, 20:45
Nowohucianin^^ napisał(a):Wyświetl post
wszyscy teraz spamują w tym temacie więc pewnie mało kto czyta wszystkie posty, czyli ten post może ze dwie osoby przeczytają ale wyrażę swoje zdanie.

Ogólnie dobry mecz, ale Wisła za bardzo się przejęła rywalem i chciała strzelać zajebiste bramki, jak była dobra okazja to Małecki jeszcze z resztą woleli się pobawić piłeczka ****a jego mać! i w ten sposób zjebali parę naprawdę! dobrych akcji... ALE CÓŻ ZDARZA SIĘ NAWET NAJLEPSZYM !!!! A cracovia niech wali konia

Jak ty widziałeś dobry mecz to zmień dilera albo mniej ćpaj...
vodzu91
Member

Od: 07.2009

Stary 22.11.2009, 20:45
TymonPRO napisał(a):Wyświetl post
Marcelo długo w Wiśle niepogra bo to klasowy piłkarz
Popieram w 100% i będę się bardzo dziwił Marcelo jeżeli zostanie u Nas na dłużej. Ten piłkarz prezentuje ciągle ten sam WYSOKI poziom. Szkoda, że nie mamy takich Marcelów więcej
"Nie płacz, że coś się skończyło, tylko
uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło"

Gabriel García Márquez
yoda79
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 22.11.2009, 20:46
Zrobić to co w Amice-nietykalnych do ME i obiąć pensje.
Pobyt w ME na pewno przydałby się Brożkom, Jopowi,Łobo i Małeckiemu.
Po takim numerze (o dziwo) Amica zaczęła lepiej grać,mimo,że np.z nami w 11 u nich debiutant grał.
Tylko Wisła!
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 22.11.2009, 20:47
Paweł Brożek zadziwił mnie swoją wypowiedzią, po raz kolejny usprawiedliwia zamiast przyjąć porażkę na klatę, żałuję że ten mecz nie był przegrany 2-3 bramkami może wtedy do niektórych by dotarło, że grają totalna padakę
Cytat:
Po raz kolejny już nie byliśmy zespołem gorszym, a przegraliśmy
i? wołabym na odwrót, choć to nie najlepsze rozwiązanie
Cytat:
Stworzyliśmy kilka sytuacji, może nie tyle, co zwykle, ale wystarczająco do zdobycia jednej czy dwóch bramek.
ale przerżnęliście
Cytat:
Przez długi czas wszystko wyglądało tak, jak miało wyglądać,
no sorry ale jeżeli tak ma wyglądać gra Wisły ( z meczu na mecz gorzej) to dziękuję
Cytat:
nic nie chciało tylko wpaść do siatki
no tak wszystko świetnie tylko ta głupia piłka sama nie wpada

później naszło go trochę refleksji
Cytat:
Źle weszliśmy w ten mecz
czyli jednak coś było nie tak
Cytat:
trochę w swoim stylu.
aaaaa to teraz rozumiem wcześniejsza wypowiedź, to jest STYL Wisły, to znaczy oni tak na prawdę mają grać
Cytat:
Nie rzuciliśmy się do ataku z zębem i agresywnością,
dobry styl nie ma co, czekaj aż piłka sama wskoczy, a później czekaj na gwizdek do szatni
Cytat:
dopiero po jakimś czasie opanowaliśmy sytuację.
piłka jednak sama nie chciała wskoczyć? doszli do wniosku, że trzeba ją opanować i wtedy może w końcu nie mając wyjścia wskoczy do bramki... znaczy ta piłka co to ją mieli opanować .... moje gratulacje, dobrze że chociaż doszli do tego że trzeba tą piłkę mieć, ciekawe kiedy dojdziemy do strzelania... :/
Cytat:
o nie wystarczyło, bo zdobyć punkty.
no oczywiście, że nie :/ czegoś chyba jednak brakuje.... może by ją porządnie kopnąć...
Cytat:
Widocznie na tyle było nas dzisiaj stać
ciesz się że nie macie innej roboty, bo jutro na bruku siedzielibyście :|

porażka, po tylu meczach do nich nie dociera jak wielką kiszkę grają...

PS. wpuszczenie Leszczaka to ma nadzieję zapowiedź wpuszczania młodych, a nie braki kadrowe, no by czy ktoś jeszcze wierzy, że ci młodzi dadzą mniej niż cała linia pomocy? może pomijając Jirska, który widać ze czasem chciał....

i...
FRAGMENT wypowiedzi Skorży
Cytat:
Skorża nie zgadza się, że drużynie brakuje ambicji. - To jest bardziej brak umiejętności. Jeżeli od wielu spotkań niektórzy nie potrafią walczyć na takim poziomie, to świadczy to o ich umiejętnościach. Nie sądzę by im się nie chciało grać. Niektórzy zawodnicy nie mają predyspozycji by grać w takim klubie.
cóż pozostaje nam przetrwać kolejne trzy mecze i czekać na zmiany w zimie

a najlepiej do powyższej wypowiedzi świadczy Boguski który po półrocznej przerwie zagrał lepiej lub choćby dał więcej drużynie niż większość zawodników w ciągu całego meczu, a grał tylko 20 minut...

yoda79:
pamiętaj że Jop w Wiśle jest na zupełnie innych warunkach, gdyby nie on, to nikogo by nie było, niektórzy nawet mówili, że to on zrobił łaskę, i dal się namówić do rocznej gry mimo ze mial zawieśić grę na rok, on sie do Wisły nie pchał, to bardziej Wisła go chciała, zsyłanie go niżej nic nie da
Ostatnio edytowane przez szczebrzeszcz : 22.11.2009 o godz. 21:00.
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Marcelo to zawodowiec. Marcelo zostaje po treningach i ćwiczy. Był tu nie dawno na forum wklejany artykuł o tym. On chce coś osiągnąć w piłce nożnej. On jest ambitny. Nie zależy mu tylko na kasie ale na ciągłym rozwoju. Większości polskim piłkarzom tylko zależy na kasie.

lucekj
Banita

Od: 02.2003

<b> KOT ! Po uj wypisujesz takie brednie WISŁA-CRACOVIA 4-0</b>

Po uj pompujesz balonik jak dzieci neo-kolejarzy na onecie?

Niektórzy myślą, że w kibicowanie Wiśle wkalkulowana jest ZAWSZE wygrana z pejsami!

Tak nie jest i dzisiaj mieliśmy tego przykład.

Porażkę mogę znieść nawet z pejsami, ale nie w takim wykonaniu nie w takim momencie, ze drugi mecz z rzędu z odwiecznym rywalem i w dodatku przed własną publicznością dostajemy w dupę.

Po serii niepowodzeń Levadia, Amica, ITI, na ten mecz nalezalo wyjsc skoncentrowanym i w****.. na 200%,

nie wiem co w tym kierunku zrobił nasz trener,ale z tego co widziałem to zupełnie nic.

Nadajemy na piłkarzynki, które w autokarze zapewne teraz leża sobie na fotelach z masażem i oglądają świerszczyki z uśmiechem na ustach i świadomością, że za pare dni wpadie kolejne naście lub dziesiąt tysięcy, ALE

z drugiej strony piłkarzyny nie wiedziały co robić na boisku, nie miały żadnego pomysłu, tylko długi balony ..

tak nie można grać i tu dużo winy jest po stronie Macieja.

Lenczyk ma gorszych piłkarzy, ale jakoś taktycznie nas stłamsili.

Nasz atak pozycyjny nie istnieje, przykra sprawa, ale Maciej S. chyba jednak się wypalił. ( i tutaj nawet nieobecnośc Glowackiego i Sobola nie jest żadnym usprawiedliwieniem).
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 22.11.2009, 20:51
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Alvarez to niech się nauczy dośrodkowywać! takie babole to ja nawet nie sadze
6 dośrodkowań i 6 baboli - 100% precyzja

Jeśli już to wszyscy poza Marcelo, Alvarez też do ME!

No racja Pablo centry ma tragiczne ale przynajmnej cos biegał,w odroznienu od Lobodzinskiego czy Brozka

Dobrze ktos napisal ze Brozek ma 27 lat a powienien doloczyc do Szkolki Piilkarskiej dla 10 latkow ,i nauczyc sie przyjmowac,podwac,strzelac .

Oni sa tak tragiczni technicznie ze jakby dzis zagralo 11 reprezentantow klubu Emeryta wynik gorszy by nie byl.

Levadia,Amika,Legia,Cracovia -- 4 razy mocne ciosy i kazdy boli jak cholera.

najgorsz ebyly jednak te klasmtwa o rzekomej rehabilitacji ,bo jak nic takiego nie zauwazylem.

Wstyd ze musismy ogladac takich nierobow w koszulkach z Biala Gwiazdą na piersi ,kibicowanie im dlaej nie ma juz sensu.

To my jestesmy Wisla a oni mogą sobie jechac na zachod robic te ich "kariery"
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Kaan
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 22.11.2009, 20:52
Jutro rano do pracy ale musiałem się napić. Zabolało, nie jest lepiej ale szybciej zasnę. Procenty otepiły w****ienie.
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami

To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

A może złożymy jakąś petycję do zarządu naszego klubu z prośbą, o niedawanie nam okazji do oglądania takich życiowo-sportowych kalek jak MARIUSZ JOP I WOJCIECH POŻAL SIĘ BOŻE ŁOBODZIŃSKI. To co ci goście robią u nas to jest zagadka na miarę XXI wieku. Jak można być takim paralitykiem i grać w piłkę nożną na najwyższym krajowym poziomie w jakimkolwiek kraju ?! A Skorża mógłby skończyć być dobrym wujkiem tylko dop***lić im takie treningi żeby się posrali na miętowo!

Bo Panie Małecki, Brożek, Łobodziński my, kochamy ten klub, my jeździmy za nim 70 km do Sosnowca (akurat ja dziś nie mogłęm - grypa :/), nie po to żeby oglądać wasze żałosne zagrania piętkami i wymachiwanie rękami na prawo i lewo. Bo w gębie to jesteści mocni, drzeć się do siebie na boisku to umiecie! Ale grać to juz niekoniecznie! Reprezentanci, ku**a MAĆ! ZERO AMBICJI, ZERO! Szykujcie się na odwiedziny na treningu, skończy się KU**A! Levadia, Lech, Legia, Pejsiaści co dalej? ?!?! JAKA JESZCZE KOMPROMITACJA NAS CZEKA ?!? JAKA?!

Współczuje jedynemu na boisku zawodnikowi, który chciał grać i wiedział co zrobić z piłką - Tomasowi Jirsakowi - że musiał grać z takimi cwierćinteligentami jak Małecki, gwiazdami Frantica itp. Żałosne, żałosne, żałosne ?! MAŁECKI MOŻE BYŚ ZACZĄŁ STRZELAĆ GOLE NIE TYLKO WIECZORAMI CO ?!!? Boże Jop, tragedia, tragedia... Ten kto go tutaj sprowadził powinien dostać AntyNobla, Złotą Malinę, Pas Polsatu itp. Masakra, masakra...

Przepraszam za emocjonalny ton tego postu, ale jestem niesamowicie wkur**ony !
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
jasnyGwint
Senior Member

Od: 01.2006

morgenes napisał(a):Wyświetl post
Niestety, ale to Ty musisz się puknąć w głowę i to bardzo mocno. Patrzysz na czubek nosa, dla Ciebie liczy się tylko mistrzostwo i to jest szczyt Twoich marzeń. Nie widzisz, że drużyna Skorży się stacza, nie widzisz, że z taką grą nie ma szans w Europie, nie widzisz, że w przyszłym roku czeka nas następna kompromitacja. Masz gdzieś emocje i uczucia kibiców, dla których porażka z Legią, Lechem czy Cracovią to coś osobistego. Nie rozumiesz, że tylko stawiając sobie wyższe cele jesteś w stanie osiągnąć te pośrednie.
Oczywiście, że liczy się tylko i wyłącznie mistrzostwo. Naiwny jesteś jeśli sądzisz, że z innym trenerem podbijemy Europę. Ilu już było trenerów w Wiśle w ostatnich latach ? Pewnie ponad 10. W tym czasie mieliśmy dwa epizody w pucharach. Pierwszy dzięki krzywej murawie, drugi dzięki rykoszetowi. Myślisz, że przyjdzie jakiś gość i nagle nasi piłkarze nauczą się przyjmować i podawać piłkę, trafiać do bramki z metra, bronić, itp ? Ja już nie mam żadnych złudzeń więc cięszę się z tego co jest, czyli kolekcjonowania kolejnych tytułów. I osobisćie mam w dupie przegrane z Amiką, Legią, Cracovią czy inną Odrą jeśli faktycznie ten tyłuł zdobędziemy.

Rok temu z Amiką u siebie doznaliśmy mega kompormitacji, z Legią przegraliśmy, a z Cracovią zremisowaliśmy, do tego porażki ze Śląskiem i Ruchem i kilka remisów. No nie wierze, że do dzisiaj rozpamiętujesz tamte spotkania "bo to coś osobistego", a nie cieszysz się z kolejnego mistrzostwa.

ps. Zawsze możesz się przerzucić na Amikę, podobno grają dobry futbol, do tego mają Lewandowskiego a nie jakiegoś chujowego Brożka. To, że od 1000 lat idą na majstra, to szczegół.
Ostatnio edytowane przez jasnyGwint : 22.11.2009 o godz. 20:56.
piotrek chicago
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 22.11.2009, 20:55
WISŁA TO MY !!!! POKAZCIE CHOC JEDNEGO WISLAKA W KLUBIE KOGOS KTO MA WISŁE W SERCU!!!! GRACIE TYLKO DLA KASY!!!
1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
Peroslaw88
Senior Member

Stary 22.11.2009, 20:58
Jednak Łobodziński ciągle zajebany
Wisła jest najważniejsza!
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 22.11.2009, 20:58
Smutno mi gdy myślę, że taki Łobodziński zarabia dużo więcej niż niegdyś Ryszard Czerwiec, Kazimierz Moskal czy Tomasz Kulawik....
Peroslaw88
Senior Member

Stary 22.11.2009, 20:59
piotrek chicago napisał(a):Wyświetl post
WISŁA TO MY !!!! POKAZCIE CHOC JEDNEGO WISLAKA W KLUBIE KOGOS KTO MA WISŁE W SERCU!!!! GRACIE TYLKO DLA KASY!!!
niestety to prawda. Takie Łobodzińskie i inne grają u nas wyłącznie dla kasy.
Wisła jest najważniejsza!
3rider
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 22.11.2009, 21:00
Pewnie napisza "Przepraszamy..."

Skady my to znamy....
HENRYK TOMASZ REYMAN (1897-1963) – piłkarz (środkowy napastnik), podpułkownik Wojska Polskiego. Walczył w I wojnie światowej, wojnie polsko-bolszewickiej, w czasie powstań śląskich, uczestnik kampanii wrześniowej, ranny w bitwie nad Bzurą. Dowódca I batalionu 37. pułku piechoty z Kutna. W latach 1910-1933 występował w Wiśle Kraków, w barwach której w latach 1927-33 grając w lidze zdobył 109 goli. 9-krotny reprezentant kraju, w 1924 kapitan reprezentacji na Olimpiadzie w Paryżu.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów