|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Trzeba isc, pokazac że Kraków, Królewskie miasto nie toleruje pedalstwa. Ci co idą na kosza, spokojnie zdążycie, więc nie rezygnujcie z przyjścia na manifestację.
Nie chciałbym takiej sytuacji żeby mówiono po sobotnim dniu, że mieszkańcy tolerują pedalstwo, ponieważ nie homosie przeszli w spokoju. Tylko mam pytanie, my nie mamy zgłoszonej żadnej manifestacji? Bo podobno zbiorowisko ponad 16 osób już jest nielegalne? ![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
1. Policja musi wystąpić o zgode na wejście na teren Wawelu. Nie wiadomo czy taką zgode będą mieli.
2. Oficjalnie nie mamy zarejestrowanej manifestacji. Jeżeli ( a zapewne tak ) dojdzie do tradycyjnego spisania wszystkich i rozmowy z organizatorem "zbiegowiska" to podzielimy się na grupy 14 osobowe stojące w pewnych odstępach. Od 15 osób jest zgromadzenie na, które trzeba mieć pozwolenie. Jeszcze raz podkreślam, że kontra nie będzie oficjalnie organizowana przez żadną organizacje, więc nie ma się czym zrażać tylko przyjść. W szczególności jak napisał Arkas można połączyć to z wypadem na kosza.
Ostatnio edytowane przez Hamas_kr : 29.10.2009 o godz. 14:22.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Wśród normalnych ludzi homosie nigdy nie będą tolerowane.Ciekawe czy chciałbyś,aby twój syn musiał patrzeć będąc w parku na dwóch pedałów liżących się na ławce.
![]() |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
"FR"edzio - coś dla Ciebie do wydrukowania i powieszenia na ścianie:
![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
widze że pedały zaatakowały ten temat ale myśle że normalni ludzie się nie dadzą ,piszecie że to walka o swoje ? o co? jak jesteś pedałem to żyjesz sobie swoim życiem ,na czole ci to nie pisze ,po jakiego h... muszą wychodzić na ulice i nachalnie pokazywać swoje przekonania ,czy moje dziecko na spacerze na rynku musi oglądać ich roznegliżowane torsy ? czy ich hepeningimudszą sie odbywać na rynku czy WAWELU ,ciekawe jest tez to że jest też wtedy wielu zagranicznych dziennikarzy ,przypadkowo he he
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
najlepsze w gejach jest to, że nie moga sie rozmnażać.
Nie rozumiem ich potrzeby do pokazywania sie calemu swiatu, czy normalni heteroseksualni ludzie organizuja takie parady ? Dla mnie to profanacja naszych tradycji narodowych. ![]() Urodzony sam przeciw wielu, wytrwale dążę do celu.
!!TYLKO WISŁA!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
http://nacjonalista.pl/foto/manifa_p...w/IMG_3400.jpg
słaby fotomontaż. Przyglądnijcie się tablicom "trzymanym przez nich". Ciekawe więc czy są za homo czy też przeciw x). EDIT: jak już coś to byłAŚ! (<foch> ;P) A tak serio to przypatrz się. Nie chodzi mi o ludzi, bo wiem, że różni są, różni chodzą, ale ... Np. ten gość 4. od lewej- dwie ręce + dodatkowa dłoń wychodząca z... brzucha? o.O {i o to mi chodzi} EDIT2: nie rozkminiłam tego w ten sposób (ach ten pośpiech.. xD). Choć i tak trochę to zdjęcie mnie nurtuje. Ale dobra, mniejsza o tą fotą x)
Ostatnio edytowane przez masterlag : 29.10.2009 o godz. 18:46.
![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To nie jest fotomontaż. Nie wiem czy byłeś na jakimś antypedale, ale można tam oprócz łysych i kibiców spotkać również "normalnych" ludzi...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Gdybym był prezydentem to bym ich wszystkich wytępił!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
![]() na wyjazdach byłeś ilu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
kubawislak na prezydenta!!
sorry za OT, ale nie moglem sie powstrzymac. czyzbysmy mieli do czynienia z wiecznie zywym, wracajacym jak boomerang, jak nie oknem to drzwiami charcerzykiem, badz jego klonem ![]() ![]() Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić .... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
A nie lepiej to wszystko popie***lić zamiast się "napinać"? Rozumiem niechęć i w ogóle frustrację wywołaną tym przemarszem, ale im właśnie o to chodzi.. żeby jakieś kontrowersje wzbudzać! Gdyby stanąć o poziom... kilka poziomów wyżej niż oni i to wszystko olać. Dopiero wtedy byłoby ich zdziwienie, że nikt, a nikt się nimi nie interesuje,że nikt nie został "dotknięty" tymi ich pseudo wyczynami i że nikt nie ma słowa sprzeciwu wobec nich.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
mówi ten co z Krakowa nie pochodzi. . .
Sorry za OT Edit: nie, ale.. bez sensu >wcięcie< z twojej strony -,-
Ostatnio edytowane przez fanKA92 : 29.10.2009 o godz. 17:23.
![]() ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
a mówie, że z Krakowa jestem?
ok, rozumiem o co Ci chodziło.
Ostatnio edytowane przez matt1906 : 29.10.2009 o godz. 17:28.
![]() na wyjazdach byłeś ilu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Mnie to juz męczy.......
Po co ci ludzie obnoszą sie swoja innoscia. Naprawde nikogo orienacja drugiego nie powinna obchodzic wiec po co komu takie marsze Ne interesuje mnie czy chlop ktorego mijam idac ulicą jest gejem,tranwestytą ,albo miliosnikem zapachu 3 dniowych skarpet.Mam to gdzies,kazdy ma swoje podworko i,swoje sprawy ,problemy... niech sie nimi interesuje.To powinno dzialac wiec w obie strony ,wiec po co oni chca sie pokazac? A nie robic jakies pseuo-marsze i ..och ! ach! jestem gejem ,jestem lesbijką no tylko popatrzcie jak nam w tej Polsce ludzie cisną... Beda szli w barwach tęczy ,obok kordon psow i atakujacy ich wszechpolacy ,mlodzi gniewni i inni tego typu,do tego delegacje kibicow P O C O A potem placzą ze ktos ich obraża,itd. To jest chore.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 29.10.2009 o godz. 17:42.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Powiem tak niech sobie paradują, ale niech nie profanują Wawelu i innych naszych historycznych miejsc.
Tak samo marsz nie powinien być ochraniany przez policję, to jest skandal. Ile nas podatników kosztuje marsz pederastów? Czy nasze miasto nie ma co robić z pieniędzmi, że wydaję je na propagowanie zboczeńców? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
gdzie się zbieramy, zeby nas za gejow nie wzieli ? ;p
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Faux pas... przepraszam...
![]()
![]() Młody 13.00 przy katedrze na Wawelu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Cytat:
Myślisz , że od tak bawi się w świętego mikołaja ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
Wszelkie dewiacje trzeba zwalczać i pokażywać tym łajzom, że Polska to nie holandia, a jak im się nie podoba to niech się przeprowadzą właśnie tam i ruchają bez ograniczeń. Tu jest Polska, tutaj na parady zboczeńców trzeba reagować agrasją. Nie będą się wozić po rynku i domagać adopcji dzieci i legalnych związków. Jakby to ujał bohater popularnej bajki 'fakt, że żyją jest juz dostatecznym nietaktem'. co tu duzo pisać, ZAKAZ PEDAŁOWANIA ps. ide o zakład, że jak zalegalizują adopcję dzieci przez pary homoseksualne (oby nigdy taka hańba nie miała miejsca), to, żeby nie czuć się nie w pełni równouprawnieni, będą domagać się becikowego przy adopcji ![]()
Ostatnio edytowane przez M-M : 29.10.2009 o godz. 20:22.
![]()
[CENTER][SIZE=3][I]Ś.P. Kompot[/I][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][SIZE=2][SIZE=1][I]Zawsze pozostaniesz w naszej pamięci...[/I][/SIZE][/SIZE][/CENTER] |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja jestem ateistą, a pedalstwa szczerze nienawidzę. Ta cała "poprawność polityczna" i cholerna "tolerancja dla wszystkiego" ci już mózg wyżarła. Jesteś zwykłą galaretą społeczną.
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Porucznik Gruber też będzie? ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Matko. Widziałem tylko jedną głupszą kombinacje - pederaści w koszulkach z podobizną Che. Ciekawe czy wiedzą, co na temat ich zboczenia miał do powiedzenia ich idol
![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Heh wsrod lesbijek chodzil taki dosc nieywbredny zarcik a w zasadzie odpowiedz na pytanie, czy one chca w jakis sposob pokazac swoja meskosc. To one na to pytanie zawsze odpowiadaja ze geje zabieraja im cala kobiecosc
)). |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
zakaz pedałowania publicznie. BEZ PRAW DLA ZWIAZKÓW GEI I LESBIJEK !!
![]()
"W Wiśle Kraków nikt i nic nie jest ważniejszy niż klub"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
tylko nie pomylcie parad bo podobno ok 11;30 idzie parada hellowen przez rynek he he to tak dla rozlużnienia tematu ,
a teraz na serio byli na RYNKU teraz WAWEL może niedługo paradować będą na golasa po GROBACH KROLEWSKICH albo jeszcze cos innego wymysla ,a na koniec i tak media powiedzą że kibole i WSZECHPOLSCY ich pobili, przecież jak by sie w zoo umowlili albo na... POBIEDNIKU to nikt by sie nimi nie zajmował (oczywiście chodzi mi o teren lotniska nie kogoś miejscowość) |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
otóż to!
mnie Oni nie obchodzą dopóki nie obnoszą się swoją innością. Niech sobie będą. Ale niech nie organizują tego typu akcji. A jeśli chodzi o dzieci w tego typu związkach, to moim zdaniem jest to straszne s****ysyńst*o. Dziecko musi mieć tatę i mamę, aby się prawidłowo rozwijać. Czasami są sytuacje że ma tylko jednego rodzica, i to jest naturalne. Ale opcja tata-tata albo mama - mama jest niedopuszczalna. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Naprawdę mam już ich dość. Po cholerę im takie akcje
![]()
"Pałka się przegła" - F.Kiepski
|