|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
http://1but.pl/tabid/289/productid/9382/default.aspx
Czy ktoś widział w którejkolwiek z galerii w Krakowie takie buty rozmiar 40, albo 41 lub te o takich samych rozmiarach http://www.allegro.pl/item752684772_...megasport.html |
|
|
|
Wiślacki Miechów
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Macie może filmik z dzisiejszego Cafe Futbol?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
może ktoś dla mnie wykonać mały fotomontaz
![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
mam pytanie mozna na necie zamówic bilety na necze wisły
mieszkam okolo 120 km od krakowa ![]()
WISLA TO CALE NASZE ZYCIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Nie można...
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Wiślacki Miechów
Od: 07.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Przeprowadzam się na Wzgórza Krzesławickie. Może ktoś napisać jak tam jest ? To że na około Cracovia to już wiem ;/
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
czy jest ktoś w stanie polecić jakiegoś native speakera? anglik/angielka którzy mowią w j. polskim
na prywatne lekcje. |
|
|
|
PNU '06
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Szukam jakiegoś serwisu aparatów fotograficznych. Marka Olympus. Znacie jakieś?
![]()
PNU '06
Małe deseczki robi się tak jak małe dziewczynki. Rżnie się duże Nie zbadane są wyroki Słowiańskiej Duszy! |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Po co? Ona i tak wie że 6 cm we wzwodzie, to wszystko na co Cię stać.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Jakiego dobrego laptopa do 2500 zl polecacie? Na uczelnie chcę zakupić i się zastanawiam. Mile widziane oferty z mozliwoscia rat. Moze byc z http://www.komputronik.pl
Zastanawiałem się nad Asus K50AB-SX041C
Ostatnio edytowane przez buldus : 28.09.2009 o godz. 10:59.
![]()
Moje Sety klubowe
NOWY SET! Buldus Hit Mix Vol 1! http://buldus.przeklej.pl//
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
http://www.komputronik.pl/index.php/...B_-_250GB.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Dzieki wielkie, chyba wybiore della wraz z kostka dodatkowego ramu. Widze ze tamta grafika jest w ddr3 256 mb a w asusie ddr2 512 wiec raczej nie odczuje roznicy chyba ze na plus
Pozdrawiam![]()
Moje Sety klubowe
NOWY SET! Buldus Hit Mix Vol 1! http://buldus.przeklej.pl//
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Na ul. Czapskich jest serwis, chyba najbardziej znany w Krakowie, zajmuja sie wszelkiej masci aparatami. Inny to Krakowska, zaraz za Dietla po prawej stronie.
Jeszcze pytanko: Numer zaczynajacy się na 798... to jaka siec?
Ostatnio edytowane przez Kaan : 28.09.2009 o godz. 12:58.
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
Także jeśli by ktoś jeszcze chciał zaproszenie to pisać na PW Oczywiście na wszystkie pytania związane z serwisem odpowiem tutaj w temacie lub na PW ![]() |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Pytanie poważne, chociaż moze trochę dziwne.
Czy można zrobić coś "uciążliwemu" sąsiadowi ? Oczywiście poza opcją "zamordować" ewentualnie "pzeprowadzić się" Pytam powaznie, bo normalnie gość piętro wyżej przechodzi sam siebie ... od 30 lat (bo już męczyli się z nim diadkowie, rodzice ...) prowadzi remont :| Ja wiem, że to śmiesznie może brzmi, ale spróbujcie sobie wyobrazić np 12h dziennie kucie (i to takie udarem) przez tydzień ... oszaleć można. Pomijam fakt,że jak wpadnie w taki szał remontu to nie idzie nic w domu robić (bezpośrednio nade mną sąsiad) - ani się uczyć, ani odpoczywać, oglądać TV czy chociazby rozmawiać ciężko ... Plus taki, że od jakiegoś czasu rzeczywiście spędza sporo czasu w pracy za granicą,ale przyjeżdza średnio co 2-3 tyg (blisko pracuje, bodaj Praga) i jak już jest to minimum tydzień, zazwyczaj dwa i non stop remont. Ostatnio jak burzył chyba ścianę (kolejną już) to nie przesadzając mble mi się trzęsły. Ja nie wiem - spółdzielnia, prawo cywilne ? Hmmm, nie wiem ? Przepraszam, ale czasami mam dość ... |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Krygav, może napisz tutaj to więcej osób Ci pomoże? Ja mieszkam na Wieczystej, czy to odpowiednia odległość?
![]() ![]()
Pozdrawiam.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() ![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Witaj brachu! Na Stokach 100% Wisła, na Wzg 100% Cracovia... jak jestes za Wisłą i mieszkasz Na Wzgórzach to masz przejebane ;] ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
To jest takie cudo: http://www.pcworld.pl/ranking/produk...r_wnr2000.html Chodzi mi o laptopa. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
||
Tak więc: -możesz domagać się zaprzestania naruszeń, jeżeli źródło hałasu OBIEKTYWNIE zostanie zakwalifikowane jako przekraczające przeciętną. -podstawa prawna to art.144 KC: Cytat:
IMO w tej sytuacji wystarczy, że go tym postraszysz. Powinien się uspokoić. ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
||
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Głupie pytanie:Kto to jest waszka g?
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Dziękuję Panowie ,no chłopak przebija normalnie Firmę w ich słynnym teledysku "Reprezentuję JP"
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Pytanie do komputerowców. Kupiłem niedawno laptopa Acer emachines e725. System Vista home basic, więc obawialem sie problemow. I pojawił sie pierwszy... Pomimo odinstalowania programow, gier i innych paści miejsce na dysku dalej jest zajete. z 250 GB zostalo 160 a nie ma praktycznie nic zainstalowanego.
Czy może to być wina awarii dysku, czy to jednak cos z vista ? Co z tym zrobić, ew. podlega to gwarancji ? |
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Darmowy program do fakturowania potrzebuję. Możecie coś polecić ?
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Ibutti - DZIĘKI! Myślę, że będę musiała się do niegoudać i pogadać ...
Mam teraz pytanie dot. laptopa, bo coś szwankuje ... ekran. Tzn miga, jakby takie paski przez niego lecą, zacina się obraz w kawałkach lub robi się poprostu biały ... Ale dzieje się tak tylko jak odchylę ekran do tyłu. Jak mam pod kątem prostym to jest wszystko ok ... WTF ?! Jak dam do serwisu to coś naprawią ? Czy to niestety już oznaka umierania ... ? (najmłodszy lap nie jest). Bo domyślam się, że to usterka mechaniczna a nie systemowa. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Jak kanar sprawdza KKM to mu się wyświetla tylko do kiedy jest ważna, czy też inne dane jak imię i nazwisko?
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|