|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Dziś podczas gry w piłke, moja prawa noga wpała w poślizg tak, że uderzyłem w piłke równocześnie z kolegą, i takjakby coś mi się rpzegieło w prawej łydce. Teraz boli na tyle, że cięzko zgiąć nogę w kolanie, lecz nie ma opuchlizny. Co to może być, zwykłe naciągnięcie?
![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Ma ktoś jakieś pojęcie jak wygląda teraz rynek pracy we Włoszech ,opłaca się wyjechać do pracy tam czy nie bardzo ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
South - mam rodzine we Włoszech i podobno od 2 miechów jest zastój... chyba, że szukasz miejsca kierowniczego w jakiejś firmie;p |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Ściągnij sobie DvdVideoSoft ogromny kombajn do pracy z wszelkimi multimediami. Na jego stronie mozna tez sciagnac pojedyncze aplikacje jak na przyklad ta do sciagania mp3 z youtube
PozdroPowód: Jazda! :D
Ostatnio edytowane przez buldus : 06.05.2009 o godz. 16:33.
![]()
Moje Sety klubowe
NOWY SET! Buldus Hit Mix Vol 1! http://buldus.przeklej.pl//
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
I zeby nie bylo, jakos identyczna jak na YT ![]() EDIT: Program do 'wyciecia' mp3 z filmiku to np. http://www.aimonesoft.com/alltomp3.html dziala na 100%, sam sprawdzilem, potem wystarczy tylko wyciac ten fragment co chcesz za pomoca programu np. GoldWave. W tym momencie nie mam czasu, ale jakbys sobie nie poradzil to jutro sie tym zajme, pozdr.
Ostatnio edytowane przez wislak_92 : 06.05.2009 o godz. 16:49.
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
No i pytanko jeszcze numero duo... Gdzie znajdę jakies zestawienie wiślackich tatuaży?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Gdzie mozna wymienic monety Lewy i Forinty. Bo bylem w kantorze w przejsciu podziemnym kolo galerii krk i powiedzial chlopek ze monet kantory nie przyjmuja monet ... prawda to ?
![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Raczej w każdym kantorze nie przyjmują monet. Przynajmniej ja się z takim nie spotkałem.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
to co ja mam z tym dziadostwem zrobic ?
![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Gdzieniegdzie przyjmują, ale po dużo niższym kursie.
W zeszłym roku sprzedawałem euro po 3zł. ![]()
TYLKO WISŁA!
Semper Fidelis! |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
W Baksach przyjmowali swego czasu monety, ale po gorszym kursie (sporo). I tak pewnie w paru innych kantorach też jest.
EDIT: z ich strony: Cytat:
Ostatnio edytowane przez Żmijka : 06.05.2009 o godz. 17:51.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Pamiętam, że kiedyś wymieniałem, w którymś kantorze na Floriańskiej, tylko po gorszym kursie. Jak jest teraz, nie wiem.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Znacie/polecicie kogoś kto namaluje obraz ze zdjęcia?
Są firmy różne, można znaleźć w internecie - wiem, nie podsyłajcie mi adresów z google - ja to wszystko sobie obejrzałam i przeczytałam - wolałabym kogoś sprawdzonego, żeby lipy nie było. ![]()
"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Napewno sa tutaj abonenci Cyfry+
Dzis podobno dołączono TVP Sport.,dla pakietu komfortowego i prestizowego Przeprogramowalem dekoder,(mam pakiet komfortowy) ,szukam kanal 68..i co czarny ekran ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Mega ważne pytanie:
Mam 38 stopni i co proponujecie bym zażył czy co innego zrobił żeby do niedzieli wyzdrowieć? Bo oczywiście musiało mnie rozebrać przed najważniejszym meczem... |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Czy ktoś z Was mógłby polecić jakiś sklep w Krakowie z przystępnymi cenami płytek DVD? Interesują mnie troszkę lepsze płytki typu Verbatim, TDK...
![]()
--------------
Yoshi |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Fervex albo Gripex. Rano od razu po przebudzeniu i na noc. Dodatkowo w dzień 2/3 Aspirynki. Mi przechodzi po jednym dniu.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Można na mecz wejść o kulach?
![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Dysponuje ktos zdjeciem w dosc dobrej rozdzielczosci z fety na rynku, chodzi mi o to ktore jest w kalendarzu UW na miesiac maj, w jednej Forzy bylo tez chyba na okladce z tyłu? Prosilbym o wrzucenie na forum.
![]() "Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Z tego co się zdążyłem zorientowac, to musisz miec komfortowy+ (poszukaj sobie w necie na ten temat).
![]()
everybody on earth wanna rap
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Moje pytanie:
nagrałem zdjęcia z kompa na płytę CD. Jeden z plików (cholera, najważniejszy dla mnie) otwiera się jak każde ale po otwarciu jakiegokolwiek zdjęcia w nim wyskakuje taki komunikat: The File corrupt and causing plud-in errors. Should this file be addet to the quarantine. Z feralnym plikiem nie mogę zrobić nic, ani skopiować, ani zdjęcia wydrukować. Czy da się coś z tym zrobić? ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie:
Posiadam telefon Nokia 6650 T-Mobile, i mam wielką prośbę jak wgrać do niego darmowy program GPSa, ma on w sobie nadajnik GPS. Który program i jak krok po kroku go wgrać, bardzo proszę o pomoc ! Specyfika telefonu ![]()
JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA !!
A W NASZYCH SERCACH BIAŁA GWIAZDA !! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
No patrze na oferty pakietow i tam jest tylko Komfortowy + Wic jest jakas roznica medzy Komfortowym a Komfortowm+ Bo juz sie gubie ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mam pytanie:
Czy ciężko sie jest nauczyc spawania (TIG,MIG,MAG)
Ostatnio edytowane przez AYALA : 07.05.2009 o godz. 13:48.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Skladal ktos PITa w marcu, ze zwrotem podatku na konto? Dostaliscie juz kase? Przez ostatnie 3 lata mialem po 2 tyg, a teraz tak sie dluzy?:/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
ja tez czekam. Kryzys jest to im nie spieszno kase oodawac
|
|
|
|
Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Witam, czy zna ktoś taki program, że podaje mi słowo po angielsku lub po innym języku i mam je wypowiedzieć i program ocenia moją poprawność wymowy?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
1. Poszukuje dobrego internetu do 60zl/mies, chodzi o niskie pingi i niezly download.
2. Jak ktos ma internet z Vectry to zapraszam na priva, mam kilka pytan. Z gory dzieki.
Ostatnio edytowane przez wislak_92 : 07.05.2009 o godz. 18:37.
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gdzie znajdę tabele uwzględniającą tylko mecze wiosenne. pozdrawiam
![]()
|