The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Eternit
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.03.2016, 15:14
Patryko napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem jakim cudem gość, który był z Wisły dyscyplinarnie (słabe wyniki) zwalniany 3 razy miałby gwarantować cokolwiek. Gość, który ma na pieńku z paroma zawodnikami, miałby nagle zmusić ich do wypruwania flaków na boisku?

Zarówno w Wiśle, jak i w szerszej perspektywie w Ekstraklasie nie zmieni się nic na dobre dopóty, dopóki nie zmieni się mentalność piłkarzy. Jaki odsetek piłkarzy zostaje po godzinach w klubie, żeby poprawić swoje słabe strony? Jaki odsetek piłkarzy w Ekstraklasie ma profesjonalnie sporządzoną dietę? Ilu piłkarzy regularnie pali i pije? To właśnie tutaj musi się zmienić podejście na bardziej profesjonalne - póki jestem czynnym piłkarzem, poświęcam się temu zawodowi do końca, bo wiem, że mam jakieś 15 lat kariery, żeby zarobić na resztę swojego życia.

Kuriozum jest sytuacja, w której zwolnienie trenera zależy od widzimisię kopaczy, którzy zaczynają grać przeciwko swojemu bezpośredniemu przełożonemu. Powinny być jakieś zapisy kontraktowe, że w przypadku słabej gry zamrażane jest np. 50% kontraktów i odmrażane w przypadku osiągnięcia celu A) B) i C).

Sytuacja z Petrescu i skarga na trenera (chyba Brożka?), że treningi są za ciężkie... wyobrażacie sobie coś takiego w lidze hiszpańskiej, niemieckiej i angielskiej
A nie Baszczyńskiego?

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów