|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Tadeusz Pawłowski to odpowiednia osoba na stanowisku trenera Białej Gwiazdy? | |||
| TAK |
|
92 | 22,44% |
| NIE |
|
318 | 77,56% |
| Głosujących: 410. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Miej honor i podaj się do dymisji już dzisiaj pseudo trener!!! 0 taktyki dzida do przodu i jazda!!!
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Witam. Pisze tutaj gdyz ogladałem 3mecz Wisły w tym sezonie i dochodzę do następujących wniosków.
Jesteśmy jedynym zespołem w Ekstraklasie który nie ma taktyki... Nasz mam nadzieję że nie długo trener nie wie na czym polega nowoczesna piłka. Jedyne czego nauczyli się przez miesiąc to nawet nie dokładnie posyłać piłkę do przodu pomijając środek pola. Po co wprowadzą tylu ofensywnych graczy(Brożek , Boguski Drzazga ) jak piłki przez nich nie przechodzą ok.przechodzą ponad ich głowami grane na Zdenka. Zero stylu zero taktyki zero myślenia i zero zmian. Robi zmiany jak już jest za późno. Rozumiem zespół był składany przez 2miesiące i nie jest zgrany ale to co grają jest katastrofą i hańbą. Zatrudnić trenera który nigdy w życiu nic nie osiągnął jest kompromitacją dla klubu . Myślę też że za sprawą tego trenera niektórzy piłkarze cofnęli się w rozwoju. Bo o przygotowaniu kondycyjnym nie wspomnę. Liczę że do poniedziałku w klubie zostanie przedstawiony nowy trener!!! spokojnej nocy ![]()
"Biada pokoleniu, którego przywódcą jest kobieta" Warszawa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Pawłowski straci pracę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Info swoje?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tadek wypierdalaj w podskokach!
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Stado baranów prowadzone przez lwa jest groźniejsze niż stado lwów prowadzone przez barana.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Co jeszcze trzeba żeby wywalić tego amatora
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Panie Cupiał działaj Pan!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Grubas śpi drugi mecz z rzędu na ławce trenerskiej
Od 60 minuty nie istniejemy w środka a ten stoi i sie usmiecha ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Pawłowski leśny dziad przysypiający przy linii wystawiając żenująco slabego Maleckiego dowiódł , że nie ma żadnego pomysłu na grę . Inna sprawa że wprowadzony Boguski był równiez żenujący . Cupiał powinien osobiście poprosić Moskala o pwrót przy nim gra przynajmniej jakoś wyglądała teraz bida i nędza .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
obym się jutro obudził i przeczytał, że go wyjebali...
WON! ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Ale jaja. Zupełnie szczerze uważam, że lepszy był nawet Kulawik. Co za mierna, bezpłciowa p%#@!
![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Biała chusteczka ode mnie.
Tj. albo vendetta za 1982 albo gość jest kompletnym idiotą trenerskim. W kontekście gry, wyników i taktyki (albo jej braku) zwolnienie Kazia było fatalnym błędem... cóż mądry Polak po szkodzie:(
Ostatnio edytowane przez arti : 27.02.2016 o godz. 22:40.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Ludzie przeciez to jest Skandal!!!! Ktos robi sobie z Nas kibicow kpiny!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
NO Tadek jak się mówi grzecznie Spierdalaj
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Ogarnijcie się, wiadomo że jest frustracja ale nie musicie go wyzywać
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Moze sam zrezygnuje...
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Cupiał zwalniając Moskala myślał że Skorża przyjdzie, a że on do takiego bagna nie wróci to mamy Pawłowskiego
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
3 spotkania ze słabymi drużynami.
2 z nich na własnym boisku. 1 szczęśliwie zdobyty punkt. 0 oznak poprawy gry. ![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tragizm...
![]()
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Guest
|
|
|
Jasne - sympatyczny,uśmiechnięty chłop, tylko że wystawia jedenastkę jak i gdzie popadnie, jak trzeba przycisnąć to hamuje, wywiady co drugi dzień, wpier.dol (póki co) co drugi mecz, a zwycięstw zero.
Ted idź precz! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Sam by się podał do dymisji jak ma honor i byłby spokój, tylko kto teraz będzie chciał za niego przyjść ...
|
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
wisła WYPIERDALAJ do 1 szej ligi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
jacula .......nij się w ten swój pusty łeb
![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
ile można się ogarniać !mecz,dwa 1liga jeszcze to można uratować koniec plucia w twarz i opowiadaniu padającym deszczu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
mysle ze Tadka zastapi Smuda, i to wlasnie ten pajac dokonczy dzielo zniszczenia i degradacji klubu
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Zrobiłem małe rozpoznanie na transfermarkt. W chwili, gdy zatrudnialiśmy Pawłowskiego, było do dyspozycji kilku innych trenerów, np. Kaczmarek, Skorża, Lenczyk, Kubicki, Wdowczyk... Chyba każdy z nich byłby lepszy niż "Wesoły Tadek".
![]()
"Pałka się przegła" - F.Kiepski
|
|
|
|
Guest
|
|
|

|
||||||