|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jak widać sytuacja finansowa jest dramatyczna. Powiem szczerze myślałem, że do puki Cupiał będzie właścicielem klubu nie podzielimy losów Widzewa, cóż coraz bardziej boję się że pójdziemy jego ścieżka
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Mówisz o tym: Wisła Kraków nie pojedzie na żadne zgrupowanie. Nie będzie ani zgrupowania zagranicznego, ani nawet wyjazdu w Polsce. Przy Reymonta zdecydowano, że drużyna będzie przygotowywała się w Myślenicach. - Tu wszystko mamy jak w Austrii - mówi Franciszek Smuda, trener Wisły.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
i bardzo dobrze że nie jadą nigdzie, szkoda kasy. co za różnica czy Czekaj będzie kopał się po głowie w myslenicach czy w turcji?. wyjazd zimą rozumiem gdy pogoda jest nie pewna ale w lecie?
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Tu akurat plus dla Bednarza, czy kogokolwiek kto podjął taką decyzję. Pora skończyć z tymi wycieczkami, zwłaszcza jeśli kasa pusta. A że jest dramat z finansami - proponuję wspomnianemu Jackowi więcej voucherów i darmowych biletów rozdawać i w jakiś sposób wykopać tych, którzy jeszcze na stadion przychodzą płacąc za nie. Jakiś zakazik, czy coś?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 27.05.2014 o godz. 15:19.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Podbijam. Bardzo dobre posunięcie.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Kabaret "Bednarz smudzi na wesoło" przechodzi sam siebe:
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Czekaj jest tutaj przykladem, jak chcesz to wstaw sobie Sarkiego Nalepe czy tam Stilica, chodzi o kontekst
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Nie jest prawdą, że Wisła gra padake od 3 kolejki. Nawet w rekordowej serii porażek rozegraliśmy kilka niezłych meczów. Często mecze zawalała właśnie obrona więc nie dziwota, że obrońcom najbardziej się obrywa.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Miałby kontrakt i byłby 5 razy lepszy od Czekaja.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
![]() Z palcem w dupie ![]() |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Online |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Po całym sezonie to tego gościa już nie powinno być u nas tylko w jakimś Kolejarzu czy w klubie z polem kukurydzy w tle.
Co do treningów w Myslenicach to jedyne słuszne posunięcie w naszej sytuacji finansowej. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Nie twierdzę, że to dobrze jak nie mamy kasy na zagraniczne zgrupowanie. Z drugiej strony jeżeli bieda wymusza na nas jedyne słuszne rozwiązanie to niech tak będzie. Od dawna uważałem za głupotę letnie zgrupowania ch wie gdzie za ch wie ile. Czy trawa w Austrii czy Włoszech jest bardziej zielona czy może boisko jest bardziej wymiarowe? Mamy sensowne centrum treningowe i głupotą byłoby płacić za wyjazdy na wycieczki krajoznawcze. Wyjazdy w zimie jeszcze jestem w stanie zrozumieć (chociaż też nie do końca bo trenują na zielonym a pół rundy później graja na białym) ale w lecie do Hiszpanii? Po co? Na wakacje? Prywatnie moga sobie jechać na urlop w dowolna lokalizację.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie - zawaliła nam kadra w której na ławce siedzą takie "talenty" jak on, Nalepa, Burdeński czy Klarić.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
||
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chyba zapomniałeś jakie były oczekiwania wobec Wisły przed sezonem. Smuda i tak ugrał znacznie więcej niż większość się spodziewała. Jedyne co można sensownie zarzucić Smudzie to fakt, że bardzo ciężkimi treningami, które mają tak wielu zwolenników na tym forum, mógł spowodować szalejącą teraz plagę kontuzji.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Smuda dostał mocniejszy zespół niż miał Kulawik, dostał przede wszystkim napastnika, który walnął mu 16 bramek, dostał Donalda Gueriera, który strzelił 6 bramek i robi niezły chaos na skrzydle. Dostał wyczyszczony zespół z graczy, którym nie chciało się grać bo czekali końca kontraktu. Do zespołu doszedł Stilic, doszedł doświadczony Dudka, Piotrek Brożek, a pomimo tego zespół gra coraz gorzej i zajmie pewnie ostatnie miejsce w grupie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Podpowiedź: jest Łysy, jest z Legii i jest naszym prezesem.
Ale najlepiej, żeby Smuda w geście - nie wiem - oburzenia zostawił drużynę Kmiecikowi. Zresztą - wali mnie to. Jak ktoś uważa, że Smuda to zło - jego sprawa. Ja zapowiadałem, że będzie kaplica jak przyjdą kartki i kontuzje, zapowiadał to Smuda, zapowiadał Głowacki, zapowiadał Kosowski... No i nagle wszyscy zaskoczeni.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 27.05.2014 o godz. 22:35.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|

|