|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
Mini wywiad z Maaskantem na temat przygotowań do sezonu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Czy czwartkowy sparing Wisły z Molde będzie gdziekolwiek transmitowany? Telewizja, internet?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Pierwszy trening Maora w Wisle zakonczony - napisala Wisla na swoim fb.
Podobno sa pod wrazeniem ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Pierwszy trening z Maorem Meliksonem zakończony.
Jesteśmy pod wrażeniem jego umiejętności! Zdecydowanie powinniście to lubić ;-) Moze zagra w czwartek ;P Ciekawe jak pozostale nabytki ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
w programie orange sport jest transmisja z turnieju ale nie psize jaki mecz .. o której to gramy ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie ustalono jeszcze godziny. mam nadzieję, że pokażą ten mecz nawet kosztem jakiegoś zaplanowanego półfinału...
![]()
MOSKAL KAZIMIERZ ! Nie rusz Kazika bo zginiesz !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...musi_sie_udac/
Ponoć Melikson pokazał się z dobrej strony. Oby to był zawodnik, który poukłada naszą grę. Od czasów Szymkowiaka nikogo tak obiecującego u nas nie było. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Stan Valckx napisał(a):
UPD: ![]() Łobo łatwo się nie podda, będzie walczył, gryzł i bił !
Ostatnio edytowane przez spirit : 01.02.2011 o godz. 14:14.
![]()
Feci quod potui faciant meliora potentes
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Do Wiślaków dołączył bowiem ich dyrektor sportowy – Stan Valckx. „Chcę pobyć z drużyną, zobaczyć, jak radzą sobie nowi piłkarze. Ostatnie tygodnie mojej pracy to głównie zajęcia administracyjne i formalności przy biurku, a moje zadanie nie polega jedynie na tym. Dlatego jestem tutaj, aby porozmawiać z zawodnikami, sztabem szkoleniowym, posłuchać , jak się czują piłkarze, w jakiej są formie. Ważne jest to, aby być razem” – powiedział Holender.
To się nazywa profesjonalne podejście do drużyny i osób z którymi pracuje. ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Dziwicie ze ze Valckx działa profesjonalnie?
Gral w profesjonalych klubach,zarzadzal profesjonalym klubem.....jesli o kims mozna powiedziec ze zna sie na swoim fachu to wlasnie o nim. P.S Jego pelne imie i nazwisko to Stanislaus Henricus Christina "Stan" Valckx ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Albo Stanisław Wałach
![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
![]() Guła " eh... może być ciężko " ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ciekawe na jakiej pozycji Maaskant wystawi Meliksona ? Z tego co piszą to najlepiej czuje sie On na prawej pomocy tzn. najwięcej grywał na tej pozycji.Jest i Mały.W tej sytuacji chwile Łobo są policzone....
Ostatnio edytowane przez AYALA : 01.02.2011 o godz. 21:06.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja bym go rzucał gdzie akurat zajdzie potrzeba. Załóżmy, że zaczyna jako ofensywny środkowy pomocnik. Małecki albo Kirm słabo grają, to Garguła in, a Melikson idzie np na lewe skrzydło i tam wykorzystuje swoją kiwke i szybkość.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chyba najlepiej byłoby ustawić Maora na środku pomocy, aktualnie mamy tam posuchę jeśli chodzi o inicjowanie akcji ofensywnych. Wilk niech powoli zastępuje Sobola jako defensywny i niech się uczy współpracy z Meliksonem w środku.
Moim zdaniem idealne połączenie :] ![]()
MOSKAL KAZIMIERZ ! Nie rusz Kazika bo zginiesz !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ja jestem ciekaw co Maor robił przez ten ostatni tydzień
![]() A co do pozycji...ciężko powiedzieć.Mając jakieś tam pojęcie o naszej kadrze, chciałbym go widzieć razem z Sobolem,Kirmem,Małym i pewnie Genkovem(tu już tylko wiara że grać on potrafi).Zostaje 1 miejsce - nie mam pojęcia kto bo nikt mnie nie przekonuje, podobnie ciężko wyrokować jakie będzie najlepsze ustawienie. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Maor w wywiadzie dla wisla.krakow.pl napisał(a):
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
"Wracając do spraw czysto piłkarskich: jaka jest Twoja ulubiona pozycja na boisku? -W moim poprzednim klubie najczęściej grywałem na lewej pomocy, zdarzało się jednak, że trener wystawiał mnie na prawej lub tuż za napastnikami. " Edit. Szprotson mnie ubiegł
Ostatnio edytowane przez IncognitoTSW : 01.02.2011 o godz. 23:48.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Melikson zachwycił na treningu wiec chyba mamy swietny transfer do pomocy. Ale o tym sie przekonamy najlepiej w lidze. Tylko nasi pozostali pilkarze musza dobrze nauczyc sie podawac.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Mam do Ciebie małe pytanie. Jak Rios mógł zachwycać przez całe przygotowania w lecie skoro on przyszedł do nas pod koniec tych przygotowań , zanim załatwili wszystkie formalności już kilka meczów mu uciekło więc z tymi przygotowaniami bym nie przesadzał.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
Zresztą Paljić to potwierdził w wywiadzie, w którym wspomniał, że treningi Henia go lekko przeraziły po tym jak przyszedł do Wisły. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Nie będzie meczu w TV :(
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...molde_o_15_00/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez wolfy : 02.02.2011 o godz. 19:42.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Polonia W - Kuban Krasnodar 4:0. Co nie zmienia faktu, że Kuban to dobra druzyna, a i trenera też mają niezłego
)Dlatego nie ma się co martwić wynikami sparingow. ![]()
.
. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
to tak w skrócie.![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
|