|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
"Troszkę ciężko było, ale co zrobić. Na samym początku pierwszej rundy trafiłem Amerykanina w kość i śródstopie przestawiło się. Ciężko było ustać na nogę i chodzić, ale trzeba było dalej walczyć. To już nie było to samo. Nie pokazywałem po sobie, że coś jest nie tak, ale postawienie nogi na matę sprawiało ból." Pudzianowski zapowiedział wielki powrót i podziękował swoim kibicom za gorący doping. "Cóż, niebawem wrócę ze zdwojoną siłą." - napisał polski zawodnik. "Dziękuję wszystkim fanom za wspaniały doping podczas walki! Chciałem wygrać, tym razem nie udało mi się. Pozdrawiam wszystkich fanów, również tych z Polski! Dziękuję wam!" Biało-czerwoni fani, jak zwykle nie zawiedli. Byli zdecydowani głośniejsi od amerykańskich kibiców i wspierali zarówno Łukasza Jurkowskiego jak i Mariusza Pudzianowskiego. Komentator Polsatu, Andrzej Janisz przyznał, że obaj mogli się czuć jakby walczyli w Polsce. Dopingiem dla "Pudziana" zaskoczony był sam Tim Sylvia. - Uważam siebie za jedną z legend MMA, a tu nagle wychodzę na walkę i ... widzę polskich kibiców wrzeszczących na mnie i wykrzykujących imię Pudzianowskiego - mówił zaraz po walce. Widzicie jakos nikt od szmaciarzy go tam nie wyzywał ,a kupili bilety i przyjechali wiele kilometrów! |
|
|

|
||||||
|
|