The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.12.2009, 17:38
Mam nadzieję, że to wymysły pisaków, którym stoi po walce z Najmanem i którzy wymyślają grom wie co. Mam nadzieję, że Mariusz nie pcha się jeszcze (!) ani na Brocka, ani na Fedora, czy kogokolwiek z tej czołówki. Wiadomo, pewne jest że na tą chwilę przegrałby ze wszystkimi.

Z kolei Sappa mógłby spokojnie pokonać. Tą walkę można zorganizować

Tak czy owak, nie za szybko. Jak mu dadzą Lesnara czy Emalienke na 2 walke to będzie po ptokach. A tak, jak potrenuje, to za półtora roku, może za 2 lata, doczekamy się Mariusza "dominatora" w MMA.

Z "pudzian.pl"

Cytat:
Mariusz Pudzianowski cytuje "Nic takiego nie mówiłem i nie sugerowałem o jakimkolwiek pojedynku "Lesnara"ze mną!!!Jest zbyt wczesnie aby cos takiego robic i przede mna jeszcze długa droga treningów!!!Nie jestem niczyją własnoscią i nikt nie ma prawa wypowiadac się w moim imieniu!!!!O tym z kim wyjde na ring ja decyduje a nie jakas federacja!! Jeżeli ktos szuka promocji kosztem mojej osoby to sie grubo pomylił!!! Swoją KARTE zawodnika ja mam w ręku,to na tyle co mam do powiedzenia !!!!
Mariusz Pudzianowski

Jak widać, nie dość że siła to i inteligencja. Super chłop.
Ostatnio edytowane przez Grzadq : 16.12.2009 o godz. 17:45.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Zasady wysyłania postów