The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.12.2009, 17:38
Mam nadzieję, że to wymysły pisaków, którym stoi po walce z Najmanem i którzy wymyślają grom wie co. Mam nadzieję, że Mariusz nie pcha się jeszcze (!) ani na Brocka, ani na Fedora, czy kogokolwiek z tej czołówki. Wiadomo, pewne jest że na tą chwilę przegrałby ze wszystkimi.

Z kolei Sappa mógłby spokojnie pokonać. Tą walkę można zorganizować

Tak czy owak, nie za szybko. Jak mu dadzą Lesnara czy Emalienke na 2 walke to będzie po ptokach. A tak, jak potrenuje, to za półtora roku, może za 2 lata, doczekamy się Mariusza "dominatora" w MMA.

Z "pudzian.pl"

Cytat:
Mariusz Pudzianowski cytuje "Nic takiego nie mówiłem i nie sugerowałem o jakimkolwiek pojedynku "Lesnara"ze mną!!!Jest zbyt wczesnie aby cos takiego robic i przede mna jeszcze długa droga treningów!!!Nie jestem niczyją własnoscią i nikt nie ma prawa wypowiadac się w moim imieniu!!!!O tym z kim wyjde na ring ja decyduje a nie jakas federacja!! Jeżeli ktos szuka promocji kosztem mojej osoby to sie grubo pomylił!!! Swoją KARTE zawodnika ja mam w ręku,to na tyle co mam do powiedzenia !!!!
Mariusz Pudzianowski

Jak widać, nie dość że siła to i inteligencja. Super chłop.
Ostatnio edytowane przez Grzadq : 16.12.2009 o godz. 17:45.
Odpowiedz cytując
Belzebub
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 17.12.2009, 09:17
Grzadqu sam jeszcze w dzien po walce wyglaszales peany na temat Pudziana

Fajna zauwazylem zalezność,ze wszystkie "chlopaki z silki" stoja twardo murem za Pudzianem(wszystkich pokona itp),a każdy kto uprawia jakis sport walki przeciwnie(np. ze Nastula go szybciutko zalatwi itp.)

PS. A wie ktos któremu z krakowskich klubow kibicuje Tomek Drwal?Na jednym z HL na youtube zdawalo mi sie ,ze widzialem mala salke bokserska na Wisle..
Jakby Drwal byl za Wisła to na ustawke 3 na 3 w Polsce nie byloby mocnych(Wawrzyk,Szpilka)
Ostatnio edytowane przez Belzebub : 17.12.2009 o godz. 09:25.
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 17.12.2009, 11:58
Też macie taką sytuację, że otwieracie lodówkę, a tam... Pudzian
Odpowiedz cytując
WILU TS
Banita

Od: 07.2005

Stary 17.12.2009, 12:31
Belzebub napisał(a):Wyświetl post

Fajna zauwazylem zalezność,ze wszystkie "chlopaki z silki" stoja twardo murem za Pudzianem(wszystkich pokona itp),a każdy kto uprawia jakis sport walki przeciwnie(np. ze Nastula go szybciutko zalatwi itp.)

PS. A wie ktos któremu z krakowskich klubow kibicuje Tomek Drwal?Na jednym z HL na youtube zdawalo mi sie ,ze widzialem mala salke bokserska na Wisle..
Jakby Drwal byl za Wisła to na ustawke 3 na 3 w Polsce nie byloby mocnych(Wawrzyk,Szpilka)
Nie jestem chłopakiem z siłki a stoję murem za Pudzianem,coś Ci zależność chłopcze nie wyszła.
Odpowiedz cytując
Belzebub
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 17.12.2009, 13:23
Wilu czyli w takim razie trenujesz jakas sztuke walki,mam rozumiec?
Bo jesli nie to nie "lapiesz" sie do tej klasyfikacji..Porównalem tylko jak odbieraja "styl" Pudziana ludzie, którzy paraja sie przerzucaniem ciezarów do tych ktorzy cos trenuja(bynajmniej nie sa to opinie z internetu).
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 17.12.2009, 14:01
Belzebub napisał(a):Wyświetl post
Wszystkim w.......il by Borek Mati, ktory obija worek pod czujnym okiem Kosedowskiego.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
UW&I
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 17.12.2009, 15:22
ciacho napisał(a):Wyświetl post
Ja jak ostatnio otwierałem to Anie Muchę znalazłem. Sorka za offtopa.
Odpowiedz cytując
St@chu
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 17.12.2009, 16:28
ciacho napisał(a):Wyświetl post
Czym Ty się żywisz na boga...
Odpowiedz cytując
Grzadq
Senior Member

Stary 17.12.2009, 17:08
Cytat:
I zdania nie zmieniłem Dalej uważam, że na tą chwilę byłby w stanie wpieprzyć połowie zawodników MMA, z jego sprytem, szybkością i siłą Natomiast nigdy nie uważałem, że już w 2 walce może się mierzyć z czołówką, jak właśnie Lesnar czy Fedor. Nie mówie że nie ma z nimi szans, bo przy jego sile przed żadną walką nie można mówić że nie ma szans, natomiast, omówmy się, te szanse miałby mierne.

Dalej jestem pod wrażeniem Pudziana, dalej mu mocno kibicuje, natomiast mam nadzieję że na jego 2 walkę nie dadzą mu jakiegoś przejebanego typa tak jak Nastula miał, kiedy do do prajda do Japonii na najlepszych na początku wystawiali.

A tu na potwierdzenie tego co mówie:

http://sport.wp.pl/kat,60960,title,O...l?ticaid=194c2

Więc starcie technika vs siła nie zawsze będzie na korzyść tej drugiej, i o tym Mariusz musi pamiętać decydując się na przeciwnika w następnej walce.
Ostatnio edytowane przez Grzadq : 17.12.2009 o godz. 17:13.
Odpowiedz cytując
tomo
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 18.12.2009, 13:10
http://www.sport.pl/inne/1,102005,73...pokonanie.html

Cytat:
Według niego obecnie w Polsce są tylko dwie osoby, które mogą z nim wyjść na ring - Paweł Nastula i ja - przekonuje Najman.
Najman chyba dopiero teraz doszedł do siebie po tej lawinie ciosów jaką zebrał po ryju i znów zaczyna szczekać tekst powyżej przekonał mnie do teorii że jest albo skończonym idiotą albo masochistą lubiącym zbierać od czasu do czasu mocny w.......
Ot takie hobby.
Skoro chce wyrównywać krzywdy ten pseudobokser to jeszcze musi poszczekać do Wawrzyka
Odpowiedz cytując
WILU TS
Banita

Stary 18.12.2009, 13:12
Nie od dziś wiadomo że Najman jest upośledzony A wygrać to nawet Big Brothera nie potrafił co tu dopiero o walce mówić

Grzadq napisał(a):Wyświetl post
I zdania nie zmieniłem Dalej uważam, że na tą chwilę byłby w stanie wpieprzyć połowie zawodników MMA, z jego sprytem, szybkością i siłą Natomiast nigdy nie uważałem, że już w 2 walce może się mierzyć z czołówką, jak właśnie Lesnar czy Fedor. Nie mówie że nie ma z nimi szans, bo przy jego sile przed żadną walką nie można mówić że nie ma szans, natomiast, omówmy się, te szanse miałby mierne.

Dalej jestem pod wrażeniem Pudziana, dalej mu mocno kibicuje, natomiast mam nadzieję że na jego 2 walkę nie dadzą mu jakiegoś przejebanego typa tak jak Nastula miał, kiedy do do prajda do Japonii na najlepszych na początku wystawiali.

A tu na potwierdzenie tego co mówie:

http://sport.wp.pl/kat,60960,title,O...l?ticaid=194c2

Więc starcie technika vs siła nie zawsze będzie na korzyść tej drugiej, i o tym Mariusz musi pamiętać decydując się na przeciwnika w następnej walce.
Nie porównuj opasłego jak świnia Rumuna z mającym prawie 0% tłuszczu a prawie 100% mięśni Pudzianem...i o tym pamiętaj
Ostatnio edytowane przez wolfy : 19.12.2009 o godz. 02:03.
Odpowiedz cytując
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 18.12.2009, 14:55
http://sport.wp.pl/kat,60960,title,N...wiadomosc.html

Najman powstał z kolan x). Dostał po łbie, nie wyszło mu kompletnie w praktyce (bo wg jego teorii miał przeciez Pudziana załatwić). I co? Skoro jest za słaby na bicie się, to próbuje teraz "jechać" po kibicach (czy tez widzach po prostu), którzy się nie mogą obronić bo dostęp do mediów mają średni. Ja tam myślę, że kilku tzw. "chłopaków z podwórka" (tylko bez przesady w rozumowaniu) tez by sobie z tym człowiekiem poradziło w walce.

Btw. *Belzebub*-> ja też nie jestem chłopakiem z siłki
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując
MłodePokolenie
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 18.12.2009, 18:31
http://sport.interia.pl/raport/pudzi...jmanem,1413538

Piszą kolejnej walce heh.. żeby Najman się czasem nie zesra** w rewanżu.
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Stary 18.12.2009, 18:45
Najmanowi brakuje jeszcze występu w teledysku Dody,wtedy jego "kariera" będzie kompletna i będzie mógł przejść do stanu spoczynku
Odpowiedz cytując
Kolumbus
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 18.12.2009, 22:38
Właśnie Krzysztof Oliwa wyraził chęc walki z Pudzianowskim ...
piekna zaba w podpisie

Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 18.12.2009, 22:47
Kolumbus napisał(a):Wyświetl post
Pudzian dzwonił do Polsatu Sport i się zgodził jak by to powiedzieć z Oliwy wyciśnie olej....on go zabije
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
tomo
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 18.12.2009, 23:50
Następny w kolejce Adam Małysz i jego narty. Później Robert Kubica wraz z bolidem.

Szopka się zaczyna robić.
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 18.12.2009, 23:52
Spoko - potem będzie Herbuś i Foremniak ...
Odpowiedz cytując
Kaszalot
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 19.12.2009, 00:01
szopa straszna, jak Mariusz tak bardzo chce walczyc i jest taki zayebisty to moze powinien sprobowac sie z Sappem( przegral ostania walke w Strikeforce z Bobby Lashleyem) lub Kongiem ( przegral w UFC z Frankiem Mirem).
Pierwszy to tak samo wielki chlop walczacy rownie slabo jak on, a drugi zawodnik z klasa , ktory jednak ma walki swojej swietnosci juz chyba za soba.
A nie z pajacem lub hokeista.Ale to juz "najwieszka europejska federacja" zadecyduje

tutaj doniesiania prasowe:
http://sport.onet.pl/0,1248736,20986...wiadomosc.html
http://sport.onet.pl/0,1248893,20986...wiadomosc.html
.
Powód: prasa
Ostatnio edytowane przez Kaszalot : 19.12.2009 o godz. 00:06.
Odpowiedz cytując
WRzŚ
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 19.12.2009, 00:26
tez sie moge bic z pudzianem,niech daja 200tyś na stół i wchodze na ring jutro
Odpowiedz cytując
Żuczek
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 19.12.2009, 00:41
To chyba by musieli na lodzie w łyżwach walczyć, żeby Oliwa jakieś szanse miał.
Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 19.12.2009, 00:49
Strasza szopka się z tego robi. Zresztą jak na gali zobaczyłem całą klasę Mroczków i Herbusiów to zacząłem się obawiać. Jak widać słusznie
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 19.12.2009, 00:53
Ale powiedz mi co mają "Mroczki i Herbusie" na widowni do walk ... dziś była cała rzesza kopaczy i trenerów i co ?

Wszędzie, na całym świecie, na gale boksu przychodzą szeroko rozumiani "celebryci". Że mamy takich a nie innych to cóż ... ale to nic dziwnego. Szczególnie już po związku Herbuś z szefem KSW.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 19.12.2009, 01:08
Z jedenj strony walka z debiutantem kolejnym jest bez sensu bo Pudzian mogłby sie sprobowac juz z kims kto ma pojecie o sztukach walki i wtedy moznaby realnie ocenic na co stac Mariusza. Po walce z Najmanem wiemy tyle co i przed nia czyli cholera wie co by sie stalo jakby Pudzian dostal jakiegos zawodowca do walki. Z drugiej strony Pudzian potrzebuje trenowac, trenowac i jeszcze raz trenowac, wiecej sie nauczy na treningach niz podczas tej 10 minutowej walki, a i tak zanim stanie w szranki z jakims bardzo dobrym zawodnikiem formatu swiatowego to pierw musi sie nauczyc schematow walki, utrwalic je w glowie a jak mowil na ostatniej Gali Mamed Khalidow to na to trzeba 2 czy 3 lat wiec Pudzian ma jeszcze czas. Teraz najwazniejsze to trenowac i uczyc sie roznych technik w sumie moze i z Oliwami sie bic dalej ale w pozniejszym etapie mam nadzieje ze bardziej na serio wejdzie w MMA i zawalczy z jakims normalnym zawodnikiem a nie z jakims sprinterem czy innym szachista
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 19.12.2009, 02:05
Wiemy dobrze z naszego podwórka że to co się pisze i jak jest na prawdę ,to często 2 różne rzeczy.Dlatego omijał bym njusy typu Oliwa szerokim łukiem.
To oczywiście jest pytanie, czy Pudzian chce jedynie zarobić kasę ,czy ma ambicje by zwojować coś w MMA.
Jeśli to pierwsze to będzie walczył z kim popadnie, byle nazwisko miał(oczywiście nie nazwisko w MMA), jeśli to drugie to zasada jest jedyna - walki z kolesiami bez nazwiska ale profesjonalnymi zawodnikami MMA i tak do momentu gdy ciężkim treningiem da sobie szanse by nie polec w pierwszej konkretnej walce a to wd mnie jest trudniejsze niż nam się to wydaje.

Najman to był pionek, do tego Pudzian potraktował ta walkę bardzo osobiście i zmiótł gościa na ciśnieniu - tyle że po pierwsze z zawodnikami z pierwszej półki ciśnienie nie wystarczy, a po drugie on już takiego ciśnienia mieć nie będzie.

Ja nie wiem jak to z Pudzianem będzie ale już i tak mam szacun że podjał wyzwanie, bo jednak zerwać mięsień przy jakimś ciężarze, a zaryzykować obicie ryja, to dwie różne rzeczy.a że MMA to ciężko zarobiony pieniądz pokazuje choćby przykład Nastuli, który rządził na macie a w MMA 4 na 5 walk przejebał.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 19.12.2009, 02:08
Ja jestem gotów kupić bilet na walkę Pudzianowski - Mroczek (dowolny, mogą być obaj).
Ze sportem to nie ma nic wspólnego, ale mimo to dobrze bym się bawił.
Jeszcze żeby sędzia za szybko nie interweniował - to by było coś.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 19.12.2009, 12:25
Cytat:
Ja jestem gotów kupić bilet na walkę Pudzianowski - Mroczek
a ja bym wolal zobaczyc Pudzian vs 2 Mroczki! to by bylo dobre jakby mu we dwoc uciekali uhehehe
Odpowiedz cytując
UniaTarnówZKS1928
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 19.12.2009, 21:27
A co myśleliście? Szopka musi być;]

Ja np dawałbym większe szanse Oliwie niż Najmanowi w rewanżu. Oliwa ma charakter i krew wojownika a najman to zwykła pipa. Po wczorajszej walce Warzyka można stwierdzić że wielkim herosem to on nie jest a Najmana zmiótł z ringu.

JA chce walki Elemanieno vs. Pudzian
Odpowiedz cytując
TSW Fanatyk
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 19.12.2009, 22:10
UniaTarnówZKS1928 napisał(a):Wyświetl post
JA chce walki Elemanieno vs. Pudzian
heh Fedor to jeszcze za wysoka półka. Żeby móc z nim walczyć Pudzian musi być za połowa swojego 10-cio piętrowego budynku

jedynie co mi się marz że zobaczę Mariusza w UFC za parę walk choć to długa droga

choć wiem że godnie reprezentować może Nasz kraj jedynie Kalidov (oprócz Drwala i Soszyńskiego), życzę mu aby jak najszybciej podpisał kontrakt z UFC

Cytat:
.. albo T. Drwalem

Ci na pewno nie wystraszyli by sie tak jak Najman.
Drwal przecież jest w kategorii 185 funtów...

Grzadq dzięki
Ostatnio edytowane przez TSW Fanatyk : 19.12.2009 o godz. 22:37.
I
Odpowiedz cytując
Grzadq
Senior Member

Stary 19.12.2009, 22:24
[ quote ] [ / quote ] <----- Wszystko bez spacji , pomiędzy tymi środkowymi ][ wklejasz tekst
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów