|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie z innej beczki: Prawda to, że powstała 3 flaga FC Jaworzno Pogoni? Jeśli to prawda to nawet nie wiem jak to nazwać....
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Wiem tylko, że Polonia miała casting na grafiti, na ich ścianę, o tematyce powstańczej i wygrał jakiś nie-kibic.
![]()
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
![]() to ta? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
troche to dziwne że na oczach Kibiców Legii ochrona wyprowadziła ich Gniazdowego i nikt mu nie pomógł. To tak jakby na moich oczach ktoś zaczałby szarpac mojego najlepszego kumpla a ja bym sie odwrócił udajac że nie widze.
Pomijam tu fakt tego okrzyku "jeszcze jeden" bo to było poniżej pasa. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Na Legii sa troche (czy tylko?) inne realia, tam za stanie nie na swoim miejscu ostatnio dostaję sie zakazy, a co dopiero za walke z ochroną... Zresztą ile starszych osób z Żylety chodzi teraz na Legię? Kilkadziesiąt, kilkaset?
A co do jeszcze jeden to dla mnie nie jest to poniżej pasa i jak patrzę na to co sie dzieje na Łazienkowskiej to jest to dla mnie nawet zrozumiałe. ![]()
Kolekcja szali:
http://kolekcjaszalikow-putitsw.pl.tl/ Projektowanie gadżetów kibicowskich: http://puti-projects.pl.tl/ ...Nieważne są dla nas pokonywane kilometry... ...Liczy się tylko nasza miłość...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Tak jak ktos na legialive.pl w komentarzach napisal, prawdziwa Legie to ta wyjazdowa, bo w Warszawie to jest stado pazi z komora w reku, przychodząca na mecz tylko po to zeby sie na fotce.pl czy nk przylansować(nie mowie oczywiscie o wszystkich). ![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ochrona usuwa z trybun Piotra "Starucha" Staruchowicza, lidera kibiców Legii Warszawa
![]() interia.pl Świat się kończy... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Tego już ****a za wiele... Jeśli na czas OZSK nie zacznie czegoś robić to prędzej czy później ITI i ta cała banda lansująca światowego Bońka dopnie swego. Będziemy mieć modelowych kibiców w garniakach, GW będzie piała z zachwytu. Po woli zaczynam uważać ze leśne dziadki z PZPN, którzy mają wszystko w dupie i chodzi im tylko o ciepłe posadki to mniejsze zło niż cała ta banda która chce ich wykurzyć... Odejdzie Lato i będziemy mieli modern football z miłym prezesem Bońkiem, ITIPZPN i ekspertów wprost z GW. Będziemy mogli zapomnieć o flagach, spontanicznych akcjach, dopingu. To nie jest akcja przeciw Lacie, tylko akcja przeciwko NAM, bo prawdziwych kibiców nie da się kontrolować, mamy w dupie ich medialną propagandę, zakazy, nakazy, myślimy samodzielnie - to ich najbardziej boli i dlatego chcą się Nas pozbyć.
Na miejscu Legii zorganizowałbym "pokojową" manifestację pod siedzibą TVN, sam bym tam chętnie pojechał... Mam nadzieję, że kibicowska solidarność w tej sprawie nie okaże się tylko sloganem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Bardzo ciekawa kolejka. Dużo działo sie w Zabrzu, Kielcach, ładna oprawa ŁKSu i ten skandal na Legii.
Mimo wszystko przynajmniej kilkudziesięciu pewnie chodzi. Nie sądziłem, że w naszym kraju wyniesienie gniazdowego ze stadionu przez ochrone nie zakończy się awanturą. I to na Legii. Nie moje podwórko, nie moje zabawki ale mocno mnie to zdziwiło. Zwłaszcza, że za zaśpiewanie "ITI spierdalaj" zakazy i tak się pewnie posypią... chore czasy. Cytat:
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
to tylko nawiazanie do poprzedniej wypowiedzi wiem ze tamat nie ten.
Na przykładzie UNITED to tam było wiele innych aspektów a odbieranie karnetów nie było jedną z głównych przyczyn tego sprytnego ruchu założenia drużyny. Na wyjazdach o ile się nie mylę to goszczą. LOVE UNITED HATE GLAZER - ot co mają na ten temat do powiedzenie kibice MU. ![]()
"Po burzy słońce wychodzi zza chmur . . ."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
http://www.legia.net/index.php?typ=galeria&id=887
oglądał ktoś galerie? najlepszy jest małolat nagrywający tą cała sytuacje.. ![]()
Bez względu na wszystko zawsze będziemy z Wislą!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
A można wiedzieć za co tego gniazdowego na Legii wyprowadzili (czy co mu tam zrobili)?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Za okrzyk "jeszcze jeden!", dotyczący śmierci Wejcherta, skierowany do Waltera.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Formalnie zdaje się, że za nie zajęcie odpowiedniego miejsca, a później za stawianie oporu ochronie.
http://www.legialive.pl/mecz/441/relacja_z_trybun http://www.legia.net/wiadomosci,3521...i_swiadka.html ![]()
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
http://www.sport.pl/sport/1,65025,72...ni_kibice.html
Cytat:
![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Najlepszy jest tytuł tego artykułu
Tak BTW, kto to jest zapiewajło ? ----------> http://www.sport.pl/GW/1,75693,72101...ia_gotowa.html ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
cala ta sytuacja ze Staruchem bardzo niesmaczna, pomijajac to ITI osiagnelo swoj cel w walce z kibicami(w ich rozumieniu chuliganerią, bandytami, kryminalistami....), zauważcie ile osób stanelo po stonie Starucha i przeciwstawilo sie ochronie, bardzo wątpie zeby z taką reakcją publicznosci spotkalo sie usuniecie gniazdowego z jakiegos innego stadionu. Śmiem twierdzic ze Walter wygrywa te wojne i strach pomyśleć co będzie, gdy ktoś stwierdzi, że skoro w stolycy sie udalo to pewnie w innych miastach też może sie udać.
Straszno i mało śmieszno...... edit: nie nie do tego pije, ale chodzi mi o to ze osiagnal swoj cel: wyeliminowac osoby, ktore sa niewygodne, to jest jego sukces.
Ostatnio edytowane przez karmel1906 : 03.11.2009 o godz. 00:57.
![]() ![]() Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić .... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A jakby ochrona dostała strzała to wtedy Walter by przegrał?
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ogólnie to już wcześniej zagraliście 'all in' - mając chujowe karty.To co stało się w week to niestety marne zakończenie - ja bym się nie zdziwił gdyby gniazdowy zrobił to z pełna premedytacją -wiedząc że do puki ITI będzie waszym właścicielem, na Łazienkowską już nie wróci - trochę to jest w klimacie zamachów samobójczych - zachowując proporcje.
gdyby ochrona 'dostała strzała' to jedyna różnica była by taka że Ci co by przykozaczyli, siedzieli by na dołku a media mogłyby by dodać to do swojego njusa.Dostalibyście pewnie jeszcze + 10 za akcje, od internetowych kozaków ![]() Teraz jest dupa zbita, będzie nowy stadion ,ale kto na nim zasiądzie?...Ma być euro, będą na bank duże promocje dla 'zjadaczy popcornu' , w miarę dobry zespół i po 3,4 latach Legia będzie polskim Realem jeśli chodzi o atmosferę na trybunach - kompletnie nie życzę Wam tego ale do tego to wszystko zmierza i na 90% to się spełni. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
http://www.weszlo.com/news/3963
Prawie sie z gościem zgadzam. Niestety nie zgadza sie z tym wieksozsc na kibice.net,która od przedwczoraj tlumaczy sobie kto jest bardziej honorowy: Zabrzanie dźgający Widzewiaków, Ruch rozwalający samochody Odry Wodzisław , Legia intonująca "jeszcze jeden" , nasze wiślackie "rachu ciachu", a może Cracovia i jej dźganie Wiślaka na cmentarzu Rakowickim. Generalnie kibice.net niestety schodzą na psy zupełnie już.
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 03.11.2009 o godz. 07:23.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez spidey : 03.11.2009 o godz. 10:29.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Przecież oni 'mają wyjebane' na mecze w Sosnowcu. Ciekawe czy tak samo będzie jak będą grali z nami albo Legią
![]() ![]() Forza Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Główna ekipa Lecha podobno też olewa Wronki. Troche to dla mnie nie zrozumiałe. "Jesteśmy zawsze tam..."?
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Myslałem że ich będzie jeździć między 300-500 ale tą 60 tką na ost meczu to złamali mi serce
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ale co to za argumentacja ze "mamy wyj****ne na mecze w Sosnowcu ,czy Amika na mecze we Wronkach
Co to kazdy ma to olewac Amika wypada i tak dobrze ,ci co olewaja to nie jezdza a inni tak i frekwencje maja ok. natomiast pasiasci skoro nie jezdzi ich ekipa to chyba sa jacys inni ktorzy moga poswiecic swoj czas i jechac za swoja druzyna No chyba ze w Sosnowiec ma ma takiej aury ktory by sprzyjała spiewac na okraglo WTSK i jechac nie ma sensu
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 03.11.2009 o godz. 19:14.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Nie maja wyjebane tylko po pierwszym pociągu na Arke poszło im x hampli, do tego inne straty, wiec STC stwierdziło ze .......i i nie organizuje a kazdy kto chce jezdzi na własną ręke. jak widac nikomu się nie chce. bo oficjalnego bojkotu chyba nie ogłaszali. (wręcz przeciwnie napinali sie ze zobaczymy jak pojezdzi Wisła z tą rzeszą kibiców sukcesu)
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|