|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Wybaczcie, jeżeli pytanie jest zbyt oczywiste, ale czy wpływy z dnia meczowego w tygodniu z amicą są w stanie przewyższyć wydatki związane z wyjazdem do poznania (opłaty, wyjściówki grajków, ew. nocleg itd) ? Pytam tylko i wyłącznie z ciekawości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Kurs na Chojniczankę w ost.24 godzinach spadł o ok. 28 %
![]() To się doczekaliśmy, że zespół z I ligi faworytem w meczu z Wisłą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
Załóżmy, że na mecz przyjdzie 10 tyś kibiców. Każdy musi zapłacić średnio 30zł, bo to nie liga i tu karnetów nie ma. Mamy więc 300000 złotych przychodu na meczu z Lechem. Nawet organizacja meczu + wyjazd do Poznania nie są w stanie przewyższyć tego przychodu z dnia meczowego. A doliczmy do tego pamiątki itp.
Ostatnio edytowane przez kicur : 27.09.2016 o godz. 12:33.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Wygląda to dziwnie i jeszcze kilka lat wstecz było nie do pomyślenia, ale należy pamiętać, że spadki kursów wynikają w tym przypadku z popytu na zdarzenie jakim jest zwycięstwo Chojniczanki. Dołączmy do tego fakt, że przynajmniej pół Polski nie życzy nam "najlepiej" oraz wyszły nam dwa niezłe mecze po serii 7 porażek i mamy pełny obraz.
![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
^^^
Większość patrzy na statystyki, pozycję w tabeli. Niewielu widziało mecze z jagą, piastem czy legiją. Nie wiem jak gra chojniczanka, ale nasza forma w ciągu ostatnich 2-3 tygodni poszła (i mam nadzieję że jeszcze idzie) mocno w górę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
Naprawdę wierzycie w wysoką frekwencję w meczu z Lechem, który odbędzie się w środku tygodnia? Może być max 12 tys. , a znając życie jak będzie 10 tys. to trzeba będzie rozpatrywać w kategoriach sukcesu.
Ale żeby do tego doszło najpierw musimy wyeliminować Chojniczankę, osobiście mam duże obawy przed takim meczem.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Dziwne rzeczy się dzieją z kursami w ost. 3 godzinach. Gwałtownie spadł (35% !) kurs Wisły
![]() Ładne jaja. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Ma ktoś jakiś dobry stream do transmisji?
![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Serio jakas Chojniczanka faworytem tego meczu? świat sie kończy.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Nasi napastnicy są całkowitym nieporozumieniem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Awans jest,ale gra woła o pomstę do nieba.....z Amiką będzie w czambo
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Umowmy sie. W 90 minutach wygralismy tylko dzieki sedziemu. Karny Mojty ewident.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Mi się wydaje, czy do tej pory Wisła jako jedyna awansowała po meczu z ligowo slabyszym rywalem?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
daliby bilety po 10-20zł i przyszłoby na Amikę tyle co na Legie
![]()
"to miasto zawsze było Semper Fidelis.."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ufff straszne meczarnie ale najwazniejszy jest awans co ze słabszymi rywalami nie udało sie paru innym klubo z ekstraklasy. Teraz czekamny na Amice, te dwa mecze powinny wygladac inaczej a juz przynajmniej jak mecze ligowe.
Statystyki: bramki: 1-2 strzały: 20-19 strzały celne: 8-5 posiadanie (w %): 46-54 spalone: 0-4 rzuty rożne: 7-6 dośrodkowania: 13-20 faule: 20-12 żółte kartki: 1-1 czerwone kartki: 0-0 |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Rybski przed całą sytuacją odepchnął Mójtę i pewnie to gwizdnął sędzia. ![]()
Panie, co wszystko wiedzą, w skrócie wszystkowiedźmy..
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie narzekajmy, że graliśmy chujowo, bo zawsze mogliśmy grać pięknie, a dostać w....... jak Śląsk. Cieszmy się z awansu, bo w końcu jest trener, który nie odpuszcza PP.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
pewnie, że się cieszmy, ja się cieszę
![]() ale to, co odwalamy w obronie prowadząc, to ciężka tragedia ![]()
Panie, co wszystko wiedzą, w skrócie wszystkowiedźmy..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Karnetowicze zawsze mieli PP za darmo. 300 tysięcy to same bilety. Gadżety klubowe wliczyć należy. Poza tym - na lidze ktoś broni robić większą frekwencję? Czy na PP? Zwłaszcza, że zgoda sąsiadki. Ale pewnie nie wiem kiedy Lega się stala największą kosa. Śmiała się grupka imbecyli jak podawalem im dane od jakiego pułapu na matchdayu się zarabia, jak odchodził Wolski czy Stilic bo kasy nie było na kontrakt. Wyskakiwanie z argumentem z dupy pt. "4 frekwencja w lidze" etc. Smuda miał rację, po chvj ten PP! ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Za wygranie PP klub dostaje milion złotych. Trzeba zagrać o wszystko
. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jakie ekipy oprócz nas i Amici pozostają w grze o PP ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pal licho kasę. Co? Mieliśmy odpaść z Chojniczanką? Wystarczy już mi 7 porażek. PP może i nie wygramy, ale chociaż namieszajmy. Kolejny ekstra mecz mojego ukochanego klubu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Ondraszek to może i waleczny jest ,ale napastnik(strzelec) z Niego żaden.....
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Drutex,GKS Jastrzębie,Arka,Wigry Suwałki,Puszcza
Jutro jeszcze Pogoń-Jaga ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Gra beznadziejna. Na Ondraska (tak, wiem, zaliczył asystę) już patrzeć nie mogę.
Ale z drugiej strony... ![]() ...okazuje się, że zwyciężyliśmy na bardzo trudnym terenie. Wygrajmy w końcu ten puchar! ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Online |
|
|
No i fajnie, ze jedziemy dalej
![]() W sumie to dosc ciekawe to wszystko jest Popatrzcie .. w normalnych warunkach, Dariusza by juz dawno z nami nie bylo i od meczu z Piastem prowadziłby nas Pan X.W zaleznosci od tego czy jest symatycznym gosciem i umial puscic bajere na początek to teraz by było : ooooooooohohoho wygrał z Piastem(vice-mistrz) ooooooooohohohoo prawie wygral z Legia (uczestnik LM) ohohohohohohhoho jest w 1/4 PP pewnie sam bym tak pisal ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Dlatego moim zdaniem powinien mieć inną pozycję na boisku. Np. defensywny pomocnik. Zabrać piłkę umie, biegać biega, walczyć walczy, podać też czasem poda. A Jovic na ofensywnego pomocnika tak, jak pisał bodajże Bonawentura.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Ważne, że do przodu. Następny dwumecz z Amicą, są spokojnie do ogrania (ale nie jesteśmy faworytem). ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Człowieku w porównaniu do Krakowa to Chojnice są wsią/ Dopóki nie było Chojniczanki w 1 lidze to nie wiedziałem, że w ogóle takie coś istnieje!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
"Wielka Wisla" za Kaspra ,Maaskanta czy Skorzy rokrocznie odpadała gdzies wlasnie na tym etapie PP z jakimis ogórkami ,takze nalezy sie cieszyć ze w koncu awansujemy dalej.Keidy mysmy cokolwiek ugrali w PP.....
Jest zwyciestwo,a to tez wazne.pamietajcie o naszej niedawnej serii.Takze kazde zwyciestwo nawet z taką Chojniczanką to budowanie lepszej atmosfery w szatni a to jest bezcenne.I sram na styl,bo styl to byl za Kazia Moskala,ale na co to komu sie przydało?.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 28.09.2016 o godz. 00:57.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|