The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy Franciszek Smuda wyciągnie Białą Gwiazdę z marazmu?
Tak 398 51,42%
Nie 376 48,58%
Głosujących: 774. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
hejR22
Member

Od: 01.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.06.2013, 21:11
do gigant
chlopie ty cos jarasz? zmien że lekarza bo cie chyba glowa boli nie? Nie osmieszaj sie takimi tekstami bo to co ty napisales to juz slyszalem w Cana(L) plus gdzie probuja dobic Wisle takimi tekstami a ty zachowujesz sie jak oni. Skoro rozmiawiales ze Smuda to np powiedzial ci kiedy zostanie zaprezentowany i jakie transfery przeprowadzi Wisla nie no smialo podziel sie tymi informacjami bo wszyscy czekaja. Zapamietaj jedno Pan Cupial dopoki zyje to Wisla bedzie jego wlasnoscia a o takich bajkach jak sprzedaz itd to zapomnijcie zreszta sam Smuda powiedzial, ze Cupial odzyskal zapal do budowy nowej wielkiej Wisly i do tego będą dążyć!!!
Odpowiedz cytując
borys
Banita

Od: 07.2010

Stary 05.06.2013, 21:13
@Grymas,
Nie ma polityki Bednarza. A powyzsze oznacza,ze kto bedzie trenerem i kiedy jest malo istotne. W czarnej dupie w ktorej jestesmy jeszcze bardziej sie sciemnilo.

@hejR22
Naiwny jestes to jedno. Drugie, ze co jak co ale gigant sie nie wyglupia.
Ostatnio edytowane przez borys : 05.06.2013 o godz. 21:15.
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 05.06.2013, 21:16
Grymas napisał(a):Wyświetl post
To skoro była prowadzona rozmowa z trenerem Smudą, to tu rodzi się pytanie czy i kiedy zostanie ogłoszony szkoleniowcem Wisły i po drugie co dalej z polityką Bednarza?
Powiedziałem "panie trenerze niech pan coś zrobi bo tego nie da się oglądac", potwierdził i powiedział to co wyzej napisałem. Zaznaczam ze ani raz nie uzył nazwiska Cupiał, lecz mówił "właściciel". Zresztą nie odniosłem wrażenia by był pewny nominacji, ale byc moze tak nasza rozmowa przebiegła ze to jakoś umknęło mej uwadze.

Więcej nie mam nic do powiedzenia. Cała rozmowa trwała chwilę i była taka jak przedstawiłem. Dodał jeszcze że był ostatnio na Ruchu i Zagłębiu i nie mógł patrzeć na grę Wisły, ale to fakty znane i nie wnoszące nic do dyskusji.
Na zaczepki nie bedę odpowiadał.
Ostatnio edytowane przez gigant : 05.06.2013 o godz. 21:21.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
hejR22
Member

Stary 05.06.2013, 21:29
idzcie wy wyszscy naiwniacy co myslicie ze Cupial sie poddal do lekarza bo po pierwsze Smuda takiego czegos nie moze publicznie mowic bo za to jak by naprawde powiedzial to mogl by sie juz pozegnac z trenowaniem Wisly a po drugie powiedzial jasno i na temat ze bedzie budowana nowa wielka Wisla, bo gdyby bylo inaczej to Cupial by dalej zostawil slabiutkiego Kulawika i placil mu 10 tys na miesiac a nie bral Smude ktory bedzie zarabial w okolicy 100 tys miesiecznie zlotych oczywiscie!!!
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 05.06.2013, 21:48
hejR22 napisał(a):Wyświetl post
idzcie wy wyszscy naiwniacy co myslicie ze Cupial sie poddal do lekarza bo po pierwsze Smuda takiego czegos nie moze publicznie mowic bo za to jak by naprawde powiedzial to mogl by sie juz pozegnac z trenowaniem Wisly a po drugie powiedzial jasno i na temat ze bedzie budowana nowa wielka Wisla, bo gdyby bylo inaczej to Cupial by dalej zostawil slabiutkiego Kulawika i placil mu 10 tys na miesiac a nie bral Smude ktory bedzie zarabial w okolicy 100 tys miesiecznie zlotych oczywiscie!!!

A mnie powiedział ze 80 tys, któregoś z nas robi w konia
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
qqq_b
Banita

Od: 07.2011

Stary 05.06.2013, 21:50
Ogarnijcie się. Żaden dobry trener nie przyjdzie teraz do Wisły, bo ten klub to dziura zabita dechami w tym momencie. Odrodzić się trzeba z jakimś polskim "orłem". Ze Smudą może się uda zająć miejsce w 1-wszej 10.
Odpowiedz cytując
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 05.06.2013, 22:12
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Zwykle Cię ignoruję, ale tym razem udało Ci się mnie sprowokować.
Nie mam zamiaru z Tobą dyskutować, bo z doświadczenia wiem, że to strata czasu.
Tego się trzymaj. Nie potrafisz rzeczowo dyskutować.

Nie jestem wielkim zwolennikiem warsztatu Smudy. Natomiast wystarczy umieć czytać by porównać osiągnięcia trenerskie Smudy i Petrescu. I przez szacunek i przez porównanie faktów rozśmieszyło mnie pisanie o różnych rodzajach kapeluszy.

Argument że liga rosyjska jest lepsza od Polskiej jest "druzgocący" .. oczywiście ja o tej różnicy nie wiedziałem dopóki wolfy mnie nie uświadomił ...
Stosując twoją logikę Stan Valxc to dupa nie fachowiec bo był menadżerem zespołu ligi Chińskiej ....
Dynamo to nie jest polska drużyna .... ma budżet rzędu 60 mln USD czwarty (może piąty) w lidze rosyjskiej, Dynamo to 11-krotny mistrz kraju a jeszcze w sezonie 2011/12 zajął 4 miejsce. W tym kontekście 8 aktualnie miejsce to naprawdę nie jest coś co powala mnie na kolana ...
Fakt - Petrescu przyszedł do klubu po 4 kolejnych porażkach Dynama. Po takim rozpoczęciu sezonu nawet ja byłby lepszym trenerem od poprzednika.
Proponuję przypomnieć sobie sukcesy trenera w ... Wiśle Kraków. Proponuję posłuchać wypowiedzi co do warsztatu Petrescu np Szymkowiaka (oczywiście on pewnie też nic nie rozumie ... bo dar rozumienia i mądrości ma tylko Wolfy ...).
Z resztą ja nie mówię że Petrescu jest złym trenerem ale chyba niektórzy z lekka przesadzają.

Trzeba trenować więcej, budować boiska, szkolić młodzież itd. ale nie zrobi tego za nas Petrescu, czy inny internacjonał chociażby dlatego, że goście się nieźle cenią a tu kasy nie ma.
Gdyby Górski czy Piechniczek czekali aż im jakiś nadpobudliwy Rumun wytrenuje reprezentację nigdy nie byłoby sukcesów polskiej piłki.
Pisałem wcześniej o moich obiekcjach dot. Smudy. To bardzo zachowawczy trener nie umiejący reagować na zmieniającą się sytuację. Nie wierzę też w jego budowanie nowej MŁODEJ drużyny. Wolałbym innego trenera ale akurat co do CV, reżimu pracy to raczej nie ma się tu powodu czepiać.

A propos buractwa: mentorski ton twojej odpowiedzi ... po prostu jest żenujący ... naucz się używać argumentów kosztem inwektyw i "oceniania wiedzy" innych.
Ostatnio edytowane przez Grantar : 05.06.2013 o godz. 22:41.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując
huberix
Senior Member

Od: 02.2013

Stary 05.06.2013, 22:18
jeśli gigant pisze prawdę to jesteśmy głęboko w d... ale mam nadzieję że Boss się nie poddaje.
Co do Petrescu, najlepszy trener który rok temu w wywiadzie am powiedział ze chciałby kiedyś wrócićdo Wisły i pokazać że awansuje do LM i pokaże ile Wisła straciła lat przez zwolnienie jego, a cupiał to zamiast słuchania jak piłkarze płakali że trening ciężkie to powinien powiedzieć że jak się nie podoba to sp...
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 05.06.2013, 22:29
Gigant, a powiedz mi cos. Czy to prawda, ze jednym z tych dwoch klientow na kupienie Wisly od Cupiala bylo FAKRO? Moze cos wiesz skoro takie rozmowy prowadzisz. -bez ironii-
Odpowiedz cytując
patrzal-lca
Member

Od: 04.2007

Stary 05.06.2013, 23:06
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
Gigant, a powiedz mi cos. Czy to prawda, ze jednym z tych dwoch klientow na kupienie Wisly od Cupiala bylo FAKRO? Moze cos wiesz skoro takie rozmowy prowadzisz. -bez ironii-
Nie, nie. Bez ironii także odpowiem - JW Consturction (Józef W.) oraz niejaki IDEON (Ireneusz K.). Nie łudźmy się, Cupiał Wisły nie sprzeda, bo nikogo na Wisłę nie stać. BC żąda astronomicznych kwot za trupa. Potencjalny kontrahent wyłoży tylko realną wartość, nie kosmiczną. FAKRO nie stać na większość udziałów, co najwyżej dofinansowanie jako sponsor. Na więcej bym nie liczył, nawet jeśli to prawda.
Ostatnio edytowane przez patrzal-lca : 05.06.2013 o godz. 23:08.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 05.06.2013, 23:18
patrzal-lca napisał(a):Wyświetl post
Nie, nie. Bez ironii także odpowiem - JW Consturction (Józef W.) oraz niejaki IDEON (Ireneusz K.). Nie łudźmy się, Cupiał Wisły nie sprzeda, bo nikogo na Wisłę nie stać. BC żąda astronomicznych kwot za trupa. Potencjalny kontrahent wyłoży tylko realną wartość, nie kosmiczną. FAKRO nie stać na większość udziałów, co najwyżej dofinansowanie jako sponsor. Na więcej bym nie liczył, nawet jeśli to prawda.

po 1 nie wiesz ile Cupial ząda..
a po 2 delikatnie rzecz ujmujac jakos trudno mi uwierzyc zeby Smuda przypadkowemu kolesiowi na ulicy opowiadal o takich rzeczach, kiedy wie ze takie cos od razu wyjdzie na jaw. w radiu, prasie, telewizji nie powie, ale gosciowi napotkanemu na ulicy tak.. hm hm hm hm

albo sobie jaja robil albo gigant zle Smude zrozumial, co jest wielce prawdopodobne bo gdy on mowi "tak to nalezy to odebrac jako "nie", pomijajac jego dykcje i ukladanie slow w calosc.. moze o jakies dofinansowanie chodzi, albo sponsora na koszulki.

zreszta gigant napisal "Smuda chce uzyc jego nazwiska zeby znalezc kupca.." wątpliwe jest zeby Smuda swiadomie wchodzil w budowanie czego co po jakims czasie zostanie zburzone a on zostanie bez pracy.. na zasadzie Cupial - Ty Franu, poprowadz druzyne 3 miechy, zareklamujesz ją swoim nazwiskiem, znajde kupca, sprzedam klub, a Ty sobie radz.."

podsumowujac = nielogiczne, nie trzyma sie kupy, bez pomyslu..
Ostatnio edytowane przez aNouc : 05.06.2013 o godz. 23:27.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 06.06.2013, 00:01
Chciałbym coś wyprostować: nie obawiam się, że za Smudy nie będzie sukcesów. Obawiam się, że nie utrzymamy się w ekstraklasie. Nie uważam też, że to on będzie głównym winowajcą przy takim obrocie sprawy.

Trzeba uczciwie przyznać, że Smuda nigdy nie zostawił po sobie takiego burdelu jak Bednarz czy Kapka. Jestem bardzo sceptyczny co do jego umiejętności trenerskich, ale tylko tyle. Jeżeli powtórzy wynik Kulawika z tego sezonu, to i tak będzie dla mnie nieźle.

Ogólny wydźwięk mojego posta bierze się stąd, że miejscowe mózgi zaczęły porównywać dwa różne systemy walutowe (liga polska i rosyjska) i wyszedł kabaret. Ale po to jest przycisk "ignoruj", żeby olewać ignorantów...

To co napisał gigant trzyma się kupy, wątpię żeby kłamał. Co najwyżej mógł Smudy nie zrozumieć (o co nietrudno). Przecieki o tym, że Cupiał negocjuje sprzedaż klubu pojawiają się się w C+, a oni raczej sobie jaj nie robią. Zresztą - wypowiedzi samego Smudy dla prasy też nie napawają optymizmem i wpisują się raczej w to co napisał gigant. To bardziej tonowanie nastrojów niż zapowiedzi ofensywy ligowej.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 06.06.2013 o godz. 00:14.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 06.06.2013, 00:24
W pewnym momencie nastąpił dysonans w zapowiedziach przyszłości Wisły. Bednarz miesiącami dołował klimat wokół Wisły a Smuda nagle zapowiedział rychły powrót Wielkiej Wisły. Aż w canal+ główkowali nad tym dysonansem.
Widać, że chyba sobie wyjaśniono w klubie ten dysonans i teraz wszyscy jednakowo już opowiadają mroczne klimaty. Co nic nie znaczy a może i znaczyć wszystko. Od planowej powściągliwości w zapowiedziach odbudowy mistrzowskiego klubu, po możliwą sprzedaż klubu poza wiadomością kogokolwiek, za wyjątkiem Cupiała.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując
adriano244
Banita

Od: 02.2009

Stary 06.06.2013, 06:24
Cupial nie sprzeda Wisly to jakies bajki z ta sprzedaza bedzie Smuda beda wyniki.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 06.06.2013, 07:37
Cupiał Wisły nie sprzeda bo nikt jej nie chce kupić.
A opcja z podbiciem wartości nazwiskiem Smudy bardzo dobra, jak widać łyknęło ją jakieś 90% ludzi widząc jakich oczekują transferow, wiec była szansa ze potencjalny zainteresowany JANEK też to łyknie.
zreszta, po co gigant miałby kłamać?

E: ciąg dalszy tej historii teraz sam będzie powstawał, właśnie na sb ktoś napisał ze oknoplast był zainteresowany ale dostali wymowne : nie. Napewno inne krakowskie/podkrakowskie firmy pojawią sie w tej historii. Ciekawe tylko kiedy pismaki wstaną zaczną czytać a potem pisać...

E: Kominek : ale miej też na uwadze ze Smuda to idiota. Grajewski nie bez kozery dał mu piękny przydomek, wiec to wszystko moze sie zgadzać.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 06.06.2013 o godz. 08:21.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 06.06.2013, 08:13
gigant napisał(a):Wyświetl post
Wczoraj rozmawiałem ze Smudą i przekaz był powiedzmy taki sobie. Cupiał próbuje sprzedać klub lecz nie ma chętnych, tzn prowadził rozmowy z dwoma potencjalnymi kupcami i zero efektów. Generalnie jest mocno zawiedziony i (to juz moje zdanie) zatrudnienie Smudy to próba juz nie awansu do LM czy nawet MP, ale "dofinansowanie" nazwiskiem wartości klubu przed próbą kolejnej sprzedaży. Wielkiej euforii Franek nie uzewnętrzniał, a miał błysk w oczach gdy półtora roku wczesniej rozmawialismy przed Euro o kadrze.
Powiedziałem "panie trenerze niech pan coś zrobi bo tego nie da się oglądac", potwierdził i powiedział to co wyzej napisałem. Zaznaczam ze ani raz nie uzył nazwiska Cupiał, lecz mówił "właściciel". Zresztą nie odniosłem wrażenia by był pewny nominacji, ale byc moze tak nasza rozmowa przebiegła ze to jakoś umknęło mej uwadze.

Więcej nie mam nic do powiedzenia. Cała rozmowa trwała chwilę i była taka jak przedstawiłem. Dodał jeszcze że był ostatnio na Ruchu i Zagłębiu i nie mógł patrzeć na grę Wisły, ale to fakty znane i nie wnoszące nic do dyskusji.
Na zaczepki nie bedę odpowiadał.

To co napiszę to nie jest zaczepka ale uporządkowanie faktów.

1) Smuda informuje Cię o jednej z jednej z najlepiej strzeżonych w Wiśle informacji tj.o rozmowach z kontrahentami na temat sprzedaży Wisły.

2) Smuda informuje Cię że on przychodzi do Wisły nie po to by osiągnąć jakikolwiek wynik sportowy tylko po to by zwiększyć wartość Wisły po to,żeby łatwiej można było ją sprzedać.Czyli mówi ja mam być tylko figurantem.
Odpowiedz cytując
hunter
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 06.06.2013, 08:18
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
2) Smuda informuje Cię że on przychodzi do Wisły nie po to by osiągnąć jakikolwiek wynik sportowy tylko po to by zwiększyć wartość Wisły po to,żeby łatwiej można było ją sprzedać.Czyli mówi ja mam być tylko figurantem.
Przeczytaj jeszcze raz co napisał. W nawiasie wyraźnie podkreślił, że to jego (giganta) odczucie na ten temat, a nie słowa Smudy.
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 06.06.2013, 09:34
aNouc napisał(a):Wyświetl post
....... na zasadzie Cupial - Ty Franu, poprowadz druzyne 3 miechy, zareklamujesz ją swoim nazwiskiem, znajde kupca, sprzedam klub, a Ty sobie radz.."

podsumowujac = nielogiczne, nie trzyma sie kupy, bez pomyslu..
Niekoniecznie. Zobacz poprzedni klub Smudy jak i uwzględnij ewentualny zapis w kontrakcie.
Kasa robi swoje.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 06.06.2013, 11:33
Wystarczy odpowiedni zapis w kontrakcie i Smuda może sobie bimbać na zmianę pracodawcy.

To wyczekiwanie jest męczące. Może Cupiał przejrzał na oczy i zaśpiewa sobie za Wisłę jakieś realne pieniądze.

Co do Smudy wszystko tak naprawdę zależy od piłkarzy jest to taki sobie trener. Jeśli dostanie dobrych kopaczy lub ktoś w ataku będzie miał sezon konia będzie ok i grupa mistrzowska.

Jeśli nakupimy znowu piłkarzy "do odblokowania" jestem pewien, że w ostatnich kolejkach nasz mecz będzie na żywo ze względu na to, że będzie decydował o utrzymaniu.

Sumda jaki jest każdy widzi, z kiepskiego materiału bicza nie ukręci (reprezentacja i II Bundesliga). Cudów nie będzie. Jeśli piłkarze poczują wolę walki i przyjdzie 2-3 średniej klasy grajków będziemy walczyć o grupę mistrzowską.
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 06.06.2013, 11:46
hunter napisał(a):Wyświetl post
Przeczytaj jeszcze raz co napisał. W nawiasie wyraźnie podkreślił, że to jego (giganta) odczucie na ten temat, a nie słowa Smudy.
w tych punktach o których ja pisałem to chyba nie bardzo

Wczoraj rozmawiałem ze Smudą i przekaz był powiedzmy taki sobie. Cupiał próbuje sprzedać klub lecz nie ma chętnych, tzn prowadził rozmowy z dwoma potencjalnymi kupcami i zero efektów. Generalnie jest mocno zawiedziony i (to juz moje zdanie) zatrudnienie Smudy to próba juz nie awansu do LM czy nawet MP, ale "dofinansowanie" nazwiskiem wartości klubu przed próbą kolejnej sprzedaży. Wielkiej euforii Franek nie uzewnętrzniał, a miał błysk w oczach gdy półtora roku wczesniej rozmawialismy przed Euro o kadrze.
Odpowiedz cytując
marcin19876
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 06.06.2013, 11:51
Jeśli Cupiał chce sprzedać Wiśłę to powinien ja wzmocnić tak żeby coś znaczyła bo słabego klubiku i zerowym prestiżu jaki ma teraz Wisła nikt nie kupi.
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Stary 06.06.2013, 12:26
a po drugie powiedzial jasno i na temat ze bedzie budowana nowa wielka Wisla, !
Tylko powiedział,ale ja tak do końca w to nie wierzę.....
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 06.06.2013, 13:19
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post

1) Smuda informuje Cię o jednej z jednej z najlepiej strzeżonych w Wiśle informacji tj.o rozmowach z kontrahentami na temat sprzedaży Wisły.

I co w tym dziwnego? Mało to razy Smuda coś chlapnął?
Zwłaszcza, że mówimy tu o rozmowie prywatnej, a czytałem opinię że to bardzo otwarty i prostolinijny (nie - głupi) człowiek. Czym czasem sobie szkodzi.

To co napisał gigant w sporej części pokrywa się z tonem ostatniego wywiadu Smudy na temat Wisły (nie od razu sukcesy, "wierzę w wiślacką młodzież"). Pytanie, na ile wiarygodne jest "Twoje" źródło informacji...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 06.06.2013 o godz. 13:25.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
hejR22
Member

Stary 06.06.2013, 13:30
hahaha no i gdzie ci wszyscy co bronia kolesia o nicku gigant haha!! Pisalem wczoraj ze dopoki Cupial bedzie zyl to nie sprzeda Wisly!! i dzisiejsze info o zbudowaniu bazy treningowej w Myslenicach to potwierdzilo!!! wiec naiwniacy ufajcie temu ktory te bajki o rozmowie ze Smuda wymyslil hahaha!!! gigant czlowieku osmieszyles sie!!!
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 06.06.2013, 13:35
mozesz wkleić i zacytować źródło które potwierdza ze baza powstanie.

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 06.06.2013, 13:37
i dzisiejsze info o zbudowaniu bazy treningowej w Myslenicach to potwierdzilo!!
Już zbudowali!? Wczoraj?

Bo o planach budowy słyszy się od kilkunastu lat. A taką "wizualizację" to sam mogę zrobić w kilka godzin (w pół, jak znajdę gotowe modele). Serio - modelowałem o wiele bardziej skomplikowane siatki w 3DS Max i AutoCadzie.

Idź się przewietrz.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
huberix
Senior Member

Od: 02.2013

Stary 06.06.2013, 13:41
no ale jednak Cupiał stara się żeby takowe było.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 06.06.2013, 13:45
huberix napisał(a):Wyświetl post
no ale jednak Cupiał stara się żeby takowe było.
Na razie to - jak wszystkie poprzednie starania - tylko próby medialne. Podpiszą umowę, nawet list intencyjny - będzie można potraktować sprawę poważnie.

Nie twierdzę, że to nie prawda, ale takie przecieki klub wypuszcza średnio co pół roku. Proponuję podchodzić do tego z dystansem.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

stara sie ? yyyy ....ten Cupiał ?

Odpowiedz cytując
hejR22
Member

jakby ta baza miala nie powstac to by nie robili z siebie glupków i nie mowili o tym oficjalnie, wiec sluchajcie dalej bajkopisarzy haha!!! "rozmawialem ze Smuda" hahahaha
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów