|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._wisly_krakow/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Smuda nowym trenerem Wisły ?
http://ekstraklasa.przegladsportowy....009,1,381.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego jak zdjął w 64 min Boguskiego "grającego" na szpicy, gdy przegrywamy 2-0, nie wpuścił w zamian napastnika
Gdy wszedł Sikorski, Sarki miał do kogo zagrać i tak padła bramka. A Boguskiego to najlepiej odesłać do ME, albo lepiej nie, będzie im zaniżał poziom. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Trener Wisły Tomasz Kulawik: "Bardzo dobre spotkanie. Nareszcie nie połówka. Graliśmy 90 minut dobry mecz. Chłopaki dali z siebie wszystko i pokazali, że potrafimy grać w piłkę. Ale prawda jest taka, że zabrali nam punkty. Rzut karny i akcja, po której padła pierwsza bramka, to zdecydowało o wyniku. Plus i brawo dla chłopaków za to, że się podnieśli. Po co pięciu sędziów? Nigdy nie komentowałem ich pracy, ale kolejny raz nam zabrano punkty. W meczach z Podbeskidziem, czy z Lechią było tak samo. To mój komentarz do pracy arbitrów".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jeśli ze Smudą to prawda, to uważam, że jest duża szansa na to, że Cupiał nie powiedział jeszcze ostatniego słowa. Raz, że Smuda nie zgodziłby się przyjsc gdyby nie mial obiecanych wzmocnien, dwa, ma chyba jakis wplyw na bossa, znaja sie wiec bedzie mogl do tych wzmocnien naklaniac i nie zostanie zwolniony po nieudanym jednym czy dwoch meczach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Pytanie nie brzmi czy Smuda a nawet inny sensowny trener, ale pytanie brzmi ilu i jakich piłkarzy Cupiał zamierza sprowadzić do Wisły mającej, jak sam zapowiadał - walczyć o mistrza i LM ponownie ?
No i kto ma ich mu sprowadzać Bo jeśli Bednarz nadal, to lepiej już dziś należy pogodzić się na lata z aktualną pozycją Wisły w tabeli i nie robić sobie nadziei, a przy okazji chciałbym zapytać pana Cupiała i jego Jacusia - ile to zaoszczędzili na restrukturyzacji Wisły Basałaja, a ile muszą wydać, aby ponownie przywrócić jej tamtą jakość i gdzie tu sens i logika Bo ja uważam, że w tak zdewastowanej Wiśle trzeba wymienić wszystkie tryby, tak na boisku, jak i w biurze, ale wszyscy wiemy, że to nie realne, gdyż w Wiśle kontrakty muszą dokańczać nawet pilkarze niedorzeczni, a i tak za jakiś czas doszłoby pewnie do ponownej dewastacji czyli słynnej już rewolucji z nazwy wyłącznie, bo bez ofiar z prawdziwych winnych i tak w kółko, gdyż planowość i systematyka pracy, to rzeczy w Wiśle Cupiala abstrakcyjne. Choć tak bardzo chciałbym się tym razem mylić
Ostatnio edytowane przez kot : 14.04.2013 o godz. 00:28.
![]()
Nie ma rzeczy niemożliwych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Smuda właśnie pokazuje swój kunszt trenerski w Regenzburgu. Jeśli będzie go kontynuował w Krakowie, to nie ma co liczyć na lepsze dni. Poza tym od poczatku będzie się stykał z niechęcią kibiców - "Smuda ped.. Wisłę sprzedał"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Ambicja w meczu z Legią była raczej spowodowana prestiżowym meczem i pokazaniem mimo słabszego miejsca Wisły też mogłaby grac o mistrzostwo. Choć zmiany Kulawika całkiem słuszne i za to wielki +. Wystawienie Sikorskiego w tak ważnym meczu to trzeba mieć jaja
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Chrapek nieźle.
Niech złapie szybkośc i przyśpieszenie a bedzie rozgrywający na lata tylko niech złapie, bo jak nie złapie to kolejny zółw niepotrzebny ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jezeli Smuda ma przyjsc to ja juz chyba wole Kulawika.
|
|
|
|
Guest
|
|
Rozwój sportowy drużyny pod kierownictwem prawd.iwka w wieku przedemerytalnym, który nie ma pojęcia o taktyce i przygotowaniu fizycznym i dobiera sobie do współpracy wyłącznie potakiwaczy albo/i głupszych od siebie będzie z pewnością zaj.bisty.
Ostatnio edytowane przez arti : 14.04.2013 o godz. 16:43.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Czy Wy wierzycie ze jakiś poważny trener przyjdzie pracować do tej WIAŁY Cupiała . JEŚLI ZE MUDA to prawda to potraktujcie to jak mniejsze zło , pyzatym ktoś tu trafnie napisał W Wiśle niema nawet kto ocenić umiejętności potencjalnego piłkarza NIEMA DETEKTORA SPORTOWEGO NIEMA NIC .A TEN SMUDA TO PEWNIE MA PEŁNIĆ ROLE człowieka ORKIESTRY TAKI ZŁOTA RACZKA Jak trzeba tknie poprowadzi pisuar naprawi , a czasem i pozamiata.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ze Smudą jest jak z Kapką niby odchodzi,ale ciągle jest.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Panowie z tym cudakiem Smudą to chyba jakieś nieporozumienie?! Już wolałbym dać Kulawikowi szansę na kolejny sezon... Ze Smudą wpadniemy w jeszcze większą skrajność niż jesteśmy... Podobno był już nagrany temat powrotu na R22 Nawałki i co w związku z tym
![]() "Jeśli,
Liczysz na kupon co los zamieni w zysk, Prędzej zobaczysz ufo albo dostaniesz w kły. Reklama powie jak żyć, Ty powiesz "nie" reklamie, Taki Twój spryt, podświadomie i tak kupisz co każe. Mieszkanie w ratach, AGD w ratach, Jebana praca, jeszcze dziewczyna zdradza Ciebie jak szmata..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
No to mamy obecnie *dawnego Wiślaka* na ławce trenerskiej. I gdzie jesteśmy, doskonale widać.
Myślę że jeszcze Olo Moskalewicz, Rysiu Czerwiec i Artur Sarnat i Liga Mistrzów nasza za dwa lata. ![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
No cóż zwolennikiem Smudy na ławce Wisły nie jestem ale trzeba pamiętać:
- gorszy od Kulawika nie będzie - Smuda dostanie piłkarzy jakich chce a nie bezrobotnych od Bednarza. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
|
Skoro nie jesteś zwolennikiem Smudy to po co piszesz takie głupoty?
On przecież jest gorszy od Kulawika. No i to, że będzie miał piłkarzy jakich chce to niczego nie gwarantuje. W kadrze też miał jakich chciał. Lepszy były Wiślak niż każdy inny wykwit "polskiej" myśli trenerskiej wyrosły na mielonej przekręcinie.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 15.04.2013 o godz. 15:16.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
|
Pamiętasz za co Smuda za pierwszym razem wyleciał? Chcesz powtórki?
Zamiast Kulawika tylko ktoś zupełnie z zewnątrz, albo Kasper ![]()
Ostatnio edytowane przez Drozd : 15.04.2013 o godz. 15:31.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Zresztą chodzi o to, że ze Smudą przyjdą piłkarze a dla Kulawika ich nie będzie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
IMHO jeśli ma przyjść Smuda albo Kasperczak to lepiej żeby został Kulawik
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Smuda jest o tyle wygodny, że nie będzie płakał, że nie ma gdzie trenować. Zagraniczny trener jakby zobaczyć w jakich warunkach przyjdzie mu pracować, to by się jeszcze tego samego dnia spakował i odleciał do swojego kraju.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Gwarantowane 50 kawałków co miesiąc, kontrakt pewnie na 2 lata, jak się uda coś przypadkiem ugrać to dodatkowo premie więc co za różnica czy jest gdzie trenować czy nie. Precz z tym niedouczonym nieudacznikiem! Z Polaków to tylko Skorżę powitałbym z jakąś większą nadzieją na lepsze czasy.No ale on pewnie zostanie na kolejny sezon u Arabów.
Ostatnio edytowane przez arti : 15.04.2013 o godz. 18:08.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2013
Offline |
|
|
Jakby miał być Smuda to tak jak ktoś wyżej napisał, dostanie kogo będzie chciał (w granicach rozsądku), i żaden grajek nie poleci na skargę.
Zanim przyszedł Kasperczak kto był trenerem ? Kasperczak według mnie poleciał z sukcesami na plecach i pracy Smudy. Będzie co ma być! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Trzeba kogoś kto przykłada dużą wagę do treningów na wysokim tempie, najlepiej dwa razy dziennie. Inaczej jakiego piłkarza byśmy nie sprowadzili nowego, to szybko straci formę fizyczną i dupa.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Skorża z tydzień czy dwa temu wypowiadał się w prasie, i nie wykluczał, że w czerwcu wróci do Polski. Lepszy on niż Smuda. Ale, araby pewnie zaproponują mu 2-3 krotną podwyżke i temat zostanie przynajmniej na sezon zamknięty.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
Chciałbym trenera właśnie z Niemiec który wąchał trawę w pierwszej Bundeslidze albo który wprowadzał jakieś tam zespoły do Bundesligi. Chcę takiego trenera który będzie stawiał na młodzież bo w niej jest przyszłość Wisełki i przyszłe wpływy do kasy ALE DLA SMUDY ZDECYDOWANE NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chętnie dałbym szansę poprowadzić Wisłę: 1) Żurawskiemu 2) Szymkowiakowi 3) Cantoro 4) Cleber Możecie mnie wyśmiać ale jestem mocno związany naszym klubem i będę fanatycznie ich wspierać aż do usranej śmierci tak jak to robię od 14 lat ![]() ![]() "Jeśli,
Liczysz na kupon co los zamieni w zysk, Prędzej zobaczysz ufo albo dostaniesz w kły. Reklama powie jak żyć, Ty powiesz "nie" reklamie, Taki Twój spryt, podświadomie i tak kupisz co każe. Mieszkanie w ratach, AGD w ratach, Jebana praca, jeszcze dziewczyna zdradza Ciebie jak szmata..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
A możne trener Polonii Warszawa facet mi wygląda naprawdę obiecująco ,a ich gra taktycznie wygląda bardzo dobrze .
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|