rav napisał(a):

To żart, rozumiem? Dźwięk był taki, jak by mikrofon efektowy zamontowali "Szpakowi" w d.... W telewizji doping brzmiał beznadziejnie. Masz wątpliwości? Porównaj z transmisjami c+ z nowego stadionu Legii. To przede wszystkim wina TVP, która prawdopodobnie zbierała głos z trybuny zachodniej - o ile w ogóle go zbierała, bo możliwe że dźwięk stadionu pochodził tylko z mikrofonu komentatorów. Ale też dźwięk byłby zupełnie inny, gdyby był oddany cały stadion...
Ciekaw jestem wrażeń odnośnie widoczności od osób z dolnego piętra trybuny wschodniej. Jak mówiłem kilka miesięcy temu - z górnego piętra widoczność jest najwyższej światowej jakości.
A był ktoś w skyboksach?
|
Zdarzyło się
Co do akustyki - dźwięk na pewno będzie uciekał dziurą z okrąglakiem ale i tak wydaje mi się, że przy 4 trybunach będzie lepiej niż na Legii. TVP jest niemiarodajne jeśli chodzi o transmisje, a reprezentacja jeśli chodzi o doping. Trzeba zaczekać do pierwszego meczu Wisły i wziąć poprawkę na fakt, że są tylko dwie trybuny usytuowane prostopadle, a nie równolegle.
Co do skyboksów - z 1 rzędu nie widać, co fajnie może być widoczne na zdjęciach (wolne miejsca w 1 rzędzie na balkonach, a zajęty cały drugi rząd). Zresztą z jakiegoś powodu panowie Lato, Majchrowski, Basałaj siedzieli w drugim rzędzie, a nie - jak nakazuje logika - w pierwszym.