Wyświetl pojedynczy post
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.09.2010, 18:20
PvD napisał(a):Wyświetl post
wyraźnie odniosłem się do słów cytowanych, jesli tego nie dostrzegasz to nie będę uświadamiał na siłę
Dobrze, ale w takim razie po co się do nich odniosłeś? Dla zabicia czasu? Ja to zrozumiałem jako próba obrony Małego.

no bo widocznie zasłużył
Przynajmniej co do tego się zgadzamy

przeczytaj jeszcze raz to do czego nawiązujeszalbo poproszę o dokładne cytaty bo nigdzie nie użyłem sformułowania czy też zasugerowałem że sędziowie czytają teksty na forum. Wszyscy w Polsce wiedzą, że Mały to trudny charakter, prasa już niejeden raz pisała o nim, że wybuchowy pyskaty itp i podbijanie tego tematu i potęgowanie nie służy ani Małemu ani Wiśle. Nigdzie nie napisałem, że sędziowie czytaj teksty na forum ale opinia o Małym jest powszechna i łatwo potem wszyscy będą się tłumaczyć "niesportowym zachowaniem Małeckiego"
Proszę bardzo:
Kibice klubu najeżdżają na Małego puszczając w świat opinię, że pyskaty, że niewychowany i każdy powinien go ustawiać o do pionu. Nie dziwmy się potem, że każdy sędzia za "k...a przecież nie faulowałem" będzie dawał Małeckiemu żółte kartki albo zinterpretuje machnięcie ręką jako niestosowny gest wobec siebie, a nie złości zawodnika na samego siebie
Oczywiscie znowu nie napisałeś nic takiego wprost. Bez problemu natomiast można wyinterpetować z tego zdania tezę, że sędziowie ostrzej oceniają Patryka, bo ma opinie "boiskowego chama".
Przeceniasz opiniotwórczość tego forum, ogranicza się ona tylko do tematów transferowych.
Odpowiedz cytując