Jaroo1 napisał(a):

|
mhm i rozumiem ze mona napisac ze Pawełek gra cienko i jest za slaby na Wisłe, a Łobo gra taki piach ze **** czlowieka strzela ale czy w porzadku jest pisanie ze Pawełek to ciota, ublizanie mu na forum czy z trybun, pisanie na lobo ze to kaleka? Kazdy wie ze ci dwaj pilkarze nie sa swietni ale czy mozna im tak ublizac? Tym bardziej tutaj na portalu Wisły?! Ku..a to tak jakbys przyszedl do mojego domu i mnie od ch..w zaczał pociskac. Tutaj powinno byc miejsce do wypowiedzi dla kibicow Wisły a nie pajacow ktorzy zeby swoja nieudolnosc i niepowodzenia wyladowywali na pilkarzach. Graja piach, ok. Kazdy sie z tym zgadza ale powinno sie ich wyzywac od ciot?
|
Wiesz z czego to wynika ? Ludzie patrza na takiego Lobodzinskiego i mysla dobry pilkarz 400 tys euro rocznie zarabia ale widzac jego gre kazdy Wislak moze stwierdzic ze wyjdzie na boisko i nie zagra gorzej od niego, niemieli by tez takich wielkich wymagan 2 tysie miesiecznie to szczyt marzen dla wielu a znam i takich ktorzy reprezentowali by barwy Wisly za darmo...
Gdyby Lobodzinski i Pawelek mieli jaja to by zmienili swoje kontrakty a nie doili Wisle... no ale jednak wyzywac pilkarzy od ciot nie popieram, ale jak mowie ze Lobodzinski to kaleka to niestety mam racje bo to ze 2 razy mu pilke zeszla w meczu z Lechia ciagnie sie za nim do dzis XD! Mial dzikiego farta ze ktos dostrzegl w nim talent

? To chyba przez Benhakera trafil do Wisly za co wielki h** mu w dupe

!