Kilka moich spostrzeżeń
1. To był najgorszy mecz w wykonaniu Wisły na jakim byłem i jaki w życiu widziałem.
2. Widowisko było tak żałosne że tego się oglądac wogóle nie dało.
3. Wedlug mnie , kibiców uszanowali tylko Marcelo, Jirsak, Leszczak , Boguski i Alvarez mimo swojej nieudolnosci w dosrodkowaniach widac ze sie starał i walczył
4. Brożki, Małecki, Diaz, Łobodziński Jop tragedia dramat żal katastrofa.
5. Brożek chciał wyjezdzac do Anglii hahahahahaha gdzie? po co ? co on tam bedzie robił bo chyba nie grał w piłke

6. Współczuje Sobolowi i Głowackiemu że musza grac z tą banda (wyjątki to ci zawodnicy o których napisalem wczesniej ) patałachów pozbawionych jakiejkolwiek ambicji i ''jaj''.
7. Dan Petrescu- ktoś ma jeszcze watpliwosci co do słów Rumuna że polscy piłkarze nie profesjonalnie podchodza do swoich obowiazków. pamietam tą fale krytyki na Petrescu , a zawsze twierdzłlem ze Rumun miał racje. Za co klub płaci tym nieudacznikom tysiace euro

8. Fakty są takie ze te piłkarzyny wsiada w swoje wypasione auta i mają gdzies Nas kibiców. Tak było zawsze i jest teraz. Mają nas gdzies. przegrali - trudno ważne ze kasa sie zgadza.
9. Gdyby każdy z nas zwyklych kibiców zle wykonywał swoje obowiazki zawodowe to by nas z pracy szef wyrzucił bez zadnej odprawy i wypłaty, Prawda

a co mamy tutaj

Piłkarzyny niszczą piękna historie naszego klubu ale wypłata sie musi zgadzac.
10. Mam gdzieś wyniki, chce w klubie ambitnych zawodników, wychowanków którzy Kochają ten klub tak samo jak ja i będa oddawac serce i zdrowie na boisku!
11. W Polsce nie ma profesjonalnej piłki i piłkarzy wiec porównywanie się do innych lig jest nie na miejscu.
12. Jopowi radze zakończyc kariere. po co się w szkole mają smiac z jego dzieci..
13. Jak mam wybrac trener- zawodnicy to w tym przypadku wybieram mniejsze zło i wybieram trenera Skorże i jego popieram aby pracował dalej. on za piłkarzyny nie wybiegnie na boisko.
14. Na całe szczescie Wisła to My a nie piłkarzyny..
Pozdrawiam ABG